Blockless Review

Blockless

 • Prissättning

  Från $ 4.16
  / månad

UPDATE: Blockless verkar inte ta emot nya kunder just nu.

ProPrivacy.com Göra
4,5 av 10

Sammanfattning

Blockless är en Kanada-baserad SmartDNS-leverantör som syftar till att ge dig stora strömningshastigheter med enkel användning. Det finns några problematiska saker, men de ger totalt sett ett bra värde för pengarna.

Funktioner

Kanada-baserade Blockless baserar sin huvudsakliga verksamhet kring SmartDNS-tjänsten, så vi kommer att diskutera detta först. De ger väl avrundat stöd och installation för detta och som visas nedan finns det nästan ingen hastighetsförlust. Det ger en bra service om du ständigt är ansluten till en streamingtjänst, men (som de flesta andra SmartDNS) kan det vara lite besvärligt om du vill fortsätta att ändra tillbaka till dina standardinställningar för internet och egenskaper. SmartVPN-tjänsten (som de rekommenderar när du är på språng) hjälper till att kringgå ovan nämnda problem, men tyvärr fungerar det inte alltid - även om problemen verkar vara reserverade för BBC iPlayer. Lyckligtvis för Blockless har deras tjänst ännu inte blockerats av Hulu (som med många andra leverantörer) och om du letar efter ett VPN för Netflix, Pandora, etc är detta ett bra val. Den Blockless-tjänsten tillåter strömning från 17 olika länder. Även om inga asiatiska eller afrikanska förbindelser var dessa platser tydligt genomtänkta och är de länder där stora strömningstjänster är baserade och tillgängliga från. De tillåter att 1 IP används för SmartDNS-tjänsten och en anslutning som kan användas för deras SmartVPN.

Hastighet och prestanda

Vi gav Blockless vårt standardprestanda för att se hur det passade. Förvånansvärt var det knappast någon hastighetsförlust med varken SmartDNS- eller PPTP-anslutningen. När det gäller IP-test har vi alltid fått vår egen IP eftersom det inte finns någon säkerhet implementerad i något system. DNS-resultaten var inte exakt vad vi väntade oss, eftersom det mestadels pekade mot USA / Kanada och Tyskland men tjänsten och deras system fungerade så vi ska inte oroa oss för detta.

Pris

1 månad

$ 4.16
per månad

Som alla andra VPN där ute erbjuder Blockless tre olika planer, med ökande prisrabatter ju längre du registrerar dig för. Jämfört med en traditionell VPN-tjänst är de billiga, men jämförda med SmartDNS och streamingtjänster [deras målmarknad] är de på samma sätt prissatta. Lite irriterande visar de inte denna information förrän du registrerar dig för ett konto. När du registrerar dig får du också en provperiod på 7 dagar (utan att behöva ange några kreditkortsuppgifter), som kan utökas till 10 om du gillar dem på Facebook.

Stödda betalningsplattformar

Kundservice

Blockless har två typer av support: en FAQ och biljettstöd. Deras vanliga frågor behandlar de grundläggande ämnena medan biljettstödet är tillgängligt för att lösa de mer komplicerade problemen. Biljettstödet svarade på rimlig tid och verkade kunnig och vänlig. Tyvärr kunde de inte lösa vårt problem med SmartVPN men vi kommer inte att hålla detta mot dem eftersom de försökte sitt allra bästa och i slutändan är det utvecklarnas fel, och inte supportteamen.

Sekretess och säkerhet

Eftersom Blockless syftar till att tillhandahålla avancerad strömning och använder SmartDNS-teknik ger det inte mycket när det gäller säkerhet men det förstår detta och gör inga påståenden om detta - vilket är bra. Deras SmartDNS ger ingen säkerhet vad som helst men det betyder att du kan ha de bästa strömningshastigheterna som möjligt. De har också en tjänst som heter SmartVPN, men vi anser att denna formulering är något vilseledande eftersom den inte är ett privat nätverk i verkligheten. Anledningen till detta yttrande är följande:

 • Den använder en PPTP-anslutning, som vi har nämnt flera gånger tidigare inte är särskilt säker.
 • Inställningarna som de använder för denna PPTP-anslutning betyder också att den inte är krypterad på något sätt.

Deras integritetspolicy och användarvillkor visas tydligt på webbplatsen. Tyvärr, även om det är klart för insamling och användning av information via deras webbplats, nämner det inte någon information om loggning genom deras tjänst. Deras stöd var stort för att fylla i detta gap och berättade för oss att det enda de loggar in är anslutningsfel. Blockless erbjuder också en Ad Blocker-tjänst via deras DNS-installation så att du inte behöver oroa dig för alla de irriterande reklam som lurar runt på webbplatsen. Även om ett antal VPN: er gör det så långt vi är medvetna är de de enda som implementerar det för deras SmartDNS-anslutning.

Slutgiltiga tankar

Totalt sett, medan det finns några saker som kan strykas ut, är Blockless en väl avrundad tjänst. De får massor av fästingar i rätt rutor och deras tjänst är väl riktad och uppfyller den målmarknaden väl. Det finns några stora konkurrenter som Blockless kan jämföras med men på grund av deras lägre prissättning och beslutsamhet står de sig väl.

Vi gillade

 • Stora hastigheter
 • Fantastiskt stöd
 • Bra valuta för pengarna

Vi var inte så säker på

 • Egna appar är inte särskilt imponerande

Vi hatade

 • Inte mycket

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me