Mozilla Partners met ExpressVPN

Mozilla en ExpressVPN hebben een nieuw partnerschap aangekondigd waarin gebruikers van Mozilla's nieuwe rebranded Firefox Lite-app een gratis proefperiode van 7 dagen van de populaire VPN-service krijgen aangeboden. Deze aanbieding staat open voor gebruikers van Mozilla Lite in India, Indonesië, Thailand en de Filippijnen.

In tegenstelling tot een recent aangekondigd soortgelijk partnerschap tussen Mozilla en ProtonVPN, een 'experiment op korte termijn' dat alleen beschikbaar is voor een groep Amerikaanse gebruikers, is dit een langlopend project dat wordt uitgerold naar alle Firefox Lite-gebruikers in de doellanden..

"Samen bieden we Firefox Lite-gebruikers een gratis 7-daagse proefversie van ExpressVPN, waardoor ze hun verbindingen kunnen beveiligen en ervoor kunnen zorgen dat hun gegevens niet worden blootgesteld aan nieuwsgierige blikken of kwaadwillende actoren."

Harold Li, vice-president bij ExpressVPN, vertelde ons over de beslissing om gebruikers in de geselecteerde landen te targeten:

"Deze vier landen behoren tot de landen met 's werelds grootste internetpopulaties en zijn de belangrijkste markten waarop Mozilla zich momenteel richt met Firefox Lite."

Mozilla-advertentie

Mozilla

Mozilla Foundation is een non-profit organisatie die vooral bekend staat om het ontwikkelen van de open source Firefox-browser. Het grootste deel van zijn inkomsten komt uit "royalty's zoeken" van Google, maar Mozilla experimenteerde onlangs met manieren om zijn verdienmodel te diversifiëren.

We denken dat het redelijk is om aan te nemen dat zijn partnerschap met ExpressVPN deel uitmaakt van deze inspanning.

ExpressVPN

ExpressVPN is een op privacy gerichte VPN-service op de Britse Maagdeneilanden. Het houdt geen logboeken bij die de privacy van gebruikers schaden, biedt uitzonderlijke 24/7 klantenondersteuning en pionier met het idee van een 30-dagen niet-geld-terug-garantie.

Het biedt apps voor elk belangrijk platform, inclusief natuurlijk Android (4.2+). ExpressVPN gebruikt een zeer sterke codering in al zijn apps om hackers en nieuwsgierige overheden op afstand te houden. ExpressVPN lost alle DNS-vragen zelf op, en de apps bieden volledige DNS-lekbescherming en kill-schakelaars om ervoor te zorgen dat de echte identiteit van gebruikers niet op internet wordt weergegeven.

Charles Chen, hoofd van Business Development, bij Mozilla Asia merkte op dat:

“We zien VPN's als een cruciaal hulpmiddel voor internetbeveiliging en privacy. ExpressVPN viel op door zijn pionierswerk op het gebied van lekdichtheid. We zijn blij dat we zo'n sterke samenwerking hebben opgezet om onze gebruikers een geheel nieuw niveau van veilige mobiele webervaring te bieden. "

Het is vermeldenswaard dat ExpressVPN een gratis proefperiode van 7 dagen biedt aan alle gebruikers van de Android-app, ongeacht waar ze zijn gevestigd.

Firefox Lite

Firefox Lite is een snelle, lichtgewicht browser die speciaal is ontworpen voor de Aziatische markt. Een rebranding van Firefox Rocket, Firefox Lite is slechts een download van 3,5 MB en heeft een sterke focus op het minimaliseren van bandbreedtegebruik.

De Turbo-modus filtert advertenties en andere inhoud van derden van webpagina's om de laadtijden van pagina's te versnellen en het gegevensgebruik te minimaliseren. Het biedt ook de mogelijkheid om het hele scherm op te slaan in PDF voor offline lezen (samen met een weblink zodat gebruikers snel kunnen terugkeren naar de website).

ProPrivacy.com's mening

Mensen aanmoedigen om een ​​VPN te gebruiken voor hun veiligheid en privacy is een goede zaak, dus we hebben er geen probleem mee dat Mozilla strategische partnerschappen zoals deze treft, die zowel de gebruikers ten goede komen als de afhankelijkheid van Google voor inkomsten verminderen.

ExpressVPN is ook een geweldige VPN-provider en een van de weinige op de markt die de infrastructuur heeft die nodig is om een ​​instroom van nieuwe klanten uit deze zeer grote markten aan te kunnen. Naar schatting hebben India, Indonesië, Thailand en de Filippijnen er een aantal 729 miljoen internetgebruikers samen. Als zelfs een klein percentage van deze mensen Mozilla en ExpressVPN opneemt in hun aanbod, dan is het van vitaal belang dat de VPN-service de uitdaging aankan. Harold Li heeft ons bevestigd dat ExpressVPN hier klaar voor is:

"ExpressVPN is sinds de lancering in 2009 exponentieel gegroeid en we hebben onze middelen en infrastructuur steeds kunnen schalen om altijd toonaangevende snelheid, betrouwbaarheid en klantenservice te behouden. We zijn ervan overtuigd dat we de groei van gebruikers die dit partnerschap met zich meebrengt zullen kunnen ondersteunen."

Onze enige zorg is dat Firefox Lite duidelijk gericht is op gebruikers in opkomende markten die vaak moeite hebben om mobiele gegevensbandbreedte te betalen. Een ExpressVPN-abonnement kost $ 12,95 per maand (of $ 6,67 per maand als een jaarabonnement wordt gekocht met de huidige deal waarvan we vrezen dat veel mensen in de demografische doelgroep er moeite mee hebben. Maar het is een goede service, dus het zal interessant zijn om te zien wat de opname is. Toen we dit aan Li voorlegden, zei hij:

"Wat we hebben gezien, is dat gebruikers over de hele wereld online privacy en beveiliging steeds meer als een noodzaak zien en bereid zijn te betalen om deze te beschermen. Uiteindelijk gaat het om de waarde die we kunnen bieden, en we weten van het grote aantal klanten in alle vier deze lanceringsmarkten dat gebruikers de waarde zien in ExpressVPN. "

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me