Waarom werken MovieBox en ShowBox niet?

ShowBox is een gratis film- en tv-streaming-app voor Android. MovieBox is het iOS-broertje en is vooral populair dankzij de zeldzaamheid van dergelijke apps op het ommuurde tuinplatform van Apple.


Het feit dat MovieBox kan worden geïnstalleerd op zowel jailbroken apparaten (met Cydia) als niet-jailbroken apparaten (met behulp van een speciaal configuratiebestand voor de Safari-browser) heeft het alleen maar populairder gemaakt bij iOS-gebruikers.

Helaas werken zowel ShowBox als MovieBox niet meer. Geen van beide apps kan verbinding maken met zijn servers.

Dus wat gebeurde er?

Er is weinig officiële informatie beschikbaar, hoewel DTAthemes een "zeer kort gesprek" had, waarin de ontwikkelaars bevestigden dat het project voorbij was.

Deze ontwikkeling volgt op rechtszaken die zijn ingediend door een coalitie van filmstudio's tegen een aantal websites die de ShowBox- en MovieBox-bestanden hebben gehost.

Als onderdeel van deze operatie kregen Cloudflare en Godaddy de opdracht om de registratiegegevens over te dragen voor meerdere sites, waaronder Showboxbuzz.com, Showbox.software, Rawapk.com, Popcorn-time.to, Popcorntime.sh, YTS.ag, YTS. gg en Showboxappdownload.com.

Het lijkt duidelijk dat de ShowBox / MovieBox-ontwikkelaars gewoon besloten hebben dat het tijd is om de handdoek in de ring te gooien.

Welke alternatieven zijn er??

Het goede nieuws voor gebruikers van ShowBox en MovieBox is dat er een aantal goede alternatieven beschikbaar zijn ...

Popcorn-tijd

Popcorn Time is een open source-app die BitTorrent P2P-technologie gebruikt om video-inhoud van hoge kwaliteit naar uw desktop of mobiele apparaat te streamen. Deze inhoud is afkomstig van torrent-sites voor films en tv. De gelikte gebruikersinterface en de mogelijkheid om vloeiende 720p- of 1080p-videostreaming te leveren zonder problemen met bufferen op zelfs vrij trage internetverbindingen, hebben de app een enorme aanhang opgeleverd.

Movie Box-startpagina

Behalve dat je wordt gedwongen een VPN te kopen, is Popcorn Time advertentievrij en kun je via Chromecast, AirPlay of DLNA naar een groot scherm casten.

Op dit moment zijn er slechts twee vorken van deze open source software die wij Popcorn-Time.to en PopcornTime.sh aanbevelen, die beide Android .apk-downloads bieden. Vluchtelingen van MoviePass kunnen het Popcorn-Time.to iOS-installatieprogramma gebruiken zonder jailbreak nodig, of bij gebruik van een jailbreak-apparaat de Popcorn-Time.to repo toevoegen aan hun Cydia-bronnen.

In theorie is een andere goede optie voor gebruikers op elk platform een ​​bezoek aan PopcornTime Online, een browserversie van Popcorn Time. Maar dit leek niet te werken toen we het voor dit artikel testten.

Het is vooral van vitaal belang om altijd een VPN te gebruiken bij het streamen met Popcorn Time omdat de app het BitTorrent-bestandsdelingsprotocol gebruikt. Dit maakt het downloaden van downloaders zeer eenvoudig, tenzij ze een VPN gebruiken om hun echte IP-adres te verbergen. Zie 5 Beste VPN's voor Popcorn Time voor meer informatie.

Kodi

Kodi is een zeer populaire open source IPTV-streaming-app. De eenvoudige multi-platform-app biedt geen toegang tot illegale inhoud, maar het is eenvoudig om Kodi-add-ons van derden te installeren die.

De app is beschikbaar op de meeste platforms, hoewel iOS-gebruikers een gejailbreakt apparaat nodig hebben of een ingewikkelde installatieprocedure moeten doorlopen die een Mac met Xcode 7 vereist.

Het streamen van illegale inhoud is veiliger op Kodi dan op Popcorn Time omdat Kodi-add-ons IPTV-bronnen gebruiken die zich op centrale servers bevinden. Vergeet echter niet dat centrale servers in beslag kunnen worden genomen en dat de IP-adressen van iedereen die inhoud van hen heeft gestreamd, kunnen worden verkregen.

We raden Kodi-gebruikers daarom ten zeerste aan een VPN te gebruiken om hun echte IP-adres te verbergen. VPN's zijn ook handig voor toegang tot juridische inhoud die beperkt is tot bepaalde landen. Zoals de Britse BBC iPlayer. Zie Beste VPN's voor Kodi voor meer discussie over Kodi.

TeaTV

Deze streaming-app voor Android, Windows en macOS wordt zwaar getipt op de #ShowBox Twitter-thread. We hebben de Android-versie uitgecheckt en een slimme app gevonden die een grote en actuele bibliotheek met film- en tv-titels biedt.

Filmdoos thee TV

Deze worden soepel gestreamd in 1080p, maar houd er rekening mee dat de app door advertenties wordt ondersteund.

Conclusie

MovieBox en ShowBox waren geweldige apps voor het bekijken van gratis film- en tv-inhoud, maar ze zijn niet de enige optie. Onze persoonlijke voorkeur is Popcorn Time, maar zelfs meer dan Kodi, TeaTV of andere IPTV-oplossingen, moet u er echt een VPN mee gebruiken om veilig te blijven.

Afbeelding tegoed: door Stock-Asso / Shutterstock.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me