ProxySH Review

ProxySH

 • pricing

  Van $ 3.33
  / maand

 • Beschikbaar op:


  • ramen

  • MacOS

  • iOS

  • Android

  • Linux

ProPrivacy.com partituur
8.8 van de 10

Samenvatting

Proxy.sh is een competente VPN-service die u kunt gebruiken om toegang te krijgen tot sites in een groot aantal landen. Of u kunt kiezen voor een versie met korting met beperkte servertoegang. Deze VPN-service wordt beheerd door een non-profitbedrijf op de Seychellen. Het personeel van het VPN-bedrijf is verspreid over de hele wereld, waardoor de service 24 uur per dag beschikbaar is.

Snelle statistieken

 • landen
  57
 • Gelijktijdige verbindingen
  3
 • Jurisdictie
  Seychellen
 • ProPrivacy.com SpeedTest (gemiddeld)
  0 Mbps

Kenmerken

torrenting
Totaal aantal servers 300
landen 57
Gelijktijdige verbindingen 3
Router ondersteuning
Ondersteunde routers DD-WRT, Tomaat, SH VPN, AsusWRT
Blote metalen of virtuele servers Combinatie

De kenmerken van het bedrijfspakket zijn:

 • Restituties mogelijk
 • Toestaan ​​van drie gelijktijdige verbindingen
 • OpenVPN-, L2TP- en PPTP-protocollen
 • Aangepaste app voor OpenVPN
 • Geen logboeken
 • Anonieme betalingsopties
 • Geen limieten voor gegevensdoorvoer
 • P2P toegestaan
 • Meertalige website en app
 • Werkt op Windows, Mac OS X, macOS, iOS, Android en Linux
 • Kan op routers en settopboxen worden geïnstalleerd
 • Kan verbinding maken met Tor

De Servicevoorwaarden op de website Proxy.sh verbieden specifiek het downloaden van auteursrechtelijk beschermd materiaal zonder toestemming van de auteursrechthebbende. Dit verbod sluit effectief de mogelijkheid uit om de VPN te gebruiken voor identiteitsbescherming bij het delen van bestanden met het BitTorrent-protocol. De Knowledge Base bevat echter artikelen met tips voor het gebruik van de VPN met uTorrent, Vuze en BitTorrent. Er is geen expliciete verklaring op de hoofdpagina's van de site die aangeeft of het delen van bestanden is toegestaan.

Abonnees van de Solid- en Pro-pakketten krijgen toegang tot het volledige netwerk van servers in 57 landen. Het basispakket biedt u servers in de VS en Nederland, en het basispakket biedt u servers in de VS, het VK, Nederland, Frankrijk en Duitsland.

Bezoek Proxy.sh »

Snelheden en prestaties

De pagina VPN Speed ​​Testing Done Right bevat een volledige uitleg van ons nieuwe wetenschappelijke snelheidstestsysteem.

DNS-opzoektijden kunnen de laadsnelheden van een webpagina verlagen. Dit komt omdat elk webadres dat u in uw browser typt, door een DNS-server moet worden vertaald in een internetadres voordat uw computer de pagina kan ophalen.

ProxySH-snelheden

Proxy.sh presteerde hier zeer goed in vergelijking met drie van de belangrijkste spelers in de branche: ExpressVPN, Buffered en IPVanish. In de bovenstaande gegevensset concurreert Proxy.sh met ExpressVPN om de snelste te zijn, en het wint vaak.

Een kijkje in de grafiek van de hoeveelheid tijd die elke VPN-service nodig heeft om een ​​verbinding tot stand te brengen, laat echter zien dat Proxy.sh enkele problemen heeft gehad op deze afdeling.

ProxySH uploadsnelheden

De meest recente gegevens in de grafiek geven aan dat het bedrijf zijn verbindingsproblemen mogelijk heeft opgelost, omdat het op de laatste datum van het onderzoek slechts iets langzamer kwam dan IPVanish en sneller dan ExpressVPN en Buffered.

Ik heb verbinding gemaakt met de Proxy.sh United Kingdom Hub. Ik ontdekte de ware locatie van de server met IPLocation.net. Deze site geeft de resultaten weer van vijf verschillende locatiedatabases. Al deze rapporten bevonden zich op de server in Londen.

Lektesten

Gegevenslimieten
WebRTC-lek gedetecteerd?
Bandbreedte limieten
IPv4-lek gedetecteerd?
ProPrivacy.com SpeedTest (max / burst) N / A
ProPrivacy.com SpeedTest (gemiddeld) N / A

De testsites ipleak.net en doileak.com rapporteerden over het gedetecteerde IP-adres van mijn verbinding en de DNS-servers waartoe het systeem toegang had. IPLeak zag mijn locatie als in Londen, maar noteerde oproepen naar 60 DNS-serveradressen, allemaal in België. DoILeak bevond me ook in Londen, maar merkte op dat de DNS-servers waartoe mijn computer toegang had zich allemaal in Nederland bevonden. Dit is een veel voorkomende situatie met IPLeak die DNS-servers in België rapporteert, waarbij DoILeak DNS-servers in Nederland detecteert. Geen van deze tests meldde echter mijn ware locatie, die zich in de Dominicaanse Republiek bevond.

Mijn internetprovider gebruikt geen IPv6-adressen en dus kon ik niet testen op IPv6-lekken.

Prijzen en plannen

1 maand

$ 3.33
per maand

Het hoofdpakket aangeboden door Proxy.sh geeft u toegang tot een netwerk met snelheden tot 1 Gbps. U kunt ook betalen voor het duurdere Pro-pakket met enkele knooppunten die op 50 Gbps werken. Als u geen toegang nodig hebt tot alle 57 serverlocatielanden die worden aangeboden door het Solid-pakket, kunt u een goedkopere versie van de service krijgen met slechts enkele locaties. Het basispakket geeft u toegang tot servers in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Frankrijk en Duitsland. Een nog goedkopere optie is het Quick-pakket, dat alleen toegang heeft tot servers in twee landen - de Verenigde Staten en Nederland.

ProxySH-prijzen

Elk pakket heeft bepaalde opties voor een abonnementsperiode. Het Pro-pakket kan worden afgesloten met een maandelijks abonnement voor een jaarabonnement. Met de Solid- en Basic-pakketten kunt u zich aanmelden op maandelijkse, jaarlijkse of tweejaarlijkse basis. Het Quick-pakket is alleen beschikbaar voor een periode van 72 uur (drie dagen).

Als u het Solid-pakket verwijdert, kunt u extra betalen voor snellere verbindingen op sommige routes, en krijgt u ook de optie om de verbinding via twee servers door te geven, dit wordt genoemd "dubbele hop" - het verduistert verder de echte locatie van de gebruiker. Deze opties zijn opgenomen in het Pro-pakket.

Proxy.sh accepteert veel soorten betalingen, waarvan sommige u anonimiteit geven. U kunt er ook voor kiezen om te kopen "Munten" Dit zijn credits die kunnen worden geschonken, verhandeld of gebruikt. In het geval van tokens geeft u helemaal geen persoonlijke gegevens op wanneer u een VPN-account aanmaakt. Proxy.sh bewaart geen informatie over token-kopers, dus er staat niets over deze klanten op. Die anonimiteit verliest u echter het recht op klantenondersteuning. Deze VPN accepteert veel verschillende cryptocurrencies, waaronder Bitcoin, Litecoin, Ether en Dogecoin.

Privacy en beveiliging

Obfuscation (stealth)
Dodemansknop
WebRTC-lekbescherming
IPv4-lekbescherming
Zelf gehoste / proxy DNS Ja

Proxy.sh heeft veel werk verzet om zijn procedures compatibel te maken met privacy. Het bedrijf deed een beroep op expertise van de Electronic Frontier Foundation en het Berkman Center van Harvard om haar privacybeleid te verbeteren.

Het privacybeleid van het bedrijf houdt zich meer bezig met gegevens die worden verzameld over bezoekers van de website dan met informatie die wordt bewaard over de verbindingen van gebruikers. Het bedrijf verklaart dat het zijn gebruiksrecords ophangt aan een identificator die wordt gevormd door het e-mailaccount en het betalingstype van de gebruiker. Dit betekent dat degenen die creëren "brander" webmailaccounts of accounts die met tokens betalen, zijn niet te traceren. Het bedrijf slaat zijn logboeken niet op met verwijzing naar het IP-adres van de klant. Dit is heel goed nieuws. Als je slim speelt, met een anoniem betalingstype betaalt en een niet-traceerbaar e-mailaccount gebruikt, kun je in theorie nooit worden getraceerd.

Het is jammer dat het bedrijf het delen van bestanden niet toestaat. Aangezien het bedrijf echter verklaart dat het geen gebruikersactiviteiten bijhoudt, is het moeilijk uit te zoeken hoe het zou weten wanneer klanten bestanden downloaden met het BitTorrent-systeem. Het lijkt waarschijnlijk dat ze dat niet doen en dat de bepaling er gewoon is om hun rug legaal te bedekken.

De kill-schakelaar beschermt uw identiteit omdat deze het internet op uw apparaat blokkeert als de VPN niet actief is. Dit klinkt als een ongemak, maar in feite heeft het slechts enkele minuten per keer invloed op uw internettoegang. Deze functie is met name nodig als uw internetverbinding wegvalt en vervolgens snel terugkomt. Deze onderbreking van de service kan net voldoende zijn om de VPN te verbreken. Alle apps die op internet communiceerden, zullen echter hun werk voortzetten. Als de VPN niet aanwezig is, worden die transmissies verzonden met uw echte internetadres en niet met het nepadres dat door de VPN aan u is toegewezen. De kill-schakelaar houdt dus al die berichten vast totdat ze door de opnieuw ingestelde tunnel naar de VPN-server kunnen worden verzonden. Dus, hoewel je de Safejumper-app kunt verwijderen en de OpenVPN-interface kunt gebruiken, is het geen goed idee om dit te doen.

Versleutelingsprotocollen

IKEv2
OpenVPN
PPTP
L2TP / IPsec
SSTP
Andere protocollen ECC, Serpent

De Proxy.sh-service heeft veel beveiligingsopties, waaronder de PPTP- en L2TP VPN-protocollen, die handmatig op een computer of mobiel apparaat kunnen worden ingesteld. De beste coderingsoptie die het bedrijf biedt, is OpenVPN. Dit is de beste VPN-codering op de markt en ons aanbevolen protocol op ProPrivacy.com.

Proxy.sh heeft een eigen app, genaamd Safejumper. Dit vereist echter de installatie van de standaard OpenVPN-interface, die wordt geproduceerd door de organisatie die de OpenVPN-standaard beheert. U kunt gewoon toegang krijgen tot de VPN via deze interface en geen moeite doen met de Safejumper-app. Het omzeilen van Safejumper geeft u echter geen toegang tot een belangrijke extra beveiligingsmaatregel die Proxy.sh in hun aangepaste app heeft ingebouwd - een kill-schakelaar.

De codering die wordt gebruikt in de Proxy.sh OpenVPN-implementatie is erg sterk. De OpenVPN-standaard biedt veel opties voor codering en Proxy.sh koos voor het beste. AES werd in opdracht van de Amerikaanse regering, die een methode moest vinden om gevoelige communicatie te beschermen. Sommige mensen zijn verdacht van AES omdat ze aannemen dat spooks van de geheime dienst een achterdeur zouden hebben ingebouwd in de methodiek. Als u deze twijfels hebt, moet u in plaats daarvan de L2TP-service gebruiken. Dit VPN-protocol is alleen beschikbaar voor handmatige instelling. Het andere systeem aangeboden door Proxy.sh is PPTP. Dit is een oude VPN-methode die niet langer als veilig wordt beschouwd.

Makkelijk te gebruiken

ramen
MacOS
iOS
Android
Linux

De startpagina van de Proxy.sh-website is opvallend maar kort. U krijgt niet veel informatie van deze pagina omdat dit de winkel is van de service. De Proxy.sh-site heeft geen consistente lay-out. De startpagina heeft een kort menu, dat niet in het venster is vastgelegd, zodat u het kwijtraakt als u naar beneden scrolt. Er zijn koppelingen naar veel meer pagina's die u kunt openen door te klikken op het item Meer in het hoofdmenu.

Terwijl het hoofdmenu misschien iets te kort is, is dit extra menu waarschijnlijk iets te gedetailleerd. De pagina's Hoe het werkt, Prijzen en Over ons houden het hoofdmenu te allen tijde in het oog. Deze pagina's hebben ook een zeer groot voettekstgedeelte. In alle voetteksten krijgt u de optie om de taal van de site te wijzigen. De taalverandering maakt gebruik van Google translate - dus het is waarschijnlijk niet geweldig.

De menuoptie Client Area is alleen toegankelijk voor diegenen die zich hebben geabonneerd op de service. De voorzieningen van de Client Area zijn echter toegankelijk via het menu Meer of via de voettekst van de achterpagina's - allemaal behalve de "Mijn rekening" bladzijde. Een van de faciliteiten van de Client Area waartoe iedereen toegang heeft, is de bedrijfsblog. Deze nieuwsfunctie wordt sporadisch bijgewerkt met uitleg over servicestoringen en uitbreidingen.

Ondersteuning

24 uur per dag ondersteuning
Live chat
Geldteruggarantie

Een van de Client Area-pagina's die voor iedereen toegankelijk is via de voettekst of het menu Meer is de Knowledgebase van de site.

De Knowledgebase integreert een FAQ-sectie met korte antwoorden op een aantal veel voorkomende problemen. Er zijn ook langere artikelen met gedetailleerde instructies voor het instellen van de VPN en ervoor zorgen dat uw toepassingen deze correct gebruiken.

Het contactformulier is eenvoudig en dit is het enige kanaal dat u nodig hebt om ondersteuning te krijgen. De helpdesk reageert niet erg snel en het kan zijn dat u een dag moet wachten voordat u antwoord krijgt.

Het proces

Inschrijven

Wanneer u klaar bent om u aan te melden voor de service, gaat u naar de pagina Prijzen en klikt u op "Selecteer pakket" knop onder het plan dat je aanspreekt. Hiermee gaat u naar het betalingsproces. In het eerste scherm van de kassa moet u een factureringscyclus selecteren.

U krijgt een samenvatting van uw keuze te zien. Als het besteloverzicht er goed uitziet, drukt u op de knop Afrekenen om het pakket te kopen. U moet eerst een account instellen of toegang krijgen tot uw bestaande account. Vervolgens moet u uw betalingstype selecteren. Wanneer u op het volledige bestelproces drukt, moet u uw betalingsgegevens invoeren. Bevestiging van uw bestelling wordt per e-mail ontvangen. Zodra uw account actief is, kunt u naar de downloadpagina gaan om toegang te krijgen tot het installatieprogramma van de app.

De Proxy.sh Windows VPN-client

Je krijgt opties om een ​​OpenVPN-interface te downloaden, of de Proxy.sh-app, die Safejumper wordt genoemd. Kies voor Safejumper zoals hierboven besproken. Het installatieprogramma maakt een snelkoppeling naar de app op uw bureaublad.

De eerste keer dat u de app opent, moet u zich aanmelden bij het systeem. De inloggegevens voor de VPN zijn dezelfde als die voor het Client Area op de Proxy.sh-website. Uw e-mailadres is uw gebruikersnaam en het wachtwoord is het wachtwoord dat u hebt genomineerd bij het instellen van uw account.

Zorg ervoor dat de "Onthoud me" is ingeschakeld, zodat u deze gegevens niet opnieuw hoeft in te voeren. De app is klein en heeft slechts enkele informatievelden. Om een ​​waarde in een van deze velden te wijzigen, moet u erop klikken. Als u op het veld van de serverlocatie klikt, gaat u naar een achterscherm, waar de meeste instellingen op het hoofdscherm kunnen worden aangepast. Het enige hoofdschermveld dat hier niet kan worden gewijzigd, is het coderingssysteem. Als u daarop klikt, gaat u naar het scherm Instellingen.

In het hoofdaanpassingsscherm ziet u een wereldkaart met de huidige serverlocatie erop. De eerste keuzelijst in dit scherm geeft u de mogelijkheid om te selecteren naar welke poort op de server uw verbindingen gaan en welk transportprotocol moet worden gebruikt - TCP of UDP.

Het is beter om voor deze instelling een UDP-poort te selecteren. De andere functie die u in dit scherm moet instellen, is de serverlocatie. Wanneer u een nieuwe locatie in de serverlijst kiest, verandert de markering op de kaart om aan te geven waar ter wereld die plaats is. Om terug te keren naar het hoofdscherm van de app, klikt u op het gekleurde cirkel-logo. Klik op de knop Instellingen om meer opties te bekijken. Een van de opties in dit scherm is de kill-schakelaar, die voorkomt dat apps op uw computer verbinding maken met internet zonder dat de VPN aanwezig is. Een andere optie op dit scherm is de mogelijkheid om een ​​standaard voor sessiecodering te selecteren.

Vreemd genoeg kun je niet het type codering selecteren dat moet worden gebruikt voor de gegevens in je VPN-verbinding, alleen voor het besturingskanaal, dat de verbinding onderhoudt. Hoewel er een aantal interessante opties in deze lijst staan, zoals Tor, is het beter om deze instelling als te laten staan "RSA 4096-bit."

Klik op het Safejumper-logo om terug te gaan naar het hoofdscherm. U hoeft alleen maar op de knop Verbinden te klikken om de VPN actief te krijgen. Bekijk de statusberichten boven aan de app om te zien wanneer de VPN is verbonden. De knop Verbinden wordt vervangen door een knop Annuleren, die u moet indrukken om de VPN-verbinding te verbreken.

De Jump-knop in de app is een uniek hulpprogramma van Safejumper en is de kenmerkende functie van de app. Hiermee wordt u verbonden met een willekeurig geselecteerde server. Het is echter onwaarschijnlijk dat u ooit echt zou profiteren van deze functie. De meeste mensen hebben een VPN nodig om op een specifieke plaats te lijken, en met de Jump-optie verliest u de controle over waar de VPN verbinding mee maakt.

Als u op de klikt "X" in de rechterbovenhoek van de app wordt het programma niet afgesloten. In plaats daarvan schakelt het over naar de geminimaliseerde modus. Kijk in uw systeemvak naar het pictogram Safejumper. Mogelijk moet u op de pijl omhoog klikken om deze te vinden. Als u dubbelklikt op het pictogram, opent u de app opnieuw. Als u eenmaal op het pictogram klikt, krijgt u het geminimaliseerde menu.

Het eerste menu dat u ziet, geeft toegang tot de VPN via de standaardinstellingen. Je hebt hier ook toegang tot het scherm Instellingen van de app. Als je zweeft "Verbinden aan," u krijgt een lange lijst met serverlocaties. De app toont alleen elke locatie als een "naaf." In het menu met de geminimaliseerde modus kunt u echter nog een stap verder gaan om een ​​afzonderlijke server te selecteren. Als u op een van deze servers klikt, wordt het verbindingsproces gestart. Zodra een verbinding tot stand is gebracht, verschijnt een vinkje naast de actieve server.

Streaming diensten

Ik testte de mogelijkheden van de Proxy.sh-service om te zien of een verbinding met de server in het Verenigd Koninkrijk me in Britse videostreamingservices zou brengen. De VPN kon niet voorbij de proxy-detectiesystemen van Netflix en de BBC komen. Ik was echter in staat om video's te bekijken die werden geleverd via de websites van Channel 4 en ITV.

Ik testte de Proxy.sh-prestaties met Amerikaanse videostreamingdiensten door verbinding te maken met de Illinois Hub. Netflix USA zag de VPN en de ABC-website ook, dus ik kon geen video's van die twee websites bekijken. Ik had echter meer geluk op de websites van NBC en CBS. Beide sites dachten dat ik in de Verenigde Staten was en de VPN niet had gedetecteerd.

Neem een ​​kijkje in onze onderstaande handleidingen om de bovenstaande streaming-services te deblokkeren

 • Beste VPN voor BBC iPlayer 2018
 • VPN dat werkt met Netflix
 • Beste VPN voor Hulu

Andere platforms

De PPTP- en L2TP-services kunnen op vrijwel elk besturingssysteem worden ingesteld. PPTP is echter niet beschikbaar in macOS of iOS na versie 10, omdat operationele ondersteuning niet beschikbaar is in die systemen.

--ProxySh OS--

De Safejumper-app is beschikbaar voor Windows, Mac OS X, macOS, iOS, Android en Linux. De bovenstaande afbeelding laat zien dat u de OpenVPN GUI ook op Windows en Linux kunt gebruiken. Er is ook een app voor Macs, Tunnelblick genaamd, wat een generieke OpenVPN-interface is. Het bedrijf vermeldt het niet, maar u kunt ook toegang krijgen tot OpenVPN op iOS-apparaten met een app genaamd OpenVPN Connect. Android-gebruikers kunnen OpenVPN voor Android van Arne Schwabe downloaden van Google Play.

OpenVPN, PPTP en L2TP kunnen ook worden geïnstalleerd op geflashte routers.

Laatste gedachten

Proxy.sh heeft uitstekende privacyfuncties en het bedrijf dat de service runt lijkt meer toegewijd aan internetvrijheid dan zijn eigen gewin, omdat het een organisatie zonder winstoogmerk is.

De service Proxy.sh is goed doordacht. Het heeft alle functies die u nodig hebt van een VPN. De prijs van het hoofdpakket, het Solid-plan, is redelijk geprijsd, gezien de kenmerken van de service.

Bezoek Proxy.sh »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me