Gebufferde beoordeling

gebufferde

 • pricing

  Van $ 9.99
  / maand

 • Beschikbaar op:


  • Android

  • iOS

  • ramen

  • MacOS

  • Linux
 • deblokkeert:


  • Netflix

  • iPlayer

ProPrivacy.com partituur
8 van de 10

Samenvatting

Buffered is een VPN-provider die werd opgericht in 2013. Het is eigendom van NetProtect Encrypt.me. Het is duur, maar aan de positieve kant, het is echter snel genoeg voor streaming en is een van de weinige VPN's die nog steeds streamingdiensten van over de hele wereld deblokkeert. Bovendien biedt Buffered VPN robuuste OpenVPN-codering - waardoor het ideaal is voor de privacyvereisten van de meeste mensen. In deze Buffered VPN-review gaan we dieper in op de service en vragen we of deze waar voor uw geld biedt?

Snelle statistieken

 • Jurisdictie
  Verenigde Staten van Amerika
 • Gelijktijdige verbindingen
  5
 • landen
  37
 • ProPrivacy.com SpeedTest (gemiddeld)
  22.66 Mbps

Prijs

Buffered kan worden gekocht in drie verschillende abonnementen - een maandelijks, jaarlijks of tweejarig abonnement. Die plannen bieden allemaal hetzelfde serviceniveau, met dezelfde functies. Het enige verschil komt in de vorm van een korting voor abonnees die zich voor een langere periode vastleggen.

6 maanden

$ 9.99
per maand

12 maanden

$ 12.99
per maand

1 maand

$ 12.99
per maand

Voor $ 12,99 voor een enkele maand is Buffered een zeer dure optie. Er zijn veel goedkope VPN-services die een vergelijkbare service bieden (en sommige die ook beter zijn) voor een fractie van die prijs.

Toegegeven, de VPN wordt goedkoper als je een jaar of twee vastlegt. Het equivalent van $ 6,59 per maand op het jaarplan is echter nog steeds vrij prijzig. Over het algemeen raden we aan om de VPN in zijn 2-jarig plan te nemen - omdat $ 4,12 per maand veel competitiever is.

Dat gezegd hebbende, er zijn betere opties op de markt, dus het is de moeite waard om rond te kijken en deze VPN te vergelijken met andere services door gebruik te maken van de geld-terug-garantie.

Gebufferde VPN-klanten kunnen ervoor kiezen om te betalen met Paypal, creditcards of betaalpassen of met Bitcoins (voor extra anonimiteit). Alle abonnees krijgen een geld-terug-garantie van 30 dagen om de service te testen, wat fantastisch is. Niet goed, geld terug en gratis VPN-proefversies zijn perfect om VPN's uit te proberen!

Ondersteunde betalingsplatforms


Visa / MasterCard


Amex


cryptogeld

Deblokkeer Netflix?

Als het gaat om streaming, is gebufferde VPN een geweldige optie voor de meeste mensen. Het biedt niet alleen privacy zodat u toegang hebt tot websites zoals Putlockers of 123Movies - maar het blokkeert ook veel populaire streamingdiensten.

Met Buffered kun je Netflix US ook deblokkeren en met gemak BBC iPlayer in het buitenland bekijken. Deze VPN biedt supersnelle servers zodat u in HD kunt streamen en u zich geen zorgen hoeft te maken over buffering.

Kenmerken

Onze favoriete functies van Buffered VPN zijn als volgt:

 1. Servers in 37 landen
 2. Apps voor alle platforms
 3. OpenVPN-codering
 4. TCP via poort 443

gebufferde
NordVPN
ExpressVPN

Android
iOS
ramen
MacOS
Linux
Windows telefoon

Snelheid en prestaties

De snelste VPN's op de markt (realtime snelheidstests)

We testen Buffered VPN drie keer per dag met ons wetenschappelijk servergebaseerd snelheidstestsysteem. Om de gemiddelde en hoogste (burst) snelheden te vinden, testen we de servers in Hong Kong, de VS, het VK en Australië. We testen altijd VPN's met behulp van het OpenVPN-protocol om de tests eerlijk te maken tussen providers. Hieronder kunt u zien hoe Buffered zich verhoudt tot een aantal toonaangevende VPN's.

Zoals u ziet, ligt Buffered dicht in de buurt met enkele van de beste VPN's ter wereld. Dit is uitstekend en betekent dat Buffered absoluut een snelle service is die geschikt is voor mensen die veel streaming willen doen.

Dat gezegd hebbende, er zijn snellere diensten op de markt die minder kosten. En NordVPN bijvoorbeeld, die qua snelheid bijna identiek presteert, is zowel beter voor de privacy als goedkoper.

IP- en DNS-lekken

We hebben de gebufferde clients getest om te zien of ze IP-lekken hebben op zowel IPv4 als IPv6. Deze tests werden uitgevoerd in een privénavigatievenster op Firefox met behulp van ipleak.net. Onze tests hebben geen enkele IPv4-lekkage aangetoond (geen DNS, WebRTC of IP-lekkage).

Op IPv6 ontdekten we echter WebRTC-lekken op zowel Mac als Windows. Dit betekent dat u het lek handmatig moet dichten door IPv6 op uw machine uit te schakelen (of een WebRTC-blokextensie in uw browser te gebruiken) om deze VPN met een IPv6-verbinding te gebruiken.

De IPv6 WebRTC-lekken vallen enigszins tegen. Ze komen echter vrij vaak voor en omdat ze handmatig, snel en gemakkelijk kunnen worden opgelapt, maken we ons geen zorgen.

Wij geven er echter de voorkeur aan dat de VPN-provider meer reclame maakt over de noodzaak om WebRTC-lekken op IPv6-verbindingen op zijn website aan te sluiten, omdat dit zou helpen ervoor te zorgen dat gebruikers dit doen.

Privacy

gebufferde
NordVPN
ExpressVPN

Zelf gehoste / proxy DNS Ja Ja Ja
Dodemansknop
Obfuscation (stealth)
IPv4-lekbescherming
IPv6-lekbescherming
WebRTC-lekbescherming

Buffered heeft zijn belangrijkste servers in Nederland, een locatie die specifiek wordt gekozen door privacydiensten zoals StartPage (particuliere zoekmachine goedgekeurd door Ed Snowden).

De VPN houdt geen gebruikslogboeken bij, wat een goed begin is voor het logboekbeleid. Uit het privacybeleid blijkt echter dat de VPN een aantal verbindingslogboeken bijhoudt - wat sommige mensen kan afschrikken. De meest zorgwekkende van die logboeken zijn het IP-adres van de gebruiker, de verbindingstijd en de duur van de verbinding. We raden u altijd aan om een ​​service te kiezen die zero-logs bijhoudt of op zijn minst geen logs die kunnen worden gebruikt om u om privacyredenen te identificeren. Voor informatie hierover en voor een lijst met vijf services die geen logboeken bijhouden, raadpleegt u onze best elke log VPN-gids.

Die details kunnen worden gebruikt om een ​​tijdcorrelatieaanval op de service te activeren, wat betekent dat deze VPN geen absoluut waterdichte privacy kan bieden. Dat gezegd hebbende, een tijdcorrelatie-aanval is vrij zeldzaam en wordt meestal alleen uitgevoerd door de autoriteiten wanneer een bijzonder grote misdaad wordt onderzocht. Het is dus redelijk om te zeggen dat Buffered voor de meeste mensen zonder al te veel zorgen digitale privacy biedt.

Een informele blik op het privacybeleid laat echter zien dat de VPN ook behoorlijk wat gegevens verzamelt met betrekking tot apparaat- en netwerkinformatie van mensen, dit is verre van ideaal. Uit het privacybeleid:

"Met de software en configuratiebestanden die we leveren, kunnen we informatie van u verzamelen, waaronder maar niet beperkt tot uw apparaat-ID's, waaronder unieke ID's, versie van het besturingssysteem, taal, netwerkapparaat-ID's (MAC-adressen), IP-adressen, netwerkinformatie, gebruikersinformatie over het besturingssysteem, routing-tabellen, DNS-serveradressen, andere bestandssysteeminformatie, informatie met betrekking tot de hardware. U kunt zich afmelden voor deze verzameling in de desktop-client onder instellingen."

Dat is een enorme hoeveelheid gegevens, wat weer een beetje teleurstellend is. Het is echter waar dat Buffered consumenten de mogelijkheid biedt om zich af te melden voor die gegevensverzameling vanuit de apps of via e-mail. Over het algemeen geven we er de voorkeur aan dat Buffered stopt met het verzamelen van deze gegevens helemaal - maar de optie voor opt-out is er tenminste.

Het privacybeleid maakt ook bekend dat geaggregeerde gegevens worden gedeeld met zakelijke partners en adverteerders. Nogmaals, dit is verre van ideaal, maar de geaggregeerde gegevens onthullen ten minste geen persoonlijke informatie over een gebruiker aan die bedrijven.

Tot slot worden de logboeken van de buffer slechts 30 dagen bewaard. Een tijdcorrelatieaanval zou dus alleen het IP-adres van een gebruiker voor de afgelopen 30 dagen kunnen targeten.

Over het geheel genomen zou het, gezien de kosten van deze VPN, leuk zijn als het logbeleid nooit de IP-adressen van gebruikers naast tijdstempels zou opslaan.

Encryption

gebufferde
NordVPN
ExpressVPN

PPTP
L2TP / IPsec
SSTP
IKEv2
OpenVPN

Buffered biedt OpenVPN, ons aanbevolen protocol, op zowel Mac als Windows. Bovendien implementeert Buffered OpenVPN volgens standaarden die geschikt zijn voor digitale privacydoeleinden. De Open VPN-implementatie is als volgt:

AES-256-codering, SHA1 voor HMAC-authenticatie en sterke RSA 2048 voor de handshake.

Hoewel de SHA1-authenticatiemethode het zwakste deel van het protocol is, wordt deze op dit moment nog steeds als veilig beschouwd. Dit betekent dat Buffered de inhoud van de datatunnel beschermt tegen inbraak. Lees onze volledige coderingshandleiding voor meer informatie over codering.

Klantenservice

gebufferde
NordVPN
ExpressVPN

Gratis uitproberen Nee Ja - 3 dagen Nee
Geldteruggarantie
24 uur per dag ondersteuning
Live chat
Geld terug garantie lengte 30 30 30

Gebufferde VPN is een service die altijd indruk op ons heeft gemaakt op het gebied van klantenondersteuning. De VPN doet zijn best om zijn klantenondersteuningsagenten te trainen en ze lijken altijd een redelijke kennis van de VPN te hebben. Als u echter meer technische details te weten wilt komen (zoals hoe OpenVPN wordt geïmplementeerd, moet u wachten tot ze naar hun technische ondersteuningsteam verwijzen).

Helaas, sinds we deze VPN voor het laatst hebben beoordeeld, heeft de service de 24/7 live chat-ondersteuningsfaciliteit van zijn website verwijderd. Dit is echt teleurstellend, vooral gezien de kosten van een VPN-abonnement. De realiteit is echter dat het ticketsysteem goed werkt - en Buffered beantwoordt verzoeken snel.

Gebruikerservaring

Als het gaat om de website en aanmelden, maakt Buffered de ervaring uiterst eenvoudig. De website is goed ingedeeld en er zijn veel geweldige bronnen, zoals een knowledgebase met installatie-tutorials en veelgestelde vragen. In het contactgebied kunnen zowel abonnees als niet-abonnees vragen stellen, en wanneer ze zijn ingelogd in het gebied van het lid krijgen gebruikers een hele reeks extra opties - zoals de mogelijkheid om "mijn gegevens te downloaden". Dit is een gemakkelijke en snelle manier om Controleer welke gegevens over u de VPN in het bestand heeft.

Windows-app

De Windows VPN-app van Buffered is een eenvoudig te gebruiken VPN-interface die standaard wordt geleverd met OpenVPN-codering. Abonnees krijgen de optie om te kiezen tussen OpenVPN TCP, wat beter is voor de veiligheid, en UDP dat sneller en beter is voor streaming. Gebruikers kunnen er ook voor kiezen om OpenVPN TCP te gebruiken via poort 443 waarmee gebruikers VPN-gebruik kunnen verbergen als HTTPS-verkeer.

De app ziet er mooi uit en is gemakkelijk te gebruiken, we zijn blij te kunnen melden dat het ook een kill-schakelaar bevat. Dat betekent dat het privacy van uw ISP biedt, zelfs als de VPN-verbinding om een ​​of andere reden zou mislukken; dit is uitstekend en betekent dat de VPN geschikt is voor Torrenting via P2P.

Over het algemeen was er niets aan deze VPN dat me frustreerde, behalve het feit dat het IPv6 WebRTC-lekken had. Dit is echter eenvoudig in slechts enkele minuten aan te sluiten door WebRTC volledig uit te schakelen in uw browser, de handige Easy WebRTC Block-extensies voor Firefox of Chrome te downloaden of door de IPv6-verbinding helemaal uit te schakelen in het Netwerkcentrum.

Over het algemeen vonden we de VPN een plezier om te gebruiken omdat de snelheden kraken en we zonder problemen op meerdere platforms konden streamen.

Android-app

Sinds we Buffered voor het laatst hebben bekeken, heeft het een aangepaste Android VPN-app uitgebracht (voorheen moesten abonnees de officiële OpenVPN-client van derden gebruiken). De toevoeging van een eigen mobiele app is geweldig en we waren uiterst geïnteresseerd om deze uit te proberen!

OpenVPN is standaard beschikbaar in de client, wat leuk is om te zien. Bovendien kunnen gebruikers kiezen tussen UDP of TCP via poort 443 (die OpenVPN vermomt als HTTPS). Met een functie voor automatisch verbinden kunt u opnieuw verbinding maken met de laatste server die u automatisch hebt gebruikt.

Helaas is er op dit moment geen kill-schakelaar beschikbaar op de Android-client. Dit is echter niet zo'n ramp, omdat de meeste mensen niet geneigd zijn om BitTorrent te downloaden op mobiel. Aan de andere kant hebben we nogal wat klachten in de Google PlayStore opgemerkt van abonnees die zeggen dat de Android-app onstabiel is en veel crasht. Dit betekent dat u gegevens zou kunnen lekken naar uw internetprovider, wat niet geweldig is voor de privacy.

We hebben de Android-client een paar uur grondig getest. We vonden de VPN een beetje traag om verbindingen tot stand te brengen. We moesten een minuut wachten, wat verre van perfect is. Op bepaalde servers (bijvoorbeeld Bulgarije) kon de VPN helemaal geen verbinding maken. Op anderen was het binnen slechts 5 seconden verbonden. Dit is best vervelend.

We hebben snel gecontroleerd op DNS-lekken op onze IPv4-verbinding en hebben vastgesteld dat er geen zijn. We waren ook blij om te zien dat DNS-aanvragen door de eigen server van Buffered werden afgehandeld. Nadat een verbinding tot stand was gebracht, vonden we dat Buffered zonder problemen werkte en we vonden het echt snel voor streaming.

iOS-app

Buffered VPN heeft nu ook een iOS VPN-app. We hebben vastgesteld dat deze app veel beter presteert dan zijn Android-tegenhanger. Verbindingen werden vrijwel onmiddellijk tot stand gebracht, wat geweldig is. We konden echter geen verbinding maken met de Bulgaarse server (net als op Android). Het goede nieuws is dat alle andere servers goed leken te werken, dus de provider heeft mogelijk alleen problemen met die ene server.

Versleuteling op de iOS-app wordt geleverd via OpenVPN, wat eigenlijk vrij zeldzaam is. Bovendien kunnen gebruikers kiezen tussen OpenVPN UDP of TCP via poorten 53, 443, 993 of 1194. De optie om poort 443 te selecteren (voor een onduidelijke verbinding) is een uitstekende toevoeging.

Over het algemeen waren we onder de indruk van zowel het gebruiksgemak als de functionaliteit van deze iOS-client. Snelheden waren geweldig en we vonden de VPN stabiel.

Mac OS X

De Mac VPN-desktopclient is bijna identiek aan zijn Windows-tegenhanger. OpenVPN is standaard beschikbaar en een Killswitch is inbegrepen in de client. Met een functie voor automatisch verbinden kunnen Mac-gebruikers automatisch verbinding maken met de VPN zodra deze wordt gelanceerd. Gebruikers kunnen ook kiezen om verbinding te maken met OpenVPN via TCP of UDP via verschillende poorten (53, 443, 993 of 1194).

IPv6 WebRTC-lekken zijn gedetecteerd, wat betekent dat u IPv6 moet uitschakelen (of WebRTC in uw browser moet uitschakelen) om deze VPN veilig te maken. Over het algemeen is dit echter een uitstekende client die zonder problemen functioneert.

Laatste gedachten

Buffered VPN is een service die veel voordelen biedt. De toevoeging van clients voor alle platforms is een welkome verrassing en ondanks enkele klachten in de Play Store hebben we vastgesteld dat mobiele clients goed werken. Aan de andere kant raden we u aan deze klachten serieus te nemen - omdat het duidelijk is dat sommige mensen crashes hebben die geen invloed op ons hadden tijdens onze tests.

De Desktop-clients hebben een killswitch, wat betekent dat deze VPN veilig geschikt is voor Torrenting. Bovendien biedt deze VPN hoge snelheden voor streaming - en de mogelijkheid om populaire services zoals Netflix en BBC iPlayer te deblokkeren.

Servers in 37 landen laten abonnees veel inhoud deblokkeren. Gezien de prijs van deze VPN is echter een relatief kleine lijst met locaties. Bovendien laat het privacybeleid veel te wensen over.

We waren ook een beetje teleurgesteld dat Buffered geen 24/7 live chat-ondersteuning heeft, wat, nogmaals, gezien de kosten van de VPN zeer welkom zou zijn. Aan de andere kant vonden we het ticketsysteem goed werken, en de kennisbasis is behoorlijk.

Buffered is geen vreselijke VPN door verbeelding. Het doet zijn werk goed en biedt hoge snelheden. Om eerlijk te zijn, zijn er echter betere manieren om uw geld in 2020 uit te geven.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me