Τα καλύτερα δίκτυα VPN για τη Γαλλία 2020 – Μείνετε ασφαλή online με ένα γαλλικό VPN

Για όσους ζουν στη Γαλλία και επιθυμούν να αποφύγουν τη λογοκρισία και την επιτήρηση, ένα VPN είναι μια εύκολη απάντηση. Με την εγγραφή σας για μια υπηρεσία, μπορούν να προστατεύσουν την ηλεκτρονική τους δραστηριότητα. Οι χρήστες VPN αποκτούν επίσης και άλλα προνόμια, όπως πρόσβαση σε περιεχόμενο και ιστότοπους περιορισμένης γεωγραφικής περιοχής.

Καλύτερο VPN για τη Γαλλία - Σύγκριση

Παρακάτω παραθέτουμε τα πέντε καλύτερα VPN για τη Γαλλία. Όλες αυτές οι υπηρεσίες παρέχουν εξαιρετικά χαρακτηριστικά ασφαλείας, διακομιστές VPN υψηλής ταχύτητας στη Γαλλία και σε όλο τον κόσμο και είναι σε θέση να ξεμπλοκάρουν ιστοτόπους που έχουν αποκλειστεί αυτήν τη στιγμή στην τοποθεσία σας. Εάν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με κάποια από τις υπηρεσίες που παρατίθενται παρακάτω, κάντε κλικ στον ιστότοπο του παροχέα ή ανατρέξτε στις αναλυτικές αναθεωρήσεις VPN.

 1. CyberGhost VPN

  - είναι μια εύχρηστη υπηρεσία με μια σειρά από εξαιρετικά χαρακτηριστικά - 452 διακομιστές VPN στη Γαλλία

 2. ExpressVPN

  - είναι μια γρήγορη υπηρεσία και είναι εξαιρετικά ασφαλής - έχει 3 διακομιστές στη Γαλλία

 3. NordVPN

  - έχει μερικά φανταστικά χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται στην υπηρεσία όπως οι αποκλειστικοί διακομιστές VP και Tor over VPN - 199 VPN στη Γαλλία

 4. PrivateVPN

  - είναι μια φτηνή υπηρεσία VPN που εστιάζει ιδιαίτερα στην προστασία της ιδιωτικής ζωής - 2 γαλλικούς διακομιστές VPN

 5. IPVanish

  - είναι μια υπηρεσία VPN υψηλής ταχύτητας που κατέχει σχεδόν όλους τους διακομιστές της - 4 διακομιστές VPN στη Γαλλία

Σκέψεις για VPN στη Γαλλία

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να χρειαστεί να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή ενός VPN για τη Γαλλία, αναφέραμε ορισμένα πράγματα που μπορεί να επηρεάσουν την ιδιωτικότητά σας στη Γαλλία.

Αμφισβητούμενους λογαριασμούς και νόμους κατά της ιδιωτικής ζωής

Τον Δεκέμβριο του 2014, η γαλλική κυβέρνηση ψήφισε αθόρυβα έναν νόμο επιτήρησης ο οποίος επέτρεπε τη συλλογή πληροφοριών και εγγράφων που υποβάλλονται σε επεξεργασία από δίκτυα ή υπηρεσίες ηλεκτρονικών επικοινωνιών, τον κατάλογο των αριθμών που καλούνται και τους καλούντες και τη διάρκεια και το χρονοδιάγραμμα των επικοινωνιών.

Ενώ το νομοσχέδιο ήταν εξαιρετικά αμφιλεγόμενο, ενισχύθηκε από ένα άλλο, πιο ενοχλητικό νομοσχέδιο επιτήρησης το 2015. Το Human Rights Watch επεσήμανε τους πιο προβληματικούς τομείς του νομοσχεδίου:

Εκτεταμένες εξουσίες για τον πρωθυπουργό να επιτρέπουν την επιτήρηση για σκοπούς πολύ μεγαλύτερους από εκείνους που αναγνωρίζονται στο διεθνές δίκαιο ανθρωπίνων δικαιωμάτων. έλλειψη ουσιαστικής δικαστικής εποπτείας · απαιτήσεις για τους παρόχους ιδιωτικών υπηρεσιών να παρακολουθούν και να αναλύουν δεδομένα χρήστη και να αναφέρουν ύποπτα πρότυπα · παρατεταμένες περίοδοι διατήρησης για ορισμένα δεδομένα που έχουν ληφθεί · και ελάχιστη δημόσια διαφάνεια.

""Αν και ο στόχος του νομοσχεδίου είναι να θέσει τις πρακτικές επιτήρησης της Γαλλίας στο κράτος δικαίου, στην πραγματικότητα χρησιμοποιεί το νόμο για να καλύψει μια γυμνή επέκταση των εποπτικών δυνάμεων. Η Γαλλία μπορεί να κάνει πολύ καλύτερα από αυτό, ειδικά εάν θέλει να αποστασιοποιηθεί από τις υπερβολικές και μυστικές πρακτικές μαζικής επιτήρησης των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου που έχουν προσελκύσει τόσο πολλές νομικές προκλήσεις."

Το γενικό συμβούλιο του Human Rights Watch, πρόσθεσε ο Dinah PoKempner

2015/2016 Τρομοκρατικές επιθέσεις

Το 2015 και το 2016 ήταν σκοτεινά χρόνια για τη Γαλλία. Οι αρχές του 2015 είδαν τους πυροβολισμούς του Τσάρλι Χεμπντό, όταν δύο μέλη της τρομοκρατικής ομάδας Αλ Κάιντα αναγκάστηκαν να εισέλθουν στο γραφείο της σατιρικής εβδομαδιαίας εφημερίδας. Στις 7 Ιανουαρίου σκότωσαν πέντε μέλη του προσωπικού και άφησαν 11 τραυματίες.

Τσάρλι Χέμπο

Αυτή η τραγωδία ακολουθήθηκε από τις επιθέσεις του Παρισιού στις 13 Νοεμβρίου 2015, που συντονίστηκαν από το ISIL. Επρόκειτο για αυτοκτονικές βομβιστικές επιθέσεις και μαζικές πυροβολισμούς σε καφετέριες, εστιατόρια και στο θέατρο Bataclan. Οι επιθέσεις υποστήριξαν 130 ζωές και άφησαν σοβαρά τραυματισμένους 368 ανθρώπους. Ήταν η πιο θανατηφόρα επίθεση στη Γαλλία από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Κατά συνέπεια, η χώρα βρίσκεται σε παρατεταμένη κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Το 2016, δυστυχώς, είδε το μερίδιο της τραγωδίας επίσης. Το βράδυ της 14ης Ιουλίου ένα φορτηγό φορτηγό οδήγησε σκόπιμα μέσα από πλήθος ανθρώπων που γιορτάζουν την Ημέρα της Βαστίλης στη Νίκαια. Ως αποτέλεσμα, 86 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 434 τραυματίστηκαν. Το ISIL ανέλαβε επίσης την ευθύνη για αυτήν την επίθεση, εξ ου και η επέκταση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης της χώρας στις 26 Ιανουαρίου 2017. Η Γαλλία αύξησε επίσης τις αεροπορικές επιδρομές στο ISIL στη Συρία και το Ιράκ.

Βάση δεδομένων βιομετρίας PS

Στις 30 Οκτωβρίου 2016 δημιουργήθηκε κρυφά μια παράνομη βάση δεδομένων που περιέχει τις βιομετρικές λεπτομέρειες 60 εκατομμυρίων γάλλων πολιτών. Η τεράστια βάση δεδομένων δημιουργήθηκε από το Σοσιαλιστικό Κόμμα της Γαλλίας ως απάντηση στην τρέχουσα κατάσταση έκτακτης ανάγκης, η οποία την καθιστούσε αναγκαία για την εθνική ασφάλεια. Που ονομάζεται "Ασφαλείς ηλεκτρονικοί τίτλοι" (TES), περιέχει τις προσωπικές και βιομετρικές λεπτομέρειες σχεδόν όλων στη Γαλλία. Αυτό περιλαμβάνει μια φωτογραφία του προσώπου, δακτυλικά αποτυπώματα, χρώμα ματιών, βάρος, γεωγραφικές διευθύνσεις και διευθύνσεις IP.

Η βάση δεδομένων παραβιάζει τα όρια στη χρήση των βιομετρικών δεδομένων, καθιστώντας την παράνομη. Έχει επίσης και άλλες σοβαρές επιπτώσεις, όπως τη χρήση για μαζική επιτήρηση ή την ευαισθησία σε χάκερ και άλλες απειλές στον κυβερνοχώρο.

Γαλλικό VPN: Συμπέρασμα

Η γαλλική κυβέρνηση χρησιμοποιεί την απειλή τρομοκρατικών επιθέσεων για να δικαιολογήσει τους προϋπάρχοντες νόμους μαζικής επιτήρησης, καθώς και τη θέσπιση νέων. Ακόμη χειρότερα, δημιουργεί παράνομες (και ευάλωτες) βάσεις δεδομένων για τις πληροφορίες των πολιτών της. Ενώ η κυβέρνηση δηλώνει ότι είναι ζωτικής σημασίας για την εθνική ασφάλεια, είναι λυπηρό και εκπληκτικό το γεγονός ότι μια τέτοια φιλο-ελευθεριακή χώρα πέφτει θύμα της νοοτροπίας που τόσες πολλές χώρες απογυμνώνουν τους πολίτες από τα βασικά τους δικαιώματα στο όνομα της ασφάλειας μέσω της επιτήρησης.

Με κυβερνητική επιτήρηση σε ένα υψηλό όλων των εποχών, οι Γάλλοι κάτοικοι που εκτιμούν το ηλεκτρονικό τους απόρρητο θα ήταν σοφό να εγγραφούν με έναν αξιόπιστο πάροχο VPN. Η εγγραφή σε οποιονδήποτε από τους προαναφερθέντες παρόχους θα εξασφαλίσει ότι μπορείτε να κάνετε τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο χωρίς να ανησυχείτε για το ποιος παρακολουθεί.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me