Top 10 dingen die u goedkoper kunt kopen met een VPN

Wereldwijde economieën worden als nooit tevoren in elkaar gegrepen, aangezien internet internationale concurrentie en eengemaakte mondiale markten bevordert. In het verleden varieerden de prijzen voor goederen en diensten sterk tussen de verschillende landen. Tegenwoordig zijn prijzen op internationale markten minder variabel door wereldwijde concurrentie.

Maar vanwege internationale invoerbelastingwetten en wisselkoersen, is het nog steeds mogelijk om een ​​goede deal te vinden door iets uit een ander land te kopen - als je toegang hebt tot de buitenlandse markt, dat wil zeggen. Bovendien implementeren veel e-commercesites lastige praktijken, zoals prijssturing, waarbij een website detecteert in welk land een gebruiker woont en vervolgens kiest om producten en services anders te prijzen per locatie..

In sommige gevallen is het mogelijk om een ​​VPN-tunnel te gebruiken om uw IP-adres en wereldwijde locatie te maskeren. Hiermee kunt u goederen kopen tegen een buitenlandse prijs. Digitale producten zijn de handigste besparingsmogelijkheden met een VPN-tunnel omdat ze alleen een download vereisen en geen verzendkosten bevatten. Dat gezegd hebbende, er zijn fysieke goederen die ook goedkoper kunnen worden gekocht.

Laten we eens kijken naar 10 dingen die u goedkoper kunt kopen met een VPN-tunnel. Natuurlijk moet je rekening houden met de VPN-kosten, maar er zijn verschillende goedkope VPN-services en VPN-aanbiedingen.

 1. Steam spellen

  Elke serieuze gamer die ik ken (naast veel casual gamers) heeft gehoord van Steam. En iedereen die Steam heeft gebruikt, weet hoe irritant de geografische beperkingen kunnen zijn. Net als Microsoft en Sony, beperkt Steam inhoud in bepaalde regio's voor financiële en licentiedoeleinden. Een VPN-tunnel zal deze beperkte inhoud deblokkeren, waardoor een gamer anders ontoegankelijke videogames kan downloaden.

  Ik moet echter een waarschuwing geven: ga op eigen risico. Steam is zich ervan bewust dat sommige van zijn gebruikers proxyverbindingen en VPN-servers gebruiken om beperkingen te omzeilen. Er is geen garantie dat Steam uw account niet verbiedt als het een proxyserververbinding detecteert. Dat gezegd hebbende, velen denken dat het het risico van een verbannen account meer dan waard is, vooral als Steam of een specifieke game niet beschikbaar is in jouw regio.

  U hebt niet alleen toegang tot inhoud die niet beschikbaar is in bepaalde regio's, maar deze wordt ook verkocht tegen verschillende prijzen op verschillende internationale markten. Kijk voor meer informatie op de vijf beste VPN's voor Steaming.

 2. Netflix

  Streaming inhoud is een van de meest gefilterde en geografisch beperkte soorten inhoud op het web, wat echt jammer is omdat on-demand streaming inhoud de norm is geworden. Vroeger moesten we fysieke tapes of schijven huren, maar nu hebben we met één muisklik toegang tot televisie- en filminhoud. Zolang we in de juiste regio wonen, welteverstaan.

  Toen Netflix nog in de kinderschoenen stond, was het eigenlijk alleen beschikbaar in de Verenigde Staten. In het recente verleden heeft Netflix echter haar deuren geopend voor een internationale markt en is het in de meeste landen over de hele wereld beschikbaar, op enkele uitzonderingen na, zoals China. Maar houd er rekening mee dat elke regio waar Netflix beschikbaar is, geen toegang heeft tot dezelfde inhoud als elke andere regio.

  Sommige inhoud die beschikbaar is in het ene land, is bijvoorbeeld niet beschikbaar in een ander land. Sommige regio's hebben helemaal geen toegang tot Netflix. Het is niet verrassend dat Netflix verschillende prijsmodellen heeft voor verschillende regio's. Sommige landen betalen meer dan andere. Netflix kost bijvoorbeeld $ 10,99 USD in de VS, maar het kost $ 17,99 AUD. Dit is nog steeds een aanzienlijke prijsbesparing wanneer u rekening houdt met de wisselkoers! Bespaar jezelf nu $ 7 per maand door een VPN voor de VS te gebruiken!

  Een VPN-tunnel helpt deze beperkingen te omzeilen, maar Net als Steam houdt Netflix niet van gebruikers die hun inhoud deblokkeren. De IP-adressen van sommige VPN-serviceproviders zijn geblokkeerd, maar Netflix kan onmogelijk elk VPN IP-adres blokkeren omdat ze zo vaak veranderen (nieuwe servers komen online, verschillende blokken van IP-adressen worden verhuurd, enz.). Bekijk onze om te weten te komen welke VPN-tunnel het meest geschikt is voor het streamen van Netflix-inhoud Netflix VPN gids.

 3. Amazon Prime

  Amazon Prime is niet op bijna evenveel locaties beschikbaar als Netflix, en de prijzen variëren aanzienlijk, afhankelijk van je regio, als het al beschikbaar is. Amazon is niet zo dol op mensen die IP-adressen vervalsen, zoals elke andere digitale service, maar het lijkt lang niet zo streng te zijn als Netflix. Maar houd er rekening mee dat het een beetje lastiger is om inhoud te deblokkeren en een abonnement te kopen dan bij andere services.

  Als u al een account hebt, moet u de landinstelling van uw account wijzigen en uw IP-adres vervalsen met een VPN-tunnel. Afhankelijk van de regio waartoe u toegang probeert te krijgen, heeft u bovendien mogelijk een betaalmethode nodig die is gekoppeld aan de regio.

  Of het nu gaat om een ​​webbrowser, app of Amazon Fire Stick, het is mogelijk om een ​​abonnement te kopen tegen een goedkoper buitenlands tarief. Voor meer informatie, bekijk de vijf beste VPN's voor Amazon.

 4. Spotify

  Spotify is een andere service die eerder was beperkt tot slechts een paar regio's, net als Netflix. Spotify heeft zijn service echter ook geopend voor internationale markten, maar de prijs in elke markt varieert aanzienlijk. Bovendien gebruikt Spotify een betalingsprocessor genaamd BlockPay, waarmee gebruikers met cryptocurrencies zoals Bitcoin kunnen betalen zonder extra verwerkingskosten te hoeven betalen. Het is zelfs mogelijk om met PayPal te betalen.

  Mogelijk moet u cookies verwijderen, afhankelijk van uw browser en systeemconfiguratie om ervoor te zorgen dat geen browser fingerprinting of cookie-trackingmethoden u naar een bestemmingspagina leiden die uw binnenlandse betalingsbenaming accepteert. Houd er echter rekening mee dat de prijzen variëren afhankelijk van de regio. Bijvoorbeeld, de premium-versie kost $ 9,99 USD in de Verenigde Staten, maar het kost 9,99 € in Europese regio's zoals Duitsland. Door wisselkoersen kunt u ongeveer 15% per maand besparen door in USD te betalen. Bekijk onze vijf beste VPN's voor Spotify.

 5. Adobe CC

  Adobe CC is een van de vele softwareproducten die goedkoper kunnen worden gekocht met een VPN-tunnel. Ik heb vastgesteld dat sommige softwarewebsites niet beperkend zijn op basis van uw IP-adres; in plaats daarvan verwijzen ze u alleen naar de standaardpagina voor de regio waarin u zich bevindt. Op sommige websites kunt u de bestemmingspagina voor een andere regio openen door de URL van de ene naar de andere regio te bewerken (bijvoorbeeld door de ' de 'in de URL, die verwijst naar Duits, voor' ons '.

  Adobe CC is echter geen site die zo gemakkelijk voor de gek kan worden gehouden. Gebruikers die bijvoorbeeld toegang proberen te krijgen tot de VS-pagina in het buitenland, krijgen het volgende bericht: “Bezoekt u Adobe.com van buiten de VS? Bezoek uw regionale site voor meer relevante prijzen, promoties en evenementen. ”Het goede nieuws is dat iedereen met een VPN-tunnel toegang heeft tot internationale prijzen.

 6. Toegang tot producten vermeld op eBay

  Waarom iets gloednieuw kopen als een gebruikte versie prima werkt? E-commerce is de afgelopen 10 jaar de norm geworden, maar veel online marktplaatsen zijn geografisch beperkt en beperken de toegang tenzij u tot specifieke geografische regio's of landen behoort. Bovendien zullen degenen onder u die privacygericht zijn of gewoon in een land wonen waar elektronische aankopen worden gevolgd, blij zijn te weten dat eBay Bitcoin-betalingen accepteert.

  Het is mogelijk om toegang te krijgen tot buitenlandse e-commerce marktplaatsen zoals eBay om gebruikte producten te kopen en zelfs nieuwe producten die om verschillende redenen met korting worden verkocht. Houd er echter rekening mee dat u niet hoeft te verwachten dat u voor een item minder hoeft te betalen, alleen vanwege de VPN-server die u gebruikt. De door de verkoper ingestelde prijs van een veiling kost nog steeds hetzelfde, ongeacht uw IP-adres.

 7. Vliegtickets, hotels en huurauto's

  Je hebt waarschijnlijk een hoop websites gezien die beweren dat het mogelijk is om geweldige deals te vinden voor vliegtickets en hotels wanneer je een VPN-tunnel gebruikt om verbinding te maken met een andere regio. Helaas lijkt het erop dat er geen echte manieren meer zijn om de luchtvaartmaatschappijen of de reisindustrie te 'gamen'. Jaren geleden lijken er echte gevallen te zijn geweest waarin mensen met behulp van een VPN tonnen geld konden besparen op vliegtickets. Maar tegenwoordig lijken goedkopere vluchten en hotels met behulp van een VPN-tunnel niet veel meer dan een verleidelijke pijplijn.

  We concludeerden dat, hoewel er enkele speciale aanbiedingen op verschillende versies van een website zijn geplaatst, deze wel goedkopere vluchtpromoties en besparingen zijn niet gebonden aan het IP-adres en de locatie van een gebruiker. Autoverhuur lijkt echter een andere zaak. De autoverhuursector lijkt discriminerend te zijn op basis van locatie, zoals blijkt uit Prijsvergelijking van ExpressVPN. De besparingen zijn niet verbluffend, maar ze zijn aanzienlijk genoeg om op te jagen.

 8. Skype

  In de oude dagen van vaste telefoons en de gewone oude telefoondienst waren langeafstandskosten obsceen. Sommige oproepen kunnen meer dan een dollar per minuut kosten (afhankelijk van hoe ver u belde), maar VoIP werd aangekondigd als het einde van lange-afstandskosten. Hoewel het waar is dat je VoIP gratis kunt gebruiken om kosten over lange afstand te omzeilen, merk je op dat de enige gratis oproepen videoboodschappen en audio-oproepen naar een andere persoon zijn die de Skype-app gebruikt.

  Als u bijvoorbeeld het mobiele telefoonnummer of de vaste telefoon van een gebruiker wilde bellen (heeft iemand nog steeds een vaste lijn?), Moet u een Skype-telefoonnummer en -credits kopen. Het aantal credits dat een call-oproep verbruikt, is afhankelijk van VoIP-routeringsfactoren, tolgelden en kosten in elk van de netwerken en regio's waarheen de gespreksgegevens worden gerouteerd.

  Het gebruik van een VPN-tunnel kan echter helpen sommige van deze beperkingen te omzeilen door uw spraakverkeer te verbergen totdat dit wordt gedecodeerd door uw VPN-server. In sommige gevallen, afhankelijk van de internationale tarieven, waar u zich bevindt en waar uw contactpersoon zich bevindt, kunt u goedkopere beltarieven krijgen.

 9. Doelwit

  Sommige landen zijn onderworpen aan onsmakelijk hoge invoerrechten die het kopen van geïmporteerde producten onpraktisch maken. Neem Brazilië, dat een van de top 20 landen in termen van de hoogste handelstarieven. Deze belastingen worden geheven op het verkooppunt, in tegenstelling tot wanneer goederen fysiek de grens overschrijden.

  Het is heel logisch voor mensen in Brazilië en andere vergelijkbare landen om gewoon een product persoonlijk in het buitenland te kopen en naar huis te laten verzenden om enorme belastingen te voorkomen. Klinkt vrij eenvoudig, toch? Nou, er is een probleem. Geo-beperkingen blokkeren verbindingen met e-commercesites en retailers zoals Target. Gelukkig is het gemakkelijk om een ​​VPN-service te kopen om de geografische beperkingen te omzeilen en rond te kijken voor betere deals.

 10. Amazon Marketplace

  Amazon is een internationale zakelijke kolos die zijn diensten aanbiedt in 11 grote landen over de hele wereld en zich binnenkort uitbreidt naar Australië. Hoewel het volledige scala aan services en online marktplaatsen niet beschikbaar is in andere landen, biedt AmazonGlobal verkopers ook de mogelijkheid om producten te verkopen en internationaal te verzenden in meer dan 100 landen over de hele wereld. Als je ooit eerder op Amazon hebt gewinkeld, weet je hoe gemakkelijk het is om geweldige deals te vinden.

  Het is niet alleen mogelijk om gloednieuwe producten te vinden, die soms met korting worden aangeboden, het is ook mogelijk om geweldige aanbiedingen voor gebruikte producten te vinden. Maar er is een klein probleempje. Net als andere internationale e-commercesites probeert Amazon de toegang tot zijn marktplaatsen geografisch te beperken op basis van de locatie, die wordt bepaald door het openbare IP-adres. En sommige Amazon-producten, afhankelijk van de verkoper, zijn inherent gebonden aan internationale handelsregels die verschillen in internationale prijzen veroorzaken. Gelukkig helpt het gebruik van een VPN-tunnel je toegang te krijgen tot Amazon.

  Onlangs zijn er veel sappige geruchten, onderbouwde gissingen en speculatieve theorieën geweest waar Amazon zich op voorbereidt begin Bitcoins te accepteren. Er is nog geen officiële aankondiging van Amazon geweest, maar met de manier waarop de waarde van Bitcoin recent is gestegen, wordt de steeds groeiende populariteit van cryptocurrencies steeds meer mainstream.

Laatste gedachten

Houd er rekening mee dat de prijzen van producten snel fluctueren en op jaar- of zelfs maandbasis kunnen veranderen. Maar over het algemeen is het gebruik van een VPN voor toegang tot goedkopere prijzen de enkele minuten waard die het kost om de prijs op te zoeken van een product of dienst die u wilt kopen.

Ten slotte, als u een VPN gebruikt om toegang te krijgen tot digitale goederen waarin een record van uw aankoop is gekoppeld aan een online account, zoals het geval is met Steam en andere game-netwerken zoals Xbox Live, zorg er dan voor dat u de tijd neemt om de Gebruikersovereenkomst en beleid voor acceptabel gebruik voordat u een aankoop doet. Er is een zekere mate van risico om verbannen te worden, maar als een titel in uw regio niet beschikbaar is om te beginnen, zijn er niet echt andere haalbare opties tot uw beschikking.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me