PrivatePackets.io Beoordeling

PrivatePackets.io


 • pricing

  Van $ 3.00
  / maand

ProPrivacy.com partituur
7.1 van de 10

Samenvatting

Zoals we in deze PrivatePackets.io-beoordeling zullen zien, is dit geen reguliere VPN-service waarbij u verbinding maakt met internet via een VPN-server die wordt beheerd en beheerd door een VPN-provider. PrivatePackets.io maakt het in plaats daarvan heel eenvoudig om uw eigen privé-VPN in te stellen op een Virtual Private Server (VPS) die wordt uitgevoerd door cloudprovider DigitalOcean.

Kenmerken

De installatie van PrivatePackets.io gebruikt Linux Ubuntu als besturingssysteem en ondersteunt zogenaamd OpenVPN-, L2TP / IPsec-, SSL- en SSTP-protocollen. Installatie-instructies zijn echter alleen beschikbaar voor L2TP / IPsec en er zijn geen aanwijzingen voor het instellen van SSL of SSTP.

U kunt kiezen uit een van de 7 locaties (New York, Amsterdam, San Francisco, Singapore, Londen, Frankfurt en Toronto) voor uw "Droplet". Houd er rekening mee dat zodra deze locatie is gekozen, deze is vastgesteld - u hebt die VPS gehuurd. Anders dan bij een gewone VPN-service, kun je niet eenvoudig tussen verschillende servers springen.

Het is daarom belangrijk om uw VPS-serverlocatie zorgvuldig te kiezen. Omdat het uw server is, zijn er geen beperkingen op het aantal gelijktijdige apparaten waarmee u verbinding kunt maken, waardoor dit een geweldige beveiligingsoptie is voor een groot gezin, een klein bedrijf of een uitgebreide groep vrienden.

Snelheden en prestaties

Snelheidstests werden uitgevoerd op een 50Mbps / 3Mbps UK breedbandverbinding.

PrivatePackets.io snelheden

Grafieken tonen de hoogste, laagste en gemiddelde snelheden voor elke server en locatie. Zie onze uitleg over de snelheidstest voor meer informatie.

Met aanzienlijk minder dan de helft van de downloadsnelheid van het gebruik van geen VPN, zijn deze resultaten ronduit teleurstellend.

Houd er rekening mee dat, net als bij het rollen van uw eigen VPN, deze configuratie geen DNS-resolutie bevat, zodat DNS-verzoeken worden opgelost door uw standaardprovider (meestal uw ISP). Als u overschakelt naar Google DNS (8.8.8.8), wordt een Google DNS-server gebruikt die zich in de buurt van de locatie bevindt die het IP-adres van uw VPN aangeeft, of u kunt uw DNS-serverlocatie kiezen met OpenNIC. U moet ook alle WebRTC IP-lekproblemen zelf oplossen. Zoals verwacht had ik geen problemen met de toegang tot BBC iPlayer wanneer ik verbonden was met de VPN

Prijzen en plannen

1 maand

$ 3.00
per maand

De prijs bestaat uit twee delen:

 • Eenmalige installatiekosten voor PrivatePackets.io van $ 3
 • VPS-verhuur van DigitalOcean (merk op dat DigitalOcean naar een VPS verwijst als een "Droplet"). Als je al een DigitalOcean Droplet huurt, kun je die gebruiken, of huur kost $ 5 per maand.

Nieuwe PrivatePackets.io-klanten krijgen een verwijzingscode voor $ 10 (2 maanden) gratis tegoed bij DigitalOcean, wat absoluut een koopje is.

Merk op dat vanwege de zeer lage kosten die PrivatePackets.io in rekening brengt, de kosten van $ 3 niet worden gerestitueerd.

Makkelijk te gebruiken

VPN versus VPS

Een VPS is min of meer precies hoe het klinkt - je huurt een deel van de bronnen op een fysieke server die wordt beheerd door een VPS-bedrijf (in dit geval DigitalOcean). Dit biedt een gesloten omgeving die werkt alsof het een complete externe fysieke server is. U kunt elk besturingssysteem op een VPS installeren (zolang de provider dit toestaat) en de VPS als uw persoonlijke externe server behandelen.

Ik heb eerder gekeken hoe je je eigen VPN op een VPS kunt rollen, en het gebruik van PrivatePackets.io biedt de meeste van dezelfde voor- en nadelen hiervan vergeleken met het gebruik van een gewone VPN.

Voordelen van een Virtual Private Server

 • U beheert uw eigen VPN-server, dus u hoeft niet te vertrouwen op derden (hoewel de fysieke server wordt beheerd en onderhouden door DigitalOcean).
 • De VPN fungeert als een proxy-server, dus is perfect voor toegang tot geo-beperkte services zolang de VPS zich bevindt in het land van waaruit u toegang wilt krijgen tot services
 • De VPS biedt een privé-IP-adres. Dit maakt het een geweldige anti-censuuroptie (en werkt goed tegen IP-blokken in plaatsen zoals China, hoewel het niet zal verdedigen tegen andere censuurmaatregelen zoals diep snuiven van pakketten)
 • Alle verkeer tussen uw computer en de VPS verloopt via een gecodeerde VPN-tunnel. Zolang de VPS zich buiten het invloedsgebied van een tegenstander bevindt (bijvoorbeeld als iemand in Iran de overheidscensuur wil ontwijken en dus een in Europa gevestigde VPS-server instelt), biedt het een hoog niveau van privacy
 • VPN op VPS beschermt ook tegen hackers bij het gebruik van openbare WiFi-hotspots
 • U bent de enige gebruiker, dus serverbandbreedte is theoretisch 100 procent van u, hoewel bandbreedtebeperkingen en de belasting die het datacenter van DigitalOcean ervaart hier invloed op kunnen hebben (zoals ze lijken voor de servers van DigitalOcean gezien onze snelheidsresultaten!).

Nadelen van een VPS

 • Omdat de VPS een statisch IP-adres levert dat van u is, kan een wereldwijde tegenstander (zoals de NSA of politiediensten met een internationaal bereik) gemakkelijk internetactiviteiten bij u traceren (dat wil zeggen dat ze DigitalOcean kunnen vragen om alle informatie die het verzamelt )
 • Niet geschikt voor auteursrechtpiraterij - auteursrechthouders sturen DMCA-kennisgevingen (en dergelijke) naar DigitalOcean. In tegenstelling tot VPN-providers die vaak geen logboeken bijhouden en gedeelde IP-adressen gebruiken om klanten hiertegen te beschermen, zal DigitalOcean bijna allemaal een zeer vage kijk op piraterij hebben en waarschijnlijk uw account afsluiten (en mogelijk uw gegevens doorgeven aan de auteursrechthouder)
 • DNS-resolutie is afhankelijk van uw ISP of een derde partij (zoals Google DNS of OpenNIC).

Het grote verschil met het rollen van uw eigen VPN is natuurlijk dat PrivatePackets.io al het harde werk voor u doet. Dit is niets om aan te snuffelen, omdat het opzetten van uw eigen VPN op een VPS technisch zeer uitdagend is.

Website

De website PrivatePackets.io is een relatief eenvoudige zaak, maar het ziet er slim uit en verklaart het meeste van wat u moet weten op een manier die gericht is op informele gebruikers, in plaats van techneuten (voor beter of slechter). Er is een veelgestelde vraag beschikbaar die veel vragen beantwoordt, of u kunt ondersteuning per e-mail sturen. De antwoordtijd is echter nogal traag (de volgende dag) en mijn vragen over de gebruikte codering werden eenvoudigweg genegeerd.

PrivatePackets.io Beoordeling

Als u problemen ondervindt met uw VPN-installatie, kunt u e-mailondersteuning of uw VPN-server opnieuw opbouwen vanuit een nieuwe afbeelding met behulp van een link in uw installatie-e-mail.

Het proces

Inschrijven

De eerste stap is om u aan te melden voor een DigitalOcean-account via een verwijzingslink. Als u klaar bent, wordt u gevraagd uw e-mailadres te bevestigen. Dit leidt u naar de betaalpagina van DigitalOcean, waar u uw creditcardgegevens moet invoeren (geen kosten) of een betaling van $ 5 via PayPal moet doen voordat uw account wordt geactiveerd.

Gewoon om te herhalen, het gebruik van de serverruimte van DigialOcean is zeker niet anoniem!

Om de een of andere reden was DigitalOcean niet blij met mijn aanmeldingsgegevens en vereiste ik dat ik een identiteitsbewijs met foto stuur voordat ik mijn account autoriseerde (10 uur later!). Onnodig te zeggen dat dit geen indruk op me maakte. Na activering ontvangt u een e-mail met de inloggegevens van de VPS, enz.

U kunt vervolgens PrivatePackets.io vragen om uw VPN-server in te stellen. De portaalpagina vraagt ​​om uw toestemming voor toegang tot uw VPS, op welke serverlocatie u de VPS wilt instellen en om uw creditcardgegevens voor $ 3, -.

Ik heb voor deze beoordeling een Londense server geselecteerd om de beste indicatie van de prestaties te geven voor mijn Britse snelheidstests (zie later)

U ontvangt vervolgens een e-mail met uw VPN-inloggegevens (in platte tekst) en een link naar downloadbare vooraf geconfigureerde OpenVPN-configuratiebestanden (.ovpn) voor uw server.

PrivatePackets.io VPN gebruiken

Hoewel de privé-website Packets.io aangeeft dat SSL en SSTP worden ondersteund, worden hier geen instructies voor gegeven (zelfs nadat ik ondersteuning per e-mail over het probleem heb gemaild). Op de website staan ​​instructies voor het configureren van L2TP / IPsec, maar u blijft vrijwel alleen als het gaat om het instellen van OpenVPN met behulp van de meegeleverde .ovpn-bestanden.

Zulke OpenVPN-documentatie zoals die er is, is zwaar jargon en liet me in de war over welk bestand ik moest gebruiken (en ik heb OpenVPN honderden keren geconfigureerd!). In Windows, met behulp van de generieke open source OpenVPN-client, pak je de .ovpn-bestanden uit in de map "config" van de OpenVPN (instructies zijn hier beschikbaar).

Na een beetje vallen en opstaan ​​ontdekte ik dat de configuratie "Remote Access L3" degene is die we willen. Dus hier zijn we verbonden met mijn VPN-server gehost op een in Londen gevestigde DigitalOcean VPS.

Andere platforms

Gedetailleerde L2TP / IPsec-installatiehandleidingen voor verbinding met uw VPN zijn beschikbaar voor Windows, Mac OSX, iOS, Android en generieke Linux. Het is ook mogelijk om verbinding te maken via de SoftEther VPN-client en in theorie kan elk apparaat dat L2TP / IPsec ondersteunt op een vergelijkbare manier worden ingesteld.

Zoals hierboven vermeld, wordt er echter helemaal geen ondersteuning geboden voor SSL- of SSTP-configuraties en is ondersteuning voor OpenVPN vrijwel onbestaand (behalve voor het leveren van de onbewerkte .ovpn-bestanden).

Veiligheid en privacy

Het eerste dat moet worden benadrukt, is dat hoewel een VPN op VPS-installatie vrij goed is voor de beveiliging (omdat de verbinding tussen uw apparaten en de VPS / VPN-server veilig is gecodeerd), het niet geweldig is voor de privacy.

PrivatePackets.io houdt geen gegevens bij van al uw activiteiten (en u kunt de toegang tot uw VPS intrekken zodra de installatie is voltooid), maar u huurt de VPS van DigitalOcean, die geen motivatie heeft om uw privacy te beschermen. Dit betekent ook dat deze installatie niet geschikt is voor P2P-download.

PrivatePackets.io is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk, maar dit is grotendeels irrelevant omdat DigitalOcean uw server beheert en DigitalOcean zijn hoofdkantoor in de VS heeft (bekend om de NSA-surveillance).

Al het verkeer van en naar uw VPN-server wordt gecodeerd, dus DigitalOcean kan niet weten wat u op internet doet (dus geen gebruikslogboeken), maar het zal allerlei metagegevens opnemen (verbindingslogboeken).

Betaling aan Digital Ocean wordt gedaan met een creditcard of PayPal en betaling aan PrivatePactets.io vindt alleen plaats via een creditcard. Dit is nauwelijks anoniem, maar omdat privacy toch niet het doel van deze installatie is, beschouw ik het niet als een groot probleem.

Op het gebied van technische beveiliging gebruikt OpenVPN 128-bits AES-codering, maar is verder niets om erg enthousiast over te worden. Hoewel het mogelijk moet zijn om de AES-codering naar 256-bit te verhogen door het .ovpn-configuratiebestand te bewerken.

Er worden geen details verstrekt over de L2TP / IPsec-codering, behalve dat deze een vooraf gedeelde sleutel gebruikt (ik heb wel ondersteuning gevraagd voor meer informatie, maar kreeg geen antwoord).

Let ook op mijn opmerkingen later over het gebrek aan DNS-resolutie of WebRTC-bescherming. Het zou oneerlijk zijn om PrivatePackets.io over deze problemen te bekritiseren, omdat ze van invloed zijn op iedereen die zijn eigen VPN heeft, maar u moet zich ervan bewust zijn.

Laatste gedachten

Het komt erop neer dat ... als u uw eigen VPN wilt hosten op een gehuurde VPS, dan is er geen gemakkelijkere manier om dit te doen. Voor een eenmalige vergoeding van slechts $ 3. PrivatePackets.io zal vrijwel alles voor u doen - u hoeft niet te rommelen met SSH-clients en geheimzinnige Linux Terminal-opdrachten! Het is eigenlijk gewoon plug-and-play.

Is dit een betere oplossing voor het gebruik van een "gewone" VPN-service? Dat hangt af van wat uw prioriteiten zijn ... Het is een van de beste manieren om toegang te krijgen tot streamingdiensten met kleine blokken zoals BBC iPlayer (maar niet Netflix). Het is ook geweldig voor degenen die onbeperkte gelijktijdige verbindingen willen, of die volledige controle over hun eigen VPN-netwerk willen hebben. Waar het niet goed voor is, is privacy, of voor degenen die verschillende locaties moeten geo-spoofen, maar dit alles is in de aard van het runnen van uw eigen VPN.

Als u uw eigen VPN wilt uitvoeren, biedt PrivatePackets.io een werkelijk uitstekende service. De enige echte teleurstelling is gebonden aan serverruimte geleverd door DigitalOcean, wat ik erg traag vond. Als PrivatePackets.io zijn service kan uitbreiden met andere (snellere) VPS-providers, heeft het een zeer uniek en aantrekkelijk product in handen.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me