ExpressVPN beoordeling

ExpressVPN

 • pricing

  Van $ 6.67
  / maand

 • Beschikbaar op:


  • Android

  • iOS

  • ramen

  • MacOS

  • Linux
 • deblokkeert:


  • Netflix

  • iPlayer

  • Amazon Prime

  • Hulu

ExpressVPN ontving de Editor's Choice Award tijdens de ProPrivacy.com Awards, dit jaar in Las Vegas. Al bijna tien jaar lang is deze aanbieder marktleider en verlegt hij de grenzen van wat klanten van een VPN-service kunnen verwachten. Een toegewijde beschermer van online privacy, ze blijven innoveren en maken indruk op gebruikers en volgers in de branche met hun aandacht voor detail en professionaliteit.

Onze algemene score voor ExpressVPN is:

ProPrivacy.com partituur
9.1 van de 10

Samenvatting

Een solide allrounder. Ze vinken alle juiste vakjes aan met als enige echte uitdaging hun prijs, die anderen in het veld in hun voordeel willen gebruiken. Desondanks staat Express VPN op de belofte een premium product te zijn dat een premium prijs waard is ... iets dat we hieronder nader bekijken!

Snelle statistieken

 • Jurisdictie
  Britse Maagdeneilanden
 • Gelijktijdige verbindingen
  5
 • landen
  94
 • ProPrivacy.com SpeedTest (gemiddeld)
  82.77 Mbps

Video review

In onze handige ExpressVPN-videoreview bekijken we enkele van hun voor- en nadelen.

Bekijk voor meer informatie onze vergelijking tussen NordVPN en ExpressVPN of onze CyberGhost versus ExpressVPN-vergelijking.

Prijs

Geldteruggarantie

Al onze goedgekeurde VPN's worden geleverd met een probleemloze geld-terug-garantie. Mocht u een van de aanbevolen VPN's kopen via ProPrivacy.com en moeite hebben om een ​​terugbetaling te krijgen, neem dan contact met ons op en wij zullen ons uiterste best doen om u te helpen uw geld terug te krijgen.

Dus hoeveel kost ExpressVPN?

Het volledige pakket van ExpressVPN wordt hieronder vermeld met de grootste waarde in hun 12-maandenplan dat, met 3 maanden gratis (waardoor het een abonnement van 15 maanden wordt), een redelijke $ 6,67 per maand kost (vooraf betaald $ 99,95). ExpressVPN biedt geen gratis proefversie *, maar biedt wel een zeer genereuze 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. En in tegenstelling tot sommige bedrijven zijn er geen vangsten om op te letten. Annuleer op elk moment binnen 30 dagen en je krijgt je geld terug. Geen uitleg nodig.

12 maanden

Betaal voor het jaar & bespaar 49%

48% korting

$ 6.67
per maand

6 maanden

$ 9.99
per maand

1 maand

$ 12.95
per maand

* Een gratis proefperiode is beschikbaar voor mobiele gebruikers - zeven dagen voor iOS VPN-gebruikers en één dag voor de Android VPN-app - volgens standaard Apple Store- en Google Play Store-beleid.

Het is ook de moeite waard om te vermelden dat ExpressVPN een behoorlijk mooi doorverwijzingsprogramma biedt. Overtuig een vriend om je aan te melden en je krijgt allebei 30 dagen gratis.

Ondersteunde betalingsplatforms


Visa / MasterCard


Amex


cryptogeld

ExpressVPN accepteert betaling via creditcard / betaalpas, PayPal en Bitcoin. Het is ook een partnerschap aangegaan met Paymentwall om een ​​aantal meer obscure internationale betalingsopties te accepteren.

Snelheid en prestaties

Zie VPN Speed ​​Testing Done Right voor een overzicht van ons wetenschappelijke snelheidstestsysteem. Op het moment van schrijven staat ExpresVPN bovenaan onze gewogen snelheidstestkaart met fantastische gemiddelde downloadsnelheidsprestaties en solide maximale burst-snelheidsresultaten.

DNS-opzoektijd is een goede maatstaf voor hoe snel gebruikers hun verbinding ervaren. Snellere opzoektijd = sneller laden van webpagina's. ExpressVPN breekt geen records, maar scoort prima in deze test. De verbindingstijden van ExpressVPN zijn even onopvallend.

Het komt erop neer dat ExpressVPN momenteel de snelste VPN-service in onze boeken is. Dus goede show.

Lektesten

ProPrivacy.com SpeedTest (gemiddeld) 82.77
IPv6-lek gedetecteerd?
WebRTC-lek gedetecteerd?
IPv4-lek gedetecteerd?
Gegevenslimieten
Bandbreedte limieten
ProPrivacy.com SpeedTest (max / burst) 284,91

We hebben geen regelmatige DNS-lekken gedetecteerd, maar ons IPv6-adres is gelekt via WebRTC in zowel Windows als macOS. Als u het geluk hebt om een ​​ISP te gebruiken die IPv6-connectiviteit biedt, moet u IPv6 op uw systeem uitschakelen (zie het optionele gedeelte voor elk besturingssysteem dat wordt vermeld in Uw DNS-instellingen wijzigen) of WebRTC uitschakelen in uw browser. Als alternatief lossen de ExpressVPN-browserinvoegtoepassingen voor Chrome en Firefox het probleem ook op.

Merk op dat RFC IP's voor privégebruik alleen lokale IP's zijn. Ze kunnen niet worden gebruikt om een ​​persoon te identificeren en vormen dus geen IP-lek.

Expressvpn Lek

Blokkeert ExpressVPN Netflix?

Netflix
iPlayer
Amazon Prime
Hulu

Kortom, ja. De Smart DNS-functie van ExpressVPN heeft veel voordelen ten opzichte van het gebruik van een VPN voor streaming en maakt ook een uitstekende back-up als de reguliere VPN-IP's worden geblokkeerd door services. Voor de meeste mensen is het echter veel eenvoudiger om hiervoor gewoon de reguliere VPN in te schakelen. Het is daarom goed om te weten dat Express VPN veel belangrijke streamingplatforms zal deblokkeren. U kunt dus de Amerikaanse Netflix deblokkeren en met gemak BBC iPlayer in het buitenland bekijken. Met deze VPN kunt u ook YouTube deblokkeren en toegang krijgen tot video's die beperkt zijn in uw regio.

Het deblokkeren van dergelijke services is altijd een kat-en-muisspel, en lezers melden af ​​en toe dat ze er geen toegang toe hebben via ExpressVPN. In dit geval maakt de Smart DNS-service een grote terugval en lost ExpressVPN het probleem altijd binnen een dag of twee op. Als u problemen ondervindt (en ons dit ook kunt vertellen in de reacties hieronder - alsjeblieft!), Kan de 24/7 live chat-ondersteuning vaak een bepaalde server aanbevelen die werkt.

Makkelijk te gebruiken

Aangepaste VPN-apps zijn beschikbaar voor Windows, macOS, Android en iOS. Een aangepaste Linux-app is ook beschikbaar. Dit is alleen terminal-opdrachtregel, maar bevat ook DNS-lekbescherming.

De website bevat een heleboel installatiehandleidingen voor een breed scala aan apparaten en platforms. Daarnaast zijn vooraf geconfigureerde ExpressVPN-routers beschikbaar bij FlashRouters. Deze maken gebruik van aangepaste firmware die is ontwikkeld door ExpressVPN en zijn voorzien van DNS-lekbescherming en split tunneling voor verbonden apparaten.

Nieuwe toevoegingen aan de line-up van de ExpressVPN-app zijn browser-add-ons voor Chrome en Firefox (alleen Windows en macOS).

Inschrijven

Registreren bij ExpressVPN is eenvoudig genoeg. Afgezien van betalingsgegevens, is de enige informatie waar u om wordt gevraagd een geldig e-mailadres. Er is niets dat u verhindert een wegwerp-e-mailadres te gebruiken. En omdat ExpressVPN betaling in bitcoins accepteert, is het mogelijk om anoniem te registreren als u voorzichtig bent. Vergeet echter niet dat ExpressVPN uw echte IP-adres kent, hoe u zich ook registreert en betaalt.

Na aanmelding ontvangt u een welkomstmail met een aantal handige links voor het instellen van de service.

De ExpressVPN Windows-client

ExpressVPN is gespecialiseerd in het gemakkelijk en gebruiksvriendelijk maken van de service. Een rimpel is dat u een unieke activeringscode moet invoeren. Dit is beschikbaar via uw abonnementspagina op de ExpressVPN-website.

Na de installatie hoeft u alleen nog maar een locatie te selecteren en op de grote vriendelijke Connect-knop te drukken!

Als u echter dieper wilt ingaan, bevat de ExpressVPN-client enkele krachtige functies. Dit omvat een op firewall gebaseerde kill-schakelaar en DNS-lekbescherming. De basisclient biedt echter geen bescherming tegen IPv6 WebRTC-lekken.

Verschillende VPN-protocollen zijn beschikbaar. Ik wens een beetje dat, gezien hoe onzeker het is, PPTP niet eens werd aangeboden, maar ExpressVPN waarschuwt je tenminste duidelijk voor het probleem.

De Windows-client is dus heel gemakkelijk te gebruiken, maar zit boordevol krachtige functies die eigenlijk nuttig zijn.

Mac OS X / Mac OS-client

Recente wijzigingen in de Windows-client betekenen dat deze nu overeenkomt met hoe de Mac-client eruitziet.

Beide clients bieden dezelfde functionaliteit. Dit is geweldig, omdat Mac-gebruikers vaak de korte kant van de stick krijgen als het gaat om functies.

De Android-app

Deze VPN is beschikbaar voor Android 4.2+ en kan worden geïnstalleerd in de Google Play Store of direct worden gedownload als een .apk-bestand. Dit is geweldig nieuws voor privacyhoofden tegen Google.

De app heeft dezelfde esthetiek als zijn broers en zussen op de desktop en is net zo gemakkelijk te gebruiken.

Deze recensent gebruikt geen iOS, maar de app lijkt min of meer identiek te zijn aan die van Android. En in tegenstelling tot veel aangepaste iOS VPN-apps, wordt OpenVPN volledig ondersteund.

Browser-extensies

In tegenstelling tot de meeste van dergelijke extensies, zijn dit niet alleen proxy's voor browsers. Ze zijn in plaats daarvan een front-end voor de volledige desktopsoftware, die ook moet worden geïnstalleerd.

Dit betekent dat wanneer de VPN wordt ingeschakeld met de browserextensie, uw hele computer wordt beschermd door de VPN. De belangrijkste voordelen van het gebruik van de browserextensies in plaats van alleen het gebruik van de volledige VPN-client zijn gemak en dat ze volledige WebRTC-bescherming bieden.

Klantenservice

Geld terug garantie lengte 30
Gratis uitproberen Nee
Geldteruggarantie
24 uur per dag ondersteuning
Live chat

Ondersteuning

ExpressVPN heeft zijn reputatie grotendeels opgebouwd op het niveau van ondersteuning dat het klanten biedt. Directe 24/7/365 ondersteuning is beschikbaar via live chat of een e-mailsysteem met een ticket.

Zoals te verwachten is, zijn front-line medewerkers niet alle technische whizz-kids. Maar zelfs met moeilijkere vragen wisten ze me altijd te wijzen op relevante bronnen of mijn vragen goed te beantwoorden na een snel overleg met andere medewerkers.

Privacy en beveiliging

Zelf gehoste / proxy DNS Ja
Dodemansknop
Obfuscation (stealth)
IPv4-lekbescherming
IPv6-lekbescherming
WebRTC-lekbescherming

Jurisdictie

ExpressVPN is gevestigd op de Britse Maagdeneilanden (BVI), een Brits overzees gebied. De BVI regelt zijn eigen interne aangelegenheden en heeft geen verplichte wetten voor gegevensbewaring.

Aangezien het echter onder de jurisdictie en soevereiniteit van de Britse regering valt, lijkt het redelijk om aan te nemen dat het VK druk zou kunnen uitoefenen op de BVI-overheid en bedrijven. Dus (en dit is een gok, omdat de juridische situatie erg duister is), gebaseerd zijn in de BVI is waarschijnlijk veiliger dan gevestigd zijn in een land met veertien ogen, maar is niet ideaal.

Logbeleid

ExpressVPN houdt geen gebruikslogboeken bij; het houdt echter wel enkele (redelijk minimale) verbindingslogboeken bij:

“Om de toewijzing van netwerkbronnen te verbeteren, registreren we geaggregeerde hoeveelheden gegevensoverdracht en de keuze van de serverlocatie. Dit zijn geen gegevenspunten die een specifieke gebruiker kunnen identificeren als onderdeel van een onderzoek. We kunnen de volgende informatie verzamelen: datums (geen tijden) wanneer verbonden met onze service, keuze van serverlocatie en de totale hoeveelheid gegevens die per dag worden overgedragen. "

voorts,

“Onze software kan diagnostische gegevens naar een externe analyseprovider sturen om verbindingsfouten en mogelijke bugs in onze applicatie te identificeren. De verzamelde informatie is generiek van aard en bevat geen persoonlijk identificeerbare informatie. "

Dit laatste deel is belangrijk. ExpressVPN houdt logboeken alleen in geaggregeerde vorm bij. Dit betekent dat de minimale hoeveelheid informatie die wordt verzameld voor probleemoplossing niet is gekoppeld aan de IP-adressen van individuele klanten.

TrustedServer-technologie

In een zeer innovatieve beweging draaien de servers van ExpressVPN volledig in RAM om ervoor te zorgen dat gegevens niet op harde schijven blijven staan ​​wanneer een server opnieuw wordt opgestart. Dit voorkomt ook dat potentiële indringers op de machine blijven. Elke keer dat een server wordt gestart, wordt deze opgestart vanaf een alleen-lezen harde schijf met een statische afbeelding van de gebruikte software die als een enkel blok wordt geladen. Dit vermindert elke vorm van gegevenslekken of sabotage en zorgt voor consistentie in het netwerk, omdat elke machine altijd exact dezelfde software gebruikt.

Deze consistentie verbetert de beveiliging, omdat ExpressVPN erop kan vertrouwen dat op al zijn servers de meest up-to-date software draait wanneer ingeschakeld, waardoor het risico op kwetsbaarheden of verkeerde configuratie wordt geminimaliseerd..

Protocollen en codering

L2TP / IPsec
SSTP
IKEv2
OpenVPN
PPTP

ExpressVPN ondersteunt de meeste VPN-protocollen, waaronder OpenVPN (TCP en UDP), SSTP, L2TP / IPsec en PPTP. Voor OpenVPN (ons aanbevolen protocol) gebruikt het de volgende coderingsinstellingen:

Datakanaal: een AES-256-CBC-codering met HMAC SHA-256-gegevensauthenticatie.

Besturingskanaal: een AES-256-GCM-codering met RSA-384-handshake-codering en HMAC SHA-256-gegevensauthenticatie. Perfect Forward geheimhouding wordt geleverd door een DH-2048 Diffie-Hellman-sleuteluitwisseling.

Dit is een zeer sterke OpenVPN-opstelling.

Of kijk eens naar deze interessante afbeelding in de ExpressVPN-recensie op Comparitech.com waarin precies wordt uitgelegd hoe lang het zou duren om hun codering te verbreken.

Beveiligingsfuncties

Zowel Windows als macOS en clients bieden IPv4- en IPv6-lekbescherming, hoewel IPv6-gebruikers, zoals we hebben gezien, aanvullende stappen moeten nemen om IPv6 WebRTC-lekken te voorkomen. Zoals het installeren van ExpessVPN's browser add-ons. DNS-aanvragen worden afgehandeld door de zelfgehoste servers van ExpressVPN voor maximale privacy. De desktopclients bevatten ook een op firewall gebaseerde kill-schakelaar om ervoor te zorgen dat uw IP-adres niet wordt blootgesteld in het geval van een VPN-drop-out.

ExpressVPN biedt "stealth-servers" gevestigd in Hong Kong. Deze zijn speciaal ontworpen om censuur op het Chinese vasteland te verslaan, maar zouden nuttig moeten zijn overal waar VPN's worden geblokkeerd. ExpressVPN is begrijpelijkerwijs cagey over hoe deze servers eigenlijk werken., Maar van de rapporten die we ontvangen, werken ze goed. Vergeet niet dat niets 100% gegarandeerd kan worden wanneer een krachtige overheid actief werkt om technologieën zoals deze tegen te gaan.

Kenmerken

Wat krijg je eigenlijk voor deze premium prijs (in vergelijking met anderen op de markt)?

Klanten mogen nu maximaal vijf apparaten tegelijk aansluiten, wat meer dan genoeg moet zijn voor nog veeleisendere gebruikers. ExpressVPN was pionier in het concept van deskundige 24/7 klantenondersteuning in de branche en blijft hierin toonaangevend. Torrenting is toegestaan ​​op alle VPN-servers met Express, hoewel hardcore downloaders mogelijk de mogelijkheid missen om door de VPN NAT-firewall te porten.

Zoals gebruikelijk bij grotere providers die een groot aantal serverlocaties aanbieden, gebruikt ExpressVPN een mix van bare metal en virtuele servers. Voor de overgrote meerderheid van gebruikers zijn virtuele servers geen probleem, maar we zouden het verkiezen als ExpressVPN duidelijk aangeeft welke servers welke zijn. Hierdoor zouden klanten die serieus zijn over privacy een weloverwogen beslissing kunnen nemen over welke servers ze moeten gebruiken.

Naast online ondersteuning voor een breed scala aan routers, biedt ExpressVPN een reeks vooraf geconfigureerde ExpressVPN-routers via FlashRouters. Deze maken gebruik van aangepaste firmware die is ontwikkeld door ExpressVPN en zijn voorzien van DNS-lekbescherming en split tunneling voor verbonden apparaten.

Naast de bovengenoemde standaardfuncties biedt ExpressVPN een aantal groovy niet-standaardfuncties die grote waarde toevoegen aan het al volledig uitgeruste pakket...

Slimme DNS

Smart DNS is een technologie die wordt gebruikt voor het geospoofing van uw locatie. Dit is erg handig voor toegang tot streamingdiensten zoals US Netflix en BBC iPlayer, die geografisch zijn geblokkeerd. Het werkt door uw DNS-aanvragen op een specifieke locatie op te lossen en heeft de volgende voordelen boven het gebruik van een VPN:

 • Het moet sneller zijn, omdat er geen codering / decodering vereist is. Dit betekent minder bufferproblemen.
 • Het kan worden gebruikt met elk apparaat dat internet ondersteunt, waaronder veel die geen VPN-software kunnen uitvoeren. Bijvoorbeeld smart-tv's, gameconsoles en Roku-apparaten.
 • Het is minder waarschijnlijk dat het wordt geblokkeerd door services die proberen VPN-gebruikers te verbieden (hoewel dit niet kan worden gegarandeerd).

Aan de andere kant doet Smart DNS niets om uw privacy of veiligheid te verbeteren.

Alle ExpressVPN-klanten hebben volledige toegang tot zowel de VPN- als de Smart DNS-services.

ExpressVPN Smart DNS deblokkeerde zowel US Netflix als BBC iPlayer voor ons bij het uitvoeren van deze review.

Een .ion Tor-webadres

Soms is het moeilijkste om censuur te verslaan met een VPN, de website van een VPN-provider te bereiken, zodat je je kunt aanmelden voor de service en de software kunt downloaden. ExpressVPN heeft hiervoor een oplossing!

Typ gewoon http://expressobutiolem.onion in de URL-balk van de Tor Browser om een ​​donkere webspiegel van Tor Hidden Services van de ExpressVPN-website te bezoeken. Het gebruik van een .onion-adres maakt het min of meer onmogelijk om de website te censureren.

Poort selectie
Port forwarding
Gelijktijdige verbindingen 5
Totaal aantal servers 2000
landen 94
Router ondersteuning
Ondersteunde routers Asus RT-AC56R, Asus RT-AC56S, Asus RT-AC56U, Asus RT-AC68U, Asus RT-AC87U, Linksys EA6200, Linksys WRT1200AC, Linksys WRT1900AC 13J1, Linksys WRT1900AC 13J2, Linksys WRT1900ACS, Linksys WRT3200ACM, Net2ar R7000
Blote metalen of virtuele servers Een combinatie
torrenting

Gebundeld met HP laptops

Vanaf september 2019 is ExpressVPN zeer verheugd aan te kondigen dat het een deal heeft gesloten met HP om nieuwe kopers van HP-laptops, inclusief het vlaggenschip Spectre x360 13, een gratis proefperiode van 30 dagen voor de service aan te bieden.

ExpressVPN is bijzonder verheugd dat de deal is inbegrepen "diepe productintegratie," wat voor zover we kunnen vaststellen betekent dat de app is vastgezet op de taakbalk.

Dit is ongetwijfeld een marketingcoup voor ExpressVPN, en misschien een welkome introductie in de wereld van VPN's voor sommige nieuwe HP-klanten. Anderen zullen echter niet de noodzaak waarderen om een ​​ander stuk ongewenste software te verwijderen.

Gebundeld met Dynabook-pc's

Een jaar na de onthulling van de rebrand van Toshiba Client Solutions, heeft Dynabook gezamenlijk een samenwerking aangekondigd met ExpressVPN in januari 2020 - een primeur voor de pc-fabrikant.

Dynabook-producten worden nu geleverd met een gratis proefversie van 30 dagen voor de VPN-service in de hoop privacy mainstream te maken, te beginnen met de nieuwe Satellite Pro L50 en uiteindelijk uit te breiden naar alle toekomstige modellen.

Net als ExpressVPN's samenwerking met HP is dit een tweesnijdend zwaard. Hoewel het de niet-ingewijden zal introduceren in de wereld van VPN's, loopt het de fijne lijn van bloatware voor degenen die niet geïnteresseerd zijn. Bovendien biedt het bedrijf al een 30-dagen niet-goed-geld-terug-garantie, wat betekent dat er weinig is waardoor dit aanbod opvalt voor degenen die al op de hoogte zijn van de service.

Laatste gedachten

ExpressVPN biedt een volledig uitgeruste en zeer gepolijste service die professionaliteit uitstraalt. De uitstekende klantenservice, de gebruiksvriendelijke software en de royale 30 dagen geld-terug-garantie zijn altijd grote voordelen geweest.

Ik ben blij te kunnen zeggen dat de technische beveiliging van ExpressVPN nu overeenkomt met de professionaliteit die het laat zien om de service zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Versleuteling is echt uitstekend, wat de geweldige snelheidsprestaties van ExpressVPN des te opmerkelijker maakt.

De minimale geaggregeerde verbindingslogboeken die ExpressVPN bijhoudt, kunnen privacypuristen betreffen, maar ze vormen echt heel weinig bedreiging voor uw privacy.

Gooi een uitstekende, slimme DNS-service, anti-censuur stealth-servers en een zeer genereus verwijzingsprogramma en ik denk dat het redelijk is om te zeggen dat ExpressVPN een toonaangevende VPN-service is die aan de top van de game staat.

Dus een premium product dat een premium prijs waard is? Wij denken van wel - ja! Als u uw privacy serieus neemt en u wilt gratis toegang tot het world wide web (zoals het was bedoeld!), Zijn wij van mening dat voor minder dan $ 7 per maand Express VPN zijn geld waard is.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me