SlickVPN-beoordeling

SlickVPN

 • pricing

  Van $ 4.00
  / maand

ProPrivacy.com partituur
8.5 van de 10

Samenvatting

SlickVPN biedt een geweldig allround pakket, met veel serverlocaties, een krachtige client en hoge beveiliging.

Snelle statistieken

 • ProPrivacy.com SpeedTest (gemiddeld)
  15 Mbps
 • Jurisdictie
  ONS
 • Gelijktijdige verbindingen
  5
 • landen
  46

Kenmerken

SlickVPN biedt VPN-servers in 142 steden in 46 landen wereldwijd. Ze hebben een complexe bedrijfsstructuur met meerdere offshore-holdings, dochterondernemingen en werkmaatschappijen. Voor marketingdoeleinden zijn ze gevestigd in de VS, maar hun operationele entiteit is gebaseerd op het eiland Nevis, onderdeel van een onafhankelijke federatie van eilanden in West-Indië. Het is vermeldenswaard dat alle persoonlijke informatie die u aan SlickVPN verstrekt, echter wordt verwerkt door systemen in de Verenigde Staten en onderworpen is aan de wetten ervan.

Als SlickVPN-klant heeft u maximaal vijf gelijktijdige verbindingen met de VPN toegestaan ​​van maximaal twee verschillende IP-adressen tegelijk. Dit betekent dat u tegelijkertijd verbinding kunt maken met bijvoorbeeld uw thuis-pc en -tablet en het datanetwerk van uw mobiele telefoon als u.

Snelheden en prestaties

De servers van SlickVPN presteerden goed in onze tests. We hadden af ​​en toe een probleem met het verbinden met een of twee servers en merkten dat de client traag en niet meer reageert wanneer er een fout optreedt. Over het algemeen gebeurden verbindingen echter snel en zonder incidenten, en we genoten van hoge gemiddelde snelheden zonder veel snelheidsverlies: de Amerikaanse servers die we testten waren bijzonder goed, met consistent hoge snelheden en bijna geen drop-off vergeleken met onze basistestverbinding.

slickvpn_download
slickvpn_upload.
Grafieken tonen de hoogste, laagste en gemiddelde snelheden voor elke server en locatie. Zie onze uitleg over de snelheidstest voor meer informatie.

DNS- en IP-controles waren prima, en zoals hierboven vermeld, waarschuwt de client u goed of u vatbaar bent voor een lek en wijst hij u in de juiste richting om het probleem te verhelpen. Het is ook leuk om de ingebouwde WebRTC-bescherming te zien.

Prijzen en plannen

SlickVPN biedt een enkel VPN-pakket met de optie om te betalen in stappen van één, drie, zes of twaalf maanden, tegen een steeds betere waarde per maand. Jaarlijks betalen werkt het goedkoopst met ongeveer $ 4 per maand, terwijl maandelijks betalen dat cijfer oploopt tot $ 10: deze prijzen zijn aan de onderkant van wat VPN-providers vaak in rekening brengen en vertegenwoordigen een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Betaling kan worden gedaan door BitCoin evenals door PayPal of creditcard, waarbij SlickVPN respectvol niets meer vraagt ​​dan een e-mailadres en wachtwoord voor de eerstgenoemde. Het gebruik van een creditcard vereist simpelweg het overhandigen van de kaart: type, nummer, vervaldatum, verificatienummer - geen naam of factuuradres nodig. SlickVPN biedt de mogelijkheid om binnen 30 dagen na aankoop een terugbetaling aan te vragen.

Veiligheid en privacy

SlickVPN biedt standaard 256-bit OpenVPN-verbindingen met behulp van de AES-codering, die zeer veilig is; 128-bit IPSec- en PPTP-verbindingen zijn ook beschikbaar, maar SlickVPN raadt gebruikers terecht aan om indien mogelijk bij OpenVPN te blijven. Hash-authenticatie wordt afgehandeld door SHA-1 en handshaking door 2048-bit RSA; dit is een uitstekend beveiligingsniveau.

Een recente update omvat Hydra, een 'multi-hop' gateway via servers in Washington, DC - of andere portaalgebieden - die uw verbinding vervolgens naar een andere portal leidt van waaruit deze continu wordt doorgestuurd voordat verbinding wordt gemaakt met internet, waardoor uw IP-adres verder wordt verdoezeld . Deze functie versleutelt je verbinding verder tot het punt dat het bijna onkraakbaar wordt (hoewel een krachtig genoeg regeringspartner dit heel goed zou kunnen doen).

De precieze juridische situatie van de diensten van SlickVPN is onduidelijk vanwege de verdeling van de operatie in verschillende dochterondernemingen, offshore- en werkmaatschappijen. Een aanzienlijk deel van hun activiteiten lijkt echter onder de Amerikaanse wetgeving en jurisdictie te vallen. Om eventuele zorgen van gebruikers over de daaruit voortvloeiende mogelijke inmenging van de Amerikaanse overheid weg te nemen, hanteert SlickVPN zowel een strikt logloos beleid als - indrukwekkend - een Warrant Canary-pagina. Elke 14 dagen bijgewerkt en PGP ondertekend, stelt dit het bedrijf in staat om een ​​waarschuwing van overheidsinmenging aan zijn gebruikers te communiceren, zelfs in het geval van een federale gag-bestelling. Het is niet alleen geruststellend om te zien dat ze deze functie behouden, het is ook geweldig om te weten dat ze het probleem zo serieus nemen.

Er zijn geen beperkingen voor peer-to-peer-verkeer of het delen van bestanden op een van hun servers, maar zoals bij veel VPN-providers, kunt u geen e-mail verzenden met SMTP terwijl u verbonden bent.

De website

De website van SlickVPN ziet er goed uit en is gemakkelijk te navigeren. Veel nuttige informatie is beschikbaar met een paar klikken; we waren bijzonder verheugd om een ​​prominente link te zien die uitlegt welke protocollen, cijfers en belangrijke sterke punten door de VPN worden gebruikt, evenals een pagina met alle VPN-serverlocaties. Gebruiksvoorwaarden en privacybeleid zijn allemaal aanwezig en correct, en er is een pagina met uitleg over terugbetalingen.

slickvpn_homepage_600

U vindt ook een blog met nieuws over de service, weggeefacties en wedstrijden, en af ​​en toe een functie over het gebruik van een VPN om uw beveiliging te verbeteren. Onze enige kleine klacht is dat de navigatiebalk waar de blog, evenals andere belangrijke pagina's zoals contact- en accountkoppelingen, gemakkelijk te missen zijn en verdwijnt zodra de gebruiker naar beneden scrolt.

Ondersteuning

SlickVPN biedt 24/7 ondersteuning, hoewel we teleurgesteld waren dat dit alleen op tickets is gebaseerd en alleen toegankelijk is via het accountgedeelte als je eenmaal bent ingelogd. Als je eenmaal een ticket hebt verzonden, hoef je echter niet te lang te wachten voor een reactie. We vonden ondersteuningsagenten beleefd, behulpzaam en goed geïnformeerd, en we hadden nooit het gevoel dat het een last was om hen vragen te stellen. Het zou nog beter zijn als dit serviceniveau zou kunnen worden uitgebreid tot een live chatfaciliteit en beschikbaar zou kunnen worden gemaakt voor geïnteresseerde bezoekers om informele vragen te stellen voordat ze zich hebben aangemeld.

slickvpn_support_600

Wat webbronnen betreft, biedt SlickVPN een aantal geweldige installatiehandleidingen, maar er is niet veel anders als referentiemateriaal voor klanten met problemen of vragen.

Software

Inschrijven

Een account krijgen bij SlickVPN is eenvoudig. Na het kiezen van een tariefplan en betaalmethode wordt u gevraagd een e-mailadres in te voeren voor het account waarop moet worden geregistreerd en een wachtwoord om in te loggen - en, mits u met BitCoin of PayPal betaalt, is dat het.

Nadat u bent aangemeld, stuurt SlickVPN u een welkomst-e-mail met de inloggegevens die u voor hun VPN-service gebruikt, evenals koppelingen om u op weg te helpen door de client te downloaden, enkele tutorials te bekijken of feedback over de service te verzenden . Het is vermeldenswaard dat het wachtwoord dat u heeft verzonden op geen enkele manier is verborgen, dus u kunt het na registratie wijzigen..

De Windows VPN-client

SlickVPN biedt een krachtige, veelzijdige client voor Windows op basis van OpenVPN. Verbinding maken met de VPN is eenvoudig en opties zijn gemakkelijk te vinden en goed uitgelegd door een web tutorial. Een interessante gril is dat servers aan een ‘groep’ profiel moeten worden toegevoegd voordat je er verbinding mee kunt maken. Dit heeft het voordeel dat het serverselectieproces wordt versneld als het u bijvoorbeeld niet uitmaakt met welke geografische locatie u verbinding maakt, maar alleen de snelste servers wilt, of als u het niet erg vindt waar u in de continentale Verenigde Staten eindigt zolang je US Netflix kunt kijken. In combinatie met de autogroepfunctie en de balanceringsfunctie in voorkeuren, kunt u hiermee automatisch de dichtstbijzijnde of minst geladen server kiezen om zonder extra inspanningen verbinding te maken in elk land. Het nadeel is dat het een extra complicatielaag toevoegt als de gebruiker verbinding wil maken met een specifieke server op een specifieke locatie. Over het algemeen houden we echter van de functie.

slickvpn_client_connected

Een snel overzicht van de voorkeuren onthult een aantal handige functies. Er is de optie om de client te starten en, als u wilt, de VPN-verbinding ook met Windows. Naast de opties voor DNS- en IP-lekbescherming op het tabblad 'Netwerkvoorkeuren', geeft de client een waarschuwing weer als de Windows-installatie van een gebruiker DNS-lekken kan veroorzaken, compleet met enkele basisinstructies voor het oplossen van het probleem: dit is geweldig , maar het zou nog beter zijn als de ingebouwde DNS-lekbescherming krachtig genoeg was om dat overbodig te maken.

Hier kunt u ook kiezen of u verbinding wilt maken via TCP of UDP, evenals uw poortnummer. Dit is handig om de VPN op verschillende netwerkconfiguraties te laten werken, bijvoorbeeld op een openbare WiFi-hotspot. Er is ook de optie om de beveiliging en anonimiteit te verhogen door een nieuwe inkeping door uw IP-adres automatisch te wijzigen met een tijdsinterval. Ten slotte kunnen zeer geavanceerde gebruikers ook aangepaste OpenVPN-parameters opgeven, wat een leuke functie is om te zien - vooral in combinatie met het verbindingslogboek dat op het hoofdtabblad wordt weergegeven. Als we een klacht hadden, zou het kunnen dat de client op bepaalde momenten traag reageert op gebruikersinvoer, maar over het algemeen vonden we het een goed stuk software dat het maken van verbinding met SlickVPN gemakkelijk en pijnloos maakt.

Andere platforms

SlickVPN biedt een op maat gemaakte client voor Windows en Mac OSX. Daarnaast zijn er installatiehandleidingen voor verschillende belangrijke platforms, waaronder iOS-, Android-, Ubuntu- en Tomato / DD-WRT-routers. Er zijn ook handleidingen voor het handmatig instellen van de VPN op Windows en OSX als je daar zin in hebt. De handleidingen zijn royaal geïllustreerd en gemakkelijk te volgen, en het is altijd leuk om ook een verscheidenheid aan protocollen te zien.

Laatste gedachten

SlickVPN is een veelzijdige VPN-service die veel te bieden heeft. Naast tal van servers over de hele wereld, een geweldige client en goede snelheden, heeft het de extra voordelen van het bieden van een hoge mate van gebruikersanonimiteit en beveiliging - we zijn vooral blij om te zien dat ze die Warrant Canary-pagina onderhouden. Met lage prijzen en een geld-terug-beleid van 30 dagen, is SlickVPN misschien de VPN-service waarnaar u op zoek was. Klik op onderstaande link om ze te bezoeken.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me