Τα καλύτερα δίκτυα VPN για την Ταϊλάνδη που λειτουργούν το 2020

Η Ταϊλάνδη είναι μία από τις χειρότερες χώρες όταν πρόκειται για αυστηρή λογοκρισία και επιτήρηση - για να μην αναφέρουμε τα μπλοκ VPN. Ευτυχώς, εξετάσαμε 170+ VPN από το 2013 και γνωρίζουμε ποιες είναι οι καλύτερες.

Για μια σύντομη απάντηση προτείνουμε να εξετάσετε δύο VPN:

- NordVPN
- όπου μπορείτε να πάρετε σήμερα 75% έκπτωση
, το οποίο υπολογίζεται σε 2,99 δολάρια το μήνα, και έχουν το καλύτερο προϊόν

- CyberGhost
- ακόμα φθηνότερα, σε 2,75 δολάρια στη χαμηλότερη τιμή

Εκλογές της Ταϊλάνδης

Οι ερχόμενες εκλογές της Ταϊλάνδης προκαλούν την κυβέρνηση να καταρρίπτει τις αντίθετες απόψεις. Υπάρχουν φήμες ότι τα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης θα μπορούσαν να σβήσουν εντελώς, και αν δεν είναι, οι άνθρωποι πρέπει να είναι προσεκτικοί σχετικά με αυτό που λένε on-line. Τα καλά νέα είναι ότι με ένα VPN μπορείτε να επισκεφθείτε περιορισμένους ή λογοκρισμένους ιστότοπους. Μπορείτε επίσης να δημοσιεύσετε αναρτήσεις ιστολογίου και να διαδώσετε πληροφορίες χωρίς ανησυχίες ότι ενδέχεται να παρακολουθείτε. Ένα VPN για την Ταϊλάνδη σας δίνει την ελευθερία πρόσβασης και σταματάει τον ISP σας και την κυβέρνηση από την παρακολούθηση σας.

Οι ερχόμενες εκλογές της Ταϊλάνδης προκαλούν την κυβέρνηση να καταρρίπτει τις αντίθετες απόψεις. Υπάρχουν φήμες ότι τα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης θα μπορούσαν να σβήσουν εντελώς, και αν δεν είναι, οι άνθρωποι πρέπει να είναι προσεκτικοί σχετικά με αυτό που λένε on-line. Τα καλά νέα είναι ότι με ένα VPN μπορείτε να επισκεφθείτε περιορισμένους ή λογοκρισμένους ιστότοπους. Μπορείτε επίσης να δημοσιεύσετε αναρτήσεις ιστολογίου και να διαδώσετε πληροφορίες χωρίς ανησυχίες ότι ενδέχεται να παρακολουθείτε. Ένα VPN για την Ταϊλάνδη σας δίνει την ελευθερία πρόσβασης και σταματάει τον ISP σας και την κυβέρνηση από την παρακολούθηση σας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την έρευνά μας, συνεχίστε να διαβάζετε.

Εμπιστοσύνη και ακεραιότητα

Οι δύο βασικές μας αξίες. Τα τελευταία 5 χρόνια οι ειδικοί μας & οι χρήστες εξέτασαν εκατοντάδες VPN. Οι κριτικές μας δεν επηρεάζονται ποτέ από τη βιομηχανία. Μερικές φορές κερδίζουμε προμήθειες θυγατρικών, οι οποίες συμβάλλουν στην πάλη μας για δωρεάν internet. Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα.

Τα καλύτερα δίκτυα VPN για την Ταϊλάνδη που λειτουργούν το 2020

Ένα κορυφαίο VPN της Ταϊλάνδης θα σας επιτρέψει να προσποιείτε ότι βρίσκεστε σε διαφορετική χώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε λογοκρισία περιεχομένου. Θα παρέχει επίσης στρατιωτική κρυπτογράφηση για να σταματήσει ο παροχέας υπηρεσιών διαδικτύου και η κυβέρνηση να γνωρίζει τι έχετε πρόσβαση online. Τα τελευταία πέντε χρόνια, εξετάσαμε πάνω από 150 VPN σε αναζήτηση των πέντε καλύτερων VPN της Ταϊλάνδης.

Ας κάνουμε μια κατάδυση κατ 'ευθείαν. Με τον παρακάτω πίνακα μπορείτε να συγκρίνετε τους εμπειρογνώμονες που επιλέγουν τα καλύτερα VPN για την Ταϊλάνδη.

 1. ExpressVPN

  - Το ταχύτερο VPN που δοκιμάζουμε, ξεκλειδώνει τα πάντα, με εκπληκτική εξυπηρέτηση σε όλο τον κόσμο

 2. NordVPN

  - Μεγάλο εμπορικό σήμα με πολύ καλή αξία και μια τιμή προϋπολογισμού

 3. CyberGhost VPN

  - VPN με μεγάλη κατάταξη, με μεγάλη τιμή και ταχύτητες

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Ένα από τα φθηνότερα VPN, αλλά εξακολουθεί να είναι μια καλή υπηρεσία

Θέλετε περισσότερες πληροφορίες; Ανατρέξτε στην πιο κάτω λίστα λεπτομερειών για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα VPN Best of Thailand.

Κατάλογος των καλύτερων VPN για την Ταϊλάνδη

Γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα VPN στην Ταϊλάνδη?

Με μια στρατιωτική δικτατορία που διέπει την Ταϊλάνδη, οι νόμοι της χώρας διαμορφώνονται ενεργά για τον καλύτερο έλεγχο του πληθυσμού. Αυτό περιλαμβάνει την παρακολούθηση και τον περιορισμό των ηλεκτρονικών δραστηριοτήτων των πολιτών της. Εκτός από αυτό, η Ταϊλάνδη αναθεώρησε επίσης το νόμο για τον εγκλήμα στον τομέα του ηλεκτρονικού υπολογιστή το 2016 για να αυξήσει την εξουσία ελέγχου του σχετικά με την πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Εάν ζείτε στην Ταϊλάνδη ή σκοπεύετε να επισκεφθείτε την Ταϊλάνδη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο της Ταϊλάνδης (VPN) για να αποφύγετε την κρατική επιτήρηση. Χρησιμοποιώντας ένα VPN, μπορείτε να καλύψετε τα ψηφιακά σας αποτυπώματα κατά την πρόσβαση στον ασύγκριτο ιστό. Όλοι αξίζουν την online ελευθερία - συμπεριλαμβανομένων των πολιτών της Ταϊλάνδης.

VPN για την Ταϊλάνδη Περιορισμοί

Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης άρχισε να περιορίζει την πρόσβαση στο Διαδίκτυο πριν από το στρατιωτικό πραξικόπημα το 2006. Οι περισσότερες απαγορεύσεις αφορούσαν ιστοσελίδες που περιείχαν πορνογραφία και άλλα θέματα ενηλίκων. Από την άλλη πλευρά, είναι επίσης γνωστό ότι η Ταϊλάνδη ελέγχει τον Τύπο σε κάποιο βαθμό προκειμένου να αποκρούσει την κριτική του μονάρχη.

Μετά το δεύτερο στρατιωτικό πραξικόπημα το 2014, ο κυρίαρχος κύκλος επέκτεινε αργά αυτούς τους κανονισμούς του Τύπου για να συμπεριλάβει την κριτική των δικών του ενεργειών. Επιπλέον, έχει διευρύνει τις κυρώσεις σε bloggers, ειδησεογραφικά πρακτορεία, θέσεις κοινωνικών μέσων ενημέρωσης και ακόμη και το περιεχόμενο των ζωντανών σχολίων συνομιλίας.

VPN για συνομιλία φωνής Ταϊλάνδης

Ως εκ τούτου, δεν είναι μυστικό ότι η λογοκρισία στην Ταϊλάνδη είναι ελικοειδή από τον έλεγχο. Εάν κατοικείτε στην Ταϊλάνδη ή σκοπεύετε να επισκεφθείτε την Ταϊλάνδη, θα πρέπει να παρακολουθήσετε πολύ προσεκτικά τι βάζετε στο διαδίκτυο. Είναι σημαντικό να προστατεύετε τα κείμενα, τα βίντεο και τις υπηρεσίες φωνητικών συνομιλιών από τις προσπάθειες εποπτείας της κυβέρνησης.

Εξετάστε αυτό το θέμα: Οι αρχές της Ταϊλάνδης μπορούν να εκμεταλλευτούν και να καταγράψουν τα κινητά τηλέφωνα αν βρίσκονται κάτω από ταϊλανδικό έδαφος Για παράδειγμα, το πιο δημοφιλές σύστημα φωνητικών συνομιλιών στην Ταϊλάνδη είναι η γραμμή εφαρμογών smartphone Line - με περισσότερους από 33 εκατομμύρια χρήστες της Ταϊλάνδης. Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης έχει κάνει ισχυρισμούς λέγοντας ότι μπορούν να την σκάσουν.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να εξετάσετε τη χρήση μιας προστατευμένης σύνδεσης Voice over Internet Protocol (VoIP) πάνω από ένα VPN. Με την προσθήκη αυτού του επιπλέον μέτρου προστασίας, σας προσφέρεται πολύ περισσότερη ασφάλεια από την τοπική σας κάρτα SIM.

Streaming με VPN για την Ταϊλάνδη

Ενώ οι ξένες ιστοσελίδες streaming media δεν εμποδίζονται στην Ταϊλάνδη, οι πολίτες της Ταϊλάνδης περιορίζονται μόνο στο περιεχόμενο της Ταϊλάνδης. Αυτό σημαίνει ότι, παρά το γεγονός ότι μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Netflix, δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε κάτι άλλο εκτός από τη συγκεκριμένη βιβλιοθήκη της χώρας σας.

Αυτό οφείλεται σε περιορισμούς πνευματικών δικαιωμάτων. Προκειμένου να προστεθεί περιεχόμενο στους ιστοτόπους τους, υπηρεσίες streaming όπως η Netflix και η Hulu πρέπει πρώτα να αγοράσουν το δικαίωμα στο περιεχόμενο. Εάν η εταιρεία αγοράσει το περιεχόμενο από την επιθυμία να περιορίσει την πρόσβαση των θεατών σε μια συγκεκριμένη χώρα, οι υπηρεσίες streaming πρέπει νομικά να συμμορφώνονται με τις απαιτήσεις τους.

Ευτυχώς, μπορείτε να παραβιάσετε την τοποθεσία σας και να αποκτήσετε πρόσβαση σε συγκεκριμένες βιβλιοθήκες χώρας χρησιμοποιώντας ένα από τα συνιστώμενα VPN της Ταϊλάνδης.

Χρησιμοποιώντας ένα VPN για την πρόσβαση σε αποκλεισμένο περιεχόμενο στην Ταϊλάνδη

Η καλύτερη λύση για την παρεμπόδιση των περιορισμών στο Διαδίκτυο και την εποπτεία της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης είναι η εγκατάσταση ενός VPN. Αυτό το μέτρο ιδιωτικότητας θα κρυπτογραφήσει όλες τις επικοινωνίες σας. Επιπλέον, καλύπτει επίσης τον πραγματικό προορισμό των συνδέσεών σας καθώς περνούν από τους διακομιστές του ISP σας.

Χρησιμοποιώντας ένα VPN, μπορείτε να αποκρύψετε την προέλευση ενός αιτήματος για μια υπηρεσία. Με άλλα λόγια: οι διακομιστές ροής μπορούν να ξεγελαστούν για να σκεφτούν ότι βρίσκεστε στη χώρα τους - δίνοντάς σας τη δυνατότητα πρόσβασης στο περιεχόμενό τους. Επιπλέον, η χρήση ενός VPN μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να αποκτήσετε πρόσβαση σε άλλους ιστότοπους εκτός από τις υπηρεσίες συνεχούς ροής βίντεο.

Για παράδειγμα, μπορείτε να περιηγηθείτε σε ιστότοπους για ενήλικες χωρίς να ανησυχείτε για λογοκρισία. Μπορείτε να διαβάσετε τα blogs που θέλετε - μπορείτε να μιλήσετε το μυαλό σας - μπορείτε τελικά να απολαύσετε ένα πραγματικά ανοιχτό διαδίκτυο. Χρησιμοποιώντας ένα VPN της Ταϊλάνδης, ασκείτε το δικαίωμά σας στην ελευθερία που σας αξίζει.

Ταϊλανδικά μπλοκ VPN

Το μόνο μειονέκτημα στη χρήση ενός VPN της Ταϊλάνδης είναι ότι δεν λειτουργούν όλα τα δίκτυα VPN στην Ταϊλάνδη. Μετά από μια μελέτη που διεξήχθη από το Ανοικτό Παρατηρητήριο Παρεμβάσεων Δικτύου, αποκαλύφθηκε ότι οι αρχές της Ταϊλάνδης αποκλείουν κάποιες ιστοσελίδες VPN.

Οι ιστότοποι που δοκιμάστηκαν δεν μιλούν για όλα τα VPN στον κόσμο, αλλά ο καθένας από αυτούς - το hotspotshield.com, το anonymous.org και το ultasurf.net - κατέληξαν να μπλοκάρουν. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλές λύσεις σε αυτό το πρόβλημα. Πρώτον, θα μπορούσατε να εγγραφείτε σε ένα VPN πριν ταξιδέψετε στην Ταϊλάνδη.

Το αρνητικό μέρος αυτής της λύσης είναι ότι η υποστήριξη πελατών μπορεί να είναι δύσκολο να βρεθεί, καθώς οι ιστοτόποι θα μπλοκαριστούν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η δεύτερη λύση είναι η συνιστώμενη λύση: χρησιμοποιήστε ένα VPN που δεν αποκλείεται από τις αρχές της Ταϊλάνδης. Όλα τα VPN που αναφέρονται στον οδηγό μας Top 5 δεν είναι μόνο ξεκλειδωμένα, αλλά συνιστάται ιδιαίτερα από την ομάδα μας στο ProPrivacy.com.

Διασφάλιση δεδομένων μέσω VPN της Ταϊλάνδης

Χρησιμοποιώντας ένα VPN της Ταϊλάνδης, αποκρύπτετε τον πραγματικό προορισμό της επισκεψιμότητάς σας. Αυτό το μέτρο ασφαλείας εμποδίζει τους ISP να αναφέρουν σε ποιους ιστότοπους συνδέεστε. Με την κρυπτογράφηση όλων των επικοινωνιών, είστε σε θέση να αποφύγετε τα κυβερνητικά ή ISP εφαρμοζόμενα προγράμματα παρακολούθησης που εισβάλλουν στην ιδιωτική σας ζωή παρατηρώντας τα αρχεία που κάνετε λήψη και τις ροές βίντεο στις οποίες προσεγγίζετε.

Όταν εκτελείτε ένα πρόγραμμα-πελάτη VPN, αναγκάζετε το σύστημά σας να δέχεται μόνο εισερχόμενα μηνύματα από τον συνδεδεμένο διακομιστή VPN, σε αντίθεση με το διακομιστή διαμεσολάβησης που διέρχεται συνήθως. Με άλλα λόγια: εσείς και τα δεδομένα σας παρέχεται ανωνυμία και ασφάλεια. Όταν χρησιμοποιείτε ένα VPN της Ταϊλάνδης, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τα τρίτα μέρη που θέτουν σε κίνδυνο τα δεδομένα σας.

Τα δίκτυα VPN είναι νόμιμα στην Ταϊλάνδη?

Υπάρχουν VPN για να παρέχουν προστασία στους χρήστες τους την ιδιωτικότητα και την ανωνυμία. Ενώ ορισμένες χώρες όπως η Ταϊλάνδη έχουν ισχυρούς νόμους περί ιδιωτικότητας, η ανωνυμία δεν είναι παράνομη. Έτσι, η χρήση ενός VPN στην Ταϊλάνδη δεν είναι παράνομη. Εάν θέλετε να βάλετε την εμπιστοσύνη σας σε έναν παροχέα VPN, μπορείτε να το κάνετε με ευκολία.

Από την άλλη πλευρά, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι, ενώ τα δίκτυα VPN ενδέχεται να είναι νόμιμα στην Ταϊλάνδη, η χρήση VPN για παράνομες δραστηριότητες δεν είναι νόμιμη (οπουδήποτε). Πάντοτε προχωρήστε με προσοχή.

Χρησιμοποιώντας ένα VPN κινητής τηλεφωνίας στην Ταϊλάνδη

Όταν επιλέγετε ένα VPN της Ταϊλάνδης για την κινητή συσκευή σας, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη όλους τους ειδικούς παράγοντες όπως η ταχύτητα VPN, οι τοποθεσίες διακομιστών, οι εφαρμογές ασφάλειας και οι πολιτικές ιδιωτικού απορρήτου / αρχείου καταγραφής. Όταν αποφασίζετε σε έναν πάροχο VPN για κινητά, φροντίστε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Android

Μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα VPN στη συσκευή σας Android χρησιμοποιώντας μερικές διαφορετικές μεθόδους. Η πρώτη μέθοδος είναι εύκολη - μεταβείτε στο κατάστημα εφαρμογών και κάντε λήψη της επιθυμητής εφαρμογής VPN. Η δεύτερη μέθοδος, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, εγκαθιστά ένα VPN χρησιμοποιώντας ένα αρχείο APK:

 1. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιτρέψει τη λήψη συσκευών που δεν είναι εγκατεστημένα στο Play Store στη συσκευή σας
 2. Πλοηγηθείτε στον ιστότοπο VPN
 3. Κάντε λήψη του αρχείου APK στη συσκευή σας Android
 4. Επιλέγω Εντάξει για να ξεκινήσει η λήψη
 5. Αφού ολοκληρωθεί η λήψη του APK, πατήστε ΑΝΟΙΞΕ
 6. Δώστε δικαιώματα στην εφαρμογή επιλέγοντας ΕΓΚΑΘΙΣΤΩ
 7. Αφού ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, επιλέξτε ΑΝΟΙΞΕ
 8. Το VPN θα ανοίξει!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις καλύτερες εφαρμογές Android VPN, διαβάστε τον καλύτερο οδηγό VPN Android.

iOS

Η εγκατάσταση ενός VPN στη συσκευή σας iOS είναι τόσο εύκολη όσο το να μεταβείτε στο κατάστημα εφαρμογών, να αναζητήσετε το επιθυμητό VPN και στη συνέχεια να το εγκαταστήσετε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις καλύτερες εφαρμογές iOS VPN, διαβάστε τον οδηγό Best iPhone VPNs.

Επιλέγοντας έναν διακομιστή VPN της Ταϊλάνδης

Κατά την επιλογή ενός διακομιστή VPN της Ταϊλάνδης, θα πρέπει να κάνετε μερικές διαφορετικές δοκιμές ταχύτητας και να συγκρίνετε τα αποτελέσματα. Αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να δείτε ποιος διακομιστής σας βοηθά καλύτερα στις επιδόσεις του. Επιπλέον, είναι ευεργετικό να επιλέξετε έναν πάροχο VPN που προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία διακομιστών και τοποθεσιών διακομιστών.

Οι καλύτεροι διακομιστές VPN της Ταϊλάνδης για συνδεσιμότητα

Αν ψάχνετε για τον καλύτερο διακομιστή VPN της Ταϊλάνδης για να συνδεθείτε, θα θέλετε να εξετάσετε μερικά διαφορετικά πράγματα. Πρώτα απ 'όλα, βρείτε ένα VPN που σας παρέχει πολλές τοποθεσίες διακομιστών - μερικές από τις οποίες διαμένουν στην Ταϊλάνδη. Επιπλέον, θα πρέπει επίσης να επιλέξετε ένα VPN που προσφέρει απεριόριστη εναλλαγή διακομιστή.

Ταϊλάνδη VPN: Συμπέρασμα

Η στάση απέναντι στη λογοκρισία και η έλλειψη διαδικτυακής ιδιωτικότητας στην Ταϊλάνδη είναι σημαντική. Είναι το δικαίωμά σας ως άνθρωπος να ασκείστε την ελευθερία - συμπεριλαμβανομένης της ψηφιακής ελευθερίας. Χρησιμοποιώντας το VPN της Ταϊλάνδης, δεν είστε μόνο όρθιος για το δικαίωμά σας στην προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ελευθερίας, αλλά το κάνετε σε ασφαλή ρύθμιση.

Τα VPN που περιλαμβάνονται σε αυτόν τον κορυφαίο οδηγό 5 επιτυγχάνουν σε αυτό που κάνουν, δηλαδή στην αποφυγή της επιτήρησης των αρχών της Ταϊλάνδης. Επιπλέον, κάθε VPN παρέχει τους δικούς του διακομιστές DNS και προσφέρει στρατιωτική κρυπτογράφηση με ισχυρά χαρακτηριστικά ασφαλείας που περιλαμβάνονται. Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για τις αρχές ή ένα τρίτο μέρος που θέτει σε κίνδυνο την ηλεκτρονική σας δραστηριότητα.

Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης εξακολουθεί να πιέζει για έντονη επιτήρηση στο διαδίκτυο. Ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε με ένα από τα δίκτυα VPN της Ταϊλάνδης.

 1. ExpressVPN

  - Το ταχύτερο VPN που δοκιμάζουμε, ξεκλειδώνει τα πάντα, με εκπληκτική εξυπηρέτηση σε όλο τον κόσμο

 2. NordVPN

  - Μεγάλο εμπορικό σήμα με πολύ καλή αξία και μια τιμή προϋπολογισμού

 3. CyberGhost VPN

  - VPN με μεγάλη κατάταξη, με μεγάλη τιμή και ταχύτητες

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Ένα από τα φθηνότερα VPN, αλλά εξακολουθεί να είναι μια καλή υπηρεσία

Image Credit: Tang Yan Song / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me