TotalVPN beoordeling

TotalVPN

 • pricing

  Van $ 5.99
  / maand

ProPrivacy.com partituur
4 van de 10

Samenvatting

TotalVPN is een nieuwe provider die een plons wil maken op de VPN-markt. Dankzij zijn eenvoud en goede prijs zouden we niet verbaasd zijn als het binnen een paar jaar zijn doel bereikt. Vanaf maart 2017 accepteren TotalVPN en zusterbedrijf SaferWeb geen nieuwe gebruikers. Of dit het definitieve einde van TotalVPN en SaferWeb betekent, valt nog te bezien, maar in de tussentijd raden we ten zeerste aan om een ​​aantal betrouwbare, alternatieve VPN's te bekijken. Klik op de onderstaande knop om onze topaanbevelingen te bekijken!

UPDATE 8 maart 2017: Vanaf deze datum accepteren TotalVPN en zusterbedrijf SaferWeb geen nieuwe gebruikers. Of dit het definitieve einde van TotalVPN en SaferWeb betekent, valt nog te bezien, maar in de tussentijd raden we ten zeerste aan om een ​​aantal betrouwbare, alternatieve VPN's te bekijken. Klik op de onderstaande knop om onze topaanbevelingen te bekijken!

UPDATE 11 augustus 2016: Sinds we onze service hebben beoordeeld, hebben we een aantal verontrustend negatieve opmerkingen ontvangen, waarvan sommige betrekking hebben op onverwachte betalingen van klantenaccounts. We zijn van plan dit te onderzoeken en deze service opnieuw te beoordelen. In de tussentijd raden we u aan om zowel de onderstaande recensie volledig te lezen als de commentaren te bekijken om een ​​weloverwogen beslissing te nemen.

Als u op zoek bent naar een gratis VPN-service, hebben we hier een gratis VPN-lijst met een aantal goede alternatieven.

Kenmerken

 • 25 serverlocaties
 • 3 gelijktijdige verbindingen
 • Gratis optie
 • OpenVPN
 • SmartDNS
 • Geen gebruikslogboeken
 • Ondersteuning voor alle apparaten
 • Geen bandbreedte of gegevenslimieten

Snelheid en prestaties

Gelukkig was er niets mis tijdens het controleren op DNS-lekken, inclusief IPv6 en de WebRTC-bug. Tests op beide moeten periodiek worden uitgevoerd als een beveiliging en om te controleren of uw VPN-service werkt volgens de standaard waarvoor u hebt betaald.

Snelheidstests waren een beetje vreemd. De prestaties waren consistent redelijk goed tot geweldig, maar toen de werkelijke gegevens doorkwamen, waren snelheden tussen één en twee Mbps niet ongewoon (wat begrijpelijk is enigszins verontrustend). Nogmaals, Soundcloud, meerdere tabbladen en online streaming films voor meer dan twee uur gingen allemaal af zonder meer dan een kleine hik hier en daar (en die waren er maar weinig tussen). Nogmaals, het is de moeite waard om het gratis plan te gebruiken om dingen te bekijken als je je hierover zorgen maakt, terwijl je regelmatig testt met.net. Dit komt waarschijnlijk omdat TotalVPN zijn netwerk anoniem bewaakt voor gebruik en u alleen de bandbreedte biedt die u nodig hebt.

Prijzen en plannen

TotalVPN biedt twee opties voor abonnees: gratis of $ 7,79 per maand voor het Total Premium Plan. De eerste heeft slechts drie serverkeuzes, terwijl de laatste 30+ servers omvat en niet wordt gehinderd door de snelheidslimiet die bij de gratis optie is betrokken. Beide plannen worden later in deze review in meer technische details verkend.

Als u besluit om te gaan met het Total Premium Plan, wordt u getrakteerd op een speciale ProPrivacy.com 20% korting! Dat gezegd hebbende, deze promotionele prijzen zijn beperkt tot de eerste betalingsronde. Daarna wordt het standaardbedrag in rekening gebracht.

Geen van beide plannen zal de bank echter waarschijnlijk breken. Het gratis plan - hoewel beperkt - is ongetwijfeld aantrekkelijk, terwijl het Total Premium Plan een van de meest concurrerende prijzen op de markt is. U kunt zich aanmelden en beide betalen met een creditcard. Cryptocurrencies zoals Bitcoin zijn helaas nog geen optie.

Als u besluit om te gaan met het Total Premium Plan, wordt u ook getrakteerd op een 30 dagen geld-terug-garantie. Deze garantie, in combinatie met het gratis abonnement, biedt u de mogelijkheid om de service twee keer te testen om er zeker van te zijn dat deze voor u geschikt is. Best netjes!

Privacy en beveiliging

TotalVPN biedt vier coderingsprotocollen: IKEV2, IPsec, PPTP en OpenVPN - de laatste bevelen we het meest aan voor beveiliging en alles behalve extreme snelheidsproblemen. P2P-bestandsdeling is niet uitdrukkelijk verboden, noch expliciet aangemoedigd, maar het is toegestaan ​​als u akkoord gaat met hun Servicevoorwaarden.

De locatie van het bedrijf in het VK werpt een aantal vlaggen op met betrekking tot de naleving van de autoriteiten, en TotalVPN zal dit doen als zij wordt gedagvaard door een overheidsinstantie. Dat gezegd hebbende, als je niet bezig bent met een gevaarlijke activiteit van de illegale variëteit online, moet je in orde zijn.

Opmerkelijk is ook dat verkoopgeschillen worden beheerst door Amerikaanse wetten volgens het precedent van de staat Massachusets. Verbindingsregistratie is niet ideaal, maar voor veel mensen acceptabel genoeg en komt helaas vaak voor.

Versleuteling tijdens het gebruik van OpenVPN wordt uitgevoerd met behulp van AES-128 bit CBC, met een 4096-authenticatiecertificaat. Het zou leuk zijn om in de toekomst een upgrade naar AES 256 en SHA-1 te zien, hoewel de beschikbare codering geenszins sjofel is.

Laatste gedachten

Elk kind heeft groeipijnen, net als elk bedrijf, inclusief Total VPN. Hoewel, zoals uit onze review blijkt, het in dit vroege stadium de verwachtingen overtreft met een toegankelijke klant een paar tweaks korter dan groots, een vlotte website, zeer voordelige prijsopties en een gratis abonnement. Bezoek vandaag zijn website om te zien of TotalVPN de juiste VPN-service voor u is!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me