SecureVPN Review

SecureVPN

 • pricing

  Van $ 7.99
  / maand

ProPrivacy.com partituur
6.5 van de 10

Samenvatting

Onze SecureVPN-beoordeling onthulde een prille provider met grote bedoelingen, maar enkele enorme tekortkomingen met betrekking tot de Windows-app en codering. We verwachten dat SecureVPN met de tijd zal verbeteren, maar op dit moment is het een te dure VPN die niet levert. Oké op Android, maar moet worden vermeden op Windows!

Snelle statistieken

 • ProPrivacy.com SpeedTest (gemiddeld)
  29 Mbps
 • Jurisdictie
  ONS
 • Gelijktijdige verbindingen
  5
 • landen
  5

Kenmerken

SecureVPN heeft nog niet veel servers om uit te kiezen. Opties zijn beperkt tot de VS, Nederland, Luxemburg, Rusland of Singapore. Dit betekent helaas dat je niet kunt doen alsof je op plaatsen zoals Australië, Groot-Brittannië, Zuid-Amerika en de meeste andere bent. Gezien de prijs is dit slecht. Het bedrijf is geregistreerd in de VS onder de Texaanse juridische jurisdictie, maar heeft vreemd genoeg enige connectie met 'Californi (a)' zoals weergegeven in de Servicevoorwaarden en het Privacybeleid dat u zeker moet bekijken. Uit de VS zijn is verre van ideaal vanwege Warrants en gag orders.

Het is niet meteen duidelijk of SecureVPN speciale of gedeelde IP's heeft, omdat torrenting is toegestaan ​​ondanks wat hieronder voor juridische doeleinden is geschreven. Dat gezegd hebbende, blijven de problemen met loggen tot op zekere hoogte - die we hieronder verder zullen bespreken. Klik op de link om SecureVPN te bezoeken. Zie onze gids over beste VPN voor torrent-sites voor meer informatie over torrenting.

Bezoek SecureVPN »

Snelheden en prestaties

Ik kwam wat complicaties tegen toen ik probeerde snelheidstests uit te voeren met testmy.net. Ten eerste waren snelheden onvoldoende voor het uitvoeren van een test. In feite toonde de enige succesvolle test die ik uitvoerde snelheid in Kilobytes, terwijl de rest de pagina crashte vanwege een time-out. Dit betekent in feite dat de snelheid van SecureVPN niet voldoende is om meer dan de eenvoudigste webpagina's te doorbladeren.

Nog verontrustender was dit: ik probeerde snelheidstests uit te voeren op alle vijf beschikbare servers (VS, NL, LX, SA, RU) alleen om erachter te komen dat het VPN-exitknooppunt altijd in Texas werd gevonden, dus de enige werkende VPN-server is in de ONS. Dit betekent dat iedereen die denkt dat ze ergens anders verbonden zijn, voor een onbeschofte verrassing komt te staan. Ik hoop dat deze serieuze zaak zo snel mogelijk wordt aangepakt.

Dat gezegd hebbende, zijn er gelukkig geen DNS-lekken gedetecteerd - wat goed is. In het licht van het bovenstaande is het echter altijd een goede gewoonte om periodieke tests uit te voeren en ervoor te zorgen dat alles naar behoren functioneert. U kunt ipleak.net gebruiken om DNS-lekken en de WebRTC-bug te controleren, terwijl test-ipv6.com zoekt naar IPv6-lekken. Er is ook doileak.net, dat stukjes en beetjes van de andere twee tests combineert voor extra gemoedsrust.

Prijs en plannen

SecureVPN biedt twee prijsniveaus als onderdeel van een freemium-model. Het gratis abonnement staat geen gebruik van P2P toe en heeft een gegevensoverdracht van 1 GB per maand. Het staat ook toe dat slechts één apparaat tegelijkertijd met de VPN-service wordt verbonden. Als u meteen of na een proefperiode voor het Premium-account kiest, hebt u geen P2P-beperkingen, onbeperkte gegevenstoegang en maximaal 5 apparaatverbindingen. dit betekent dat u al uw apparaten kunt dekken of met de familie kunt delen voor $ 7,99 per maand of $ 49,99 voor een jaar commitment.

SecureVPN-prijzen

De prijs is zeker niet de meest economische, maar het is in lijn met de meeste high-end VPN's (met die definitie enigszins afhankelijk van uw individuele voorkeuren).

Privacy en beveiliging

"We kunnen persoonlijke informatie, inclusief uw gebruiksgegevens, verzamelen en bekendmaken aan overheidsinstanties of -instanties, waaronder wetshandhavingsinstanties, op hun verzoek of op grond van een gerechtelijk bevel, dagvaarding of een ander juridisch proces, als er te goeder trouw van mening is dat een dergelijke verzameling of openbaarmaking is wettelijk verplicht."

Het bovenstaande citaat, gekoppeld aan het feit dat SecureVPN uw interne en externe IP-adressen registreert, maakt torrenting een no go met deze VPN. SecureVPN zegt dat het alleen informatie zou onthullen volgens een gerechtelijke richtlijn, wat verontrustend is omdat het zich in de VS bevindt. Helaas verhoogt het coderingspakket het vertrouwen niet echt. De standaard in zowel mobiele als desktop-apps is 3DES-EDE3-CBC 192 bit. Het is niet zo moeilijk om de verouderde DES-codering als een kwetsbaarheid te bestempelen. Wanneer gesplitst met Diffie-Hellman-sleutels, is het een beetje beter, vervolgens verminderd met 192-bits sleutels waardoor de smaak van de laagste gemene deler in het beveiligingspalet achterblijft. Kortom, deze VPN is niet erg veilig. Nogmaals, voor het geld dat u betaalt - dit is een mislukking.

Makkelijk te gebruiken

De websites van SecureVPN is een minimalistische aangelegenheid, met links naar het klantengebied, ondersteuning en servicevoordelen die duidelijk worden aangegeven in het bovenste paneel van de startpagina. Net hieronder is er een link naar "begin" of "download de SecureVPN Windows Client."

Het onderste gedeelte van de startpagina bevat verder koppelingen naar de PP en TOS, evenals het gedeelte met veelgestelde vragen en sociale media. De website van SecureVPN bevat ook een blog met nieuws over beveiliging en privacy-industrie, evenals service-updates en VPN-tips, als onderdeel van een goed afgeronde website.

SecureVPN-ondersteuning

Ondersteuning is momenteel beperkt tot vragen op basis van tickets. Bovendien kunnen reacties enkele dagen duren, wat niet geweldig is. De antwoorden die ik kreeg, waren echter beleefd en informatief.

Aanmelden bij SecureVPN

Registreren voor SecureVPN vereist uw naam, een werkend e-mailadres en creditcardgegevens. Hierna download je eenvoudig de app die voor jou relevant is en volg je de installatie-instructies. Het hele proces duurde ongeveer tien minuten.

SecureVPN Windows VPN-client

In overeenstemming met andere service-aspecten is de Secure VPN Windows-client niet zo uitgebreid. U kunt kiezen met welke server u verbinding wilt maken in de onderstaande vervolgkeuzelijst. Tik op de knop Verbinden / Verbinding verbreken om naar een server te koppelen.

Verbinding maken met een bepaalde server leek geen problemen te veroorzaken. Er zijn geen extra handige (en vaak industriestandaard) functies zoals een kill-schakelaar voor het geval dat uw verbinding wegvalt, of een auto-boot optie om verbinding te maken met SecureVPN op het moment dat u uw computer aanzet. Dat gezegd hebbende, de SecureVPN-client is in orde, hoewel deze zeker zou profiteren van een update, zoals we hieronder zullen onderzoeken in het gedeelte Prestaties hieronder. Nogmaals, dit is een vrij slanke klant, gezien wat u betaalt.

SecureVPN: Andere platforms

SecureVPN heeft speciale apps voor Mac OSX, iOS, tablets en Android OS, naast het Windows-platform dat we eerder hebben besproken.

SecureVPN voor Android

De SecureVPN Android-client verschilt niet veel van de desktopversie. Vreemd genoeg leek het verbinding te maken met de juiste servers, in tegenstelling tot de Windows-versie. Ik weet nog steeds niet goed wat het probleem was met de Windows-client. Hopelijk zal het binnenkort worden aangepakt.

Laatste gedachten

SecureVPN maakt gebruik van de franje die bij veel andere providers wordt gevonden, maar dat lijkt schijnbaar ten koste te gaan van de robuuste codering die u van een VPN-provider van topklasse mag verwachten. Evenzo is de minimalistische aantrekkingskracht misschien iets voor de aankoopmodelcriteria van sommige gebruikers, of voor degenen die op zoek zijn naar deblokkering. Deze VPN werkte niet goed op Windows, maar op Android was het OK. Waarom zou u echter zoveel betalen voor zoiets ergs?

Bezoek SecureVPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me