Hide.me Beoordeling

Verstop me

 • pricing

  Van $ 9.99
  / maand

 • Beschikbaar op:


  • Android

  • iOS

  • ramen

  • MacOS

ProPrivacy.com partituur
6.5 van de 10

Samenvatting

Hide.me is een zero-logs VPN in Maleisië. Versleuteling is sterk en Hide.me VPN heeft veelzijdige apps voor zowel Mac als Windows. Ondanks dat het een betrouwbare service is - met een handig gratis abonnement - zijn de premium-abonnementen behoorlijk duur. Bovendien hebben we vastgesteld dat deze VPN geen toegang tot Netflix kon bieden, wat betekent dat het sommige klanten kan teleurstellen.

Snelle statistieken

 • Jurisdictie
  Maleisië
 • Gelijktijdige verbindingen
  10
 • landen
  36
 • ProPrivacy.com SpeedTest (gemiddeld)
  70.94 Mbps

Prijs

12 maanden

$ 9.99
per maand

6 maanden

$ 13.32
per maand

1 maand

$ 14.99
per maand

Abonnees kunnen ervoor kiezen om een ​​abonnement van één maand, jaar of twee jaar te betalen. Al die abonnementen hebben dezelfde functies. Hoe je het ook bekijkt, Hide.me premium is een beetje duur. het maandelijkse abonnement dat $ 14,95 kost, is een van de duurste VPN-abonnementen ter wereld.

Een jaarabonnement kost $ 119,95 - wat zeker competitiever is. Maar tegen het equivalent van $ 9,99 per maand is het nog steeds enorm te duur (in feite is dat veel dichter bij wat de meeste VPN's in rekening brengen bij hun maandelijkse plannen).

Toegegeven, ExpressVPN - dat $ 99 per jaar kost - bevindt zich in een vergelijkbaar ballenpark. ExpressVPN is echter een service die we consumenten er vaak aan herinneren "prijzig" - en Hide.me kost $ 20 meer - wat gek is omdat sommige populaire services zoals Netflix US niet worden gedeblokkeerd.

Aan de positieve kant heeft het bedrijf nu een tweejarenplan geïntroduceerd dat de kosten verlaagt tot slechts $ 5,41 per maand. Dit is veel dichter bij de gemiddelde kosten van een premium VPN en betekent dat consumenten nu kunnen kiezen om deze uitstekende VPN te gebruiken zonder via de neus te betalen. We zijn erg blij dat Hide.me heeft besloten dit abonnement toe te voegen en raden gebruikers ten zeerste aan om van deze korting te profiteren als ze deze VPN leuk vinden.

Abonnees krijgen een geld-terug-garantie van 14 dagen om de service te testen, en we zijn ervan overtuigd dat de bestaande gegevenslimiet van 500 Mb is opgeheven - dus u moet de VPN zo vaak als u wilt kunnen testen en nog steeds krijg je geld terug.

Betalingsverwerkers

Gebruikers kunnen een abonnement betalen met PayPal, creditcards of betaalpassen, iDeal of bankoverschrijving. Hide.me accepteert ook betalingen via verschillende cryptocurrencies. Hiermee kunnen consumenten anoniem voor de service betalen als ze dat willen.

Betalingen worden namens Hide.me afgehandeld door de externe onderneming Cleverbridge AG. Dit is een positief aspect van de service, omdat dit betekent dat Hide.me geen betalingsrecords heeft die ergens in de buurt van abonneegegevens zijn opgeslagen. Voor degenen die geïnteresseerd zijn - Cleverbridge bevindt zich in Duitsland, dat over het algemeen als een goede plek voor gegevensprivacy wordt beschouwd.

Deblokkeer Netflix?

We hebben Hide.me VPN getest om te zien of het de meest populaire streamingdiensten zou deblokkeren die we met de Windows-client hebben getest. We hebben verbinding gemaakt met de Amerikaanse servers van Florida en Nevada. Hoewel we ons met succes op Netflix konden aanmelden terwijl we op de Amerikaanse servers waren, konden we geen shows alleen in de VS vinden.

Helaas betekent dit dat de VPN Netflix US niet deblokkeert. We hebben Hide.me gevraagd om ons te vertellen welke servers US Netflix daadwerkelijk deblokkeren, en we zullen de beoordeling bijwerken als we meer informatie krijgen, maar voorlopig hebben we geen toegang tot Netflix US.

We hebben ook verbinding gemaakt met de Britse Londense en Britse Manchester-servers om te zien of we BBC iPlayer konden gebruiken. We konden ook geen toegang krijgen tot BBC iPlayer.

verberg me dat ik niet werk met BBC iPlayer

Helaas betekent dit dat Hide.me niet wordt beschouwd als een goede optie voor het deblokkeren van streams. Dit is een enorm nadeel gezien de relatief hoge kosten van de service.

Kenmerken

Poort selectie
Port forwarding
Gelijktijdige verbindingen 10
Totaal aantal servers 1400
landen 36
Router ondersteuning
Ondersteunde routers Asus WRT DD-WRT, OpenWRT pfSense-tomaat, LibreELEC ("Kodi"), OpenELEC ("Kodi")
Blote metalen of virtuele servers Blank metaal
torrenting

Hide.me is een service die rijk is aan functies voor de verschillende clients. Dit krijg je met een premium abonnement:

 • Geen logboekregistratie

 • 1400 servers op 54 locaties in 36 landen wereldwijd

 • Onbeperkte gegevens

 • 10 gelijktijdige verbindingen

 • PPTP-, L2TP / IPsec-, IKEv2-, OpenVPN-, SoftEther- en SSTP VPN-protocollen

 • Apps voor Windows, Mac OS X, Android en iOS

 • Dodemansknop

 • P2P toegestaan ​​op sommige servers

 • SOCKS-proxy

 • Statische IP (optioneel)

 • Split Tunneling

 • Stealth Guard - Met deze firewallfunctie kunt u apps kiezen die alleen werken als u bent verbonden met de VPN. Dit zorgt ervoor dat u deze apps nooit per ongeluk gebruikt zonder de privacy van de VPN. U kunt bijvoorbeeld uw torrent-client firewallen om ervoor te zorgen dat u nooit torrent-verkeer naar uw ISP lekt.

 • Volledige IPv6-ondersteuning - uitstekend vanuit technisch perspectief - en een van de weinige VPN's die volledige IPv6-verbindingscompatibiliteit implementeren.

Hoewel dit een adequate lijst met functies is, is het vermeldenswaard dat de overgrote meerderheid van toonaangevende VPN's vergelijkbare functies bieden tot 50% minder kosten dan deze Maleisische VPN.

Snelheid en prestaties

Verbindingssnelheden zijn een essentieel onderdeel van elke VPN, omdat ze van invloed zijn op wat u dagelijks met uw VPN kunt doen. We testen Hide.me VPN met een wetenschappelijke servergebaseerde snelheidstestmethode. We testen de servers in het VK, Hong Kong, de VS en Australië drie keer per dag. We controleren op lokale burst-snelheden (in het VK) en gemiddelde downloadsnelheden op al die serverlocaties.

Hieronder zie je dat in juni en juli 2020 de downloadgemiddelden van Hide.me 63,5 Mbps waren - met burst-snelheden van meer dan 400 Mbps. Dit zijn extreem hoge verbindingssnelheden die Hide.me binnen bereik brengen met enkele van de allerbeste VPN's op de markt. De snelheden zijn razendsnel en betekenen dat de VPN geschikt is voor alle data-intensieve taken zoals streaming in HD.

Hoewel deze VPN snel is, is de realiteit dat je vergelijkbare snelheden kunt krijgen van veel goedkopere VPN's. Dus tenzij u speciaal gecharmeerd bent van deze service, is het mogelijk om vergelijkbare prestaties te krijgen tegen een fractie van de kosten. Deze service heeft natuurlijk veel extra functies en is gevestigd in Maleisië, wat goed is voor de privacy. Het kan dus de juiste keuze zijn voor bepaalde mensen die de extra kosten kunnen rechtvaardigen.

Hide.Me VPN-snelheid

Lektesten

ProPrivacy.com SpeedTest (max / burst) 266,88
IPv6-lek gedetecteerd?
IPv4-lek gedetecteerd?
Gegevenslimieten
Bandbreedte limieten
ProPrivacy.com SpeedTest (gemiddeld) 70.94

We hebben getest op IP-lektests door ipleak.net te bezoeken. We hebben gecontroleerd op IPv4- en IPv6 DNS-lektests, evenals IPv4 en IPv6 WebRTC-lektests. Lees onze complete gids voor IP-lekken om te begrijpen waarom een ​​VPN nooit lekken mag hebben.

We testten de macOS-client voor IPv6 en IPv4 en vonden geen lekken met de meest recente Mac-client. Het is vermeldenswaard dat de nieuwste versie van de Hide.me-client nu volledige IPv6-compatibiliteit heeft, wat betekent dat deze geen IPv6-problemen meer zou moeten hebben.

Vervolgens hebben we Windows gecontroleerd. We hebben de meest recente Windows-client getest. Eerst hebben we getest op lekken met behulp van de IPv6-verbinding op kantoor. We hebben geen IP-lekken, geen WebRTC-lekken en geen DNS-lekken gedetecteerd. Onderstaande screenshot toont de Windows-lektestresultaten.

hide.me lektest

Privacy en beveiliging

Zelf gehoste / proxy DNS Ja
Dodemansknop
Obfuscation (stealth)
IPv4-lekbescherming
IPv6-lekbescherming
WebRTC-lekbescherming

Hide.me is gevestigd in Maleisië. Hoewel Maleisië veel censuur oplegt aan zijn burgers; dit heeft op geen enkele manier invloed op de VPN-service. En omdat Maleisië geen verplichte richtlijnen voor het bewaren van gegevens op VPN's afdwingt, is het een goede plaats voor een VPN.

Hide.me slaat geen logboeken op over wat mensen online doen met behulp van de service. Verbindingslogboeken voor bandbreedte worden ook 'om de paar uur veilig gewist' en deze logboeken worden nooit naast echte IP-adressen of tijdstempels bewaard.

Het volgen van bandbreedtegebruik op zijn servers op een dergelijke niet-invasieve manier is geen probleem, en om deze reden is het redelijk om te zeggen dat Hide.me inderdaad een no-logs VPN is.

Encryptie-implementatie

PPTP
L2TP / IPsec
SSTP
IKEv2
OpenVPN
Andere protocollen SoftEther

Hide.me biedt OpenVPN-codering op alle platforms (hoewel u een externe client op Mac, Android en iOS nodig hebt - wat verre van ideaal is). Het biedt ook een keuze uit sterke tunnelingprotocollen, waaronder IKEv2 (standaardprotocol op Mac en iOS), L2TP en PPTP. OpenVPN-codering is ons aanbevolen protocol en Hide.me maakt gebruik van een extreem sterke implementatie:

 • Controle kanaal: een AES-256-GCM-codering met RSA-8192-handshake-codering. Extra authenticatie is niet vereist met GCM, maar HMAC SHA384 hash-authenticatie wordt ook gespecificeerd in de coderingssuite. Perfect Forward Secrecy wordt geleverd met een standaard Diffie-Hellman Exchange (DHE).

 • Datakanaal: een AES-256-CBC-codering met HMA SHA-256 hash-authenticatie.

Dit is een extreem sterke OpenVPN-implementatie dankzij de buitengewoon robuuste RSA-8192-handshake.

Het is vermeldenswaard dat de killswitch alleen beschikbaar is in de Windows- en Mac-clients.

Gebruikerservaring

Wat de website betreft, deze VPN is vrij eenvoudig te gebruiken. Alles is ingedeeld in een eenvoudig te navigeren menu en de VPN biedt veelgestelde vragen en handige handleidingen op zijn website. Abonneren is eenvoudig en er is slechts minimale informatie vereist (u kunt desgewenst een e-mail van een brander gebruiken). De clients zijn gemakkelijk beschikbaar zodra u zich aanmeldt, en ze installeren met een minimum aan gedoe. Ik vond ook dat de klanten bewonderenswaardig goed werkten.

Klantenservice

Gratis uitproberen Nee
Geldteruggarantie
24 uur per dag ondersteuning
Live chat
Geld terug garantie lengte 14

Hoewel Hide.me 24/7 livechat heeft, vonden we hun agenten traag. Bovendien hadden ze vaak geen goede antwoorden op de vragen die we hen stelden.

Verkoopvertegenwoordigers beschikken niet over voldoende gegevens om potentiële kopers goed te informeren, en diepgaande vragen moeten via het ticketsysteem worden verzonden.

We stelden een paar technische vragen met behulp van het ticketsysteem en vonden de reacties traag. Bovendien moesten we behoorlijk wat druk uitoefenen om de informatie te krijgen die we wilden. We waren teleurgesteld over de hoge kosten van de service.

Positief is dat hide.me een nuttige kennisbank heeft met handleidingen voor het installeren van de clients en het oplossen van veelvoorkomende problemen. Dit is een nuttige bron die de meeste mensen kan helpen.

Windows-client

Deze Windows VPN-client wordt geleverd met een kill-schakelaar en OpenVPN-codering. Om deze reden beschouwen we Hide.me als een Windows-vriendelijke service. Met dat in gedachten kunnen veel mensen die een robuuste VPN voor slechts één Windows-computer nodig hebben, tevreden zijn met het goedkopere abonnement voor één apparaat. Sinds we Last.me voor het laatst hebben bekeken, heeft het ook een paar nieuwe functies aan de client toegevoegd: Split Tunneling en een nieuwe Firewall-functie (die voorkomt dat je verbinding maakt met internet tenzij je bent verbonden via Hide.me).

We hebben vastgesteld dat de Windows-client OK werkt. Langzame snelheden maakten het echter moeilijk om HD-videobestanden te streamen.

Tijdens onze tests hebben we geen enkele lekkage ontdekt bij het testen van de Windows-client. En, Hide.me heeft nu Chrome- en Firefox-extensies uitgebracht die zijn ontworpen om WebRTC-lekken te stoppen. De kill-schakelaar heeft mijn internet verbroken, zelfs toen de app crashte, dit is waarschijnlijk te wijten aan het feit dat we de firewall-functie hadden ingeschakeld. Kortom een ​​uitstekende Windows-client die efficiënt werkt, maar BBC iPlayer niet deblokkeert.

De nieuwe Stealth Guar-functie is perfect voor mensen die BitTorrent-clients gebruiken om regelmatig content te downloaden en zorgt ervoor dat u nooit ongecodeerd verkeer naar uw ISP lekt. We houden ook van de toevoeging van Split Tunneling, waarmee je ervoor kunt kiezen om sommige van je apps via de VPN te verbinden, terwijl andere anderen zonder bescherming op het web kunnen surfen (geweldig als je de volledige snelheid van je internetverbinding wilt gebruiken op momenten dat privacy is niet essentieel)

Android-client

De Android VPN-client biedt OpenVPN- of IKEv2-codering. Dit zijn sterke vormen van VPN-codering. Zoals het geval is op de desktop-clients - snelheden waren snel, wat betekent dat deze client ideaal is voor gaming en streaming in privacy. En voor het deblokkeren van inhoud van over de hele wereld. Een Killswitch is ook beschikbaar.

Mac-client

Hun Mac VPN-client is eenvoudig te gebruiken en leuk om naar te kijken. En het goede nieuws is dat het nu een keuze uit OpenVPN-, IKEv2- en SoftEther-codering implementeert (voor het verbergen van VPN-gebruik als gewone HTTPS). We vonden verbindingen stabiel en vonden het leuk om dit platform meer te gebruiken dan Windows.

Een killswitch is beschikbaar op dit platform, wat betekent dat deze VPN geschikt is voor P2P-download en andere meer gevoelige taken. Er zijn geen lekken gedetecteerd bij het gebruik van de nieuwste client.

Het is vermeldenswaard dat Hide.me Chrome- en Firefox-extensies heeft die zijn ontworpen om WebRTC-lekken te stoppen. Dus als u een oudere client gebruikt en IPv6 niet op uw computer wilt uitschakelen, kunt u deze extensies proberen. Ik heb de Firefox-extensie gedownload en de WebRTC-lekbescherming ingeschakeld om het te testen. We raden echter aan om te upgraden naar de nieuwste client met volledige IPv6-ondersteuning.

Hide.me browserextensie

We testten de client vervolgens op lekken in een incognitovenster en ontdekten geen WebRTC-lekken bij het gebruik van de meest recente client met of zonder de firefox-extensie ingeschakeld; wat geweldig is.

iOS

De iOS VPN-client lijkt erg op de Android-client, maar implementeert wel een sterkere IKEv2-codering dan zijn niet-mac neef. Een kill-schakelaar is ook niet beschikbaar op dit platform - wat jammer is. Om verbinding te maken via OpenVPN moet u de OpenVPN connect-client van derden gebruiken.

Andere mogelijkheden

 • Ondersteuning voor meerdere platforms. Hide.me is nu compatibel met Android TV, Amazon Fire TV Stick en Amazon Fire Tablet.

 • Automatische wifi-bescherming: Dit detecteert of uw apparaat automatisch verbinding maakt met een onbeveiligd WiFi-netwerk en biedt aan om de VPN te verbinden om u te beschermen. Het is geweldig om u te beschermen tegen hackers bij het gebruik van openbare WiFi-hotspots.

 • SoftEther: Hide.me ondersteunt het SoftEther VPN-protocol; Hiermee kunnen gebruikers VPN-gecodeerd verkeer verbergen als gewone HTTPS via TCP-poort 443. Dit maakt het moeilijk voor firewalls om te blokkeren en stelt mensen in staat om VPN-blokkering in landen als China en Iran te ontwijken. SoftEther wordt alleen ondersteund op Windows.

 • Statische IP's: De mogelijkheid om een ​​statisch IP-adres te selecteren is een leuke functie die pokerspelers (en sommige andere gespecialiseerde groepen misschien willen gebruiken). Het is echter vermeldenswaard dat deze statische IP's worden gedeeld, niet als speciale IP's. Dit is goed voor de privacy, maar niet zo handig voor het omzeilen van website VPN-blokken (dat is waarom zelfs deze functie niet werkt met Netflix VS). Het is handig voor het omzeilen van NAT-firewalls en Universal Plug and Play (UPnP) wordt volledig ondersteund.

Het gratis plan

Als u geïnteresseerd bent in het gratis plan, is het een uitstekende service die uiterst nuttig is. Gebruikers mogen 2 GB aan gegevens per maand downloaden, wat veel beter is dan de overgrote meerderheid van gratis VPN's op de markt. Gebruikers kunnen kiezen uit serverlocaties in Canada, Nederland, Singapore en nieuw toegevoegde servers in de VS..

Voorheen kregen gratis gebruikers geen toegang tot alle VPN-protocollen. Hide.me heeft dit nu echter gecorrigeerd en gebruikers krijgen toegang tot alle VPN-coderingsprotocollen.

Het is vermeldenswaard dat verbindingssnelheden iets lager kunnen zijn dan op de betaalde versie kan worden verwacht, vermoedelijk vanwege servercongestie. Over het algemeen kunnen we de gratis versie van Hide.me aanbevelen, wat een genereuze service is voor de prijs!

Laatste gedachten

Als het gaat om Windows en Mac doet deze VPN het behoorlijk goed. Een killswitch is beschikbaar op beide desktops, wat betekent dat deze VPN geschikt is voor Torrenting, en hide.me staat P2P-verbindingen op een keuze aan servers toe. Het feit dat Hide.me nu maximaal 10 gelijktijdige verbindingen toestaat, maakt de service zeker waar voor je geld, hoewel het nog steeds vrij prijzig is.

Live chat ondersteuning is 24/7 en afhankelijk van welke agent je krijgt kan het OK zijn. Over het algemeen vonden we het echter teleurstellend.

Deze VPN is razendsnel, wat betekent dat het geschikt is voor vrijwel alles wat u online kunt bedenken. We hadden echter problemen met het deblokkeren van BBC iPlayer of Netflix US - ondanks de beweringen van de VPN dat het wel werkt met Netflix. Dit is frustrerend, vooral gezien de kosten van de VPN.

Al met al beschouwen we deze VPN erg duur als u een contract van een maand of een jaar koopt. Als u zich echter twee jaar vastlegt, komt het VPN-proces veel dichter bij het gemiddelde. De realiteit is dat u een zeer vergelijkbaar VPN-pakket kunt krijgen voor minder, maar als u een VPN wilt met veel ongebruikelijke functies, kan dit een goede optie voor u zijn.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me