Deblokkeer beoordeling

UnblockUs


 • pricing

  Van $ 4.99
  / maand

ProPrivacy.com partituur
4.6 van de 10

Samenvatting

UnblockUs biedt een geweldig VPN-alternatief - “SmartDNS”- dat verandert uw DNS-routering. Naast het gemak en de beschikbaarheid op veel verschillende apparaten, beweert UnblockUs dat ook zal uw internetverbinding niet vertragen zoals andere traditionele VPN's soms kunnen.

Kenmerken

UnblockUs is een geweldig VPN-alternatief dat beweert je gegevens veilig te houden zonder je internet daarbij te vertragen. De primaire focus van UnblockUs is het deblokkeren van geografisch beperkte inhoud. Trouw aan zijn woord, UnblockUs is absoluut een effectieve oplossing als het gaat om toegang tot geo-beperkte inhoud.

Deblokkeert SmartVPN

UnblockUs biedt ook VPN-technologie genaamd "SmartVPN". UnblockUs SmartVPN biedt gebruikers "een beveiligingslaag" voor hun online verbindingen. Bovendien claimt UnblockUs SmartVPN “de inhoud van uw gegevens te verzegelen” om nieuwsgierige blikken weg te houden.

Wanneer u zich abonneert op SmartDNS, wordt SmartVPN automatisch in het pakket opgenomen. Setup wordt gevonden door naar hun SmartVPN-tabblad te navigeren.

Snelheid en prestaties

UnblockUs claimt snelheden te hebben die hoger liggen dan die van de meeste traditionele VPN's. Ik was blij om tijdens mijn eigen testen te ontdekken dat ze niet logen.

Bij het testen zonder DNS-instellingen van UnblockUs, was mijn downloadsnelheid 38,53 Mbps en mijn uploadsnelheid 5,85 Mbps. Met de DNS-instellingen van UnblockUs was mijn downloadsnelheid 37,07 Mbps en mijn uploadsnelheid 5,70 Mbps.

Prijs

Abonnementsplannen van UnblockU kunnen jaarlijks of maandelijks worden gekocht. Beide opties zijn redelijk betaalbaar en komen uit op:

 • $ 4,99 / maand
 • $ 49,90 / jaar ($ 10 korting)

Naast hun twee abonnementen biedt UnblockUs ook een gratis proefperiode van zeven dagen voor zowel SmartDNS als SmartVPN (meer informatie hierover later). Helaas is UnblockUs beperkt als het gaat om betalingsopties. U kunt alleen betalen met een creditcard, met name Visa en MasterCard.

Klantenservice

UnblockUs biedt een paar opties voor klantenondersteuning, waaronder zowel e-mailondersteuning als een helpforum. Gelukkig is hun e-mailondersteuning vergelijkbaar met livechat, omdat hun responstijd erg snel is (ongeveer 15-20 minuten).

Om hun claims wat geloofwaardigheid te geven, publiceert UnblockUs ook hun klantenserviceclassificaties op hun website zodat iedereen deze kan zien. Ten slotte, als persoonlijke ondersteuning niet uw eerste keuze is, heeft UnblockUs ook een ondersteuningscentrum dat een grote verscheidenheid aan informatie biedt - van talloze veelgestelde vragen en artikelen tot installatie- en verwijderingsgidsen.

Makkelijk te gebruiken

Het instellen van UnblockUs is eenvoudig.

 1. Typ in uw Windows-zoekbalk en klik op Instellingen
 2. Selecteer netwerk & internet
 3. Selecteer WiFi of Ethernet (afhankelijk van uw verbindingstype)
 4. Blader en selecteer Adapteropties wijzigen
 5. Klik met de rechtermuisknop op uw verbinding
 6. Selecteer Eigenschappen
 7. Verwijder het vinkje bij Internet Protocol versie 6 (TCP / IPv6)
 8. Markeer Internet Protocol versie 4 (TCP / IPv4)
 9. Selecteer Eigenschappen
 10. Vul uw DNS-servers in zodat deze overeenkomen met onderstaande afbeelding
 11. Vernieuw de UnblockUs-website
 12. In DNS Setup moet Geverifieerd staan

Andere apparaten

UnblockUs is beschikbaar op een breed scala aan apparaten, waaronder:

 • Mac OS X
 • Windows XP / Vista / 7/8/10
 • PS3, PS4 & PS Vita
 • Xbox 360 & Xbox One
 • Wii & Wii U
 • Sony TV
 • Panasonic Viera
 • Samsung TV
 • LG SmartTV
 • Apple TV
 • Roku
 • Google TV
 • Boxee
 • WD TV
 • iPhone
 • iPod
 • iPad
 • Android
 • Amazon Kindle

UnblockUs voor iOS

De installatie van UnblockUs voor iOS is eenvoudig en snel, met een configuratie die erg lijkt op die van Windows. Volg deze aanwijzingen om UnblockUs op uw iOS-apparaat in te stellen:

 1. Navigeer naar uw instellingen
 2. Selecteer wifi
 3. Selecteer uw huidige verbinding
 4. Scroll naar DNS
 5. Selecteer DNS configureren
 6. Schakel naar Handmatig
 7. Selecteer Server toevoegen
 8. Voeg de volgende servers toe: 64.145.73.5, 209.107.219.5
 9. Start uw iOS-apparaat opnieuw
 10. Navigeer naar de startpagina van UnblockUs
 11. DNS-installatie moet Geverifieerde iOS VPN weergeven en uw werkt

Privacy en beveiliging

Voordat u beslist over UnblockUs, is het belangrijk om te begrijpen wat het precies is - en wat het niet is. UnblockUs is geen VPN-service. In plaats daarvan werkt het door al uw DNS-zoekopdrachten via de UnblockUs-servers te routeren en uw locatie te wijzigen op basis van de sites die u bezoekt.

In termen van echte privacy en beveiliging beweert UnblockUs "totale beveiliging" te bieden door slechts een "klein percentage gegevens" via hun servers te filteren. Dat gezegd hebbende, UnblockUs is alleen zo veilig als een VPN-alternatief kan zijn. Als u op zoek bent naar een traditionele VPN-service met een hoge beveiliging en geen opgeslagen logboeken, zult u waarschijnlijk ergens anders terechtkomen.

Laatste gedachten

Over het algemeen is UnblockUs een geweldig alternatief voor het gebruik van een VPN. De service doet precies wat het beweert te doen: geeft u toegang op hoge snelheid tot geo-beperkte inhoud. In dit opzicht is UnblockUs zeker de aanschaf waard. Dat gezegd hebbende, UnblockUs is nog steeds geen VPN en daarom zijn de beveiliging en privacy niet vergelijkbaar met die traditionele VPN-services.

Concluderend: als u alleen maar wilt om geblokkeerde inhoud te omzeilen, is UnblockUs waarschijnlijk precies wat u nodig hebt.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me