Hoe de cricket-wereldbeker 2019 online te bekijken – Stream Cricket-abonnement gratis

Het is eindelijk tijd voor de meest verwachte cricketwedstrijd op aarde; het wereldkampioenschap cricket! Van donderdag 30 mei tot en met zondag 14 juli zullen de beste cricket teams ter wereld strijden om suprematie - op de mooiste cricketvelden in Engeland en Wales.

wereldkampioenschap cricket

Voor iedereen die zich afvraagt ​​hoe ze de cricket online kunnen bekijken, legt deze gids uit hoe je verschillende Cricket World Cup-streams van over de hele wereld kunt deblokkeren.

Met een VPN kun je doen alsof je overal ter wereld bent om toegang te krijgen tot streams van elke cricketwedstrijd!

Hoe de cricket-wereldbeker deblokkeren

Als je van cricket houdt maar ergens woont - of ergens op bezoek bent - dat de wedstrijden niet op tv uitzendt, heb je een VPN nodig. Volg deze eenvoudige stappen om een ​​VPN op al uw apparaten te laten werken:

 1. Navigeer naar de NordVPN-website en abonneer je op de beste VPN voor World Cup Cricket-wedstrijden. Zodra u zich hebt geabonneerd, kunt u de software op maximaal zes apparaten downloaden. Dat betekent dat je de cricket op je mobiel, tablet of laptop kunt bekijken.
 2. Download en installeer de software. Zodra het is geïnstalleerd, kunt u zich aanmelden met de inloggegevens die u tijdens de abonnementsfase hebt ingevoerd.
 3. Nu u bent aangemeld bij de VPN-software, bent u klaar om verbinding te maken! Selecteer eenvoudig een server in het Verenigd Koninkrijk, Australië, India - of ergens anders met een tv-stream met de Cricket World Cup - en klik op 'verbinden'.
 4. Nu de VPN is verbonden, ga je naar een van de hieronder genoemde streams om de cricket te bekijken!

Waar ICC Cricket World Cup 2019 te bekijken

In de meeste landen is de Cricket World Cup alleen beschikbaar op pay-per-view-kanalen. Zoals je hieronder zult zien, zijn er echter enkele slimme manieren om de cricketwereldbeker gratis online te bekijken met behulp van een VPN.

Kanaal 9 Australië (GRATIS streamen zonder abonnement)

Als u het zich niet kunt veroorloven om te betalen om cricket te kijken, kunt u minstens een paar wedstrijden bekijken vrij op Kanaal 9 van Australië.

Kanaal 9 heeft de uitzendrechten voor elke Australische game gekocht, evenals de halve finales en finale. Dat betekent dat ongeacht welk team je ondersteunt, je ze minstens één keer gratis kunt zien spelen; wanneer ze het opnemen tegen Australië op kanaal 9.

Konijnenhol - Bangladesh (GRATIS streamen zonder abonnement)

In Bangladesh wordt de cricket Wereldbeker online getoond op de website Rabbitholebd.com. Dus als je moeite hebt om ergens anders een stream te vinden - je kunt het proberen met een server in Bangladesh, helaas heeft NordVPN geen server in Bangladesh, dus we raden je aan ExpressVPN te gebruiken .

PTV Sports and Ten Sports - Pakistan (GRATIS streamen zonder abonnement)

In Pakistan kunnen kijkers de ICC World Cup bekijken op PTV Sports of Ten Sports. Die kanalen delen de wedstrijden die je online kunt streamen door verbinding te maken met een VPN-server in Pakistan. Helaas heeft NordVPN geen server in Pakistan, dus we raden u aan HMA te gebruiken .

Hotstar Digital Platform India (abonnementsprijs = $ 2,87)

In India heeft het populaire kanaal Hotstar de rechten om de Cricket World Cup op zowel haar website als app te tonen. Als u verbinding maakt met een VPN-server in India, hebt u toegang tot die streams. En als Indian niet je moedertaal is, kun je het volume altijd verlagen en naar het radiocommentaar luisteren op BBC Radio 5 Live in het VK.

Fox Sports Australia op Foxtel (maandelijkse abonnementsprijs = $ 25)

In Australië heeft Fox het recht om elke wedstrijd van de ICC Cricket World Cup 2019 te tonen. Dus als je elke wedstrijd wilt bekijken, moet je je abonneren op deze Australische pay-per-view-service. Iedereen die een snelle en gemakkelijke manier wil om zich te abonneren op de Fox Sports-kanalen van Australië, kan dat via de uitstekende online service Kayo Sports. Kayo sport kost slechts $ 25 per maand, en het biedt een 14 dagen gratis op proef, wat betekent dat je zelfs een deel van de cricket World Cup gratis kunt bekijken.

Sky Sports UK / Now TV (maandelijkse abonnementsprijs = $ 32,50)

In het VK heeft Sky Sports exclusieve rechten op de Cricket World Cup. Dat betekent dat u een abonnement op Sky Sports of Now TV moet kopen.

TV biedt nu online toegang tot Sky Sports en kan worden gekocht in dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse abonnementen. Dat betekent dat je zo weinig of zo veel van de Cricket World Cup kunt betalen als je wilt. Nu kosten tv Sky Sports-passen U kunt een Sky Sports-dagpas krijgen voor £ 7,99, een weekpas £ 12,99 voor en een maandelijkse pas voor £ 33,99 - allemaal zonder contract.

ICC Cricket World Cup 2019 - wat je moet weten

Dit jaar vindt de Cricket World Cup plaats in het VK, met de finale op de wereldberoemde Lord van Londen. De volgende locaties worden ook allemaal gebruikt tijdens het kampioenschap:

 • Headingley - Leeds
 • Trent Bridge - Nottingham
 • The Oval - Londen
 • Edgbaston - Birmingham
 • The Riverside - Durham
 • Bristol County Ground - Bristol
 • County Ground - Taunton
 • Hampshire Bowl - Southampton
 • Old Trafford - Manchester
 • Cardiff Wales Stadium - Cardiff

De 10 teams die plaatsvinden in de cricket Wereldbeker 2019 zijn als volgt:

 • Afghanistan
 • Australië
 • Bangladesh
 • Engeland
 • Indië
 • Nieuw-Zeeland
 • Pakistan
 • Zuid-Afrika
 • Sri Lanka
 • West Indië

De favoriet bij de bookmakers om de ICC World Cup van dit jaar te winnen is Engeland - op de voet gevolgd door India en Zuid-Afrika. Australië, dat momenteel de vierde favoriet is om het toernooi te winnen, hoopt zijn +600 outsider-status op zijn kop te zetten zodra de competitie in actie komt.

Conclusie

Niet overal ter wereld wordt de Cricket World Cup getoond. Dat betekent echter niet dat je iets moet missen. Met een virtueel privénetwerk kun je doen alsof je in een ander land bent, zodat je toegang hebt tot geografische beperkingen van wedstrijden van over de hele wereld.

Probeer de beste VPN voor de Cricket World Cup - NordVPN

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me