Trust.Zone Beoordeling

Trust.Zone

 • pricing

  Van $ 3.33
  / maand

ProPrivacy.com partituur
6.8 van de 10

Samenvatting

Trust Zone is een VPN-provider op de Seychellen. Ze beweren een nullogboekbeleid te hebben en ze hebben een aantal verbeteringen aangebracht sinds onze oorspronkelijke beoordeling in 2015 en de daaropvolgende follow-up vorig jaar. Hoewel het doel van het bedrijf grotendeels hetzelfde blijft, hebben gebruikers nu toegang tot meer functies, servers, verbindingen en applicaties voor een lagere prijs. We bespreken de nieuwe functies die ze aan de service hebben toegevoegd en verschillende aspecten van deze service in deze Trust Zone VPN-review.

Snelle statistieken

 • ProPrivacy.com SpeedTest (gemiddeld)
  18 Mbps
 • Jurisdictie
  Seychellen
 • Gelijktijdige verbindingen
  3
 • landen
  32

Kenmerken

Trust.Zone is geregistreerd op de Seychellen, wat geweldig nieuws is als u op zoek bent naar privacy. De Seychellen zijn vrijgesteld van alle verplichte gegevensbewaarwetten, waardoor het een geweldige basis is voor een VPN.

Trust.Zone beweert ook nul logs van gebruikersactiviteit op de VPN-servers bij te houden. Extra Solutions Ltd is het moederbedrijf van Trust.Zone en verder onderzoek wijst niet op iets verdachts bij dit bedrijf.

In de loop der jaren heeft Trust.Zone hard gewerkt om het aantal servers dat het beheert te verbeteren. Momenteel beschikt de service over een indrukwekkende 170 servers in 98 afzonderlijke geografische zones in 36 verschillende landen, met locaties als Zuid-Afrika, Hong Kong, Nieuw-Zeeland en Singapore. Enigszins teleurstellend, er is nog steeds maar één server op zowel het Afrikaanse als het Zuid-Amerikaanse continent.

Alle pakketten bevatten nu speciale IP-adressen voor streaming, terwijl verbindingen kunnen variëren van één apparaat op de proefversie tot vijf gelijktijdige verbindingen op het tweejarige abonnement.

Bezoek Trust.Zone »

Snelheden en prestaties

Het meest kritieke aspect van elke VPN-service is hoeveel effect dit heeft op uw verbindingssnelheid. Om een ​​beter beeld te krijgen van de prestaties van Trust.Zone, heb ik een paar snelheidstests uitgevoerd op de servers van Trust.Zone in Duitsland, het VK en de VS.

Trust.Zone downloadsnelheden

De grafieken tonen de hoogste, laagste en gemiddelde snelheden voor elke server en locatie. Zie onze uitleg over de volledige snelheidstest voor meer informatie.

Zoals u kunt zien, kwamen de meeste van mijn testresultaten vrij positief terug, met uitzondering van de Duitse server. Terwijl andere locaties de verbinding slechts een beetje vertraagden, was Duitsland aanzienlijk armer.

Onze oorspronkelijke ervaring met het product bracht een aantal DNS-lekken aan het licht, maar volgens Credit.Zone werd het probleem in 2017 snel en efficiënt opgelost. Sindsdien heeft het bedrijf een aantal belangrijke verbeteringen aangebracht om dit probleem tot een ding te maken het verleden. Dit omvat een gloednieuwe pagina die gebruikers precies uitlegt wat een DNS-lek is en alle functies die sindsdien zijn geïmplementeerd om gebruikers te beschermen, waaronder een Internet Kill Switch, DNS Leak Protection en WebRTC Protection.

Prijzen en plannen

1 maand

$ 3.33
per maand

Trust.Zone laat klanten de VPN uitproberen voordat ze zich aanmelden met een gratis proefperiode van drie dagen. Houd er rekening mee dat deze gratis proefversie u ook beperkt tot 142 van de 170 verschillende servers en slechts 1 GB aan gegevens, dus het wordt afgeraden om grote bestanden te streamen of te downloaden. Prijzen voor Trust.Zone volgen een standaardmodel, met verschillende kortingen, afhankelijk van de lengte van uw plan. Er is een maandelijkse prijsstijging naar $ 8,88 geweest, wat beter de industriestandaard weerspiegelt met meer servers en functies om op te starten. Gebruikers kunnen niet meer om de drie maanden betalen, omdat deze laag is vervangen door een nieuw 2-jarig aanbod. Deze nieuwe selectie introduceert 5 gelijktijdige verbindingen en is regelmatig te vinden met korting door seizoensverkoop.

TrustZone prijzen

Als u de gratis proefversie overslaat en u aanmeldt voor een Trust.Zone-abonnement, heeft u een geld-terug-garantie van tien dagen waarop u kunt terugvallen als u niet tevreden bent. Houd er rekening mee dat u Trust.Zone per e-mail op de hoogte moet stellen van uw besluit om te annuleren.

Trust.Zone accepteert een breed scala aan betaalmethoden: alle gangbare creditcards, PayPal, Alipay, belangrijke cryptocurrencies en zelfs directe bankoverschrijving.

Veiligheid en privacy

Met het primaire doel van een VPN om uw internetverbinding te coderen en te beveiligen, moet een VPN-provider uitstekende coderingsstandaarden gebruiken om door ProPrivacy.com te worden aanbevolen. Trust.Zone slaagt voor deze test met een AES-256-CBC-cijfer, SHA256-authenticatie en een RSA-2048-handshake.

Zoals ik al eerder zei, beweert Trust.Zone een strikt beleid voor niet-loggen, dat overeenkomt met de afwezigheid van wetten voor gegevensbewaring op de Seychellen.

Trust.Zone gebruikt het OpenVPN-protocol met de Windows-client, wat goed nieuws is als u op zoek bent naar een veilige VPN. Het opzetten van een verbinding via L2TP / IPSec is ook mogelijk, hoewel alleen aanbevolen voor bepaalde mobiele platforms.

Wilt u uw beveiliging tijdens torrenting verbeteren? Het downloaden van films, muziek en software via P2P is toegestaan ​​op alle Trust.Zone-servers.

De Trust.Zone Windows-client wordt geleverd met een automatische internet-kill-schakelaar, evenals de mogelijkheid om automatisch te starten en verbinding te maken met een VPN-server bij het opstarten van uw pc.

Makkelijk te gebruiken

De Trust.Zone-website is niet veel veranderd sinds de laatste ProPrivacy.com-review in 2015. Het gepolijste gevoel van de website zorgt voor een aangename gebruikerservaring, van aanmelden tot het beheren van uw account.

Op de pagina Beheer van Trust.Zone kunt u de start- en vervaltijd van uw plannen bekijken, samen met een handige bandbreedteteller zodat u uw verkeer kunt bijhouden.

Ik zal hier ook vermelden dat Trust.Zone een actieve kanarie-pagina bewaart. Deze pagina laat zien of een VPN-provider heeft moeten voldoen aan gerechtelijke bevelen. Een kanarie kan een mooie manier zijn om de transparantie te vergroten, maar moet niet als een garantie voor de privacy worden beschouwd.

Er zijn ook actieve Facebook-, Google Plus- en Twitter-profielen voor het geval u snel contact moet opnemen met de ondersteuning van Trust.Zone.

Ondersteuning

Een van de belangrijkste factoren bij het kijken naar een VPN is de klantenondersteuning van de provider. Helaas was ik teleurgesteld om te horen dat Trust.Zone alleen ticketondersteuning en een standaardpagina met veelgestelde vragen biedt.

Ticketondersteuning is ook niet 24/7 beschikbaar, met kantooruren van maandag tot vrijdag van 06:00 tot 16:00 GMT.

Om een ​​beter beeld te krijgen van de ondersteuning van Trust.Zone, diende ik een testticket in met enkele basisvragen. Ik was blij om vijf uur na het indienen van mijn ticket om 10.30 uur GMT een snel en efficiënt antwoord te ontvangen.

Hoewel ik binnen een paar uur bevredigende ondersteuning kon krijgen, zou ik graag meer ondersteuningsopties van Trust.Zone zien, vooral met andere VPN's die livechat, telefoon en zelfs Skype-ondersteuning bieden!

Software

Inschrijven

Aanmelden voor Trust.Zone is een eenvoudig proces dat ongeveer vijf minuten duurt van start tot finish.

Voor het registreren van een account is een e-mailadres vereist (Trust.Zone stuurt u een activerings-e-mail), wachtwoord en het invullen van een beveiligings Captcha.

Nadat uw account is aangemaakt, kunt u het Trust.Zone-abonnement selecteren dat u wilt kopen, gevolgd door de betaalmethode. Eenmaal betaald, download en installeer Trust.Zone op het platform van uw keuze en u bent helemaal klaar!

Op het moment van schrijven biedt Trust.Zone een korting van 10% als u betaalt met Bitcoin of andere cryptocurrencies.

Windows VPN-client

De Trust.Zone Windows-client lijkt precies dezelfde client te zijn uit de laatste ProPrivacy.com-review in 2015. Hoewel er geen grote problemen met de client zijn, zou een visuele update een mooi tintje zijn voor esthetische doeleinden, omdat er een verouderd gevoel is naar de huidige app.

De Windows-client heeft veel welkomstfuncties, waaronder een automatische internet-kill-schakelaar, automatische startfunctie en een mooie selectie poorten die u kunt gebruiken om verbinding te maken met de VPN.

Ik moet hieraan toevoegen dat ik een irritant probleem had met de Trust.Zone-client. Als u de client start (zonder verbinding te maken met een VPN-server), wordt een afzonderlijk netwerk gemaakt dat de internetverbinding van uw huidige netwerk verstoort. Hoewel dit eenvoudig kan worden opgelost door de client te sluiten (of verbinding te maken met de VPN), kan het een frustrerend probleem zijn voor gebruikers die voor het eerst in gebruik zijn.

Android & iOS

Trust.Zone heeft de afgelopen jaren haar bereik uitgebreid met nieuwe mobiele applicaties voor Android en iOS. De gebruikersinterface is bijna identiek aan de desktopversie, maar het is duidelijk beter geschikt voor mobiel met een veel schonere uitstraling.

Alle functies zijn beschikbaar voor alle versies van de applicatie dankzij deze uniformiteit, waardoor Trust.Zone ideaal is voor gebruikers die privacy nodig hebben op een aantal apparaten.

Linux & MacOS

Momenteel biedt Trust.Zone momenteel geen all-in-one-applicaties voor andere besturingssystemen. Linux en macOS worden nog steeds ondersteund door aangepaste configuraties, maar dit is ongetwijfeld lastiger om aan de slag te gaan voor mensen met minder technische kennis.

Gelukkig biedt Trust.Zone een aantal installatiehandleidingen voor deze platforms, waaronder oudere besturingssystemen zoals Windows Vista tot het huidige aanbod op de markt zoals mac OS X en verschillende versies van Linux.

Laatste gedachten

Voor een betaalbare VPN-service is Trust.Zone degelijk genoeg als je net begint met VPN's. Dat gezegd hebbende, zijn er nogal wat problemen die VPN-veteranen misschien niet aanspreken. De verbindingssnelheid op sommige servers kan teleurstellend zijn, terwijl meer ondersteuningsopties ook welkom zijn.

Ik was erg blij om te zien dat Trust.Zone problemen met DNS-lekken snel oploste door bescherming voor de client te versterken en zelfs gidsen voor nieuwe gebruikers toe te voegen om te leren wat DNS-lekken zijn.

Kortom, Trust.Zone is een fatsoenlijke, goedkope VPN, vooral als u zich voor de lange termijn aanmeldt en een goedkoop maandelijks tarief vastlegt. Meld u aan voor de gratis proefperiode en bekijk ze zelf!

Bezoek Trust.Zone »

Heeft u vragen of opmerkingen over Trust.Zone? Laat ze hieronder!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me