DefenceVPN Review

DefenceVPN

 • Prissättning

  Från $ 2.49
  / månad

ProPrivacy.com Göra
7 av 10

Sammanfattning

DefenceVPN är en VPN-leverantör som började verksamheten i slutet av 2016, så det är en mycket ny tjänst. Företaget är baserat i Kanada, vilket gör det till en landsmästare av TunnelBear och Windscribe. Om du vill veta mer om tjänsten i vår expertgranskning, läs vidare!

DefenceVPN-tjänsten expanderar nästan dagligen. Företaget startade utan sin egen app, men har nu en. Servernätverket granskas också ständigt, med 20 nya serverplatser tillagda på en gång, tillbaka i maj 2017.

Snabbstatistik

 • ProPrivacy.com SpeedTest (medelvärde)
  27 Mbps
 • Jurisdiktion
  kanada
 • Samtidiga anslutningar
  5
 • Länder
  16

Funktioner

DefenceVPN användes för att erbjuda en version som stöder peer-to-peer (P2P) nätverksåtkomst och en version som utesluter den. Nu körs den bara den P2P-vänliga versionen. Andra funktioner inkluderar:

 • Inga dataflödesgränser
 • Ingen applikationsgasreglage
 • Snabba anslutningshastigheter
 • Dubbel datakryptering
 • Privat DNS-upplösning
 • Dödsbrytaren
 • DNS-läckskydd

För mer information om hur du använder ett VPN när du torrrenterar, titta på det bästa VPN för torrentwebbplatser.

Besök DefenceVPN »

Hastighet och prestanda

För hastighetstest testade jag en oskyddad anslutning till Miami (USA) och sedan till London (UK). Jag anslöt till Miami från Karibien med DefenceVPN-servern i New York och sedan igen med servern i Chicago. Därefter anslöt jag till DefenceVPN-servern i London och försökte hastigheterna på en anslutning till Storbritannien igen. I båda fallen testade jag anslutningen fem gånger med webbplatsen testmy.net. Försvar Vpn 15

Graferna visar de högsta, lägsta och medelhastigheterna för varje server och plats.

Hastigheterna som producerats på anslutningar som hanterades av VPN var anmärkningsvärt lika de som uppnåddes på oskyddade anslutningar. Även om du kommer att se i graferna ovan att hastigheterna där inte alla exakt var desamma, skapades antagligen en viss variation av den underliggande internettjänsten.

Testen för IP-läckor utfördes med VPN-servern i London tillämpad på linjen. Dessa studier involverade tjänster på flera webbplatser. Dessa är ipleak.net, test-ipv6.com, IPv6 läckor och doileak.net. DefenceVPN klarade alla tester som var möjliga. Min Internetleverantör inkluderar inte IPv6-översättning, så de testen var inte möjliga.

Prissättning och planer

Företaget började med en rad paket, men erbjuder nu bara ett. Du kan få en bättre månadssats om du registrerar dig för en längre period och betalar i förskott. Alla prenumerationsperioder har en sju dagars återbetalningsgaranti.

DefenceVPN-prissättning

Eftersom tjänsten är så ny finns det fortfarande många förbättringar. DefenceVPN planerar att acceptera Bitcoin, men det betalningsalternativet är inte tillgängligt ännu. Just nu kan du betala med ett kreditkort eller med PayPal.

Sekretess och säkerhet

DefenceVPN medger att Kanada inte är en idealisk plats för integritet. Men det mildrar detta genom att lägga ut sina servrar i utländska länder, så att det kan hävda att det inte är i stånd att logga in något. På webbplatsen anges det "DefenceVPN spårar inte eller övervakar användaraktiviteter när den är ansluten till VPN." Det är troligtvis en delvis sanning.

En VPN-server måste hålla reda på vilka inkommande svar som matchar vilken klient, annars kan den inte vidarebefordra på svar. Så det måste finnas aktivitetsloggning under anslutningen. Det huvudsakliga problemet med VPN-sekretess är huruvida ett VPN-företag behåller den aktivitetsinformationen när din session avslutas och informationen inte längre behövs för operationer.

En annan anledning till att det kan vara möjligt att företaget böjer sanningen med detta uttalande är att det hävdar att det lägger ut sina tjänster. Så när det säger att DefenceVPN inte loggar aktiviteter, betyder det inte att ingen håller loggar. Outsourcingföretaget kan väl lagra register över användaraktiviteter och dessa loggar kan vara lagligt tillgängliga av DefenceVPN när de pressas.

Företaget driver en teckningsoption. Detta är en logg som innehåller ett periodiskt uttalande om att företaget inte har fått en garanti för att lämna information. Informanterna beordras att inte informera misstänkta om att de är under utredning, så inget VPN-företag skulle kunna varna sina användare om stämningar. Således bör kunniga kunder leta efter luckor i uttalandens tidslinje. Om en tidsperiod saknas betyder det att företaget fick order om att lämna ut information.

Kryptering och inställningar

DefenceVPN har ändrat sitt krypteringssystem sedan början. Från och med juli 2017 planerar den att ändra den igen. VPN är endast tillgängligt med OpenVPN-metodiken. Det är bra, eftersom detta VPN-protokoll är det bästa tillgängliga. OpenVPN är emellertid mer ett open source-bibliotek än en strikt uppsättning regler.

Ursprungligen implementerade företaget sin OpenVPN med hjälp av Advanced Encryption Standard (AES) -kryptering med en 256-bitars nyckel. Senare ändrade det till Blowfish-kryptering. Oroa dig dock inte för mycket för det, eftersom företaget planerar att vara tillbaka på 256-bitars AES-kryptering före början av augusti 2017.

Session etablering är skyddad av 2048-bitars RSA-kryptering. Detta är en acceptabel säkerhetsnivå. Emellertid stärker branschens huvudaktörer detta skede av en anslutning genom att öka RSA-nyckelns längd till 4092 bitar. DefenceVPN använder Diffie-Hellman för nyckeldistribution, vilket säkerställer att nya nycklar används för varje session.

Andra säkerhetsåtgärder är integrerade i klientprogramvaran som körs på din dator. Dessa inkluderar en kill switch, som säkerställer att din dator inte fortsätter med en internetanslutning om VPN inte är kopplad. Företaget tillhandahåller en egen DNS-tjänst (Domain Name System), som är den metod som datorer använder för att översätta webbadresser till internetadresser.

Enkel användning

Liksom allt annat med denna VPN har webbplatsen förändrats helt sedan företaget startade. Huvudsidan på webbplatsen är en lång serie avsnitt som täcker de första fyra artiklarna på den översta navigationsfältet. Alternativmenyn för inloggning, blogg och support leder till andra sidor.

Pratbubblorna längst ner till höger på skärmen ger åtkomst till livechatten. Längst ner på hemsidan hittar du en serie snabblänkar.DefenceVPN-sidfot

DefenceVPN-stöd

Klicka på pratbubblorna längst ner till höger på webbplatsen för att öppna ett chattfönster. Du kanske måste vänta ett tag innan någon svarar på din fråga. Det finns ingen köindikator, så du kanske tror att du har ignorerats. Häng dock där inne.

Supportknappen på menyraden leder till en FAQ-sida. Den här sidan har också en knapp som gör att du kan höja en supportbiljett. Klicka på "Öppna en supportbiljett" att skicka ett meddelande till supportteamet om du upptäcker att livechatten är obemannad. Support-kontaktsidan är ett vanligt webbformulär.

Försvar Vpn 8

Processen

Kom ihåg att du har sju dagar på dig att testa systemet och fortfarande få en återbetalning om du inte gillar VPN. Registrera dig inte om du troligt kommer att bli distraherad av brådskande uppgifter under den följande veckan.

Registrerar dig

Klicka på Prisalternativet på webbplatsens övre menyfält och tryck sedan på "Komma igång" för den valda prenumerationsperioden. Ett överlägg visas med dina betalningsalternativ. Klicka på önskad metod för att fortsätta. Du kan inte komma undan med att prenumerera på tjänsten helt anonymt eftersom du alltid kan spåras till din betalningsmetod. Kontobetalningsprocessen skapar ett upprepat betalningsavtal.

Kontrollera din inkorg när betalningen är klar eftersom dina kontouppgifter skickas dit. Du måste bekräfta din adress genom att klicka på knappen i e-postmeddelandet innan ditt konto blir aktivt. Du kan sedan logga in på användarområdet på webbplatsen och ladda ner VPN: s klientprogramvara till din dator.

Appen

Du måste ange dina kontouppgifter första gången du använder appen. Om du klickar på "Spara inloggning" kryssrutan, du behöver inte göra det igen. Både användarnamn och lösenord är skiftlägeskänsliga. Det här är de uppgifter du angav när du skapade ditt konto. När du är i måste du ange vilken plats du vill se ut i. Du måste klicka igenom ytterligare två skärmar innan appen öppnas.

Den aktiva appen är mycket liten och visas i det nedre högra hörnet på skärmen. Klicka på serverplatsen för att byta server, och tryck på reglaget On / Off för att slå på VPN. När du klickar bort från appen försvinner den. Klicka på ikonen i systemfältet för att få tillbaka det. Du kan öppna menyn Inställningar genom att klicka på kuggsymbolen i appen. Det finns väldigt få alternativ att manipulera. De "Inaktivera internet om VPN inte är ansluten" menyalternativet är din kill switch.

Andra plattformar

För närvarande erbjuder DefenceVPN inte en version av sin app för iOS. Företagets supportrepresentant förklarade för mig att de har skrivit en, men det går fortfarande igenom godkännandeprocessen hos Apple. Istället får iOS-ägare manuella instruktioner om hur man ställer in VPN på sina iPads och iPhones. Det finns en app för enheter som kör Android-operativsystemet. Det finns också en version av appen skriven för Mac OS X, liksom för Windows 10.

Slutgiltiga tankar

DefenceVPN fungerar bra. Tjänsten förändras snabbt, så det kan vara lite bättre när du får prova det. Utnyttja återbetalningsperioden för att se till att den tillhandahåller alla tjänster du behöver från ett VPN.

Besök DefenceVPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me