Prive-internettoegang Ted Kim Interview

Ted Kim is CEO van London Trust Media, die eigenaar is van Private Internet Access (PIA). Ted is zo vriendelijk geweest om enkele interviewvragen van mij te beantwoorden.

Hoe ben je gekomen om een ​​VPN-bedrijf te runnen?

Ik ontmoette Andrew Lee, de voorzitter en een van de oprichters van PIA. Toen hij zijn bedrijf aan mij beschreef, was ik meteen gefascineerd, hoewel ik me afvroeg hoeveel ik hem echt kon helpen. In de loop van de tijd heb ik het bedrijf beter leren kennen en verschillende functies bekleed in Marketing en Operations voordat ik CEO werd.Ted Kim privé-internettoegang

Private Internet Access heeft een gevestigde en benijdenswaardige reputatie voor het beschermen van de privacy van haar klanten. Waarom denk je dat privacy zo belangrijk is??

Wij geloven dat privacy een fundamenteel, onvervreemdbaar mensenrecht is waar alle mensen van zouden moeten genieten. Ik geloof echt dat er geen angst hoeft te zijn om door iemand of iets te worden gevolgd, bekeken of gevolgd wanneer we internet gebruiken. Vroeger werden de meest fundamentele burgerlijke vrijheden beloofd en gegarandeerd door de overheid. Tegenwoordig zijn er vele bedreigingen, zowel extern als intern, voor die vrijheden, en bij uitbreiding onze privacy. Deze vrijheden vormen het fundament van onze samenleving, dezelfde fundamenten waarop de vrije wereld is gebouwd - en we moeten er nog steeds naar streven. Voor vrijheid, en dus voor privacy, moet worden gevochten.

We vechten voor privacy omdat 'Privacy ons beleid is'.

Gezien wat we nu weten over NSA-bulkbewaking, beschouwt de Amerikaanse overheid het wijdverbreide gebruik van nationale veiligheidsbrieven met gag-orders, technische-bijstandsorders, enz., Beschouwt u de Verenigde Staten als een goede plek voor privacy (met verwijzing voor zowel Amerikaanse als niet-Amerikaanse burgers)?

Ondanks de recente zorgen over overheidstoezicht, zijn de Verenigde Staten nog steeds een land met een grondwettelijk erkend recht op privacy, inclusief het vierde amendement op de Amerikaanse grondwet dat in het gerechtelijk apparaat kan worden gehandhaafd..

Ik begrijp dat u in het bezit bent van een Juris Doctor in de rechten. Is dit ooit van pas gekomen om de privacy van Private Internet Access-klanten te beschermen?

Naar de rechtenstudie gaan en advocaat worden, gaf meer inzicht in het grondwettelijk recht en onze fundamentele burgerlijke vrijheden. De focus van PIA op privacy heeft in ieder geval versterkt hoe cruciaal het voor ons als individuen is om onze fundamentele rechten te verdedigen.

Vorig jaar trok PIA zich terug uit Rusland omdat de wetgeving daar betekent dat je de privacy van klanten die VPN-servers in dat land gebruiken niet kunt garanderen. "Het VK heeft zojuist de meest extreme surveillance in de geschiedenis van de westerse democratie gelegaliseerd" (Edward Snowden).

De Investigatory Powers Act 2016 geeft de Britse overheid de bevoegdheid om te eisen dat VPN-bedrijven gedetailleerde logboeken bijhouden die op verzoek moeten worden overgedragen. Als deze bevoegdheden worden gebruikt (zoals waarschijnlijk lijkt), trekt Private Internet Access ook het VK terug?

Zoals vermeld in ons officiële antwoord toen de Charter-wetgeving van Snooper werd aangenomen, houdt Private Internet Access de situatie nauwlettend in de gaten en is ze bereid zich terug te trekken uit het VK. Hoewel de IP-wet de Britse overheid machtigt om te eisen dat Britse VPN-bedrijven vele maanden gedetailleerde logboeken bijhouden, hoeven niet-Britse VPN-bedrijven zoals wij niet te voldoen.

Het gebruik van een VPN is een geweldige manier om privé te blijven terwijl u online bent. Wat denkt u nog meer dat iedereen zou moeten doen om hun online privacy te verbeteren?

Sterke wachtwoorden zijn voor de gemiddelde persoon de eenvoudigste en gratis manier om zijn online privacy te verbeteren!

Wat zie je in deze onzekere tijden als de grootste uitdagingen voor degenen onder ons die om privacy geven?

De grootste uitdaging voor privacy, zelfs in de huidige tijd en met de hoeveelheid massabewaking die onlangs is onthuld, is dat mensen zelfgenoegzaam worden en gewoon stoppen met zorgen dat hun privacy voortdurend van alle kanten wordt geschonden.

Wat zijn de belangrijkste gebieden waarop PIA zich nu als bedrijf concentreert en wat uw plannen voor de toekomst zijn?

Private Internet Access concentreert zich actief op het vergroten van het privacybewustzijn en activisme op mondiaal niveau. We richten ons ook op het verbeteren van ons klantenserviceteam op feedback van onze klanten.

Als je op een onbewoond eiland was aangespoeld, met welk item en met welke bekende publieke figuur (levend of dood) zou je het liefst willen afwassen? Waarom?

Albert Einstein en een schoolbord - voor onderwijs.

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om met me te praten!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me