NolimitVPN beoordeling

NolimitVPN


  • pricing

    Van $ 2.79
    / maand

ProPrivacy.com partituur
7 van de 10

Samenvatting

Update: NolimitVPN is niet meer actief.

NolimitVPN biedt een verrassend goede VPN-service voor een zeer lage prijs, en hoewel het tot op zekere hoogte waar is dat je krijgt waar je voor betaalt, hebben we geen ernstige tekortkomingen gevonden met de service van NolimitVPN.

Prijsplannen

NolimitVPN is een van de goedkoopste providers die er zijn, met prijzen per maand variërend van € 2,49 als ze jaarlijks worden betaald tot € 3,99 als ze maandelijks worden betaald - op het moment van schrijven, respectievelijk ongeveer $ 2,74 tot $ 4,39. Er is ook een "VIP" -optie die bevoorrechte snelheden biedt, variërend van € 3,33 tot € 4,99, hoewel we dit pas hebben geadverteerd als we in het klantengedeelte van de website waren.

nolimit_pricingEen gratis proefperiode van 48 uur is beschikbaar vanaf het moment van aanmelding, wat NolimitVPN voldoende acht om de kwaliteit van hun service te meten - er zijn geen terugbetalingen beschikbaar voor hun abonnementspakketten. Betaling via de website gebeurt via creditcard, hoewel het mogelijk is om via PayPal te betalen als u rechtstreeks contact opneemt met de klantenservice.

Kenmerken

NolimitVPN werkt vanuit Frankrijk en Singapore. Met zijn geschiedenis van naleving van de EU-richtlijn voor gegevensbewaring en zijn pogingen om zeer proactief te zijn tegen piraten, wordt Frankrijk niet beschouwd als een ideale locatie voor een VPN-provider en helaas maken we ons ook zorgen over Singapore vanwege de repressieve politieke sfeer.

NolimitVPN biedt 60 servers in acht landen en gebruikers kunnen tegelijkertijd verbinding maken met maximaal 3 apparaten.

Gebruik van peer-to-peer bestandsoverdracht is toegestaan ​​'zolang [NolimitVPN] geen DMCA-klacht ontvangt': gebruikers worden gewaarschuwd dat hun account kan worden verbannen als een dergelijke klacht wordt ontvangen, en worden aangemoedigd privé-trackers te gebruiken om vermijd zo'n uitkomst.

Veiligheid & Privacy

NolimitVPN biedt toegang tot hun VPN-services via L2TP en PPTP, hoewel we natuurlijk om veiligheidsredenen aanbevelen om bij L2TP te blijven. Ze beloven ook OpenVPN te hebben binnen ongeveer twee maanden na de datum van schrijven.

Via L2TP wordt de gegevensstroom gecodeerd met behulp van de 256-bit AES-codering, terwijl PPTP 128-bit codering gebruikt. Authenticatie maakt gebruik van een publiek beschikbare pre-shared key (PSK), die vanuit technisch oogpunt redelijk veilig is: hoewel theoretisch kwetsbaar voor een gerichte 'man-in-the-middle'-aanval, zou dit een organisatie zoals de NSA vereisen om fysieke toegang krijgen tot de routers van het bedrijf.

De servers van NolimitVPN zijn meestal logloos, met uitzondering van hun Amerikaanse en Franse servers: hier beweren ze dat ze geen IP's of informatie registreren die kan worden gebruikt om klanten wettelijk te identificeren, maar in plaats daarvan loggen op basis van tijdstempels die kunnen worden gebruikt om gebruikers te volgen maximaal 48 uur alleen op basis van hun P2P- of SMTP-activiteit.

De website

NolimitVPN heeft een slimme, schone website die een coole, professionele uitstraling heeft. Het is gemakkelijk te navigeren en voelt over het algemeen vriendelijk aan, met enkele leuke kleine details zoals onopvallende animaties wanneer de pagina wordt geladen en een mooie kleine animatie ter illustratie van hun VPN-service. Er is een hint van de opdringerige banner in de bovenste banner die gebruikers waarschuwt voor creditcarddiefstal en hen aanmoedigt om zichzelf te beschermen via de VPN, en ook in het ietwat alarmerende bericht "Niet beschermd!" Naast je IP-adres dat verschijnt als je kijkt de pagina van elke andere bron dan hun VPN, maar dit zijn kleine details op een overigens zeer mooie website. Het clientgedeelte voor geregistreerde gebruikers is schoon en functioneel, en de alomtegenwoordige live chat-dialoog is gastvrij zonder opdringerig te zijn (in tegenstelling tot sommige andere VPN-websites). Het zou echter mooi zijn als er een pagina met privacybeleid zou zijn om aan hun enigszins spartaanse gebruiksvoorwaarden deel te nemen.

nolimit_website

Een link onderaan de pagina brengt u naar het NolimitVPN-blog, waar installatiehandleidingen voor ondersteunde platforms worden gehost, evenals incidentele infographics of stukjes beveiligingsnieuws.

Ondersteuning

De eerste stop voor ondersteuning is de live chatservice die op de website beschikbaar is tijdens kantooruren, waarop we nooit meer dan een minuut of twee hoefden te wachten. E-mailondersteuning is ook beschikbaar en belooft een reactie binnen 48 uur - hoewel onze ervaring veel sneller was dan dat.

nolimit_supportcontact

Er is een korte maar nuttige FAQ op de site en de installatiehandleidingen die voor elk platform worden verstrekt, zijn zwaar geïllustreerd en over het algemeen gemakkelijk te volgen.

Het proces

Inschrijven

Registreren voor een gratis proefperiode is eenvoudig, waarbij de site een volledige naam, een e-mailadres en een bewijs vraagt ​​dat u geen robot bent (we hadden hiervoor een redelijk leuke afbeelding-passende CAPTCHA). Na registratie moeten nieuwe gebruikers hun e-mailadres bevestigen voordat de proefperiode wordt geactiveerd.

nolimit_registration

Nadat u bent aangemeld, kunt u betaalde tijd toevoegen aan uw abonnement via creditcard of - als u contact opneemt met support - via PayPal. Creditcardbetaling vereist het invoeren van een volledige naam en factuuradres.

De Windows VPN-client

NolimitVPN biedt geen op maat gemaakte Windows VPN-client, maar biedt in plaats daarvan installatie-instructies voor de ingebouwde VPN-functies van de meeste grote platforms. Deze handleidingen zijn bijna volledig picturaal en we vonden ze over het algemeen gemakkelijk te volgen, hoewel we vonden dat er ruimte was voor verbetering - misschien bijvoorbeeld het bijsnijden van de schermafbeeldingen in plaats van te vertrouwen op een mogelijk verwarrende onverklaarbare cursor-hover-zoomfunctie.

nolimit_windows

Ook ontbreekt in de installatiehandleidingen informatie die specifiek is voor welk protocol de gebruiker wenst te gebruiken. Het is niet duidelijk welk protocol in elk scenario wordt gebruikt en of de gebruiker de mogelijkheid heeft om tussen beide te wisselen. We waren ook een beetje in de war dat de meeste platforms alleen handleidingen hebben voor het instellen van het inferieure PPTP-protocol, terwijl de installatiehandleidingen voor Windows allemaal voor L2TP / IPSec waren.

Prestaties (snelheid, DNS en IP-test)

Met behulp van de ingebouwde VPN-functionaliteit van Windows vonden we NolimitVPN snel om verbinding mee te maken en hadden we geen problemen met de prestaties tijdens het surfen op internet - hoewel onze snelheidstests enkele variabele resultaten opleverden, daalde het nooit onder het niveau waarop HD-inhoud zou worden beïnvloed.

Ostrom snelheidstest UK nolimit_speed_uk_26 nolimit_speed_us
Geen VPN, VK snelheidstest. UK L2TP, UK snelheidstest. US L2TP, US snelheidstest.

NolimitVPN gebruiken hun eigen DNS-servers en DNS- en IP-tests waren OK. Het is echter vermeldenswaard dat het Windows-platform kwetsbaar is voor DNS-lekken die speciale aandacht van een gebruiker of VPN-provider vereisen om te voorkomen, meestal in de vorm van een klant op maat - wat NolimitVPN natuurlijk ontbreekt.

Andere platforms

Zoals hierboven vermeld, biedt NolimitVPN installatiehandleidingen voor verschillende besturingssystemen - Windows, OSX en mobiele ondersteuning met VPN voor iOS- en Android VPN-clients - met als enige opvallende uitzondering Linux. Als u een VPN voor Linux wilt, moet u een andere service overwegen. Deze maken allemaal gebruik van de ingebouwde VPN-functionaliteit van die besturingssystemen. Helaas bieden ze geen Mac VPN-client.

Overige / gratis services

We waren verheugd om te zien dat een NAT-firewall standaard deel uitmaakt van de NolimitVPN-service, die een extra beveiligingslaag toevoegt tegen ongevraagd verkeer, en er is ook een standaard proxy-service voor gebruikers die een snelle en vuile manier willen om hun verkeer van een ander te routeren locatie zonder codering. We konden geen gids vinden om dit op de website in te stellen, maar toen we het eenmaal hadden gelanceerd, vonden we het snel en betrouwbaar.

NolimitVPN biedt ook een browserextensie voor Chrome en Firefox, maar dit rapporteert alleen of u wel of niet bent verbonden met de VPN.

Conclusie

NolimitVPN biedt een robuuste service tegen een spotprijs, met behoorlijke ondersteuning, goede snelheden en een mooie keuze aan landen. Het is het prijspunt waardoor hun aanbod opvalt - hoewel er gebieden zijn waarop ze kunnen verbeteren, zijn we van mening dat wat ze al aanbieden voor zo'n lage prijs al meer is dan we zouden verwachten. Als ze hun plannen om OpenVPN aan hun protocolreeks toe te voegen, waarmaken, wordt deze waar voor hun geld alleen maar beter. Het feit dat ze een gratis proefperiode van 48 uur hebben, zorgt ervoor dat gebruikers ook zeker kunnen zijn waarvoor ze zich aanmelden.

Als je op zoek bent naar een VPN specifiek voor torrenting, bekijk dan onze gids over de beste VPN voor torrent-sites.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 2

map