HideIPVPN-beoordeling

HideIPVPN

 • pricing

  Van $ 4.17
  / maand

ProPrivacy.com partituur
6.5 van de 10

Samenvatting

HideIPVPN is gevestigd in Chisnau, de hoofdstad van Moldavië, en neemt het op tegen zeer indrukwekkend lokaal talent in de VPN-markt. Roemenië is de thuisbasis van enkele van de beste VPN-diensten ter wereld en het naburige Moldavië staat op de hielen.

Zoals de meeste VPN-services in de regio, heeft HideIPVPN een breed scala aan plannen gemaakt. Het zal enige tijd duren om alle opties die de service biedt te lezen. Gelukkig hebben we al het harde werk voor je gedaan. Lees meer over de serviceplannen van HideIPVPN, hoe u er een kunt kopen en hoe u er het maximale uit kunt halen door deze recensie te lezen.

Snelle statistieken

 • Jurisdictie
  Moldavië
 • Gelijktijdige verbindingen
  3
 • landen
  8

Kenmerken

De kenmerken van het bedrijfspakket zijn:

 • 30-dagen geld terug garantie
 • 24-uurs VPN gratis proefperiode
 • Zeven dagen slimme gratis proefperiode voor DNS
 • Drie gelijktijdige verbindingen
 • Zelfinstallerende app
 • Makkelijk te gebruiken interface
 • Onbeperkte datadoorvoer
 • Kortingen op meerdere pakketten
 • Dodemansknop
 • On-demand server snelheidstests
 • P2P toegestaan ​​op sommige servers
 • HTTPS-proxy
 • Accepteert PayPal en Bitcoin evenals creditcards
 • OpenVPN, IKEv2, L2TP, SSTP, SoftEther en PPTP
 • Apps voor Windows, Mac OS X, macOS, iOS en Android

Het bedrijf heeft 28 servers in acht landen. Er zijn zes servers in de VS, twee in Canada, zes in het VK, drie in Duitsland, vier in Nederland, drie in Polen en één in Singapore en Frankrijk.

De gelijktijdige verbindingstoeslag heeft enkele beperkingen. U kunt niet twee keer tegelijkertijd verbinding maken met dezelfde server. Omdat de meeste landenlocaties die door de service worden aangeboden meerdere servers hebben, moet u echter elke keer verbinding maken met een andere server in hetzelfde land om in aanmerking te komen voor maximaal drie gelijktijdige verbindingen.

De slimme DNS-service maakt het mogelijk "onbeperkt" gelijktijdige verbindingen. Al deze verbindingen moeten echter afkomstig zijn van hetzelfde IP-adres, wat betekent van achter dezelfde router.

Bezoek HideIPVPN »

Snelheid en prestaties

Ik heb snelheidstests van de HideIPVPN-app uitgevoerd met het protocol van het systeem ingesteld op OpenVPN met behulp van UDP. Ik gebruikte IPLocation.net om de fysieke locatie te detecteren van de servers waartoe toegang was verkregen voor de test. De US1 bleek in Manassas, Virginia te zijn. De tweede Noord-Amerikaanse test werd uitgevoerd via de Canada1-server van HideIPVPN, waarvan IPLocation meldde dat deze zich in Montreal bevond. Alle Noord-Amerikaanse tests werden gemeten op een verbinding met een testserver in Miami.

Voor een test van transatlantische prestaties maakte ik verbinding met een testserver in Londen. Deze tests liepen via de UK1`-server van HideIPVPN, waarvan IPLocation me vertelde dat ze zich in Gosport, Hampshire bevond.

In elk geval werden vijf testruns uitgevoerd met testmy.net uit de Dominicaanse Republiek met een onbeschermde verbinding naar elke testserver die werd gebruikt voor een basislijnvergelijking. Grafieken tonen de hoogste, laagste en gemiddelde snelheden voor elke server en locatie. Zie onze uitleg over de volledige snelheidstest voor meer informatie.

HideIPVPN-snelheden

Deze snelheden lijken je waarschijnlijk langzaam. Dit komt omdat de reguliere internetdienst in de Dominicaanse Republiek veel langzamer is dan beschikbaar internet in Europa of Noord-Amerika. Als u echter op vakantie bent of zich terugtrekt in een warmer land, zijn dit de lokale omstandigheden waarmee u waarschijnlijk te maken krijgt wanneer u vanuit huis verbinding maakt met internet-tv-diensten.

HideIPVPN veroorzaakte geen snelheden die te veel vertraagden. Dit was een respectabele uitvoering.

Terwijl ik verbonden was met de UK1-server, ging ik naar de testsite ipleak.net meldde mijn locatie als in het VK en zag oproepen naar 60 verschillende DNS-serveradressen. Vier van die DNS-servers bevonden zich in Georgia, VS, en de rest was allemaal in België.

Een andere testsite, doileak.com plaatste me in het Verenigd Koninkrijk en zag ook dat mijn computer toegang had tot DNS-servers in de Verenigde Staten en op een andere plaats. DoILeak meldde die andere DNS-servers in Nederland.

Mijn internetprovider gebruikt geen IPv6-adressen en dus kon ik niet testen op IPv6-lekken.

Prijzen en plannen

HideIPVPN heeft vijf verschillende serviceplannen. In elk geval kunt u ervoor kiezen om een ​​abonnement op de dienst te nemen voor een maand, drie maanden of een jaar. Het toppakket omvat toegang tot alle servers die door het bedrijf worden beheerd.

HideIPVPN-prijzen

Als u weet dat u nooit toegang hoeft te hebben tot al die serverlocaties en alleen een VPN in een specifiek land wilt hebben, kunt u geld besparen door een landspecifiek abonnement te kiezen. De eerste geeft u toegang tot de HideIPVPN-servers in de Verenigde Staten. Het bedrijf heeft servers in Washington DC, Los Angeles, San Jose, Buffalo, Texas en Chicago.

Je zou een plan kunnen kiezen om gewoon toegang te krijgen tot servers in het VK. Er zijn er zeven in totaal - vier in Londen en drie in Maidenhead. Het derde landspecifieke plan geeft alleen toegang tot de drie HideIPVPN-servers in Polen, waarvan twee in Warschau en één in Katowice.

Als u alleen de VPN wilt gebruiken voor bescherming bij het downloaden met het BitTorrent-systeem, kunt u ervoor kiezen om toegang te krijgen tot de Duitse en Nederlandse servers van HideIPVPN. Dit omvat in totaal acht servers - drie in Duitsland en vijf in Nederland. Je krijgt ook toegang tot deze servers met het Ninja-pakket, dus dat is het enige andere plan waarmee P2P-activiteit is toegestaan.

HideIPVPN voert ook een slimme DNS-service uit. U kunt later in deze review meer lezen over het slimme DNS-concept. Als u gewoon een manier wilt om tv-diensten in het buitenland te krijgen, zou de slimme DNS-optie uw beste oplossing kunnen zijn.

Er is geen limiet op het aantal verbindingen dat u kunt maken met de DNS-service. Met elk VPN-abonnement kunt u drie apparaten tegelijkertijd op de service aansluiten. U mag echter geen account delen.

Een slimme DNS is inbegrepen bij het Ninja-pakket en elk van de drie landspecifieke VPN-pakketten omvat het gebruik van een slimme DNS alleen voor dat land.

HideIPVPN accepteert betalingen per creditcard, PayPal en Bitcoin. Het bedrijf biedt een terugbetalingsperiode van 30 dagen. Er zijn echter voorwaarden aan die hoffelijkheid. U krijgt alleen een terugbetaling toegestaan ​​voor de eerste maand dat u zich ooit hebt geabonneerd op HideIPVPN. Dus als je al eerder een abonnement hebt gehad, krijg je geen geld-terug-garantie bij het volgende abonnement. Evenzo, als u betaalt voor een overeenkomst voor herhaalde facturering, komt u alleen in aanmerking voor een terugbetaling.

Je kunt alleen geld terugkrijgen als je Windows, Mac OS of Linux gebruikt. Er is geen terugbetalingsovereenkomst voor gebruikers van mobiele besturingssystemen. Hoewel u een VPN en een slimme DNS op routers en settopboxen kunt installeren, is er geen garantie dat de service op alle typen van deze apparaten werkt, dus u kunt geen restitutie krijgen voor de reden dat u de service hebt geïnstalleerd op een router en het werkte niet.

Gezien de beperkingen op het restitutiebeleid, is het beter om te profiteren van de gratis proefversie van HideIPVPN voordat u een abonnement neemt. De gratis VPN-proefperiode duurt één dag en geeft u toegang tot het Nina-pakket. Het slimme DNS-pakket kan worden uitgeprobeerd op een gratis proefperiode van zeven dagen.

Privacy en beveiliging

HideIPVPN biedt zes verschillende coderingsprotocollen: OpenVPN, IKEv2, L2TP, SSTP, SoftEther en PPTP. Hiervan bevelen wij bij ProPrivacy.com OpenVPN aan als uw beste optie. Dit is waarschijnlijk het meest uitgebreide VPN-systeem dat beschikbaar is, want het bevat niet alleen goede beveiligingsprocedures voor gegevens, maar de methoden voor het authenticeren van externe servers bestrijden het gevaar dat uw verbindingen mogelijk worden onderschept door iemand die zich voordoet als die server.

Een handige beveiligingsfunctie in de app is de "Applicatie moordenaar." Dit is wat andere VPN's een noemen "dodemansknop." Dit hulpprogramma beëindigt niet de apps die op uw computer worden uitgevoerd. Het blokkeert echter wel hun toegang tot internet. Dit is een belangrijke privacymaatregel omdat het alleen voorkomt dat die apps verbinding maken wanneer de VPN niet is ingeschakeld. Onder deze omstandigheden zou elke communicatie via uw computer uw echte IP-adres dragen en uw privacybescherming in gevaar brengen.

Encryption

OpenVPN is een bibliotheek met procedures in plaats van een rigide protocol. Implementaties van het systeem kunnen een van een aantal cijfers gebruiken om gegevens te beschermen. De sterkste codering die beschikbaar is voor OpenVPN is AES, het coderingssysteem dat HelpIPVPN gebruikt. De kracht van codering ligt in de lengte van de sleutel die wordt gebruikt voor het coderen van gegevens. De beste VPN's gebruiken een 256-bits sleutel. Dit is de sleutellengte die HideIPVPN gebruikt voor zijn AES-codering.

De sessie-inrichting en AES-sleuteldistributieprocedures van OpenVPN gebruiken een tweede versleutelingscodering. HideIPVPN maakt gebruik van RSA-codering met een 2048-bits sleutel. Dit zorgt voor een sterke beveiliging, maar het bedrijf gebruikt een veel sterkere methode voor het opzetten van sessies voor de SoftEther-implementatie, namelijk RSA met een 4096-bits sleutel.

Betaling

Veel VPN's organiseren het verzamelen van betalingen van klanten via een afzonderlijk bedrijf, zodat ze geen persoonlijke gegevens van hun gebruikers binnen hun bedrijf hoeven te bewaren. HideIPVPN doet dat niet. Als u met creditcard of zelfs met PayPal betaalt, moet u uw echte naam opgeven bij het aanmelden. Dit komt omdat deze gegevens worden gebruikt als onderdeel van betalingsverificatieprocedures. HideIPVPN krijgt ook uw thuisadres. Als u wilt voorkomen dat deze details worden bekendgemaakt, moet u Bitcoin gebruiken om voor de service te betalen.

U moet ook een e-mailadres opgeven om een ​​account te maken. Dat zou een echt adres moeten zijn, omdat het bedrijf u e-mails ter bevestiging van uw account zal sturen. Als u echter uw normale e-mailadres niet wilt opgeven, moet u een brander-webmailaccount instellen voor communicatie met het bedrijf.

Het bedrijf is gevestigd in Moldavië, dat niet onder beperkende regimes valt, zoals de veiligheidsalliantie Five Eyes of de EU. Moldavië heeft geen wetten betreffende het bewaren van gegevens en HideIPVPN verklaart dat het geen gegevens bijhoudt van de activiteiten van zijn klanten op zijn VPN-servers: "We slaan geen IP-adressen, browsegeschiedenis, verkeersbestemming of DNS-zoekopdrachten op. HideIPVPN kan niet verplicht worden om gegevens te verstrekken die niet bestaan ​​vanwege ons logboekbeleid." Dat komt neer op het perfecte privacybeleid.

Makkelijk te gebruiken

Het logo van HideIPVPN is het gemaskerde gezicht van een cartoon Nina krijger. Dit Ninja-thema loopt over de hele site en vormt het hoofdthema voor de illustraties. De site ziet er erg goed uit en is goed gepland. IT verklaart de concepten van VPN's goed en bevat zelfs veel technische details verspreid over de tekst.

Over het algemeen is de HideIPVPN-website aantrekkelijk en vriendelijk, terwijl hij nog steeds competenties vertoont. Het bedrijf is erin geslaagd om een ​​indruk te wekken die je vertrouwen in zijn capaciteiten geeft, terwijl het nog steeds benaderbaar en leuk is.

Het belangrijkste navigatiemedium van de site is een menu bovenaan het scherm. Dit blijft vast in het venster terwijl u naar beneden scrolt. Er zijn meer navigatielinks onderaan de pagina's van de site.

Het bedrijf houdt een blog bij op de site. Dit geeft een interessante lezing over online privacy en ook aanvullingen op de HideVPN-service. De blog krijgt ongeveer drie keer per maand nieuwe berichten.

Het bedrijf heeft ook een Facebook-profiel, dat u kunt volgen. Dit vestigt meestal alleen de aandacht van het publiek op de nieuwe blogposts die beschikbaar zijn op de site van het bedrijf. HidePVPN biedt echter af en toe promoties op de sociale media en met sommige kunt u een gratis service winnen. Deze aanbiedingen zijn ook beschikbaar op de Twitter-feed van het bedrijf. HideIPVPN heeft ook een Google+ account.

Ondersteuning

U krijgt toegang tot een live chat-venster door op de grijze langwerpige links onderaan elke pagina op de site te klikken. Als er iemand van de helpdesk aanwezig is die het hulpprogramma voor livechat bemant, ziet u het bericht "Live chat" in dit veld.

U moet uw naam en e-mailadres invoeren om een ​​gesprek te starten. Als er niemand beschikbaar is in de livechat, verschijnt het bericht op het tabblad Toegang "Neem contact op." Wanneer u op dit veld klikt, opent u een berichtvenster.

De operators van de live chat-supportdesk zijn niet erg goed geïnformeerd. Ik stelde een eenvoudige vraag over de codering die in de VPN werd gebruikt en de persoon die verondersteld werd te helpen met mijn probleem, kon niet antwoorden.

Het menu-item Ondersteuning leidt u naar de pagina met veelgestelde vragen over de website. De antwoorden op deze pagina zijn zeer uitgebreid en zouden u alle informatie moeten geven die u nodig heeft om u gemakkelijk te kunnen aanmelden. De knoppen bovenaan de pagina leiden u naar zelfstudies en instructies voor het installeren van verschillende elementen van het servicepakket - d.w.z. de VPN, de slimme DNS en de proxyserver.

Er is een klein contactformulier onderaan de pagina met veelgestelde vragen. Vragen die in dit gedeelte worden ingevoerd, worden echter niet vastgelegd als supporttickets. Ik heb een vraag in dit formulier ingevuld en heb nooit een antwoord ontvangen.

U kunt een meer gedetailleerd supportticketformulier krijgen via de link Contact in de voettekst van de site of via het Klantengedeelte. U bereikt het clientgebied via de aanmeldingslink in het hoofdmenu van de site. Ondersteuningskaarten die via deze straat worden opgehaald, worden wel vastgelegd en u kunt de voortgang van elke kaart bekijken in het gedeelte Ondersteuningskaarten openen van het Dashboard.

Klik op de naam van uw actieve servicepakket om de gebruikersnaam en het wachtwoord voor de VPN-app te krijgen. Je kunt beide veranderen. Op deze pagina met pakketdetails vindt u ook de VPN-software. U kunt de

Het proces

Omdat HideIPVPN beperkingen oplegt aan het restitutiebeleid, is het beter om het systeem te testen met de gratis proefaanbieding van het bedrijf voordat u zich aanmeldt voor een abonnement. Zorg ervoor dat u een duidelijk dagboek hebt op de dag dat u zich aanmeldt, omdat u ervoor moet zorgen dat de service u alle functionaliteit biedt die u zoekt.

Gratis proberen

U gaat naar het gratis proefformulier vanaf de startpagina van de site. Zoek naar de "Ontvang nu mijn gratis proefversie" knop. Voer uw naam en e-mailadres in het formulier in en klik op de grote groene knop onderaan.

E-mailadres moet echt zijn omdat de gegevens daar naartoe worden verzonden. Deze zijn voor het clientgedeelte op de website waar u de app downloadt. De VPN-gebruikersnaam en het wachtwoord zijn anders.

Inschrijven

Om de service te betalen, gaat u naar de pagina Prijzen, selecteert u een abonnementsperiode en klikt u vervolgens op "Bestel nu" knop onder de beschrijving van uw gekozen plan. Hiermee gaat u naar de winkelwagen.

Voer uw e-mailadres in. Als je al een account hebt nadat je de gratis proefperiode hebt gekregen, klik je op de knop Aanmelden en voer je je gebruikersnaam en wachtwoord in plaats daarvan in.

Klik op een betalingstype, vink het vakje Servicevoorwaarden aan en druk op de groene knop om door te gaan. Het formaat van het betalingsscherm is afhankelijk van het gekozen betalingstype.

U ontvangt per e-mail een bevestiging van uw account. Als u de gratis proefversie al hebt geprobeerd, wordt de betaalde service op hetzelfde account uitgevoerd. U zult echter zien dat de vervaldatum van uw toegang is verlengd.

De instructies voor het downloaden en installeren van de software zijn toegankelijk vanaf de ondersteuningspagina of via de pakketdetails in het clientgebied.

De Windows VPN-client

De installatiewizard installeert een snelkoppeling op uw bureaublad. Klik op de snelkoppeling om de app te openen. De eerste keer dat u het systeem gebruikt, moet u uw VPN-gebruikersnaam en -wachtwoord invoeren. Controleer de "Onthoud wachtwoord" zodat u deze gegevens niet telkens opnieuw hoeft in te typen wanneer u de app opent.

De app kan vijf verschillende VPN-methoden gebruiken en u kunt kiezen welke u verkiest voor de verbinding door op een van de VPN-protocolknoppen boven aan het venster te drukken.

Het zijmenu geeft u toegang tot de pagina Instellingen. Met de voorzieningen in dit gedeelte van de app kunt u bepalen of de app wordt uitgevoerd wanneer Windows wordt gestart en ook of deze automatisch verbinding moet maken met een standaard VPN-server.

Met de optie OpenVPN-protocollen onderaan het venster kunt u beslissen of u uw verbindingen met een VPN-server wilt uitvoeren met behulp van het Transmission Control Protocol of het User Datagram Protocol. UDP is lichter en beter voor moderne apps die snelle gegevensoverdracht vereisen, zoals IP-telefonie, online gaming en videostreaming.

De kill-schakelaar van de HideIPVPN-app is een beetje ingewikkeld. Veel VPN-bedrijven die besluiten een kill-schakelaar in hun apps op te nemen, creëren gewoon de optie om een ​​systeembrede blokkering op te leggen aan internettoegang totdat de VPN actief is. In de HideIPVPN-implementatie moet u elke app nomineren die u wilt bedienen. Deze functie is beschikbaar via de "Applicatie moordenaar" knop in het linkermenu van de app.

Terug op het hoofdscherm van de app moet u een server selecteren voordat u verbinding maakt. Klik op een van de met vlaggen versierde knoppen om een ​​land te selecteren voordat u de vervolgkeuzelijst met beschikbare servers opent.

Deze lijst toont alleen de servernamen in alfabetische volgorde. U kunt deze lijst opnieuw ordenen, zodat de bestelling is gebaseerd op welke server sneller bereikbaar is vanaf uw locatie, die de snelste is in de lijst. U krijgt deze herschikking door op te klikken "Sorteer op snelheid" naast de vervolgkeuzelijst van de server.

Klik op de knop Verbinden om contact op te nemen met de door u gekozen service. Het verbindingsproces duurt even, maar zodra de VPN-link actief is, verandert de knop Verbinden om het label weer te geven "verbinding verbreken.

Andere platforms

HideIPVPN heeft aangepaste apps voor Windows-, Mac OS X-, macOS-, Android- en iOS-apparaten. U kunt ook apps van derden installeren om de VPN op Linux-machines te gebruiken. De service kan ook worden geïnstalleerd op routers en settopboxen. De restitutiegarantie is echter alleen van toepassing op de Windows-, Mac- en Linux-implementaties van de service.

Andere diensten

De slimme DNS- en proxyservertoegang van HideIPVPN biedt u andere opties voor toegang tot buitenlandse sites die de toegang beperken tot mensen in hetzelfde land.

Een proxy-service leidt uw verbindingen via een bemiddelende server en presenteert uw verzoek om webpagina's vanaf het adres in plaats van het uwe. Omdat sites met regionale beperkingen het bronadres van een aanvraag controleren, zou een proxy-service u in staat moeten stellen om beperkingen te omzeilen.

Een slimme DNS-service routeert uw verkeer optioneel. Webadressen bestaan ​​niet echt op internet, dus voordat uw browser een pagina van een webserver kan gaan ophalen, moet deze het internetadres van die host kennen. Het internetadres is algemeen bekend als het IP-adres en een domeinnaamserver slaat de IP-adressen op voor alle website-namen (domeinen) ter wereld.

Een slimme DNS vervangt de IP's van regionaal beperkte webservices door het adres van de proxyserver. Wanneer u dus een slimme DNS-service gebruikt, wordt de toegang tot de BBC iPlayer via de proxy omgeleid, terwijl de toegang tot andere websites, zoals die van Yahoo.com, via de normale route verloopt.

U kunt soms problemen ondervinden bij het gebruik van proxy's, omdat sommige proxy-systemen potentieel risicovolle elementen op een webpagina verwijderen, waaronder alles met een programma erachter, zoals knoppen of videospelers.

Een VPN is een soort proxy. Het heeft echter extra beveiligingsfuncties omdat het alle verbindingen tussen uw computer en de proxyserver volledig codeert. Als u in China woont of in een ander land dat internetverkeer blokkeert of controleert, hebt u een VPN nodig, omdat u voorbij de overheidscontroles moet sluipen. Zelfs uw internetprovider kan uw internetverkeer niet bekijken wanneer u een VPN gebruikt. In sommige gevallen, bij toegang tot videostreamingdiensten, is dit niveau van privacy noodzakelijk omdat sommige ISP's throttling oefenen, wat de opzettelijke vertraging van bepaalde soorten internetverkeer is.

Of een VPN, een slimme DNS of een proxy het beste is, hangt dus helemaal af van uw specifieke omstandigheden. De gratis proefversie van HideIPVPN geeft je de kans om alle drie de opties uit te proberen.

streaming

Ik heb de mogelijkheden van de slimme DNS, proxy-server en VPN-service van HideIPVPN getest om te zien of elk van hen me in populaire videostreaming-sites kon brengen.

Bij toegang tot Netflix via de slimme DNS-service kreeg ik de lokale bibliotheek voor mijn locatie, niet voor het land dat ik had genomineerd in de HideIPVPN-app. Met deze service kunt u echter YouTube-video's deblokkeren die in uw regio zijn beperkt, samen met andere sites die in uw land kunnen worden geblokkeerd, zoals Facebook en Twitter..

Laatste gedachten

HideIPVPN biedt een competente VPN-oplossing en bevat ook alternatieve methoden om sites met regionale beperkingen te bezoeken. Dit is een geweldige service voor diegenen die streamingdiensten vanuit het buitenland willen bekijken. Helaas heeft geen van de beschikbare methoden me in een overzeese versie van Netflix kunnen brengen.

HideIPVPN heeft veel aandacht besteed aan de service. De website is goed ontworpen en boordevol informatie. Het was een heel goed idee om de slimme DNS-service in de aangepaste app op te nemen en maakt die functie erg gemakkelijk te gebruiken. Het personeel van HideIPVPN vertelt me ​​dat ze ook het Netflix-probleem zullen oplossen. Laten we hopen dat ze dat doen.

We zullen deze VPN in de gaten houden omdat deze zijn services snel lijkt te ontwikkelen. Houd er ondertussen rekening mee dat het terugbetalingsbeleid veel beperkingen bevat. Zorg er daarom voor dat u de gratis proefversie uitschakelt en controleer of u toegang krijgt tot alle sites waartoe u toegang wilt voordat u geld vastlegt voor een abonnement.

Bezoek HideIPVPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me