ProtonVPN Κουπόνι | Εξοικονομήστε έως και 33%

Σηκώστε το 33% off πακέτα ProtonVPN.


Το ProtonVPN θεωρείται ένα από τα καλύτερα ελεύθερα εικονικά ιδιωτικά δίκτυα εκεί με την ελβετική βάση λειτουργιών και την πολιτική μη λογαρίθμων, αλλά η υπηρεσία πραγματικά ζωντανεύει όταν αγοράζει τις premium συνδρομές του. Ευτυχώς, έχουμε έναν τρόπο να μειώσουμε το κόστος, εξοικονομώντας σας χρήματα όταν χρησιμοποιείτε το κουπόνι ProtonVPN.

Παράλληλα με το Ελεύθερο Σχέδιο, υπάρχουν τρία διαφορετικά επίπεδα επιλογής: τα Βασικά, Συν και Οραματιστικά σχέδια. Όλοι οι παροχείς πρόσβασης σε διακομιστές υψηλής ταχύτητας του ProtonVPN σε 44 διαφορετικές χώρες, αλλά υπάρχει μια ανομοιομορφία μεταξύ καθεμιάς από τις οποίες σας προτείνουμε να γνωρίσετε πριν λάβετε την απόφασή σας. Με μια ματιά, το σχέδιο Plus προσφέρει την καλύτερη σχέση κόστους / οφέλους, αποφέροντας τους ίδιους περιορισμούς που παρατηρήθηκαν με τη βασική βαθμίδα, συμπεριλαμβανομένου του Tor over VPN, 5 ταυτόχρονων συνδέσεων αντί για 2 και της δυνατότητας πρόσβασης σε περιεχόμενο streaming με geoblocked περιεχόμενο. Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το ProtonMail (η συνιστώμενη υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας), τότε είναι καλύτερο να πάτε για το πακέτο Visionary.

Το κουπόνι της ProPrivacy θεωρεί ως αξιοσέβαστο το 33% ότι ξόδεψε τις νέες 2ετές συνδρομές του ProtonVPN, μειώνοντας το βασικό πρόγραμμα σε 3,29 δολάρια το μήνα (χρεώνονται ως 79 δολάρια), το σχέδιο Plus σε 6,63 δολάρια το μήνα (159 δολάρια για τα δύο χρόνια) έως 19,96 δολάρια το μήνα (479 δολάρια για τα δύο έτη). Αν αυτό είναι υπερβολικά χρονοβόρο για εσάς, μπορείτε ακόμα να εξοικονομήσετε 20% καταβάλλοντας ετησίως, αφαιρώντας το βασικό σχέδιο σε 4 δολάρια το μήνα (48 δολάρια ετησίως), το πρόγραμμα Plus στα 8 δολάρια το μήνα (τιμολογείται ως 96 δολάρια για το έτος) και το πακέτο Visionary σε 24 δολάρια ανά μήνα (288 δολάρια ετησίως). Και, φυσικά, μπορείτε ακόμα να επιλέξετε τα συνηθισμένα μηνιαία σχέδια σε $ 5, $ 10 και $ 30, αντίστοιχα.

ProtonVPN
ProtonVPN
Εκπτωτικό κουπόνι

Μέχρι και 33%
Μακριά από
Ασφαλίστε τη σύνδεσή σας

Πώς να χρησιμοποιήσετε το κουπόνι

    1. Κάντε κλικ στο κουπόνι προς ανακατεύθυνση στον ιστότοπο.
    2. Επιλέξτε το πράσινο κουμπί "Πάρτε το ProtonVPN Now".
    3. Επιλέξτε το πακέτο σας κάνοντας κλικ στα κουμπιά "Λήψη" κάτω από την προτίμησή σας.
    4. Δημιουργήστε ή συνδεθείτε στον υπάρχοντα λογαριασμό σας στο checkout, όπου εφαρμόζεται αυτόματα το κουπόνι.

Σημείωση

Στο τέλος του πρώτου έτους, το σχέδιό σας θα επανέλθει σε πλήρη τιμή και θα ανανεωθεί για ένα επόμενο έτος. Το ProPrivacy είναι αφιερωμένο στην παρακολούθηση των μεγαλύτερων διαπραγματεύσεων, γι 'αυτό μην ξεχάσετε να επανεξετάσετε την ιστοσελίδα για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τελευταίες εκπτώσεις.

Γιατί ProtonVPN?

Για να γίνει πιο εύκολη, το ProtonVPN διαθέτει εφαρμογές έτοιμες για λειτουργικά συστήματα όπως τα Windows, Mac, Android και iOS, με script script γραμμής για χρήστες Linux μέσω του OpenVPN. Όλα είναι καλά και καλά επιλέγοντας την ελεύθερη βαθμίδα του ProtonVPN, καθώς η εταιρεία έχει μια καλή εστίαση στην προστασία της ιδιωτικής ζωής ανεξάρτητα από το σχέδιο, αλλά εσείς θα παραιτηθείτε από τα χαρακτηριστικά που είναι αποκλειστικά για τα αμειβόμενα σχέδια, όπως η δυνατότητα να ξεμπλοκάρετε υπηρεσίες περιορισμού Netflix, Amazon Prime, ακόμα και το YouTube.

Η πρωτοποριακή υπηρεσία ProtonVPN μπορεί να ξεμπλοκάρει το Netflix, το Amazon Prime και το YouTube.

Το ProtonVPN δίνει έμφαση στην επικοινωνία με τους πελάτες του εκδίδοντας εκθέσεις διαφάνειας και καναρίνι warrants για την έμμεση ειδοποίηση των χρηστών σε κυβερνητικές παρεμβολές. Η ασφάλεια είναι αρκετά σφιχτή και αντιμετωπίζεται με κρυπτογράφηση στρατιωτικής ποιότητας AES-256, ανταλλαγή πλήκτρων RSA 4096-bit και HMAC με SHA384 για τον έλεγχο ταυτότητας μηνυμάτων.

Μπορείτε να πληρώσετε για το ProtonVPN μέσω χρεωστικής και πιστωτικής κάρτας, PayPal ή Bitcoin, αλλά η πραγματική κλήρωση είναι η δωρεάν δοκιμαστική προσφορά 7 ημερών που προσφέρεται όταν αρχικά ανοίγετε έναν δωρεάν λογαριασμό. Αυτό σας επιτρέπει να βλέπετε μόνοι σας πόσο καλά εκτελείται η υπηρεσία χωρίς να χρειάζεται να εισάγετε στοιχεία πληρωμής στο σύστημά τους. Αν αλλάξετε γνώμη, μια επιπλέον εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών θα σας επιστρέψει χωρίς αμφιβολία.

δράσε τώρα

Το 33% είναι μία από τις μεγαλύτερες εκπτώσεις που έχουμε δει από το ProtonVPN και οι περικοπές τιμών τείνουν να έρχονται λίγες και πολύ κοντά. Είναι πολύ μεγάλη αναμονή μέχρι την επόμενη συμφωνία της Black Friday, οπότε γιατί να μην είστε σίγουροι ότι προστατεύεστε εδώ και τώρα με μία από τις καλύτερες προσφορές που μπορεί να προσφέρει η εταιρεία?

Ό, τι κι αν επιλέξετε, μην ξεχνάτε ότι το σχέδιό σας θα γίνει αυτόματα πλήρης τιμή μόλις ολοκληρωθεί η πορεία της. Σε αυτήν την περίπτωση, το ProPrivacy θα είναι κοντά σας για να σας ενημερώσει για τις καλύτερες προσφορές εκεί, καθώς πρόκειται για ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο τοπίο.

ProtonVPN
ProtonVPN
Εκπτωτικό κουπόνι

Μέχρι και 33%
Μακριά από
Ασφαλίστε τη σύνδεσή σας

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me