AnonymousVPN beoordeling

AnonymousVPN

 • pricing

  Van $ 12,00
  / maand

ProPrivacy.com partituur
5 van de 10

Samenvatting

Anonieme VPN is een virtueel particulier netwerk op de Seychellen. Anonieme VPN is een van de kleinere, minder bekende services in de online privacymarkt, het heeft een aantal goede functies die wijzen op een positieve toekomst voor de VPN-service. Onze tests hebben echter een VPN ontdekt die nog niet helemaal kan concurreren met de top van de VPN-markt. In deze anonieme VPN-beoordeling gaan we dieper in op de beveiligings- en privacyaspecten van deze service, samen met de functies die ze bieden, waar voor uw geld en meer, om erachter te komen of deze service uw geld waard is.

Snelle statistieken

 • ProPrivacy.com SpeedTest (gemiddeld)
  19.1 Mbps
 • Jurisdictie
  Seychellen
 • Gelijktijdige verbindingen
  3
 • landen
  25

Kenmerken

De kenmerken van het bedrijfspakket zijn:

 • Servers in 25 landen
 • Geen limieten voor gegevensgebruik
 • Drie gelijktijdige verbindingen toegestaan
 • P2P toegestaan
 • OpenVPN en Information Protocol Security (IPSec)
 • Meertalige website
 • Voordelige proefaccount
 • Dodemansknop
 • Aangepaste app voor Windows, Macs en Android
 • App van derden voor iOS en Linux

Apple staat bedrijven niet toe om apps beschikbaar te stellen voor iPhones en iPads zonder zijn goedkeuring. Dit goedkeuringsproces kan jaren duren. Het is dus niet ongebruikelijk dat een relatief nieuw bedrijf geen aangepaste app beschikbaar heeft voor iOS. OpenVPN-codering is echter de beste VPN-bescherming die beschikbaar is voor online privacydiensten en u kunt verbinding maken met Anonieme VPN met behulp van OpenVPN connect van derden voor iOS. OpenVPN Connect is gratis verkrijgbaar in de Apple Store. Er zijn configuratiebestanden beschikbaar op de Anonieme VPN-website waarmee deze app met al zijn servers werkt. Een vergelijkbaar arrangement is beschikbaar voor Linux-gebruikers. Het servernetwerk biedt toegang tot locaties in 25 landen.

Bezoek Anonymous VPN »

Snelheid en prestaties

Ik testte de snelheid van Anonieme VPN met testmy.net. Deze tests werden uitgevoerd vanuit Nottingham, VK, met behulp van een residentiële internetservice van Virgin Media. Ik testte de prestaties van drie anonieme VPN-servers. Dit waren de Britse en Ierse servers, die ik testte op een verbinding met Londen, het VK, en de Anonymous VPN US-server, die ik testte op een verbinding met Miami.

De blokken in de grafiek vertegenwoordigen de maximale, minimale en gemiddelde snelheden over vijf testruns. U ziet ook records voor testruns naar Londen en Miami zonder dat de VPN is ingeschakeld. Dit geeft een idee van het effect dat VPN heeft op de snelheden van de onderliggende internetservice. Ik gebruikte IPLocation.net om de werkelijke locaties van elke VPN-server te detecteren. De Britse server was in Londen, de Ierse server in Dublin en de Amerikaanse server in Manassas, Virginia.

Anonieme VPN snelheidstest

De grafieken tonen de hoogste, laagste en gemiddelde snelheden voor elke server en locatie. Zie onze uitleg over de volledige snelheidstest voor meer informatie. Elke server halveerde ongeveer de snelheid van de internetverbinding, wat helemaal niet geweldig is. Gelukkig was de snelheid van mijn onderliggende internetservice zo goed dat de VPN het afspelen van streaming video niet beschadigde. Iedereen met een langzamer internet kan echter enorm lijden.

Ik heb meer tests uitgevoerd met ipleak.net terwijl ik verbonden was met de Anonymous VPN US-server. Deze tests hebben onderzocht of oproepen naar Domain Name System (DNS) -servers mijn locatie hebben weggegeven. Wanneer uw browser een pagina ophaalt, moet deze eerst naar het internetadres voor het opgegeven webadres verwijzen. Dit wordt uitgevoerd door toegang tot een DNS-server.

Uw VPN moet deze oproepen beheren, omdat ze kunnen worden waargenomen terwijl ze internetten. Als uw browser een DNS-server selecteert die onlogisch ver van zijn locatie staat, kunnen snoopers erachter komen dat u niet echt bent waar u lijkt te zijn. De ipleak.net-test toonde mijn locatie als Virginia.

Alle DNS-oproepen gingen naar één DNS-server, ook in Virginia. Een tweede lekrisico komt van een systeem dat Web Real-Time Communication (WebRTC) wordt genoemd. Dit is een opslag van gegevens in de browser die helpt interactieve applicaties te versnellen. Controle op deze informatie heeft mijn ware locatie niet onthuld.

Ik heb IP-lekfactoren opnieuw gecontroleerd met een andere testsite, doileak.net. De resultaten van deze tests weerspiegelden de bevindingen van ipleak.net. Anonieme VPN verborg met succes mijn ware locatie. Het enige probleem was dat de tijdzone-instellingen van mijn besturingssysteem anders waren dan de tijdzone van mijn gerapporteerde locatie. Mijn ISP gebruikt geen IPv6-adressen, dus ik kon niet testen op IPv6-lekken.

Prijzen en plannen

1 maand

$ 12,00
per maand

Anonieme VPN heeft één servicepakket. Het biedt drie abonnementsperioden voor dat plan. Er is geen gratis proefperiode, maar u kunt uw geld terugkrijgen als u zich aanmeldt voor de maandelijkse of jaarlijkse abonnementen. U hoeft alleen maar te vragen om uw account binnen 14 dagen na aanmelding te annuleren.

AnoniemVPN-prijzen

Voor slechts $ 2 heeft u drie dagen volledige toegang tot de service. Dit is een uitstekende manier om de VPN uit te proberen en ervoor te zorgen dat deze geschikt is voor u voordat u zich voor een langere periode verbindt. Veel VPN-services bieden een breed scala aan betalingsopties. U kunt echter alleen betalen voor Anonieme VPN met een creditcard. Dit is jammer omdat veel VPN-klanten graag met Bitcoin of via PayPal betalen.

Privacy en beveiliging

Met de Anonieme VPN-app kunt u selecteren of u OpenVPN of IPSec wilt gebruiken. OpenVPN is het beste systeem voor VPN's. IPSec staat echter ook hoog aangeschreven. Cisco Systems heeft het gemaakt. Cisco is 's werelds grootste producent van internetrouters en -software. Beide implementaties omvatten Advanced Encryption Standard (AES) -versleuteling met een 256-bits sleutel. Dit is de beste bescherming die momenteel beschikbaar is op de VPN-markt.

Anonieme VPN gebruikt een RSA-handshake met een 2048-bits sleutel. Dit is de standaard sleutellengte in de VPN-industrie. De beste VPN's gebruiken echter 4096-bits sleutels voor extra veiligheid. Dodgy VPN's gebruiken 1024-bits sleutels. Als zodanig biedt de implementatie van Anonymous VPN u het meest voorkomende niveau van bescherming - niet het beste - maar zeker niet het slechtste. Het is veilig genoeg om uw gegevens privé te houden. Eigenaren van iPhones en iPads (die verbinding maken via OpenVPN connect) krijgen volledige OpenVPN-bescherming bij gebruik van Anonieme VPN. Ze missen echter de kleine extra's die het bedrijf heeft ingebouwd in de aangepaste app.

De belangrijkste beveiligingsfunctie die eigenaren van Windows-, Mac- en Android-apparaten krijgen, is een kill-schakelaar. Je hebt waarschijnlijk een situatie ervaren waarin je internetverbinding mislukt. Zodra de verbinding terugkomt, proberen al uw apps opnieuw verbinding te maken. Dit is een beveiligingsprobleem omdat u de volgorde waarin ze verbinding maken niet kunt dicteren. Als de VPN niet de eerste app is die zijn service herstelt, zullen die apps die beginnen met het verzenden van internetberichten eerst uw ware identiteit onthullen. Dit is waarom de kill-schakelaar zo belangrijk is. Het zorgt ervoor dat geen enkele app opnieuw verbinding kan maken voordat de beveiligde VPN-link aanwezig is.

Privacy

De Seychellen is een goede locatie voor een VPN-service. Het ligt buiten het bereik van de pestende geheime diensten van de grootmachten. Het is ook ver weg van de belangrijkste juridische centra van Los Angeles, New York en Londen. Auteursrechteigenaren zullen waarschijnlijk vervolgingen instellen tegen de mensen die hun eigendom downloaden met P2P-netwerken. Het is echter onwaarschijnlijk dat ze de moeite en kosten zullen nemen om naar de Seychellen te vliegen. Anonieme VPN houdt geen activiteitenlogboeken bij, wat een goed teken is dat het uw privacy beschermt. Het bedrijf verklaart ook openlijk dat het P2P-downloads op zijn netwerk toestaat.

Als de politie of auteursrechtadvocaten geen rechterlijke bevelen krijgen om het bedrijf te dwingen zijn administratie te overhandigen, wilt u ervoor zorgen dat er niets in het dossier staat dat uw echte identiteit kan toewijzen aan het nepadres dat de VPN u toewijst . Helaas houdt Anonieme VPN verbindingslogboeken bij. Deze records beschrijven met welke servers u verbonden bent en wanneer.

Ze registreren ook de hoeveelheid gegevens die u hebt gedownload. Verkeersanalyse (e2e-timingaanval) betekent dat deze informatie alles is wat wetshandhavings- of auteursrechtadvocaten nodig hebben om de privacy te doorbreken die de VPN zou moeten bieden. Erger nog, het bedrijf vermeldt niet de periode waarvoor het die logboeken bijhoudt. Het is ook vermeldenswaard dat anonieme VPN je niet volledig anoniem maakt. VPN's bieden privacy, geen anonimiteit. Helaas vanwege de verbindingslogboeken die deze VPN bijhoudt - privacy is niet zo goed als het zou kunnen zijn.

Makkelijk te gebruiken

Inschrijven

Wanneer u klaar bent om u te abonneren op AnonymousVPN, navigeert u naar het gedeelte Prijzen op de startpagina en klikt u op "Koop nu" knop onder de abonnementsperiode van uw keuze. De site brengt u naar een winkelwagenpagina. Klik op de knop Afrekenen om door te gaan. Uw volgende taak is om u te registreren voor een account. Ten slotte moet u uw creditcardgegevens invoeren om het abonnement te kopen.

U ontvangt twee e-mails van Anonieme VPN. De eerste hiervan bevestigt uw lidmaatschap met de inloggegevens die u op de registratiepagina heeft ingesteld. Dit zijn uw gegevens voor het clientgebied. De gebruikersnaam en het wachtwoord voor de app staan ​​in de tweede e-mail die u ontvangt. Deze e-mail bevat ook koppelingen naar downloadbestanden voor de app. Klik op de link voor uw besturingssysteem om een ​​installatieprogramma te downloaden. De app installeert zichzelf. Eigenaren van iOS-apparaten en Linux-computers moeten naar de kennisbank gaan voor installatie-instructies.

De anonieme VPN Windows VPN-client

Het installatieprogramma maakt een bureaubladsnelkoppeling voor de app.

Wanneer de app wordt geopend, moet u uw gebruikersnaam en wachtwoord invoeren. Het wachtwoord is anders dan dat voor het clientgedeelte van de website. Klik voordat u zich aanmeldt op het schuifregelaarsymbool rechtsonder in de interface. Hiermee wordt de pagina Instellingen van de app geopend.

Controleer de "Gebruikersnaam en wachtwoord onthouden" zodat u niet elke keer uw gegevens hoeft in te typen wanneer u de app opent. U kunt op elk gewenst moment op het pictogram van de schuifregelaar klikken om terug te keren naar de pagina Instellingen. Op deze pagina kunt u de kill-schakelaar inschakelen, die ervoor zorgt dat de VPN u altijd beschermt wanneer u toegang hebt tot internet. U kunt hier ook kiezen of de verbinding met de VPN wordt uitgevoerd via User Datagram Protocol (UDP) of Transmission Control Protocol (TCP).

Over het algemeen ben je beter af met UDP. Het is veel sneller dan TCP en is handig voor interactieve toepassingen, zoals chat en IP-telefonie. Het is ook beter voor streaming. U kunt kiezen welk VPN-systeem de app gebruikt. De opties zijn IPSec of OpenVPN. Beide gebruiken sterke codering, maar Open VPN is de beste. Klik op het schuifregelaarpictogram om het paneel Instellingen te sluiten.

De standaardserverselectie voor de app is een automatische toewijzing. Als u echter op een specifieke plaats wilt lijken, stelt u dit kenmerk in op een genoemd land. Klik op de pijl-omlaag aan het einde van het veld Regio om de serverlijst te krijgen en vervolgens op het land waar u websites wilt bezoeken.

Klik op de knop Verbinden om de VPN te activeren. Die knop Verbinden verandert in Verbinding verbreken wanneer de VPN-verbinding tot stand is gebracht.

Het hangslot bij de knop Verbinden / Verbinding verbreken wordt groen wanneer de VPN werkt.

Streaming diensten

Terwijl ik in het VK was, maakte ik verbinding met de Anonymous VPN-server in de VS, zodat ik tv kon kijken vanuit Amerika. Ik ben in mijn Netflix-account en kon daar video's uit de Amerikaanse bibliotheek bekijken. De Netflix VPN-detectiesystemen zijn sterk. De VPN-industrie gebruikt ze als toetssteen. Niet veel VPN's kunnen vanuit het buitenland op Netflix komen, dus dit was een uitstekend resultaat.

Ik heb ook toegang gehad tot de ABC- en NBC-websites terwijl ik verbonden was met de Amerikaanse server. ABC's toegangscontrole is eigenlijk uitgebreider dan die van Netflix. NBC doet niet erg zijn best om de toegang tot het buitenland te blokkeren en bijna elke VPN-service kan er toegang toe krijgen. ABC zag de VPN en blokkeerde het afspelen van video's. NBC laat me kijken. Vanuit Spanje probeerde ik toegang te krijgen tot Britse videosites. Helaas kon de VPN me niet in BBC iPlayer krijgen. Ik kon video's bekijken op de Channel 4- en ITV-websites.

Andere platforms

De Anonieme VPN-app is beschikbaar voor Windows, Android, Mac OS X en macOS-besturingssystemen. Er zijn instructies op de site voor het downloaden van een gratis interface voor OpenVPN en deze vervolgens aan te passen met bestanden van Anonieme VPN. Deze instructies zijn bedoeld voor gebruikers van iOS- en Linux-apparaten. De OpenVPN Connect-software is echter ook beschikbaar voor Windows en Macs. De configuratiebestanden die Anonymous VPN biedt, zijn niet besturingssysteemspecifiek. Dat biedt een andere optie voor gebruikers van Windows-, Mac- en Android-apparaten.

Laatste gedachten

Ik heb echt genoten van het gebruik van de Anonieme VPN-app. De ontwerpers hebben de bedieningselementen op het juiste niveau geplaatst om iedereen te plezieren. Degenen die niet veel weten over netwerktechnologie, moeten gewoon een locatie kiezen en op de knop Verbinden drukken om de VPN te gebruiken. De service is ook geschikt voor diegenen die de optie willen selecteren of de verbinding via UDP of TCP loopt en of OpenVPN of IPSec moet worden gebruikt.

Het probleem met toegang tot BBC iPlayer betekent dat Britse expats en reizigers waarschijnlijk niet voor deze VPN kiezen. De service is vrij prijzig, maar kan niet concurreren met topservices in een vergelijkbare prijsklasse. Desondanks heb ik over het algemeen vertrouwen in het aanbevelen van anonieme VPN (zolang je geen Brit bent in het buitenland). Met betere keuzes beschikbaar voor een vergelijkbare prijs, bent u echter echt beter af om iets anders te krijgen.

Bezoek Anonymous VPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me