SpyOff Review

SpyOff

 • Prissättning

  Från $ 11,50
  / månad

UPDATE: SpyOff accepterar inte längre nya kundregistreringar.

ProPrivacy.com Göra
6,2 av 10

Sammanfattning

SpyOff verkar försöka tillhandahålla en service av hög kvalitet. Tyvärr kunde vi dock inte få nödvändig krypteringsinformation för att vi skulle kunna rekommendera detta VPN för sekretess. Enligt vår erfarenhet har leverantörer som är cagey om krypteringsdetaljer vanligtvis något att dölja. Anslutningshastigheterna visade sig vara tillräckliga och VPN-klienten är lätt att använda på alla plattformar.

Funktioner

Sareta S.r.l (SpyOffs moderbolag) är baserat i San Marino. San Marino anses vara bra för privatlivet eftersom det inte är en nation med fem ögon. Sareta har tyska kontor och anställda, och SpyOffs webbplats och VPN-klienter finns på antingen engelska eller tyska.

 • Inga loggar
 • Tre samtidiga anslutningar
 • Över 21 000 IP-adresser i 21 länder
 • Killswitch
 • Appar för alla plattformar
 • Val av kryptering inklusive OpenVPN
 • Pålitlig prestanda (avblockerar Netflix US)

Hastighet och prestanda

Hastigheter testades på en 30 Mbps internetanslutning. VPN fick anslutningshastigheterna att sjunka med två tredjedelar, med brittiska och franska servrar båda i genomsnitt en skugga under 10 Mbps. Amerikanska servrar visade ett liknande fall till cirka 9 Mbps. Medan dessa hastigheter är okej för strömning, är de knappast iögonfallande och kommer förmodligen att orsaka vissa problem med spel och intensiv HD. Således kanske detta inte är det bästa alternativet för Netflix.

Inga IP-läckor, DNS-läckor eller WebRTC-läckor upptäcktes med denna VPN. Jag kunde emellertid inte testa för IPv6 eftersom min ISP inte tillhandahåller IPv6-anslutningar.

Pris

1 månad

$ 11,50
per månad

SpyOff har tre prenumerationsplaner som endast skiljer sig i pris. 11,50 dollar kommer att köpa dig en månad "Förrätt" service. Priset sjunker till $ 8,10 per månad om du betalar årligen. Varje plan har alla tillgängliga servrar. Alternativt kan du välja att betala $ 12,50 för Premium Plus-planen - även fakturerad en gång om året - som inkluderar Premium Support och "VPN-tricks" (verkar inte värt de extra pengarna).

Sammantaget kan SpyOff betraktas som en dyr VPN-tjänst som verkar vara en rip-off. Personligen. Jag skulle föredra att få världens bästa VPN till ett billigare pris. Eller, en av de bästa, för mer än hälften av kostnaden.

Prenumeranter kan bara betala för SpyOff med ett större kreditkort. Inga Bitcoin eller Paypal är tillåtna. Slutligen, trots att erbjuda en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti, är det värt att notera att många abonnenter har klagat över att VPN vägrar att respektera sin återbetalningspolicy - istället att hänvisa konsumenterna till det finstilta i sin policy.

Sekretess och säkerhet

SpyOFF har en noll loggpolicy. Detta innebär att den inte har några uppgifter att överlämna till myndigheterna om de kontaktas med en order.

SpyOFF VPN-användare får välja mellan PPTP-, L2TP- och OpenVPN-kryptering. Tyvärr avslogs min begäran om exakt information om OpenVPN-implementering, vilket innebär att jag inte kan verifiera om detta VPN är bra för integritetsändamål.

"Anslutningen till SpyOFF säkerställs via SSL-kryptering på alla system. Vi kan inte förse dig med en fullständig krypteringssvit."

Slutgiltiga tankar

Med tanke på kostnaden för detta VPN är det svårt att inte vara kritisk. Hastigheterna var okej men definitivt inte snabba. Och trots att det visade sig framgångsrikt blockera Netflix, skulle det förmodligen vara för långsamt att njuta av HD-strömmar. Att vara baserat i San Marino och ha en noll-loggpolicy är en vinnare, men utan specifika detaljer om dess OpenVPN-implementering lämnar jag inte möjlighet att bedöma om denna VPN är bra för privatlivet.

Kundsupport är inte tillgängligt via livechatt trots de astronomiska prenumerationskostnaderna. Och jag tyckte också att företaget var långsamt att svara på e-postförfrågningar, vilket var frustrerande. Klienterna är enkla att använda och de har en kill-switch - så det är inte så illa. Och jag upptäckte inga läckor alls, vilket är lovande.

Mitt övergripande intryck är att denna unga VPN har potential. Men för närvarande är det mycket dyrt för vad du får. Kanske med tiden kommer VPN att förstå varför det är viktigt att vara öppen för sin kryptering; vilket definitivt skulle förbättra denna recension. Man kan bara hoppas.

Slutligen uppmanar vi VPN att börja respektera sin återbetalningspolicy, utan att göra det kommer bara att skada sitt rykte allvarligt.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me