Mijn Expat Network Review

Mijn netwerk voor expatriates

 • pricing

  Van $ 8.00
  / maand

 • deblokkeert:


  • Amazon Prime

  • Hulu

  • Netflix

  • iPlayer

ProPrivacy.com partituur
6 van de 10

Samenvatting

WAARSCHUWING: Mijn netwerk voor expatriates is een VPN-service die uitsluitend is gemaakt om expatriates toe te staan ​​SD-tv te kijken vanuit het buitenland. De focus ligt op streaming en niet op beveiliging.

Snelle statistieken

 • Jurisdictie
  Hong Kong
 • Gelijktijdige verbindingen
  5
 • landen
  4

Prijzen en plannen

Mijn netwerk van expatriates heeft een interessant systeem voor zijn plannen en prijzen. Als u een Brits, Amerikaans, Canadees of Australisch staatsburger bent en alleen toegang wilt hebben tot inhoud vanuit uw eigen land, kunt u precies dat doen. Of, als u dat wilt, kunt u de optie selecteren om de inhoud in alle vier van die landen te deblokkeren, hoewel dit hogere kosten met zich meebrengt. Op dezelfde manier kunt u opgeven welk apparaat u wilt gebruiken - een pc, Mac, router, tablet of smartphone - of alle apparaten selecteren. Ten slotte hebt u de mogelijkheid om te kiezen tussen een maandplan, een halfjaarlijks plan of een jaarplan.

Al deze keuzes zorgen voor een breed scala aan prijspunten. Als u besluit om u aan één land te houden, worden de planprijzen weergegeven in de valuta van dat land, waarbij de kosten afhankelijk zijn van de huidige markttarieven en welk apparaat u wilt gebruiken. Als alternatief, als u besluit all-in te gaan en alle landen en alle apparaten te selecteren, is het vaste tarief in GBP en is £ 8,00 per maand voor een maandelijks abonnement, £ 7,20 per maand voor een halfjaarlijks plan en £ 6,40 per maand voor een plan van 12 maanden. Wanneer rekening wordt gehouden met de GBP naar USD wisselkoers op het moment van schrijven, is dit ruwweg $ 12,00 per maand voor een maandelijks plan, $ 10,80 per maand voor een zesmaands plan en $ 9,60 per maand voor een 12-maanden plan.

Nadat u uw plan en prijs heeft gekozen, kunt u betalen via Visa, MasterCard, Maestro, Discover of PayPal. Hoewel dit een behoorlijke reeks opties is, was ik teleurgesteld om te zien dat er geen anonieme betalingsoptie was, zoals bitcoin. Dat gezegd hebbende, was ik niet verrast, om redenen die later in deze review duidelijk zullen worden.

Helaas biedt My Expat Network geen gratis proefversie. Het heeft echter wel een geld-terug-garantie van zeven dagen waar u gebruik van kunt maken als u niet tevreden bent met de service.

Kenmerken

My Expat Network is een Brits bedrijf gevestigd in Hong Kong.

My Expat Network bedient slechts vier plaatsen: het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Canada en Australië. Het servernetwerk staat op 120 servers en telt, waarnaar het op zijn website verwijst als geoptimaliseerd voor SD (niet HD) videostreaming.

Hoeveel apparaten u kunt gebruiken om toegang te krijgen tot deze servers, hangt af van het abonnement dat u kiest. Je kunt kiezen voor één land en één apparaat, of all-in gaan met alle vier landen voor vijf gelijktijdige verbindingen. Als je voor het laatste gaat, kun je je favoriete programma's bekijken op je desktop, mobiel en tablet en heb je nog steeds verbindingen over voor de apparaten van je familie of huisgenoten!

tv-gids

Gelukkig nieuws voor onze lezers die vooral op zoek zijn naar een VPN om tv-programma's te streamen: My Expat Network heeft een tv-gids met alle kanalen waartoe gebruikers toegang hebben in de VS, het VK, Canada en Australië.

Hoogtepunten zijn onder meer:

 • BBC One tot Four, BBC iPlayer, 4oD en Demand 5 in het VK
 • NBC, CBS, Bravo TV en Adult Swim in de VS.
 • ABC Net i-View, ABC News, Plus 7 en SMH TV in Australië
 • CBC, CTV, Slice en Global TV in Canada

Voor een complete lijst met toegankelijke kanalen in elk land, kun je de tv-gids bekijken op de website van My Expat Network.

Bezoek mijn netwerk van expatriates »

Veiligheid en privacy

Zoals ik kort heb vermeld in het gedeelte Functies van deze My Expat Network-recensie, is het bedrijf gevestigd in Hong Kong. Dit is een geweldige locatie om een ​​VPN-service op te baseren, omdat het gebrek aan een verplicht bewaarbeleid van Hong Kong ervoor zorgt dat providers daar hun online activiteiten kunnen beschermen tegen wettelijke beperkingen en overheidsinterventie.

Ondanks de uitstekende locatie heeft My Expat Network nogal teleurstellende coderingsprotocollen. Het maakt gebruik van OpenVPN voor pc- en Mac VPN-clients en L2TP voor mobiele apparaten. 56-bits codering wordt gebruikt voor de Britse service, terwijl 128-bits wordt gebruikt voor Australië, Canada en de VS. Dat gezegd hebbende, werd mij verteld dat binnenkort alle locaties in de toekomst 56-bits codering zullen gebruiken, omdat dit hoge snelheden en betere streamingmogelijkheden mogelijk maakt.

Zulke slechte codering is verontrustend om te zien in elke VPN, maar gezien het feit dat de service alleen is bedoeld voor streaming vanuit het buitenland, en geen beveiliging op welke manier, vorm of vorm, is het niet verrassend en begrijpelijk.

Wat logging betreft, stelt My Expat Network duidelijk in haar privacybeleid dat het bedrijf verbindingsdetails en bandbreedtegebruik registreert, maar dat "geen enkele andere vorm van monitoring is toegestaan." Hoewel het feit dat My Expat Network geen gebruikslogboeken bijhoudt voor de meeste mensen voldoende zou moeten zijn, moeten degenen die meer privacybewust zijn en een provider willen die geen enkele logboek bijhoudt (en een superieure codering heeft) een kijkje nemen in onze lijst met de beste logloze VPN's.

De My Expat Network-website

De website van My Expat Network is mooi ontworpen en gemakkelijk te navigeren. Het grootste deel van de informatie over de service is te vinden op de startpagina, inclusief de betalingsopties, ondersteunde systemen en servicelanden. Links naar nuttige onderwerpen zoals pakketten, kanalen, ondersteuning, veelgestelde vragen en algemene voorwaarden vindt u bovenaan en onderaan de pagina.

Ook op de startpagina kunt u realtime updates vinden van de Facebook- en Twitter-accounts van My Expat Network (naast koppelingen naar deze), plus feedback van klanten selecteren.

Mijn netwerk van expatriates heeft een blog op het tabblad Bronnen op haar website. Daar vindt u informatie over zaken zoals bedrijfsupdates, nieuws uit de branche, sportschema's en tv-licenties.

Ondersteuning

Mijn netwerk van expatriates heeft een goed afgerond ondersteuningssysteem. De pagina met veelgestelde vragen is klein, maar slaagt erin alle hoofdvragen te beantwoorden, zoals "Naar welke tv-kanalen kan ik kijken?", "Biedt u een gratis proefversie aan?", en "Wat geeft een VPN-verbinding mij?"

Als uw vraag nog steeds niet wordt beantwoord, kunt u bladeren in het Helpcentrum met algemene aankondigingen, ondersteuningsforums, trucs en tips, artikelen voor probleemoplossing en een community waar gebruikers opmerkingen kunnen achterlaten.

Als uw vraag hierna nog steeds niet wordt beantwoord, kunt u rechtstreeks contact opnemen met My Expat Network door uw aanvraag in te dienen via een online contactformulier. Daarna ontvangt u een e-mail met uw ticketnummer en een belofte dat uw vraag door medewerkers wordt beoordeeld.

Voor deze My Expat Network-review besloot ik om hun ticketgebaseerde klantenondersteuning te testen. Ik heb een vraag gesteld over welke codering ze gebruiken.

Ik was geschokt toen ik slechts vijf minuten later een persoonlijk antwoord ontving. Het personeelslid beantwoordde mijn vraag volledig en zei dat ik opnieuw contact met hen moest opnemen als ik nog vragen had. Al met al was ik erg blij met de kwaliteit (en snelheid) van de ondersteuning van My Expat Network!

Inschrijven

Aanmelden voor My Expat Network VPN is eenvoudig. Nadat u het gewenste plan, apparaat (en) en betalingsplan hebt gekozen, moet u uw voornaam, achternaam en e-mailadres opgeven en een wachtwoord genereren. Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail die je naar je accountpagina brengt. Daar vindt u informatie over uw abonnementen, naast de installatiepagina.

Na het installeren van My Expat Network (een proces dat slechts enkele seconden duurt), moet u uw apparaat opnieuw opstarten voordat de client kan starten.

Voor deze My Expat Network-review heb ik ervoor gekozen om de service Alle landen alle apparaten te testen.

De My Expat Network Windows 10 VPN-client

De My Expat Network VPN-client voor Windows was in het begin een beetje lastig te vinden. Hoewel na het downloaden van de software een bureaubladpictogram wordt weergegeven, wordt de client hiermee niet gestart. In plaats daarvan kan het worden gevonden in het systeemvak.

Bij het openen wordt u begroet met beschikbare landen om verbinding mee te maken, naast instellingen en de knop Exit.

Als u op een land klikt, kunt u Verbinden, Verbinding verbreken, Status weergeven en Logboeken bekijken.

Zodra u op het gewenste land klikt, ontvangt u een melding van een succesvolle verbinding en uw nieuwe IP-adres. (Omwille van deze beoordeling heb ik het IP-adres dat mij is gegeven, zwart gemaakt.)

Door op Status tonen te klikken, verschijnt de volgende pop-up die de gebruiker aanvullende details van zijn verbinding geeft:

Het menu Instellingen van de My Expat Network VPN-client is net zo kaal als de rest. Op het tabblad Proxy kunt u kiezen tussen het gebruik van de bedrijfsinstellingen, het gebruik van systeemproxy-instellingen of het handmatig instellen van uw eigen instellingen.

Het tabblad Algemeen biedt u echter alleen de mogelijkheid om van taal te wisselen. Ten slotte geeft het tabblad Over u een fragment met aanvullende informatie over het bedrijf.

Snelheid en prestaties

De grafieken tonen de hoogste, laagste en gemiddelde snelheden voor elke server en locatie. Zie onze uitleg over de volledige snelheidstest voor meer informatie.

Snelheidstests werden uitgevoerd in Europa met een basislijnverbinding van 30 Mbps. Zoals u in de grafieken kunt zien, werden zowel de upload- als de downloadsnelheid aanzienlijk verlaagd toen My Expat Network werd ingeschakeld. Gezien het feit dat My Expat Network bedoeld is voor streaming, was het erg teleurstellend om zulke lage snelheden te zien. Dat gezegd hebbende, het is betwistbaar dat deze snelheden goed genoeg zijn voor het streamen van SD-tv - het primaire doel van My Expat Network.

Testen uitgevoerd op lekken bleken eveneens ontmoedigend. ipleak.net onthulde dat terwijl het IP-adres werd gemaskeerd, zowel WebRTC- als DNS-lekken werden gedetecteerd. Wat erger is, scoorde het 0/10 tijdens de test op test-ipv6.com, die test op IPv6-stabiliteit en gereedheid. doileak.net - wat een mix is ​​van de bovengenoemde tests - leverde meer van dezelfde droevige resultaten op.

De conclusie van mijn bevindingen tijdens deze verschillende prestatietests? My Expat Network heeft niet alleen een matige snelheid, maar slaagt er ook niet in om ook qua sterkte en veiligheid te presteren. In zijn verdediging mogen snelheden nooit zover dalen dat SD-tv streamen onmogelijk zou zijn - hoewel HD een ander verhaal zou zijn. Ook is de doelgroep waarschijnlijk alleen bezig met streaming en niet met beveiliging, wat betekent dat ze waarschijnlijk (een beetje verontrustend) geen zorgen zouden maken over de resultaten van onze verschillende lektests.

Andere platforms

Naast Windows werkt My Expat Network met de meeste apparaten. Dit omvat OS X, iOS en een Android VPN. Ze hebben ook VPN voor Linux en DD-WRT-ondersteuning. De My Expat Network-client is grotendeels hetzelfde op alle platforms wat betreft ontwerp, kwaliteit en efficiëntie. Installatiehandleidingen voor elk platform zijn te vinden in Installatiehandleidingen op het tabblad Ondersteuning op de website van My Expat Network. De VPN voor iPhone-gebruikers kunnen een ander coderingsprotocol gebruiken, zie de website van de provider voor meer informatie hierover.

Mijn Expat Network Pro-app

Zoals hierboven vermeld, is My Expat Network mobielvriendelijk. De app kan worden gedownload van zowel de Apple App Store als Google Play. Downloaden en installeren is net zo eenvoudig en naadloos als de desktopversie, zonder dat u uw instellingen hoeft te wijzigen om het te laten werken. Het is eveneens gemakkelijk te gebruiken. Na het downloaden hoeven alle gebruikers hun gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren en op de vlag van het gewenste land te tikken om verbinding te maken.

Ik vond de mobiele versie van My Expat Network eigenlijk gebruikersvriendelijker dan de desktopversie, en ook stijlvoller. Ik had ook geen probleem met het verbinden of loskoppelen van een van de servers.

Laatste gedachten

Ik vond leuk:

 • Snelle en vriendelijke klantenservice
 • Software geoptimaliseerd voor streaming
 • Gevestigd in Hong Kong
 • Vijf gelijktijdige verbindingen
 • Zeven dagen geld-terug-garantie
 • Mobile-vriendelijke

Ik was niet zo zeker van:

 • Services slechts vier landen
 • Minimale logboekregistratie
 • Ongelooflijk kale VPN-client
 • Geoptimaliseerd voor SD en niet HD-streaming

Ik haatte:

 • Zeer lage snelheden
 • WebRTC-, DNS- en IPv6-lekken
 • Prijzig voor wat je krijgt
 • Ongelooflijk zwakke codering

Laten we deze My Expat Network-beoordeling afronden, zullen we?

Hoewel sommige mensen VPN-services gebruiken voor anonimiteit of om censuur te omzeilen, is het redelijk om te zeggen dat het meest gebruikelijke gebruik is om toegang te krijgen tot streaming-services uit andere landen. Mijn netwerk van expatriates is hierover openhartig en brengt zichzelf louter op de markt als toegang tot buitenlandse tv-diensten. Maar zelfs met een gebruiksvriendelijke client die zelfs de meest technologiefobische personen kunnen beheren, verandert dit niets aan het feit dat My Expat Network verschrikkelijk traag is en vol zit met WebRTC-, DNS- en IPv6-lekken. Niet precies wat u zoekt in een VPN, ook al is het maar één die u wilt gebruiken voor streaming!

Als zodanig, als u een Amerikaanse, Britse, Canadese of Australische expat bent en op zoek bent naar een HD-streamingdienst die snel, betrouwbaar en degelijke beveiliging heeft, zou ik u aanraden elders te kijken. Als u zich echter geen zorgen maakt over beveiliging en gewoon op zoek bent naar SD-tv vanuit het buitenland, kan My Expat Network de VPN-service voor u zijn.

Bezoek mijn netwerk van expatriates

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me