TorGuard Beoordeling

TorGuard

 • pricing

  Van $ 4.16
  / maand

 • Beschikbaar op:


  • ramen

  • MacOS

  • Android

  • Linux

  • iOS

ProPrivacy.com partituur
8.2 van de 10

Samenvatting

TorGuard is een gerespecteerd en sterk onderschreven Virtual Private Network (VPN) dat wij beschouwen als ver boven het gemiddelde. Servers bevinden zich in meer dan 50 landen, waardoor abonnees meer dan voldoende keuzes hebben om websites te deblokkeren en censuur te omzeilen. Versleuteling is sterk en abonnees krijgen veel opties. En omdat het een zero-log beleid heeft, is privacy gewaarborgd (ondanks dat het in de VS is gevestigd). Indien jaarlijks aangeschaft, biedt TorGuard VPN een redelijk geprijsde service met hoge verbindingssnelheden en uitstekende klantenservice.

Snelle statistieken

 • landen
  55
 • Gelijktijdige verbindingen
  5
 • Jurisdictie
  Verenigde Staten van Amerika
 • ProPrivacy.com SpeedTest (gemiddeld)
  0 Mbps

Video review

Ontdek wat we van TorGuard dachten in onze handige videoreview of blijf scrollen voor een meer gedetailleerde weergave.

TorGuard Beoordeling | ProPrivacy

TorGuard Beoordeling | ProPrivacy

TorGuard Beoordeling | ProPrivacy

Kenmerken

Totaal aantal servers 3000
landen 55
Gelijktijdige verbindingen 5
torrenting
Router ondersteuning
Port forwarding
Poort selectie
Ondersteunde routers DDWRT Tomaat OpenWRT Asuswrt-Merlin
Blote metalen of virtuele servers Blank metaal

TorGuard-servers bevinden zich in meer dan 50 landen. Dat geeft abonnees veel keuzes en stelt hen in staat om bijna alle inhoud van over de hele wereld te deblokkeren. Bovendien betekent dit dat ongeacht waar gebruikers zich bevinden, TorGuard een server bij zich in de buurt heeft (voor betere verbindingssnelheden).

Met TorGuard kunnen abonnees vijf gelijktijdige verbindingen gebruiken. Gebruikers kunnen echter meer kopen voor het zeer redelijke tarief van $ 1,00 per maand (per extra verbinding met de VPN). Dit is een uitstekende optie waarmee mensen zoveel apparaten kunnen dekken als ze willen (en is fantastisch voor gezinnen met veel apparaten die ze moeten beschermen).

Een kill-schakelaar is beschikbaar op de OS X- en Windows-platforms, maar niet op de mobiele versies van de client. Op dezelfde manier is DNS-lekbescherming (Domain Name System) beschikbaar op Windows en OS X. Het kan worden in- en uitgeschakeld in de software.

Stealth-verbindingen voor het omzeilen van firewalls (zoals de Great Firewall of China) zijn ook beschikbaar op alle VPN-plannen van TorGuard. Verder zijn er een ad-blocker en malware-blocker die in de software kan worden in- en uitgeschakeld.

P2P

TorGuard staat P2P-download toe op alle gedeelde servers. Dus als torrenting belangrijk voor je is, is TorGuard perfect (de Tor in de naam is er vanwege zijn focus op BitTorrenting, in tegenstelling tot enige aansluiting bij het Tor-project). Zie onze beste VPN voor torrent-sites voor meer informatie.

volmacht

TorGuard biedt een standaard proxy-service met 200 servers in acht landen voor diegenen die geen volledige VPN-service nodig hebben. Deze goedkopere optie biedt enige privacy, maar biedt niet het beveiligingsniveau dat een VPN biedt. Het is echter ideaal voor het deblokkeren van geo-beperkte inhoud en het delen van P2P-bestanden (waarvoor het is geoptimaliseerd).

Anonieme e-mailservice

TorGuard heeft een anonieme e-mailservice met vier verschillende abonnementen, waarvan de goedkoopste $ 6,95 per maand is. Houd er rekening mee dat u een gratis versie van de anonieme e-mailservice krijgt wanneer u zich aanmeldt bij een van de VPN-abonnementen. Het gratis plan biedt 10 MB offshore e-mailopslag en u kunt het op elk besturingssysteem gebruiken. Dit is een handige, gratis bolt-on-service voor VPN-abonnees die zeker de moeite waard is om hiervan te profiteren.

Betaalde plannen voor de anonieme e-mailservice worden geleverd met 30 GB gecodeerde opslag met desktop-synchronisatie-apps voor Windows, iOS en Android. G / PGP e-mailcodering, Taken / Notities / Kalender, POP3 / IMAP-ondersteuning, bestandsopslag, e-mailfiltering, adresboek en meer.

Toegewijde IP's voor streaming

Voor mensen die Amerikaanse Netflix, Hulu, BBC iPlayer - en andere streamingdiensten willen streamen - zijn de basis VPN-plannen niet voldoende.

Nadat u zich hebt geabonneerd, is het noodzakelijk om ook een Dedicated Streaming IPs-abonnement te krijgen. Het goede nieuws is dat gebruikers een kortingscode (TGLifetime50) kunnen gebruiken om de kosten van een jaarabonnement met een specifiek IP-adres enorm te verlagen. Met behulp van de code is het mogelijk om een ​​jaar lang toegewijde streaming IP te krijgen voor slechts $ 27,50. Als u echter wilt betalen voor een specifiek IP-adres voor de Britse iPlayer en voor US Netflix, moet u voor beide betalen, wat we vrij prijzig vinden.

Torguard-interface

TorGuard biedt ook een premium 'Residential IP VPN-service'. De provider verhuurt verouderde IP-adressen voor thuisgebruik rechtstreeks van grote ISP's in de VS en het VK, waardoor het lijkt alsof gebruikers verbinding maken via een standaard IP-adres voor thuisgebruik. De provider zegt dat dit het vrijwel onmogelijk maakt voor een website of een externe service om te bepalen of een gebruiker tunnelt via een bekende VPN-provider.

Bezoek TorGuard »

Snelheid en prestaties

Beweeg uw muis over de onderstaande grafiek om actuele snelheidsresultaten te zien voor de snelste VPN's op de markt

Snelheidstests voor TorGuard werden uitgevoerd met behulp van ons wetenschappelijke (servergebaseerde) snelheidstestsysteem. In de onderstaande grafiek ziet u de gemiddelden over alle vier de servers die we testen: Hong Kong, Australië, het VK en de VS.

Zoals u in de grafiek kunt zien, presteert TorGuard relatief goed in vergelijking met andere premium VPN's. De downloadsnelheden voor de maanden oktober en november waren gemiddeld 28,7 Mbps met burst-snelheden van 114,6 Mbps. Die snelheden zijn geweldig gezien de prijs van een jaarabonnement.

Snelheidsgrafiek downloaden

Ik besloot om elk van de servers afzonderlijk te bekijken om te zien hoe ze zich gedroegen. Ik ontdekte dat de Britse server iets lager presteerde dan gemiddeld met gemiddelde downloadsnelheden van 23,9 Mbps. Ondanks dit iets langzamere gemiddelde, waren snelheden goed genoeg voor streaming in HD - wat geweldig is.

download snelheid grafiek

Het goede nieuws voor TorGuard-abonnees is dat de verbindingssnelheden van de VPN de laatste tijd zijn verbeterd. Dit is een goed teken en laat zien dat de service investeert in betere servers en infrastructuur.

Torguard-snelheid tot nu toe

Lektesten

IPv4-lek gedetecteerd?
WebRTC-lek gedetecteerd?
Gegevenslimieten
Bandbreedte limieten
ProPrivacy.com SpeedTest (gemiddeld) N / A

Ik heb TorGuard getest op IP-lekken met ipleak.net. Het goede nieuws is dat ik het heb ontdekt geen IP-lekken, geen DNS-lekken en geen WebRTC-lekken. Torguard gebruikt standaard zijn eigen DNS-resolvers. Abonnees kunnen echter kiezen uit de volgende DNS-opties in de TorGuard-app-instellingen: Level3, Google, OpenDNS, Cloudflare, Quad9 of TorGuard Ad Blocking DNS. Dit is een leuke aanvulling op de service, maar om privacy- en veiligheidsredenen raden we over het algemeen aan om bij de eigen DNS-servers van TorGuard te blijven.

Prijs

Gebruikers kunnen TorGuard kopen op een aantal verschillende betalingsplannen. De eerste is een proxy-service die $ 5,95 per maand kost. Hiermee kunnen abonnees Socket Secure (SOCKS5) en Hypertext Transfer Protocol (HTTP) / Secure Sockets Layer (SSL) -proxy op vijf apparaten gebruiken. Abonnees kunnen de proxy-service gebruiken om toegang te krijgen tot elke torrent-client. Bovendien biedt de proxy-service toegang tot 200+ proxy Internet Protocol (IP) -adressen, in acht landen. Toegang is niet beperkt op gebruik of bandbreedte.

Proxy-prijslijst

Als een proxy-service niet jouw ding is, kun je de volledige premium VPN-service kopen voor $ 9,99 per maand ($ 11,54 indien gekocht in een bundel met de ingevoerde proxy-service). Die prijzen dalen aanzienlijk als u zich voor een langere periode vastlegt: $ 20,97 per kwartaal of $ 64,00 per jaar (wat neerkomt op slechts $ 5 per maand).

Alle plannen bieden hetzelfde serviceniveau, wat veel minder verwarrend is dan veel VPN's. Het enige verschil is dat TorGuard abonnees beloont voor het plegen van langere tijd.

Abonnees kunnen er ook voor kiezen om te betalen voor een specifiek IP-adres en port forwarding. Deze diensten zijn behoorlijk duur: $ 7,99 per maand, $ 18,99 per kwartaal, $ 36,99 per zes maanden of $ 54,99 per jaar. Gebruikers kunnen echter de kortingscode gebruiken "TGLifetime50" om hun VPN-abonnement en een speciaal IP-adres te krijgen voor streaming tegen de halve prijs. Dit zal de kosten van een jaarlijkse VPN met een enkel IP-adres verlagen tot slechts $ 57,50 (wat een extreem goede prijs is).

Betalingen worden geaccepteerd met creditcard, PayPal, Bitcoin of een groot aantal andere online betaalmethoden. TorGuard biedt meer betalingsopties dan zowat elke andere VPN. TorGuard biedt ook een aantal anonieme crypto-betaalmethoden, waaronder Monero. Ze accepteren ook Bitcoin- en Litecoin-betalingen via BTCpay (voor extra privacy in vergelijking met BitPay). TorGuard was de allereerste VPN-provider die begin 2018 Bitcoin- en Litecoin Lightning Network-betalingen begon te accepteren.

Geldteruggarantie

Ook geweldig: TorGuard biedt een geld-terug-garantie van zeven dagen, zodat u de service volledig zonder risico kunt testen. Die garantie is echter niet beschikbaar voor iedereen die betaalt met cryptocurrencies. Bovendien biedt TorGuard geen terugbetaling aan klanten die kiezen voor een specifiek IP-adres. Dit zijn voorwaarden om in gedachten te houden - als u teleurstelling wilt voorkomen.

Makkelijk te gebruiken

ramen
MacOS
Android
Linux
iOS
Windows telefoon

Inschrijven

Aanmelden bij TorGuard is leuk en gemakkelijk. Om zich met een creditcard aan te melden, moeten gebruikers een e-mailadres, volledige naam, factuuradres en wachtwoord overhandigen. Mensen kunnen echter valse informatie en bitcoins gebruiken om te betalen, waardoor ze zichzelf verder beschermen met een laag anonimiteit in de abonnementsfase.

Abonnees hebben een enorm aantal betalingsopties: Visa, Amex, Mastercard, Discover, PayPal, Altcoins, Alipay, CashU, PaySafeCard, cadeaubonnen en Bitcoin (wat veruit de beste is voor anonimiteit). TorGuard stuurt een e-mail waarin wordt uitgelegd hoe u aan de slag kunt zodra de klant zich heeft geabonneerd.

Eenmaal ingeschreven kunnen consumenten inloggen op het ledengedeelte en de client downloaden die ze nodig hebben. De clients downloaden snel en installeren met groot gemak. Eenmaal geïnstalleerd, hoeft u alleen maar de software uit te voeren, in te loggen, de gewenste coderingsopties te selecteren en verbinding te maken met een server.

De TorGuard Windows VPN-client

Ondanks dat het eenvoudig en overzichtelijk is, heeft de client van TorGuard alle benodigde pro-functies die u zou verwachten van een top-end VPN-service.

Een kill-schakelaar voorkomt dat gebruikers gegevens lekken naar hun internetprovider (ISP) door alle gegevens standaard door de VPN-tunnel te laten gaan (indien toegepast). Daarnaast is er ingebouwde Web Real-Time Communication (WebRTC), DNS en Internet Protocol versie 6 (IPv6) bescherming die allemaal kunnen worden in- en uitgeschakeld in de instellingen. Bovendien heeft TorGuard nu Stunnel (obfuscated servers) toegevoegd aan zijn desktopclients (zowel Windows als Mac)

Abonnees kunnen verbinding maken via Transmission Control Protocol (TCP) of User Datagram Protocol (UDP). UDP is beter voor streaming omdat het sneller is. Abonnees kunnen het gewenste coderingsniveau selecteren - we raden u aan te kiezen voor AES-256 omdat dit de veiligste optie is (en nu beschikbaar is op alle TorGuard-servers).

Verbinding maken met de servers van TorGuard is uiterst eenvoudig - kies gewoon een serverlocatie en klik op Verbinden. De VPN heeft ongeveer twintig seconden nodig om verbinding te maken en maakt duidelijk wanneer een verbinding tot stand is gebracht.

Andere platforms

TorGuard is ook beschikbaar op Android, iOS, OS X en Linux. Het heeft aangepaste apps voor mobiele apparaten. TorGuard VPN verkoopt ook flashed routers en heeft handleidingen voor het flashen van DD-WRT en Tomato routers met zijn software (voor het verbinden met OpenVPN), samen met Boxee routers (alleen PPTP). Dit is een geweldige toevoeging en het is leuk om een ​​voorgeflashte router in de uitverkoop te zien.

Android

Ik heb het Android-platform gedownload en gebruikt. Ondanks het feit dat het veel minimaler is dan de Windows-software, werkte het zonder problemen. Verbindingssnelheden waren dezelfde als die we op de Windows-client tegenkwamen. OpenVPN is beschikbaar vanuit de client en gebruikers kunnen de coderingsinstellingen wijzigen en maximaal AES 256 selecteren met 512 SHA (wat een uiterst robuuste vorm van codering is).

Helaas is er geen kill-schakelaar op Android. Bovendien; Ik ben geen DNS-lekken tegengekomen tijdens het gebruik van de Android-client en TorGuard vertelde me dat de client DNS-lekbescherming omvat. Ook uitstekend: Torguard heeft Stunnel (obfuscated servers) toegevoegd aan de Android-client. Hierdoor kunnen mensen hun VPN-gebruik voor de ISP verbergen en kunnen ze Firewalls in landen als China en Iran omzeilen.

iOS

De iOS-app biedt alleen IPsec- of IKEv2-codering. Om verbinding te maken met OpenVPN, moet u dus de OpenVPN Connect-app van derden gebruiken. Het goede nieuws is dat TorGuard handleidingen heeft om u te helpen deze opstelling op te zetten.

Helaas is er geen kill-schakelaar op iOS. Het implementeert echter wel DNS-lekbescherming.

Linux

TorGuard is een van de weinige VPN-providers die een VPN-client-app biedt met een grafische gebruikersinterface (GUI) voor alle distro's van Linux. Dit maakt TorGuard een uitstekende optie voor Linux-gebruikers.

Overige / gratis services

De belangrijkste extra service die beschikbaar is op TorGuard is het anonieme e-mailaccount. Dit is beschikbaar voor verschillende kosten, maar wordt gratis geleverd met een VPN-abonnement. De gratis versie geeft toegang tot 10 MB gecodeerde e-mailopslag. Je kunt het op elk besturingssysteem gebruiken.

Klantenservice

Geldteruggarantie
24 uur per dag ondersteuning
Live chat
Geld terug garantie lengte 7
Gratis uitproberen Nee

Klantondersteuning op TorGuard wordt afgehandeld via een 24/7 chatservice op haar website. Als om welke reden dan ook de livechat uitgeschakeld lijkt te zijn, navigeer dan naar de "Download TorGuard nu" pagina - waar de livechat altijd beschikbaar is.

De livechat is een uitstekende bron waarmee zowel potentiële abonnees als klanten vragen over de service kunnen stellen. De vertegenwoordigers zijn zeer aantrekkelijk, deskundig en vriendelijk. Bovendien communiceren ze snel en hebben ze alle koppelingen die ze nodig hebben binnen handbereik. Het resultaat is dat ze gebruikers snel kunnen adviseren over het oplossen van problemen en ze kunnen koppelen aan handleidingen om de klus te klaren.

Bovendien kunnen abonnees een ticketsysteem gebruiken om vragen te stellen, die TorGuard via e-mail beantwoordt. Ik wilde een aantal zeer technische vragen stellen over de codering, dus nam ik contact met hen op via het ticketsysteem. Ik kreeg binnen 24 uur antwoord van hun technische team, dat me alles vertelde wat ik moest weten over recente verbeteringen aan de service.

TorGuard biedt ook installatiehandleidingen en zelfstudies om mensen te helpen alles in te stellen, van geflashde routers tot OpenVPN met behulp van apps van derden. Verder heeft de website subsecties voor elk verschillend platform, zodat gebruikers de gidsen kunnen krijgen die op hen van toepassing zijn.

Privacy en beveiliging

Obfuscation (stealth)
IPv4-lekbescherming
IPv6-lekbescherming
WebRTC-lekbescherming
Dodemansknop
Zelf gehoste / proxy DNS Ja

TorGuard is een in de VS geregistreerd bedrijf. Dit betekent dat, in theorie, de Amerikaanse overheid warrants en gag-bevelen zou kunnen geven om TorGuard te dwingen om aan onderzoeken te voldoen zonder haar abonnees te informeren. Helaas geldt dit voor alle in de VS gevestigde bedrijven, vandaar dat de VS als een dubieuze plek wordt beschouwd in termen van privacy.

TorGuard's privacybeleid stelt dat het geen gebruiks- of verbindingslogboeken bijhoudt, wat ideaal is. EEN nul logboekbeleid is uitstekend. Het betekent dat als TorGuard door de overheid wordt benaderd met een bevelschrift, het niet veel te overhandigen heeft. Het enige dat TorGuard bijhoudt, is factuurgegevens. Omdat het echter mogelijk is om met Bitcoins te betalen - zelfs dit deel van het proces kan indien nodig met een valse naam worden gedaan.

Dit is wat TorGuard te zeggen heeft over vallen onder de Amerikaanse jurisdictie:

“Onze juridische vertegenwoordiging op dit moment is comfortabel met de huidige bedrijfsstructurering in de VS, maar we zouden niet aarzelen om alle activa internationaal te verplaatsen als de grond onder onze voeten verschuift. Alle belangrijke factureringsinfrastructuur, authenticatieservers en technisch personeel zijn al internationaal gevestigd. ”

Versleutelingsprotocollen

IKEv2
OpenVPN
PPTP
L2TP / IPsec
SSTP
Andere protocollen Shadowsocks, Stunnel, SSH-tunneling, OpenConnect / AnyConnect, SSL-proxy

Alle platforms kunnen verbinding maken met TorGuard met behulp van OpenVPN (ons aanbevolen protocol). OpenVPN is echter alleen native in Windows en OS X. Op iOS worden Internet Protocol Security (IPsec) en Internet Key Exchange versie 2 (IKeV2) standaard geleverd en moet u OpenVPN Connect installeren om OpenVPN te gebruiken. Op Android is het noodzakelijk om OpenVPN-software van derden te gebruiken (beschikbaar in Google Play Store). Hoewel dit een beetje lastig is, is de realiteit dat OpenVPN-software van derden gratis, veilig en zeer eenvoudig te installeren is.

Abonnees kunnen ook kiezen tussen Point-to-Point Tunneling Protocol (PPTP) en Layer 2 Tunneling Protocol (L2TP) als ze dat willen (door verbinding te maken met Viscosity). We raden u echter aan PPTP weg te blijven omdat het niet meer veilig is - dus de officiële client met ingebouwde OpenVPN is perfect. Wat ik erg leuk vind aan deze service is dat abonnees kunnen kiezen tussen veel verschillende OpenVPN-coderingssterktes:

TorGuard biedt ook de optie om een ​​"stealth-proxy" in te schakelen (te vinden in de TG lite-app>meer instellingen>volmacht>TorGuard Stealth Proxy). Gebruikers kunnen kiezen uit vijf Japanse of vijf Amerikaanse servers, waarmee wordt verbonden via een gecodeerde SOCKS5-proxy-tunnel. Dit voegt een tweede laag AES-256 (Advanced Encryption Standard) -versleuteling toe. Deze optie is geweldig voor mensen die firewalls zoals de Great Firewall of China willen omzeilen.

Dit is wat TorGuard te zeggen heeft over het aanbieden van verschillende niveaus van codering op het platform:

“Als je zegt dat er bekende kwetsbaarheden zijn voor BF - CBC, zou je kunnen aannemen dat het volledig kapot is. Dit is (nog) niet het geval, en als er ondersteunend bewijs hiervoor was, zouden we de optie uit onze software verwijderen. Door meerdere coderingsopties toe te voegen aan ALLE OpenVPN-servers (BF CBC, AES128, AES 256), kan de gebruiker zijn eigen keuze maken op het gebied van verbindingsbeveiliging. ”

Het VPN.ac-schandaal

Twee jaar geleden beschuldigde VPN.ac TorGuard van het stelen van zijn code. Hoewel sommige mensen dit misschien niet als een probleem zien, was het probleem (volgens VPN.ac) dat TorGuard de code niet correct had gekopieerd en consumenten beveiligingsproblemen had nagelaten. TorGuard ontkende dat het expres iets verkeerd had gedaan en beweerde dat een externe ontwikkelaar het probleem had doorgegeven.

Volgens TorGuard was het probleem zeer snel opgelost en was het TorGuard-platform volledig beveiligd sinds het probleem werd opgelost. Bovendien draait TorGuard nu al zijn servers. Abonnees hoeven zich dus geen zorgen te maken bij het gebruik van TorGuard-clients.

Laatste gedachten

TorGuard's OpenVPN-coderingsopties zijn formidabel. Abonnees krijgen een service die enkele van de hoogste coderingsniveaus op de markt biedt, met de optie om niets te doen voor taken die niet zoveel privacy vereisen. Dit geeft consumenten een enorme hoeveelheid keuze, waardoor ze de service op verschillende manieren op verschillende tijdstippen kunnen gebruiken, wat fantastisch is.

Snelheden deden het zelfs goed, zelfs bij de sterkste coderingsinstellingen, en het privacybeleid van nul logboeken spreekt voor zich. Een keuze aan servers in meer dan 50 landen maakt de service goed af. Deze VPN heeft uitstekend ondersteunend personeel, uitstekende gidsen, het verkoopt een flashed router (en heeft gidsen voor het instellen van flashed routers). Bovendien biedt het een nuttige geld-terug-garantie van 7 dagen.

Hoewel het enigszins prijzig is voor een abonnement van één maand, is het in lijn met de top van de VPN-markt en zijn de prijzen op jaarbasis veel redelijker. Een indrukwekkende VPN-service.

Bezoek TorGuard »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me