Box.com Review

Box.com

ProPrivacy.com partituur
8 van de 10

Samenvatting

Box is ontstaan ​​als het college-project van CEO Aaron Levie
is een van de originele cloudopslagoplossingen die beschikbaar zijn voor commercieel gebruik. Het is sindsdien exponentieel gegroeid en bedient meer dan 41 miljoen personen en 92.000 organisaties, dus laten we eens nader bekijken waarom het zo populair is.

sympathieën

 • De eerste 10 GB opslag is gratis
 • Goede beveiligingsmaatregelen
 • Gebruikersvriendelijk
 • Gedeeltelijke 2-factor authenticatie
 • Bestanden delen

Houdt niet van

 • De VS is lid van Five Eyes
 • Enkele opvallende bugs en ontbrekende functies
 • Apps zijn niet open-source
 • Geen Linux-ondersteuning

pricing

Box laat ‘Individuen’ het proberen voordat ze volledig gratis kopen met 10 GB aan opslag, maar het is vermeldenswaard dat uploads zijn gemaximeerd op slechts 250 MB per bestand. Dit kan worden verhoogd door $ 10 per maand te betalen voor het Personal Pro-pakket, waardoor 100 GB opslagruimte en een uploadlimiet van 5 GB per bestand wordt toegekend.

Business is waar Box echt schittert, met een reeks niveaus bedoeld voor teams van mensen. De Starter-, Business- en Business Plus-pakketten vereisen allemaal minimaal drie gebruikers om aan te schaffen, respectievelijk $ 5, $ 15 en $ 25 per gebruiker, per maand. Grotere bedrijven kunnen Enterprise-plannen gebruiken met of zonder Governance, maar moeten rechtstreeks contact opnemen met Box om over prijzen te onderhandelen.

Functies aangeboden door Box Enterprise

Het is de moeite waard om aandacht te besteden aan wat elke laag biedt, omdat er een verschil is tussen hen, waaronder opslaggrootte, API-aanroep en aanpassing van functies. Gelukkig heeft Box, zoals u hierboven kunt zien, een vergelijkingsgids voor potentiële klanten om te vergelijken welke functies in specifieke pakketten zijn opgenomen en wat tegen een toeslag kan worden aangepakt.

Kenmerken

 • Offline bekijken
 • Vak Opmerkingen
 • Applicatie-integratie van derden
 • Beperkte bestandsversie
 • Ondersteuning voor het delen van bestanden
 • Besturingssysteem integratie
 • 2-factor authenticatie

Offline bekijken & bewerken

Box Notes geeft u de mogelijkheid om een ​​workflow te creëren door agenda's, plannen en documenten te delen, maar dit is verre van de uitgebreide suites die worden aangeboden door Google en Microsoft. Gelukkig biedt Box ook integratie met populaire applicaties zoals Google Documenten, Adobe Sign en zowel de online als offline versies van Microsoft's Office Suite.

Als u een van deze voor de eerste keer gebruikt, wordt u gevraagd of dit uw standaardplatform is bij het bewerken van dat specifieke bestandstype en wordt u gewaarschuwd dat het gebruik van externe toepassingen betekent dat u akkoord gaat met de servicevoorwaarden van die derde partij. Standaardwaarden kunnen eenvoudig worden gewijzigd door naar uw accountinstellingen te navigeren en op het gedeelte ‘Integraties’ te klikken.

Op browser gebaseerde bewerkingstools verschijnen automatisch in een nieuw venster, wat soms kan worden voorkomen door advertentieblokkers. In mijn geval stopte Firefox zelf het openen van het venster, maar dit kan eenvoudig worden verholpen door op 'Opties' te klikken en pop-ups van app.box.com toe te staan.

Nadat het bestand is bewerkt, wordt uw document automatisch opgeslagen en wordt u in het oorspronkelijke Box-venster gevraagd de pagina te vernieuwen met een melding dat er een nieuwe versie beschikbaar is. U kunt zien aan welke versie van een bestand u zich momenteel bevindt, aan de hand van het nummer linksboven, waarbij "V3" staat voor versie 3.

Bestandsversie

Naast het bijhouden van welke versie van een bestand u momenteel bekijkt; Met Box kunt u nieuwere bestandsversies handmatig uploaden en de versiegeschiedenis controleren. Helaas kreeg de versiegeschiedenis tijdens mijn test voortdurend te maken met een "serverfout", die me informeerde dat "bestandsversies niet konden worden opgehaald" ondanks iteratieve nummers linksboven.

Het zal je vergeven worden als je denkt dat Microsoft Word en Google Docs je hier kunnen redden, omdat beide ingebouwde versiebeheer hebben. Helaas verwijdert Box's integratie veel van deze functies, zodat u afhankelijk bent van de opslagservice; in voor-en tegenspoed.

Ondersteuning voor het delen van bestanden

Box heeft het delen van bestanden ongelooflijk eenvoudig gemaakt, waardoor leden de mogelijkheid hebben om gebruikers uit te nodigen via e-mail of met een link. Hoewel gasten een account bij Box moeten maken om e-mailuitnodigingen te accepteren, hebben mensen met een link toegang tot gedeelde mappen en bestanden zonder dezelfde beperking, hoewel links kunnen worden beperkt tot degenen die eerder zijn uitgenodigd.

Beheerders kunnen verschillende beperkingen opleggen wanneer ze andere mensen uitnodigen. Het uitnodigen van een andere Editor moet bijvoorbeeld worden gedaan via e-mail en hen toestemming geven om alles waar ze toegang toe hebben te uploaden, downloaden, bekijken, delen en bewerken. Als alternatief kunnen e-mailgenodigden worden beperkt tot downloaden, bekijken en delen als ze lid worden als kijker. Links werken iets anders, waardoor mensen alleen bestanden kunnen bekijken of bekijken en downloaden.

Een ding dat ik vooral leuk vind aan Box is de mogelijkheid om bestanden te vergrendelen met een simpele klik. Zodra een bestand is vergrendeld, kunnen andere editors de documenten pas wijzigen nadat het is ontgrendeld, waardoor u volledige controle over uw samenwerking hebt.

Cross-platform

Box is op de meeste platforms via een browser toegankelijk. Het wordt aanbevolen dat u Chrome, Firefox, Safari, Microsoft Edge of Internet Explorer gebruikt, zodat uw keuze zo actueel mogelijk blijft. Opgemerkt moet worden dat hoewel Microsoft Edge u toestaat om documenten te bewerken met behulp van cloud-gebaseerde software, het momenteel geen ondersteuning biedt voor Box Tools om bestanden te bewerken met behulp van desktop-applicaties.

De Box Sync-applicatie kan worden gedownload op elke versie van Android die in de afgelopen drie jaar is uitgebracht en de laatste twee versies van macOS en iOS. Windows 7, 8, 8.1 en 10 ondersteunen allemaal Box Sync, maar ondersteunt geen NTFS-gegevensontdubbeling.

OS-integratie

Degenen die de Box Sync-applicatie downloaden, zullen integratie met de cloud op het niveau van het besturingssysteem opmerken.

Op het bureaublad verschijnt Box aan de linkerkant van Windows Explorer en Mac Finder, zodat u door bestanden kunt bladeren op voorwaarde dat u verbinding hebt met internet. Box verschijnt ook in het Windows-vak, dat toegankelijk is door tegelijkertijd op Ctrl, Alt, Shift en B te drukken. Klik met de rechtermuisknop op een bestand in Explorer en Finder om nieuwe opties weer te geven, waaronder een snelkoppeling naar de website en de mogelijkheden om bestanden te vergrendelen en te delen. Dit moet niet worden verward met de deelopties van OneDrive op Windows, die verderop verschijnen.

Een bestand in box delen vanuit Windows Bestandsbeheer

Momenteel is er geen officiële ondersteuning voor Linux, maar er zijn applicaties beschikbaar voor Android- en iOS-apparaten. Naast het opstartprogramma dat toegang geeft tot de cloud op mobiele apparaten, verschijnt Box ook wanneer u probeert afbeeldingen en bestanden rechtstreeks te delen, zodat u deze onmiddellijk kunt uploaden.

2-factor authenticatie

Hoewel we de voorkeur hadden gegeven aan universele 2-factor (U2F) via fysieke USB-sleutels, een standaard die al door grotere bedrijven wordt ondersteund, bevat Box 2-factor-authenticatie via sms-berichten om accounts verder te beschermen. De eerste keer dat u zich aanmeldt bij een nieuw apparaat, moet u een code invoeren. Nadat dat apparaat is geregistreerd, logt het in zonder u om 2-factor-verificatie te vragen. Dit is handig, maar vereist dat u extra voorzichtig bent met de apparaten die u gebruikt om toegang te krijgen tot Box, omdat er geen manier is om 2-factor af te dwingen elke keer dat u inlogt.

Privacy en beveiliging

Jurisdictie

Box is gevestigd in Redwood City, Californië, wat betekent dat het zich moet houden aan het twijfelachtige privacybeleid van de VS en zijn Five Eyes spionagealliantie onder leiding van de National Security Agency (NSA). Het bedrijf is nog niet helemaal in de krantenkoppen zoals Google en Microsoft terechtgekomen, maar het is redelijk om aan te nemen dat er een poging is gedaan door de NSA en andere functionarissen.

Zero-kennis

Toen voormalig NSA en CIA-beveiligingscontractant Edward Snowden in 2013 licht werpen op massabewaking, begon Box manieren te bedenken waarop het zich kon verzetten tegen overheidsinmenging. Aangezien Box nog steeds activiteiten registreert, komt het niet helemaal aan de beloften van een zero-knowledge beleid, maar implementeert het zijn eigen protocollen met Box KeySafe.

Technische beveiliging

De codering van Box bevat vrijwel dezelfde notities als zijn grotere concurrenten, met SSL-codering tijdens verzending, 256-bit AES-codering in rust en zelfs gewapende bewakers die de fysieke servers beschermen. Beveiligingsopties worden strenger naarmate u meer betaalt, met Data Loss Prevention (DLP) beschikbaar vanaf de Business-pakketten en Box KeySafe tegen extra kosten bovenop de Business Plus- of Enterprise-niveaus.

Box KeySafe is een type Key Management Service (KMS), waarmee u probeert de controle over uw eigen privacy te krijgen zonder de gebruikelijke kosten van gemak. Wat dit doet, is hardware-beveiligingsmodules (HSM's) bieden om bedrijven meer controle te geven over het beheer van hun coderingssleutels, maar ze worden nog steeds opgeslagen op Amazon's Web Services (AWS). Het onveranderlijke auditlogboek houdt bij wie toegang heeft gehad tot de server, e-mailbeheerders wanneer iemand niet wordt herkend en bevat een kill-schakelaar als laatste redmiddel, maar vereist nog steeds dat u een bedrijf vertrouwt met uw sleutels. Deze functie is ook niet opgenomen in een van de basispakketten en wordt in plaats daarvan tegen extra kosten aangepakt.

problemen

Browsercryptografie

Het web vertrouwt vaak op variaties van JavaScript om inhoud te hashen, verifiëren en coderen, wat wordt beschouwd als een van de slechtste programmeertalen die er zijn vanwege de gefragmenteerde en onstabiele front-end. Dit wordt niet geholpen door het feit dat gebruikers geen zeggenschap hebben over het accepteren van de gepushte code tijdens updates of verificatiemiddelen om ervoor te zorgen dat de bedoeling is wat de ontwikkelaar beweert.

Closed-source

Elke versie van Box is een gesloten bron, wat betekent dat er geen manier is om onafhankelijk te verifiëren dat bestanden correct zijn gecodeerd of dat het bedrijf geen kwaadaardige of zelfbedienende code in zijn services pompt. Hoewel er geen reden is om slecht te denken over de bedoelingen van het bedrijf, geven we er de voorkeur aan om zelf te controleren in plaats van alleen te vertrouwen op vertrouwen.

Makkelijk te gebruiken

Box richt zich in de eerste plaats op gemak, het strippen van zaken tot een eenvoudige en gemakkelijk te gebruiken interface op alle officieel ondersteunde platforms. Dit is te zien in zijn esthetiek, maar het is zeker niet zo intuïtief als zijn reguliere tegenhangers omdat het enkele eenvoudige opties over het hoofd ziet en twijfelachtig onbetrouwbaar is.

Desktop (Windows en macOS)

Het downloaden van de applicatie op Windows en Mac brengt de service rechtstreeks naar respectievelijk de Explorer en Finder. Elke client is gebouwd om automatisch te synchroniseren, zodat uw bestanden overal beschikbaar zijn, maar geforceerde synchronisatie is vreemd een manier. U kunt de browserversie vragen om te synchroniseren met het apparaat waarop u zich bevindt, maar de optie is niet aanwezig andersom. Even verwarrend, je kunt geen enkele bestanden offline beschikbaar maken. In plaats daarvan moet u een submap maken, het bestand erin plaatsen en de map zelf offline zetten.

Box synchronisatie met Windows

Ik had ook veel problemen met de OS-integratie op Windows toen ik het programma bij het opstarten uitschakelde. Het is begrijpelijk dat, als het programma niet kan opstarten, het niet kan synchroniseren met de cloud en daarom toegang in Explorer verhindert, maar zelfs na het handmatig opstarten van de applicatie bleef Box offline. Dit werd gedeeltelijk verholpen door Box opnieuw in te schakelen bij het opstarten, maar sommige problemen bleven bestaan.

Mobiel (Android en iOS)

De Android- en iOS-applicaties zijn veel slanker, met duidelijk gedefinieerde opties. Als u op het plusteken klikt, kunt u kiezen uit verschillende mappen, van het maken van nieuwe mappen, documenten en notities tot het maken van foto's en het uploaden naar de cloud.

In tegenstelling tot de desktopversie, kunt u afzonderlijke bestanden offline beschikbaar maken en zelfs een bevestiging via pushmelding ontvangen dat een bestand met succes is geüpload, hoewel het uploaden van meerdere bestanden tegelijk kan leiden tot crashen en weergeven dat het "voorbereidt" ondanks het voltooien de minuten voor het uploaden.

Het meest teleurstellende aspect van Box's mobiele applicatie is het onvermogen om hele mappen te uploaden en te synchroniseren, in plaats van dat je een nieuwe map in de cloud moet maken en handmatig meerdere bestanden moet selecteren.

browser

Zoals gewoonlijk lijkt de webportal de meest definitieve versie van Box te zijn. Het is volledig uitgerust met een schone interface en biedt opties die nergens anders te zien zijn. Vanuit de browser kunt u bijhouden wie actief samenwerkt, de informatie op uw profiel aanpassen en zelfs gebruikmaken van de snelle klantenondersteuning van Box.

hoe Box eruit ziet in browser

Laatste gedachten

Box is ongetwijfeld een van de slankere cloudservices die er zijn, met een lovenswaardige focus op het combineren van veiligheid en gemak. De prijsstelling is nogal gefragmenteerd en mogelijk onwelkom voor particulieren in vergelijking met de concurrentie, maar dit moet bedrijven perfect passen door hen in staat te stellen de exacte ervaring aan te passen die ze willen.

Klantenservice was een absoluut genot om contact op te nemen, snel vragen te beantwoorden met een vaardigheid en een niveau van professionaliteit dat haar kanshebbers rechtop moest laten zitten en kennis moest nemen. Helaas zijn de hikjes die we onderweg hebben meegemaakt niet iets dat we van een premium-provider verwachten. We kunnen het niet helpen, maar voelen alsof de Amerikaanse basis van de operatie een probleem is zonder een nulkennisbeleid, zelfs als Box KeySafe probeert de klap te verzachten voor diegenen die het niet erg vinden om extra te betalen.

Over het algemeen is het waarschijnlijk de moeite waard om elders als individu te kijken als hoeveelheid uw prioriteit is of als u op zoek bent naar echte synchronisatie. Als bedrijf is Box echter misschien precies wat u zoekt.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me