PrivateVPN beoordeling

We zijn veranderd hoe we beoordelingen scoren!
We hebben onlangs ons scoreproces bijgewerkt voor alle beoordelingen op ProPrivacy.com. Details van onze nieuwe scorecriteria zijn hier te vinden

PrivateVPN

 • pricing

  Van $ 1.89
  / maand

 • Beschikbaar op:


  • Android

  • iOS

  • ramen

  • MacOS

  • Linux
 • deblokkeert:


  • Netflix

  • iPlayer

  • Amazon Prime

  • Hulu

De ProPrivacy.com Awards worden nu erkend als 's werelds toonaangevende evenement voor het belonen van prestaties binnen de VPN-industrie. Op het exclusieve evenement van dit jaar in Las Vegas kreeg PrivateVPN de tweede plaats in de Beste VPN voor klantenservice prijs. Dit is een bewijs van hun fantastische live chat-service en goed geïnformeerd personeel! Lees verder om alles te weten te komen over deze uitzonderlijke VPN.

ProPrivacy.com partituur
9.8 van de 10

Samenvatting

PrivateVPN is een gevestigde VPN in Zweden. Het is een beveiligde service met een klant op maat die tegelijkertijd op maximaal zes apparaten kan worden gebruikt. Het is een no logs VPN-service met meer dan 100 servers in 56 landen over de hele wereld. Dat is een enorme hoeveelheid servers die regelmatig groeit.

Snelle statistieken

 • ProPrivacy.com SpeedTest (gemiddeld)
  50,41 Mbps
 • Jurisdictie
  Zweden
 • Gelijktijdige verbindingen
  6
 • landen
  60

Video review

In onze handige PrivateVPN-videoreview bekijken we enkele van hun voor- en nadelen.

PrivateVPN beoordeling | ProPrivacy

PrivateVPN beoordeling | ProPrivacy

PrivateVPN beoordeling | ProPrivacy

Kenmerken

torrenting
Poort selectie
Port forwarding
Gelijktijdige verbindingen 6
Totaal aantal servers 100
landen 60
Router ondersteuning
Blote metalen of virtuele servers Een combinatie

PrivateVPN heeft alle geavanceerde privacy- en beveiligingsfuncties die u waarschijnlijk nodig zult hebben. Of u nu een VPN wilt om buitenlandse inhoud te deblokkeren, of om uw ISP en de overheid te stoppen met snuffelen over uw surfgedrag - PrivateVPN heeft u gedekt:

Servers

PrivateVPN beheert servers in 56 landen. Die locaties omvatten vijf steden in de VS (inclusief de west- en oostkust), het VK, in heel Europa (inclusief Nederland en Zwitserland). Plus: Brazilië, Australië, Canada, Zuid-Korea, Japan, Singapore en Rusland. De enige plaatsen die niet echt een kijkje nemen, zijn Afrika, het Midden-Oosten en China. Als deze locaties voor u van bijzonder belang zijn, moet u daarom ergens anders zoeken.

Ondanks het aantal bestreken landen is het totale aantal beschikbare servers merkbaar laag in vergelijking met andere providers. Dit komt echter omdat PrivateVPN een jonger bedrijf is dat veel minder klanten heeft dan die concurrenten. In werkelijkheid is PrivateVPN een populaire service die het aantal servers actief uitbreidt naarmate het groeit. Om deze reden is het geen probleem.

Gelijktijdige verbindingen

Abonnees kunnen maximaal zes apparaten tegelijk met PrivateVPN verbinden. Dit is echt uitstekend en heel weinig VPN's op de markt bieden meer. Met dit in gedachten kan PrivateVPN worden beschouwd als een zeer nuttige VPN voor grote gezinnen die VPN-vereisten hebben op een aantal telefoons, tablets en laptops, zowel thuis als bij gebruik van openbare WiFi.

torrenting

Torrenting op PrivateVPN is niet alleen toegestaan, maar is ook een genot dankzij de hoge verbindingssnelheden. De service biedt ook krachtige coderingsopties om uw torrenting veilig en privé te houden.

Deblokkeert PrivateVPN Netflix en andere streamingdiensten?

Netflix
iPlayer
Amazon Prime
Hulu

PrivateVPN bevindt zich in de topclub van VPN-providers die nog steeds een indrukwekkend aantal streamingdiensten over de hele wereld deblokkeert. In feite kan het toegang bieden tot bijna elke streamingdienst!

Dit is een fantastische VPN voor Netflix-abonnees omdat het Netflix-content van over de hele wereld zal deblokkeren. Hiermee kunnen gebruikers ook BBC iPlayer in het buitenland bekijken. Dit is te wijten aan het feit dat PrivateVPN toegang biedt tot gratis dynamische toegewezen IP-adressen telkens wanneer gebruikers verbinding maken met het standaardprotocol (OpenVPN TUN + UDP + 1194) op de volgende locaties: Zweden, Noorwegen, Duitsland - Frankfurt 1, Nederland 1, Oekraïne , Zwitserland, Verenigd Koninkrijk - Londen 2, Frankrijk - Parijs, Verenigde Staten - Buffalo en Verenigde Staten - Los Angeles. Met PrivateVPN kunt u ook YouTube-video's deblokkeren die beperkt zijn in uw regio.

Dit is geweldig en betekent dat PrivateVPN een van de weinige VPN's is die je toegang geeft tot bijna alle online streamingdiensten! Dit is behoorlijk verbijsterend, omdat de meeste VPN's extra in rekening brengen voor speciale IP's die werken met streamingdiensten.

Snelheid en prestaties

PrivateVPNs downloadsnelheden

Tests werden uitgevoerd met behulp van ons wetenschappelijke topsnelheidstestsysteem. De downloadsnelheid is gemiddeld 52,59 Mbit / s, wat erg snel is en gunstig te vergelijken is met de beste VPN's op de markt. Burst-snelheden (max. Downloadsnelheden) eindigen op 139,62 Mbit / s, wat gezien de prijs van deze VPN monsterlijk snel is. Ik denk zelfs niet dat het mogelijk is om een ​​betere snelheid / kosten-verhouding te krijgen dan met PrivateVPN.

Lektesten

Gegevenslimieten
Bandbreedte limieten
ProPrivacy.com SpeedTest (max / burst) 118,93
ProPrivacy.com SpeedTest (gemiddeld) 50.41
IPv6-lek gedetecteerd?
WebRTC-lek gedetecteerd?
IPv4-lek gedetecteerd?

PrivateVPN heeft alle IP-lek-, DNS-lek- en WebRTC-lektests met vlag en wimpel doorstaan, wat geweldig nieuws is voor hun abonnees. (Er zijn geen IPv4- of IPv6-lekken.)

Prijs

24 maanden

Bespaar 83% op een tweejarenplan!

83% korting

$ 1.89
per maand

3 maanden

$ 4.20
per maand

6 maanden

$ 5.99
per maand

1 maand

$ 6.95
per maand

Zonder twijfel een van de beste dingen van PrivateVPN is het feit dat u een premium VPN-service krijgt voor een budgetprijs.

Deze goedkope VPN rommelt niet met het splitsen van zijn service in verschillende plannen, wat verfrissend is. De VPN is echter iets goedkoper geprijsd voor mensen die besluiten zich voor langere tijd te verbinden: loyaliteit van klanten belonen met een korting.

Trials en geld-terug-garantie

In tegenstelling tot veel andere providers op de markt, biedt PrivateVPN een royale gratis proefperiode van 7 dagen voor hun service. Dit spreekt boekdelen over het vertrouwen dat het bedrijf heeft in hun product en de mogelijkheid om een ​​verblindende service te bieden, aangezien gratis VPN-testen moeilijk te vinden zijn.

PrivateVPN biedt ook een zeer genereuze 30-dagen geld-terug-garantie. Dit is veel beter dan veel VPN's op de markt. De geen gezeur garantie betekent dat abonnees van gedachten kunnen veranderen als ze dat willen.

PrivateVPN accepteert alle belangrijke betaalmethoden - zoals u zou verwachten van een premium VPN-service. Maar iets dat de meer privacybewuste gebruiker zou kunnen interesseren, is dat het nu ook Bitcoin voor betaling accepteert. Dit betekent dat u desgewenst voor de VPN kunt betalen met extra anonimiteit.

Makkelijk te gebruiken

Android
iOS
ramen
MacOS
Linux
Windows telefoon

PrivateVPN probeert absoluut alles zo eenvoudig mogelijk te maken voor zijn abonnees. De VPN-software is esthetisch aantrekkelijk en gemakkelijk te gebruiken. PrivateVPN zit bovendien boordevol coderingsprotocolopties en hoogwaardige privacyfuncties om zijn abonnees veilig te houden.

Beschikbare platforms

De Windows-client

De Windows VPN-client is eenvoudig. Het geeft gebruikers de mogelijkheid om veel protocolopties te schakelen en DNS-lekbescherming is ingebouwd. De PrivateVPN-client heeft een kill-schakelaar genaamd "Connection Guard" (waarmee wordt voorkomen dat internetverkeer buiten de VPN-tunnel reist). Met de kill-schakelaar kunt u zelfs specifieke software selecteren die moet worden beëindigd als de VPN-verbinding wegvalt.

Over het algemeen was de klant fantastisch en zeker zo goed als elke andere die ik ooit heb gebruikt in termen van gebruiksgemak en functionaliteit. Het heeft zelfs een auto-connect-functie die uw VPN opnieuw in volgorde met de kill-schakelaar zal verbinden als de verbinding.

De Mac-client

De Mac VPN-client lijkt op de andere versies en implementeert een veilig OpenVPN-protocol met AES / GCM voor gegevenscodering. Helaas heeft de client geen ingebouwde kill-schakelaar. Een kill-schakelaar kan echter worden ingezet als je technisch onderlegd bent met behulp van het ingebouwde opdrachtregelprogramma pf. Aan de andere kant kun je gewoon verbinding maken met behulp van Tunnelblick (die nu een ingebouwde killswitch heeft) omdat dit veel extra werk zou besparen.

Hoewel er geen actieve DNS-lekbescherming is ingebouwd, zijn er tijdens onze tests geen DNS-lekken geregistreerd. Dit is wat PrivateVPN me vertelde:

"We hebben een eigen DNS voor elke server die we hebben en die automatisch naar uw OpenVPN-client worden gepusht wanneer u er verbinding mee maakt. De reden waarom we deze informatie niet openbaar maken, is omdat deze alleen in-tunnel DNS-nameservers zijn en niet werken als Public DNS-nameservers. Dat gezegd hebbende, zijn er twee van onze statische DNS-nameservers die samen met server-specifieke DNS-nameservers worden gepusht: 108.59.1.193 & 95.211.121.23"

De mobiele klanten

PrivateVPN biedt een Android VPN (4.0.3 en hoger), evenals een iOS VPN-app (9.0 en hoger). Het is beschikbaar in zowel de Google Play Store als de App Store. Het kan ook rechtstreeks als een .apk-bestand voor Android worden gedownload van PrivateVPN.

De app is een nieuwe toevoeging (januari 2017) aan de PrivateVPN-familie. Net als de desktop-app is de Android-app intuïtief ontworpen en werkt hij uitstekend. Ook goed nieuws, ik heb geen DNS-lekken gedetecteerd tijdens het gebruik van de Android-client.

Klantenservice

Geld terug garantie lengte 30
Gratis uitproberen Ja - 7 dagen
Geldteruggarantie
24 uur per dag ondersteuning
Live chat

PrivateVPN heeft 24/7 ondersteuning, die wordt afgehandeld via e-mails en een live chatfunctie op haar website. Ik heb de livechatfunctie in het weekend geprobeerd en vond dat deze niet beschikbaar was. Het heeft me echter wel gevraagd een bericht te sturen dat tijdig werd beantwoord. Ik vermoed daarom dat hoewel de chatfunctie niet 24/7 is, ze wel ondersteunend personeel hebben dat de klok rond werkt.

Om absoluut zeker te zijn, probeerde ik maandagochtend (tijdens Europese werkuren) opnieuw de livechat en ontdekte dat deze actief was. De vertegenwoordiger was vriendelijk en deed zijn best om al mijn vragen te beantwoorden. Concluderend vermoed ik dat livechat waarschijnlijk alleen beschikbaar is op Europese daglichturen. Als je ergens anders woont, moet je via e-mail communiceren (wat geen probleem is, want ze beantwoorden snel).

Privacy en beveiliging

Zelf gehoste / proxy DNS volmacht
Dodemansknop
Obfuscation (stealth)
IPv4-lekbescherming
IPv6-lekbescherming
WebRTC-lekbescherming

PrivateVPN is gevestigd in Zweden. Vanwege het feit dat Zweden gegevensbewaarwetten heeft, is dit verre van ideaal. Na een discussie hierover met PrivateVPN hebben ze me echter direct uitgelegd dat de reden dat het in Zweden is gebaseerd, is dat het volledige toegang heeft tot zijn centrale datacenter waar ze alle hardware bezitten en zelfs de router besturen. Om die reden kan PrivateVPN meer vertrouwen hebben dan de meeste mensen over de claim geen logbestanden.

Logbeleid

Hoewel Zweden niet de meest ideale plek is om een ​​VPN-bedrijf te vestigen. Het goede nieuws is dat dit een no logs VPN is, ze houden geen logs bij. Als daarom wordt gevraagd om te voldoen aan een onderzoek (met behulp van een bevel), kan PrivateVPN helemaal niets over zijn abonnees verstrekken aan de autoriteiten. In feite is dit in het verleden gebeurd en moest het de autoriteiten vertellen dat het niets had.

Ik vroeg PrivateVPN rechtstreeks hoe het omgaat met lokale gegevensbewaarwetten en IPRED en het vertelde me dat IPRED alleen van toepassing is op ISP's en dat het niet verplicht is om logboeken bij te houden. Het bedrijf was ook eerlijk genoeg om mij toe te geven dat ze onder druk kwamen te staan ​​"we krijgen klachten", vertelde de vertegenwoordiger me, maar omdat het "geen dergelijke informatie over onze klanten" heeft, kan het niet helpen met onderzoeken.

Bovendien heeft PrivateVPN me laten weten dat het een 100% -record van privacy biedt aan zijn klanten. Ik stelde het de volgende vraag: heeft iemand ooit problemen met piraterij - of iets anders - met uw service? En het gaf me het beslissende antwoord: "Nee, nooit".

Alles bij elkaar genomen lijkt het erop dat abonnees inderdaad veilig zijn met PrivateVPN. Het nullogboekbeleid is waterdicht en het privacybeleid, dat nooit gegevens met derden deelt, is zeer lovenswaardig. Daarom geven we PrivateVPN een duim omhoog voor privacy.

Ook positief: de VPN vertelde me dat als er ooit iets zou gebeuren dat hun activiteiten in Zweden zou compromitteren, het het land zou verlaten.

Versleutelingsprotocollen

IKEv2
OpenVPN
Andere protocollen IPSec, Shadowsocks
PPTP
L2TP / IPsec
SSTP

Op technisch vlak is de codering die PrivateVPN gebruikt voor OpenVPN-verbindingen fantastisch met een AES-256-codering, een RSA-2048-handshake en gebruikte HMAC SHA256-gegevensauth. 2048-bit DHE-sleutels bieden Perfect Forward Secrecy.

Bovendien zijn een aantal andere coderingsprotocollen standaard beschikbaar in de PrivateVPN-client. PPTP is daar een van, maar omdat het niet langer sterk genoeg is om de privacy van gebruikers te beschermen, raden we het ten zeerste af. In plaats daarvan raden we u aan om een ​​van de anderen te selecteren (bij voorkeur OpenVPN). Beschikbare protocollen zijn OpenVPN (UDP en TCP), L2TP, PPTP, IPSec, IKEv2, HTTP Proxy en SOCKS5.

PrivateVPN verwerkt DNS-aanvragen via haar eigen servers en haar klanten bieden IPv6 Leak Protection en DNS Leak Protection, waardoor het een uitstekende optie is voor privacy en beveiliging.

Beveiligingsfuncties

De PrivateVPN-software is goed ontworpen en heeft een kill-schakelaar om het internet af te sluiten als de VPN-verbinding verloren gaat. Dit is een handige functie waarmee abonnees kunnen garanderen dat ze hun webverkeer niet per ongeluk naar hun ISP lekken. Bovendien kunnen gebruikers software opgeven die moet worden opgenomen in de kill-switchfunctie. De kill-schakelaar is gebaseerd op WFP en heeft twee beveiligingslagen: kill-schakelaar en kill-toepassing. Dit geeft klanten de keuze om applicatie-kill alleen te gebruiken als ze dat willen. Het is een beproefde kill-schakelaar waar we voor kunnen instaan.

Daarnaast wordt port forwarding ook ondersteund door PrivateVPN. Hoewel u de serverlijst moet controleren of rechtstreeks met hen moet communiceren om erachter te komen welke server of servers de functies hebben die nodig zijn om een ​​bepaald apparaat in te stellen.

Stealth-servers zijn een bonusfunctie voor iedereen die in een beperkend regime leeft en moet elk verkeer dat een VPN naar hen kan linken, verbergen.

Ten slotte biedt de service ook DNS in de vorm van een proxy, wat handig is als het gaat om het deblokkeren van inhoud. In werkelijkheid zullen de dynamische IP's u waarschijnlijk daar echter behandelen.

Voor iedereen die gebruik wil maken van de extra privacy die wordt geboden door gedeelde IP's, selecteert u het protocol OpenVPN - TUN + TCP + 443 in de coderingsinstellingen. De mogelijkheid om te schakelen tussen speciale dynamische IPS (OpenVPN TUN + UDP + 1194) en gedeelde IP's is een uitstekend onderdeel van de service.

Encryption

Andere privacyfuncties

HQN-servers

Hoogwaardige netwerkservers zijn beschikbaar op het PrivateVPN-netwerk. PrivateVPN zegt dat het "de internetcapaciteit rechtstreeks bij de IP-transitprovider wil kopen". Met deze tier-1-servers kan PrivateVPN geen tussenpersonen in zijn netwerk hebben, waardoor het naar eigen zeggen betere verbindingssnelheden kan leveren. Controleer het gedeelte verbindingssnelheden van de beoordeling voor de snelheidstestresultaten.

Afstandsbediening

Voor echte technofoben is een externe installatiefunctie beschikbaar. Wanneer geïmplementeerd, kan een PrivateVPN-klantenservicetechnicus op afstand de machine van een abonnee overnemen om hen te helpen bij het opzetten van de VPN. Dit zou niet nodig moeten zijn, want de VPN is heel eenvoudig in te stellen. De functie is echter een uitstekende toevoeging die zeker kan worden beschouwd als een verkoopargument waarmee hij zich onderscheidt van zijn concurrenten. De functie is ook beschikbaar voor algemeen onderhoud en wordt afgehandeld met externe ondersteuningssoftware van TeamViewer. PrivateVPN biedt zelfs een gids voor het instellen van de afstandsbediening in zijn bronnengebied.

Laatste gedachten

PrivateVPN is een dienst die slechts enkele jaren bestaat. In die tijd heeft het een service van wereldklasse tot stand gebracht. Abonnees krijgen toegang tot een Tier 1-netwerk van servers met uitstekende locaties over de hele wereld. Verbindingssnelheden presteren goed op alle servers, met slechts een geringe prestatievermindering wanneer verbonden. Dit maakt de VPN perfect voor streaming en andere data-intensieve taken.

Privacy met de VPN is geweldig en het nullogboekbeleid spreekt voor zich. Versleuteling is ook sterk en de mogelijkheid om te schakelen tussen UDP en TCP in de client is fantastisch. Beschikbaarheid van HTTP-proxy, SOCKS5 en port forwarding is ook een enorm voordeel. Plus gratis toegang tot dynamische dedicated IP's. Ten slotte zijn de functies voor automatisch opnieuw verbinden en Killswitch een leuke toevoeging, die privacy bieden, zelfs als de VPN tijdelijk wordt uitgeschakeld.

Met servers over de hele wereld, mijn algemene indruk van PrivateVPN is dat het een uitstekende VPN-service is die het geld waard is dat het vraagt ​​(vooral als u zich voor een jaar aanmeldt). Dankzij de zeven dagen op proef en 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie kan iedereen het zonder risico testen om er zeker van te zijn dat het aan zijn behoeften voldoet. Een indrukwekkende VPN.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me