Bekijk Super Bowl 2019 zonder kabel | Stream Rams vs Patriots live online met een VPN

In Super Bowl 2019 zullen de Rams het opnemen tegen Patriots, Amerikanen in het buitenland en NFL-fans van over de hele wereld staan ​​te popelen om naar het grootste sportevenement aller tijden te kijken, want het wordt live uitgezonden vanuit Atlanta. Stream Super Bowl 53 als een echte Amerikaan met behulp van een VPN.

NFL veld 53 yard marker

Met nog minder dan een week te gaan vindt de Super Bowl extravaganza dit jaar plaats op 3 februari 2019, in het Mercedes-Benz Stadion in Atlanta, Georgia.

Je kunt de Super Bowl zonder kabel streamen op CBS. Als je de Super Bowl buiten de VS wilt bekijken, raden we aan om NordVPN te gebruiken en online te streamen. NordVPN heeft snelle servers om u alle actie te laten zien terwijl deze zich live in HD ontvouwt.

Hoe de Super Bowl online te bekijken?

Het kijken naar de grote game moet gemakkelijk zijn als je in de VS bent en een tv of internetverbinding hebt. Degenen die Super Bowl 53 buiten de VS willen kijken, zullen waarschijnlijk problemen ondervinden. Door een VPN te gebruiken, kunt u de Los Angeles Rams vs New England streamen, volg gewoon de onderstaande stappen.

  1. Ontvang een abonnement op NordVPN. NordVPN wordt aanbevolen omdat het snelle servers heeft in de VS en het VK waarmee je de Super Bowl in HD kunt streamen. Het biedt ook een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding.

  2. Download de VPN-software naar uw apparaat. Met NordVPN kunt u de VPN op 5 gelijktijdige apparaten installeren en gebruiken. Dat betekent dat je de Super Bowl op allemaal kunt deblokkeren!

  3. Maak verbinding met een VPN-server in de VS (of het VK als u liever de dekking van de BBC bekijkt)!

  4. Navigeer naar CBS Sports of een van de onderstaande streamingdiensten om Super Bowl 53 live online te bekijken.

Download nu NordVPN!

Waarschuwing: je locatie vervalsen om een ​​geo-beperkte stream te bekijken is technisch gezien in strijd met het auteursrecht. Met de privacy van een VPN kunt u dit echter veilig doen.

Waar live Rams vs Patriots streamen?

Als je de Super Bowl gratis online wilt bekijken, heb je geluk, want dit jaar heb je twee eenvoudige methoden om de Super Bowl te bekijken! We hebben koppelingen naar mobiele apps opgenomen, zodat je Super Bowl 53 kunt streamen waar je ook bent. maak eenvoudig verbinding met een VPN-server in het VK of de VS en navigeer naar een van de onderstaande links.

Streaming site Desktop Android AppiPhone-app
CBS Stream Super Bowl 2019 op CBS CBS Android-app CBS iOS-app
iPlayer Stream Super Bowl 2019 op iPlayer iPlayer Android-app iPlayer iOS-app
Yahoo Sports Wordt niet weergegeven op de website Yahoo sport Android Yahoo Sports iOS
NFL mobiele app Wordt niet weergegeven op desktop NFL Android-app NFL iOS-app
YouTube TV Stream de Super Bowl op YouTube TV YouTube TV Android-app YouTube TV iOS-app

Zie de handleidingen hieronder voor meer informatie over het gebruik van een VPN op mobiel. Als je de Super Bowl wilt deblokkeren, heb je een iOS VPN of een VPN voor Android nodig.

Ander gebruik voor een VPN

Een VPN is een online service die digitale privacy biedt en de mogelijkheid om te doen alsof je in een ander land bent. Dit maakt een VPN een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding!

Een top VPN zorgt ervoor dat uw ISP niet namens u rondsnuffelt, wat betekent dat u toegang hebt tot geblokkeerde streaming-sites zoals Putlockers (of iets anders) zonder dat iemand weet dat u het hebt gedaan. Het betekent ook dat u toegang heeft tot lokaal gecensureerde websites of geo-beperkte services. Je kunt dus een Netflix VPN gebruiken om toegang te krijgen tot meer Netflix-content van over de hele wereld, de Amerikaanse Netflix-catalogus heeft duizenden meer tv-shows en films dan elke andere versie van Netflix.

Blijf veilig wanneer je gratis livestreams van Super Bowl bekijkt

Het kijken naar gratis streams van de Super Bowl wordt dit jaar extreem riskant. Privacy-experts zijn het erover eens dat hackers honderden gratis Super Bowl-streams hebben geïnfecteerd met malware, Trojaanse paarden en zelfs ransomware! Om deze reden wordt het ten zeerste aanbevolen om vast te houden aan het bekijken van officiële HD-streams met een VPN. Door een officiële stream met een VPN te bekijken, wordt het risico op infectie door hackers volledig vermeden.

Super Bowl Nieuws

De laatste keer dat de Rams de Patriots speelden

De laatste keer dat de Rams de Patriots in een Super Bowl speelden, was veertien jaar geleden in 2002. Ongelooflijk, de Patriots hebben nog steeds dezelfde coach en dezelfde quarterback als bij die gelegenheid.

In 2002 leidde quarterback Tom Brady de Patriots naar de overwinning op een Rams-team dat de favoriet was bij de bookmakers. De eindscore was 20-17. Sindsdien hebben de New England Patriots in maar liefst zeven Super Bowls gespeeld; vier van hen winnen.

Voor de rammen daarentegen is deze gelegenheid enigszins gedenkwaardig. Dit is pas de tweede keer dat ze ooit in de Super Bowl hebben gespeeld; het slechts eenmaal in het jaar 2000 hebben gewonnen.

De laatste keer dat de twee teams speelden was in 2016 toen de New England Patriots de Los Angeles Rams versloegen in week 13 van het NFL-seizoen.

Super Bowl teamnieuws

Van beide teams wordt aangenomen dat ze in uitstekende gezondheid verkeren. Tom Brady, die in zijn 9e Super Bowl voor de Patriots speelt, zei fit te zijn voor het spel. De rammen hebben echter toegegeven dat Greg Zuerlein mogelijk beperkt is. Aan de zijde van de Patriotten is de enige gerapporteerde blessure voor hoofdverdediger Malcom Brown die een kuitblessure oploopt.

Dus hoe beïnvloedt het voorspelling? Ondanks dat het duidelijke favorieten zijn om te winnen, beweren veel experts dat de Patriotten een verrassing van de rammen kunnen krijgen. NFL-experts zijn van mening dat om te winnen, de rammen snel van de bal af moeten zijn en gebruik moeten maken van het gebrek aan consistente pass-rush van de Patriots. Of de Rams dit advies kunnen verzilveren is voor iedereen een gok. Eén ding is zeker, als ze een toevallige quarterback gaan maken, wordt Jared Goff van vitaal belang voor de overtreding van Sean McVay.

NFL Pro Bowl 2019

Op 27 januari vond de Pro Bowl-wedstrijd plaats in Florida tussen de NFC-All Pro's en de AFC alle profs. De wedstrijd werd achtervolgd door extreem regenachtige omstandigheden waarbij de AFC-All Pro's wegliepen met het spel om het te winnen 26 - 7.

Tijdens de wedstrijd zwaaiden slechte prestaties van Patrick Mahomes, waaronder een aantal neergelaten no-look passen, het spel voor AFC. Het meest opvallende was misschien wel de beslissing van coach Jason Garrett om de spelers te laten doen wat ze willen; welke experts beweerden dat het spel "leuker" was.

Wie speelt er in de Super Bowl 2019-rusttijdshow?

Hoewel de meeste mensen afstemmen op het grote spel, is de halftime-show ook een enorme trekking! Dit jaar zorgen de volgende acts voor entertainment:

  • Marron 5

  • Travis Scott

  • Big Boi

Het gebruik van een VPN is eenvoudig, goedkoop en duurt slechts enkele minuten om op uw apparaat in te stellen. Je hebt dus geen reden om een ​​seconde van het spel of de rusttijd te missen!

Wie zal het volkslied zingen in Super Bowl 53?

Dit jaar zingt Jennifer Hudson het volkslied op Super Bowl LIII.

Stream Super Bowl 2019

De beste VPN om Super Bowl 53 en de NFL-play-offs te bekijken is NordVPN. Het biedt hoge verbindingssnelheden, servers in de VS en het VK voor het streamen van het grote spel en sterke codering om te voorkomen dat iemand weet dat je het spel hebt gedeblokkeerd. Neem hieronder contact met ons op als je vragen hebt over het online streamen van de Super Bowl!

Download nu NordVPN!

Afbeelding credits: SAJE / Shutterstock.com, Maridav / Shutterstock.com.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me