EarthVPN Review

EarthVPN

 • Prissättning

  Från $ 3.06
  / månad

 • Tillgänglig på:


  • Windows

  • Mac OS

  • iOS

  • Android

  • Linux

ProPrivacy.com Göra
6 av 10

Sammanfattning

EarthVPN har gjort vågor nyligen (förlåt blandade metaforer!) Tack vare att de erbjuder en mycket låg kostnadstjänst som inte håller loggar och ger några mycket avancerade funktioner. Vissa har tyckt att affären så "för bra för att vara sann" faktiskt har anklagat den för att vara en honeypot (helt utan bevis alls!). Vi kunde uppenbarligen inte vänta med att lägga den här spännande nya leverantören genom sina steg, och du kommer att se att vi älskade dess hängivenhet till integritet, låga priser och funktionsuppsättningar, men orolig lite för vissa prestationsproblem.

Snabbstatistik

 • Länder
  54
 • Samtidiga anslutningar
  3
 • Jurisdiktion
  cypern
 • ProPrivacy.com SpeedTest (medelvärde)
  22.66 Mbps

Funktioner

torrenta
Totalt servrar 190
Länder 54
Samtidiga anslutningar 3
Router Support
Routrar stöds DD-WRT
Bare metal eller virtuella servrar Kombination
Hamnspedition
Val av hamn

 • Inga loggar
 • AES OpenVPN-kryptering (med 265-bitars tillgänglig)
 • SSTP tillgängligt
 • Accepterar Bitcoin-betalning och har ett robust system på plats för att förhindra att andra transaktioner kopplas till användare
 • Upp till 3 enheter samtidigt (mot en mindre avgift)
 • Bra SSTP-hastigheter

Hastigheter och prestanda

Vi testade VPN-anslutningen med vårt 20 meg bredband i Storbritannien. Hastighetstesterna minskade mina anslutningshastigheter med mer än ett halvt till cirka 9 Mbps på London-servern och 12 Mbps på den schweiziska servern. Detta är inte väldigt bra, men inte den värsta VPN som vi någonsin har stött på heller.

Eftersom vi blev lite besvikna över de första OpenVPN-testerna försökte vi ansluta med UPD-protokollet istället (vilket i teorin är snabbare). Detta gjorde dock liten skillnad. SSTP-resultatet var dock mycket bra med hastigheter närmare 18 Mbps.

Vi bestämde oss för att ge OpenVPN-anslutningen lite mer testning och fann att resultaten var mycket serverberoende, med många europeiska servrar som visade sig snabbare än lokala Storbritannien. Vi har emellertid ibland problem med att ansluta till vissa servrar alls (särskilt de i Nederländerna). När det gäller tillförlitlighet hade vi inga avstängningar under vår testperiod. Ett sista test vi utförde var att kontrollera för DNS-läckor och EarthVPN passerade med flygande färger.

Läcktest

ProPrivacy.com SpeedTest (medelvärde) 22,66
Datagränser
Bandbreddgränser
IPv4-läcka upptäckt?

Pris

1 månad

$ 3.06
per månad

Det grundläggande VPN-paketet kommer in till en otroligt fickvänlig $ 3,99 per månad (eller $ 39,99 per år), vilket gör EarthVPN till nästan den billigaste tjänsten vi ännu har granskat. För ett så lågt pris kan du förvänta dig en något begränsad funktionsuppsättning, men till och med dess mest grundläggande paket ger dig tillgång till funktioner som många andra VPN-leverantörer tar ut mycket mer för * (eller inte erbjuder alls), inklusive PPTP / L2TP / SSTP / OpenVPN-protokoll och åtkomst till 87 serverplatser i 32 länder (inklusive servrar i hela Asien, USA och Europa, och i Australien, Nya Zeeland, Sydafrika, Panama och Brasilien och Turkiet). Ytterligare alternativ kan köpas för $ 1,99 varje per månad och inkluderar:

 • lägga till en ytterligare enhet som en telefon (upp till 3 separata enheter kan anslutas från samma IP-adress men inte från vattentäten utan detta alternativ)
 • uppgradering av OpenVPN till 256-bitars AES-kryptering
 • som har en statisk IP-adress
 • SSH Tunnel / Socks-proxy aktiverad

Även om andra leverantörer kan leverera åtminstone några av dessa funktioner som en del av sina grundpaket, med tanke på den extremt låga kostnaden för EathVPNs grundläggande prissättning, tror vi att dessa valfria tillbehör representerar bra valuta för pengarna för dem som behöver dem (även om du vill ha dem alla det börjar bli lite dyrare). EarthVPN erbjuder ingen "gratis prov" som sådan, men erbjuder en 7-dagars återbetalningsgaranti, som är ganska nära. EarthVPN driver speciala offshore-servrar "på alla kontinenter" som är särskilt optimerade för P2P / torrent-trafik, och där "DMCA eller motsvarande inte gäller".

Enkel användning

Windows
Mac OS
iOS
Android
Linux
Windows-telefon

Hemsidan

Webbplatsen är väl utformad, professionell (om inte alltför snygg) och lätt att navigera. Den allmänna webbplatsen har en Google-karta över dess serverplatser, installationsinstruktioner och en omfattande och informativ FAQ som besvarar alla våra vanliga frågor angående en VPN-tjänst. Kundområdet (som kan nås från registreringssidan utan att registrera sig faktiskt) innehåller ett måttligt befolkat kunskapsbaserat och, mycket användbart, en nätverksstatussida med en servicehistorikrapport.

Kundsupport

Pengar tillbaka garanti
Pengar tillbaka garantilängd 7
24-timmars support
Live chat

En hastighetstestsida ingår också, men vi föredrar att hålla oss till speedtest.net för att få exakta resultat. Kundsupport kommer i form av ett kryssat e-postsystem. Vi upplevde några problem under installationen (se nedan) och det tog cirka åtta timmar för supportteamet att komma tillbaka till oss (då våra problem hade löst sig).

Registrerar dig

Att registrera dig kan inte vara mycket lättare eftersom allt du frågar om är ett förnamn, e-postadress och lösenord. När beställningen har behandlats och betalats och bekräftelse / välkomst etc. e-postmeddelanden har mottagits, kan du gå till webbplatsens inställningsområde och följa anvisningarna för att ställa in tjänsten.

Windows-klienten är en mycket enkel och bara ben som gör att du kan välja vilken server du vill ansluta till, vilket protokoll och vilken port du ska använda. Detta täcker alla grunderna, men ger dig inget av det snygga DNS-läckageskyddet, internet-kill-switch, serverstatistik etc. sett på andra leverantörers anpassade VPN-klienter.

Som standard ansluter klienten över TCP, även om vi vanligtvis rekommenderar att du försöker en UDP-port först. Vi hade lite problem med att ansluta till en början, eftersom klienten inte skulle acceptera vårt lösenord. Efter några misslyckade försök att återställa det (återställningsprocessen krävde att du ange det gamla lösenordet först, vilket är bara blodig dumt), började det fungera helt fint på egen hand.

När du är ansluten visas en ikon i meddelandefältet i Aktivitetsfältet så att du kan veta att allt är jävligt.

Andra plattformar

EarthVPN är ganska omfattande när det gäller installationsalternativ. Krypteringsprotokollen för varje plattform är följande:

 • Just nu har det bara en dedikerad VPN-app för Windows (med OSX- och Linux-klienter på väg), men den har detaljerad manuell installationsinstruktion med skärmdumpar för Windows, de krypteringsprotokoll som den använder är; PPTP, L2TP, OpenVPN, SSTP och SSH / Socks Proxy.
 • De Mac VPN klient OSX PPTP, L2TP, OpenVPN och SSH / Socks Proxy.
 • De Linux VPN klient användningar; PPTP och SSH / Socks Proxy. Linux-klienten behöver några manuella konfigurationer.
 • Och DD-WRT-routrar (PPTP och OpenVPN).
 • Deras iPhone VPN-app använder PPTP och L2TP (OpenVPN på väg)
 • Android VPN-app använder PPTP, L2TP och OpenVPN stöds också bra).

Sekretess och säkerhet

Fördömnad (stealth)
Kill Switch
IPv4 läckeskydd

Sekretess är ett område där EarthVPN utmärker sig. Baserat i norra Cypern. Även under Turkiets jurisdiktion, som har obligatoriska lagar om datalagring, är det vår förståelse att norra Cypern inte gör det, och EarthVPN säger att det inte loggar någon användning eller användaraktivitet. Varken vi eller tredje parter är tekniskt möjliga att matcha en IP-adress till ett konto. "Också, som nämnts ovan, är det gärna att låta användarnas nedladdning med P2P / torrent-programvara, så länge de använder sina speciella servrar (och sedan P2P-trafik är blockerad på deras andra servrar, detta bör aldrig vara ett problem). Krypteringsnivåerna är också bra (även om vi som vanligt rekommenderar att du undviker PPTP med CHAPv2-autentisering om möjligt).

Krypteringsprotokoll

OpenVPN
PPTP
L2TP / IPsec
SSTP
Andra protokoll SSH-tunneling, SSL Proxy
IKEv2

L2TP / IPsec använder antingen 3DES- eller AES-kryptering med en 256-bitars nyckel, medan OpenVPN använder 128-bitars AES med en SHA1-hashalgoritm och 2048 RSA-nyckelverifiering. Som vi diskuterade i prissättningsavsnittet är det också möjligt att uppgradera OpenVPN till 256-bitars AES-kryptering. Windows Vista SP1 eller senare användare kan också dra nytta av SSTP, som använder TCP Port 443 (som används av standard SSL-sändningar, vilket gör det mycket enkelt att blockera) och 2048-bitars SSL-kryptering, vilket gör den idealisk för användning i mycket restriktiva län som sådana som Kina, Iran och Syrien.

Allt detta är fantastiskt, och är den typ av saker som värmer hjärtans cockles här vid ProPrivacy. Användare kan betala anonymt med Bitcoins (vid behov vidtas försiktighetsåtgärder) eller med PayPal, kreditkort, Bitcoins, Alipay, Unionpay och Webmoney. EarthVPN ser till att transaktioner inte är kopplade till användare genom att generera en unik nyckel för varje transaktion så att den kan verifiera att betalningen för kontot görs och raderar sedan den unika nyckeln.

Det här är ett bra förfarande, och vi önskar att fler VPN-leverantörer skulle implementera. Sammantaget verkar EarthVPN ägna stor uppmärksamhet åt att garantera användarens integritet, vilket gör oss imponerade. Vänligen granska vår anmärkning om att slutet på artikeln dock och följ länkarna som anges innan du beslutar att fullt ut förlita EarthVPNs säkerhetsåtgärder.

Slutgiltiga tankar

I stort sett är vi ganska imponerade av EarthVPN, även om det inkonsekventa speedtest.net-resultatet när vi använder OpenVPN (det vanliga rekommenderade sättet att ansluta via VPN) är lite oroande. EarthVPN tillhandahåller dock en överraskande fullständig tjänst till en mycket rimlig prispunkt och har förstklassig integritetsuppgifter.

När allt sägs och gjort är det denna sista punkt som får mest hos oss, eftersom tekniska problem kan åtgärdas, men dålig inställning mindre. Vi rekommenderar därför EarthVPN 9 men se not nedan), även om vi tycker att det är viktigt att det undersöker OpenVPN-prestanda över hela linjen.

Viktig notering: Något av ett stänk har brutit ut på Reddit angående om EathVPN har exponerat både sina offentliga och privata nycklar i sin OpenVPN .crt-fil. Om det är sant, är detta ett oförlåtligt fel, men problemet har inte tagits upp någon annanstans på internet som vi känner till och avvisas starkt av EarthVPN. Vi medger att vi är något förvirrade av argumentet och motargumentet, så vi föreslår att våra läsare kolla in diskussionen själva. För denna granskning kommer vi att anta att allt är ok och bedöma EarthVPN i enlighet med detta, men vi känner oss skyldiga att föra denna tvist till våra läsares uppmärksamhet, och om anklagelserna visar sig vara sanna, tar vi bort vår rekommendation.

De relevanta länkarna är: http://www.reddit.com/r/VPN/comments/1kuhps/earthvpn_as_a_nonus_alternative_to_pia/ (original post) http://vpnsecurityreview.tumblr.com/post/59920711273/were-sorry-earthvpn-or -nope-du-fel-eller-hur http://www.reddit.com/r/VPN/comments/1lhu16/earthvpn_security_part_2/

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me