OneVPN-beoordeling

OneVPN

 • pricing

  Van $ 4.99
  / maand

ProPrivacy.com partituur
4 van de 10

Samenvatting

OneVPN is een uiterst eenvoudige service die tekenen van belofte voor de toekomst vertoont. Het is een in Hong Kong gebaseerde no-logs VPN die snel genoeg verbindingen biedt voor streaming. Dit betekent dat het een solide basis heeft om op te bouwen - maar het is helaas een beetje te duur om aan te bevelen in zijn huidige staat. Helaas kon ik de implementatie van de codering niet bevestigen. Bovendien leed het aan DNS-lekken, wat betekent dat ik deze VPN niet als goed voor de privacy kan beschouwen.

Snelle statistieken

 • ProPrivacy.com SpeedTest (gemiddeld)
  42 Mbps
 • Jurisdictie
  Hong Kong
 • Gelijktijdige verbindingen
  3
 • landen
  6

Kenmerken

Op zijn website doet OneVPN veel aan het aanbieden van malwarebescherming, ad-blocking en een NAT Firewall. Voor zover ik weet, zijn er echter geen advertenties geblokkeerd tijdens het gebruik van de service. Anders dan dat, heeft de VPN zeer weinig functies:

 • Servers in 59 landen
 • Hoge snelheden voor streaming
 • 3 gelijktijdige verbindingen
 • Poort selectie
 • 24/7 ondersteuning (inclusief live chat-ondersteuning en een ticketsysteem)

OneVPN biedt 2 in de VS gevestigde "Netflix-servers", maar deze werden beide geblokkeerd door Netflix in mijn tests. BBC iPlayer was echter toegankelijk via de Britse servers van OneVPN.

Snelheid en prestaties

Tests werden uitgevoerd op een 50 Mbs / 3 Mbps UK-glasvezelverbinding (met behulp van een AC1200 powerline-adapter). OpenVPN-tests werden uitgevoerd met UDP (sneller maar minder betrouwbaar dan TCP). Mijn basistests leverden resultaten op van ongeveer 52 Mbps. De Britse server deed het heel goed en gaf me een gemiddelde snelheid van 45 Mbps. De Amerikaanse server presteerde net zo indrukwekkend en verlaagde mijn snelheden met slechts 5 tot 10 Mbps (ondanks de extra afstanden). Uploadsnelheden waren ook indrukwekkend en nauwelijks veranderd met en zonder de VPN-verbinding.

De aangepaste client doet niets om DNS-lekken of WebRTC-lekken te voorkomen. Ik volgde echter wel de stappen in het Knowledgebase-artikel "DNS-lekken voorkomen". Het uitschakelen van IPv6 werkt natuurlijk, maar ik bleef anders DNS-lekken zien na het wijzigen van het OpenVPN-configuratiebestand dat door de client werd gebruikt zoals aangegeven. Dit verpest de VPN vrijwel voor privacy.

Prijs en plannen

1 maand

$ 4.99
per maand

OneVPN rekent $ 7,95 per maand, met kortingen voor langetermijnplannen. De prijs daalt naar slechts $ 1 per maand voor een 4-jarig abonnement. Een optie die bijna verdacht goedkoop is. Alle abonnementen bieden toegang tot alle VPN-functies.

Een geld-terug-garantie van 7 dagen is beschikbaar, maar het is de moeite waard om de kleine lettertjes te controleren. Om een ​​terugbetaling te ontvangen, moet u een reden voor de terugbetaling opgeven. Erger nog, een terugbetaling is niet beschikbaar als u meer dan 3 GB aan gegevens hebt gebruikt.

Consumenten kunnen de VPN betalen met alle gangbare creditcards, Bitcoin (via BitPay), PayPal, Paymentwall, AliPay en cadeaubonnen.

Privacy en beveiliging

Gevestigd zijn in Hong Kong is goed voor de privacy, aangezien er geen verplichte gegevensbewaringswetgeving is. Hoewel er natuurlijk altijd de zorg is dat China erin slaagt een soort van geheime surveillance uit te voeren. Volgens zijn privacybeleid beweert OneVPN nul logs bij te houden, wat uitstekend is. Dit betekent dat de VPN als goed voor de privacy kan worden beschouwd.

OneVPN-abonnees kunnen gebruikmaken van een aantal protocollen: OpenVPN-, L2TP- en PPTP VPN-protocollen. OneVPN ondersteunt ook het open source Cisco OpenConnect (CSTP) -protocol. Dit is een SSL / TLS-gebaseerd VPN-protocol.

Zoals altijd hebben we de implementatienormen van OpenVPN gecontroleerd: een AES-256-codering met een RSA-2048-handshake en SHA 256-hash-authenticatie. Dit is best goed. Ik kon echter niet vaststellen of OneVPN ook Perfect Forward Secrecy (efemere sleutels) implementeert. Dit "detail" is belangrijk omdat als PFS niet wordt gebruikt, elke keer dat u verbinding maakt met de VPN-server dezelfde sleutel wordt gebruikt. Dit maakt de verbinding veel gemakkelijker te hacken.

Helaas kan ik niet weten of OpenVPN absoluut veilig is met OneVPN. Voeg dit toe aan de DNS-lekken die in mijn tests zijn ontdekt, en het is bijna onmogelijk om deze VPN voor privacy aan te bevelen.

Laatste gedachten

Zoals deze OneVPN-beoordeling laat zien, is OneVPN ongeveer even kaal als een VPN-service. Je krijgt een eenvoudige VPN-verbinding, en dat is het. Het beweert belangrijke functies te bieden, zoals DNS-lekbescherming en een kill-schakelaar via zijn gidsen, maar deze werken gewoon niet.

In de huidige staat is het daarom moeilijk om OneVPN aan te bevelen. Dat gezegd hebbende, niet alles is slecht. OneVPN is een Hong-gebaseerde provider zonder logbestanden en de prestaties zijn uitstekend. Dit betekent eigenlijk dat OneVPN een sterke basis heeft om zijn service in de toekomst op te bouwen en te verbeteren. Het is daarom wellicht de moeite waard om in de gaten te houden.

Bezoek OneVPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me