SmartDNSProxy Beoordeling

SmartDNSProxy

 • pricing

  Van $ 2.08
  / maand

 • Beschikbaar op:


  • ramen

  • MacOS

  • iOS

  • Android
 • deblokkeert:


  • Amazon Prime

  • Hulu

  • Netflix

  • iPlayer

Smart DNS Proxy is een service die nu een VPN-service omvat binnen de abonnementskosten. Dit betekent dat de service geschikt is voor het deblokkeren van enorme hoeveelheden inhoud, maar ook voor het verkrijgen van privacy en beveiliging terwijl u op openbare WiFi bent. De service is beschikbaar voor alle populaire platforms, met apps beschikbaar voor Windows, Mac, iOS en Android.

ProPrivacy.com partituur
5.5 van de 10

Samenvatting

Smart DNS Proxy is een van de beste SmartDNS-services die we hebben getest en is absoluut fantastisch voor streaming! Houd er rekening mee dat het een SmartDNS-service is die geen beveiliging biedt zoals een VPN (u kunt hier lezen over het verschil tussen de twee soorten services). U moet zich dus abonneren op de VPN-service om beveiliging en privacy te krijgen.

Snelle statistieken

 • Jurisdictie
  Seychellen
 • Gelijktijdige verbindingen
  5
 • ProPrivacy.com SpeedTest (gemiddeld)
  17 Mbps
 • landen
  37

Opmerking: we hebben onlangs een volledige website over SmartDNS gelanceerd. Controleer dat voor meer informatie over SmartDNS-services.

Prijzen en plannen

Smart DNS Proxy, vergelijkbaar met 90% van de VPN- en SmartDNS-providers die er zijn, heeft één vast abonnement met kortingen die toenemen, afhankelijk van hoe lang u zich aanmeldt. Het 24-maandenplan dat slechts $ 2,08 per maand oplevert, is een extreem goedkope optie die enkele van de goedkoopste VPN's op de markt kan evenaren. Dit is echt een geweldige prijs voor een SmartDNS- en VPN-combinatieservice.

SmartDNSProxy_Pricing

Smart DNS Proxy biedt ook een fantastische 14-daagse gratis proefperiode waarbij u geen gevoelige / betalingsinformatie hoeft in te voeren. Jaarabonnementen worden ook geleverd met een 30-dagen geld-terug-garantie, zodat u de service zonder risico's kunt testen. Het enige waar u op moet letten, is dat wanneer een jaarabonnement afloopt, dit verandert in een terugkerend maandelijks abonnement.

Kenmerken

Smart DNS Proxy is een merk van Global Stealth Inc dat op de Seychellen is gevestigd om zijn klanten te beschermen. Global Stealth Inc is onderdeel van Cakinberk Telekom, die eerder BoxPN beheerde en ook eigenaar is van GetFlix - wat betekent dat ze veel ervaring hebben met het runnen van VPN- en DNS-netwerken.

Smart DNS Proxy biedt u de blokkering van veel populaire websites, waaronder Facebook, Twitter, Vevo en YouTube. Daarnaast bieden ze toegang tot 133 video- en muziekstreamingservices in 32 landen - inclusief natuurlijk Netflix, Hulu en BBC iPlayer.

Om al deze geweldige ontgrendelingen te kunnen realiseren, hebben ze 400 servers over de hele wereld met 4 DNS-IP's die de taakverdeling zijn. De servers helpen ook bij redundantie en om de betrouwbaarheid van snelheden en beschikbaarheid van de service te behouden

U kunt de SmartDNS met een willekeurig aantal apparaten gebruiken, zolang u hetzelfde IP-adres hebt (verbonden met hetzelfde netwerk) maar als u het op meerdere locaties tegelijkertijd wilt gebruiken, moet u een ander account kopen.

In tegenstelling tot de SmartDNS-service is de VPN-service niet vergrendeld op uw IP-adres, wat betekent dat u deze kunt gebruiken om verbinding te maken via openbare WiFi of een andere locatie die u kiest. De VPN kan op maximaal 5 apparaten tegelijk worden gebruikt en torrenting is toegestaan ​​voor degenen die willen downloaden via P2P.

Bezoek Smart DNS Proxy »

Veiligheid en privacy

De Smart DNS-service biedt geen codering, dus u moet de volledige VPN gebruiken om privacy te krijgen van uw ISP en de websites die u bezoekt.

Zowel het privacybeleid als de gebruiksvoorwaarden zijn goed ingedeeld en geven veel duidelijkheid over de activiteiten van het bedrijf. Daarin benadrukt het bedrijf duidelijk de informatie die ze verzamelen en waarom. Houd er rekening mee dat het bedrijf uw IP-adres verzamelt wanneer u lid wordt om de Smart DNS-service aan deze woning te vergrendelen.

Om u te kunnen volgen, moet het altijd uw IP-adres controleren wanneer u verbinding maakt. Met deze verbindingslogboeken kunnen de autoriteiten een tijdcorrelatieaanval op de service uitvoeren, waardoor uw privacy zou worden vernietigd. Hoewel dit een extreem gerichte aanval is die alleen door de autoriteiten zou worden uitgevoerd tijdens het onderzoeken van een misdrijf, kan het, afhankelijk van uw dreigingsmodel, voldoende zijn om u uit dienst te stellen.

Het is ook interessant dat het advocatenkantoor gevestigd is in Canada en dat daar eventuele geschillen zullen worden opgelost. Dit houdt in dat het, ondanks dat het op papier bij de Seychellen is geregistreerd, eigenlijk Canada op is. Nogmaals, dit kan sommige mensen uit dienst zetten vanwege de invasieve surveillancewetten van Canada.

Encryption

De VPN-service van Smart DNS Proxy biedt toegang tot een aantal verschillende coderingsprotocollen; PPTP, L2TP / IPSec, SSTP, IKEv2 en OpenVPN. Zowel Mac als iOS bieden native toegang tot IKEv2 en L2TP / IPSec, wat betekent dat u een externe client moet gebruiken om verbinding te maken via OpenVPN.

Zowel Windows als Android bieden toegang tot OpenVPN-codering vanuit de aangepaste clients en gebruikers kunnen kiezen tussen UDP en TCP. Gebruikers kunnen er ook voor kiezen om over te schakelen naar TCP via poort 443 om VPN-gebruik te verbergen als regulier HTTPS-verkeer.

Deze versleutelingsopties zijn sterk en de beschikbaarheid van de .ovpn-bestanden betekent dat iedereen verbinding kan maken met zijn servers via OpenVPN als ze dat willen. OpenVPN is geïmplementeerd met standaard standaardinstellingen, wat betekent dat het geschikt is voor privacy- en beveiligingsdoeleinden maar niet zo veilig is als andere VPN's op de markt. Die instellingen zijn:

Datakanaal: Blowfish-128 met HMAC SHA1 hash auth
Bedieningskanaal: Blowfish-128 met RSA-2048 handshake en HMAC SHA1 hash auth. Geen perfect voorwaarts geheim.

De website

De Smart DNS Proxy-website is echt goed ontworpen - niet alleen is het gemakkelijk om te navigeren, maar het is ook gemakkelijk om veel nuttige informatie over de service te vinden. Ze houden hun sociale netwerken ook up-to-date met nuttige informatie over de service, evenals nieuws over streaming en tv-series.

SmartDNSProxy_HomePage

In een blogsectie kunt u artikelen lezen die overal op internet zijn verzameld, en met handige handleidingen kunt u de Smart DNS- of VPN-service op een aantal apparaten instellen.

Ondersteuning

Smart DNS Proxy heeft 2 soorten ondersteuning: live chat en ticket / e-mail.

De livechat is zeer snel te beantwoorden en zeer nuttig, maar ze zijn minder goed geïnformeerd over de technische aspecten van het bedrijf en zijn er voornamelijk voor algemene vragen. De ticketondersteuning vult deze leemte op, door een multi-tier ondersteuningssysteem, en is net zo nuttig en ondersteunend.

SmartDNSProxy_Support

Het proces

Inschrijven

Aanmelden bij Smart DNS Proxy vereist uw volledige naam, e-mailadres en een wachtwoord. Voor de gratis proefperiode van 14 dagen hoeft u geen betalingsinformatie in te voeren, maar daarna wel. Bitcoin wordt niet geaccepteerd, dus u moet betalen via Paypal of een bankpas of creditcard.

De Windows VPN-client

In tegenstelling tot sommige andere SmartDNS-providers heeft Smart DNS Proxy geen eigen DNS-spoofing-client. Dit is goed omdat het betekent dat uw computer niet verstopt raakt met onnodige software, maar slecht omdat als uw IP verandert (waarvan de frequentie afhankelijk is van uw ISP) u hun website moet bezoeken. Om het laatste probleem op te lossen, hebben ze een webpagina die u kunt bookmarken die uw IP automatisch zal bijwerken.

Een geweldige functie van Smart DNS Proxy, die we elders niet hebben gezien, is dat zodra u verbinding maakt met de door u gekozen server, u streamingdiensten kunt bekijken zonder dat u instellingen hoeft te wijzigen. Zoals gezegd hebben ze een aantal servers over de hele wereld om u te helpen de beste snelheden te leveren.

SmartDNSProxy_Setup

Wat de VPN-service betreft, is een aangepaste Windows-client beschikbaar, en ondanks wat er op de website staat, is deze niet meer in bèta.

Met de client kunnen gebruikers eenvoudig schakelen tussen coderingsprotocollen en verbinding maken met servers in 37 landen. Bovendien wordt de app geleverd met een dodingschakelaar om te voorkomen dat u gegevens naar uw internetprovider lekt mocht de VPN-verbinding per ongeluk uitvallen. DNS-lekbescherming is standaard inbegrepen en gebruikers kunnen via TCP via poort 443 verbinding maken om VPN-gebruik als HTTPS te verbergen en ISP-firewalls te omzeilen die zijn ontworpen om VPN's te blokkeren.

Andere platforms

Smart DNS Proxy heeft apps voor macOS, iOS en Android. De Android-client biedt volledige toegang tot OpenVPN-codering en stelt mensen in staat om van protocol en poort te wisselen. Mac- en iOS-gebruikers moeten een OpenVPN-client van derden (TunnelBlick of OpenVPN Connect) gebruiken om via OpenVPN te kunnen werken. De native Apple-clients bieden alleen l2TP en IKEv2.

Prestaties (snelheid, DNS en IP-test)

Bij gebruik van de Smart DNS-functie biedt de service geen privacy. Zo zagen we ons eigen IP-adres toen we op lekken testten met ipleak.net. We waren echter erg tevreden over de DNS-lektest, omdat het enige resultaat in tegenstelling tot sommige andere providers het DNS-adres was dat de service ons gaf.

Aangezien er geen versleuteling is op de Smart DNS-service, was het geen verrassing dat er vrijwel geen snelheidsverlies in het systeem was en dit bleef consistent, ongeacht welk apparaat of welke streaming-service we gebruikten.

SmartDNSProxy_PureSpeed SmartDNSProxy_SmartDNS_Speed
Inheemse snelheid SmartDNS snelheid

Wat VPN-snelheden betreft, hebben consumenten de neiging te klagen dat de service aan de trage kant is. Om deze reden, als u een VPN wilt die razendsnelle verbindingssnelheden kan bieden, raden we u aan elders te zoeken. Er zijn veel snellere VPN's op de markt voor vergelijkbare kosten.

Smart DNS voor alle apparaten

Het grote voordeel van SmartDNS ten opzichte van een VPN is dat het een groter aantal apparaten kan ondersteunen omdat het dagelijks wordt gebruikt. Smart DNS Proxy maakt hier volledig gebruik van en heeft daarom handleidingen opgesteld voor een groot aantal apparaten, waaronder routers, computers, settopboxen, gameconsoles en zelfs Smart TV's.

We gaven het een test op zowel onze SmartTV als Router, die beide eenvoudig waren in te stellen, en zoals verwacht veroorzaakte het absoluut geen problemen en merkten we geen verschil in internetsnelheid of streamingkwaliteit.

Conclusie

Over het algemeen is Smart DNS Proxy waarschijnlijk het beste SmartDNS-bedrijf dat we hebben getest dankzij de lage prijzen, het gebruiksgemak en de geweldige ondersteuning. Hoewel sommige mensen kunnen worden afgeschrikt door het gebrek aan software / apps met betrekking tot SmartDNS (vooral de manier waarop ze het hebben geïmplementeerd), vinden we dit geweldig.

Wat meer is, de toevoeging van een volledige VPN-service inbegrepen in dezelfde kosten van een abonnement is een enorme zegen voor deze service die het perfect maakt voor iedereen die een VPN nodig heeft om privacy en veiligheid te krijgen terwijl hij op openbare WiFi is. Hoewel de mogelijke basis van het bedrijf in Canada sommige mensen kan afschrikken, is de realiteit dat deze VPN waarschijnlijk de meeste mensen voldoende privacy zal bieden.

De verbindingslogboeken die het naast IP-adressen opslaat, kunnen echter sommige mensen afschrikken, afhankelijk van hun dreigingsmodel. Over het algemeen kunnen we deze service aanbevelen aan iedereen die veel inhoud wil deblokkeren uit de 37 landen waar het servers heeft.

Misschien is het enige nadeel van deze service de trage verbindingssnelheden die op de VPN worden gerapporteerd. Als het echter de belangrijkste noodzaak is om inhoud goedkoop via Smart DNS te deblokkeren en u waarschijnlijk alleen de VPN gebruikt om beveiliging op openbare WiFi te krijgen, is deze service het overwegen waard.

Bezoek Smart DNS Proxy »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me