VortexVPN beoordeling

VortexVPN

ProPrivacy.com partituur
1 van de 10

Samenvatting

VortexVPN is nu opgehouden te bestaan. Ga naar deze pagina om de beste VPN's voor Android te bekijken.

pricing & Plannen

Het VortexVPN-abonnement verschilt van wat we eerder hebben gezien, in plaats van dat het u voor een tijdsperiode kosten in rekening brengt voor de gegevens die u gebruikt, waarvan we denken dat het vrij inventief is - dit heeft natuurlijk voor- en nadelen. Het is geen verrassing dat hoe meer gegevens u registreert, hoe goedkoper het wordt. Wanneer u de Android-app downloadt, krijgt u 250 MB om deze gratis te evalueren. Houd er ook rekening mee dat alle gegevens die u koopt na een jaar verlopen zijn, maar wij denken dat dit voldoende lang duurt.

VortexVPN_Pricing

Kenmerken

VortexVPN verschilt van andere providers in het feit dat het uitsluitend is gericht op het bieden van de beste service voor Android-gebruikers. Op dit moment bieden ze slechts 4 servers in 4 verschillende landen, dus de toegang is beperkt, maar vanwege hun locaties zijn ze redelijk goed voor geoblocked services. Ze roemen op hun website over het comprimeren van webpagina's om uw gegevensgebruik te verminderen en dit werkt echt en verrassend genoeg wordt uw gegevensgebruik na compressie berekend. In vergelijking met hun kleine formaat hebben ze een mooie, goed afgeronde service, zoals we hieronder uitleggen of je kunt ze meteen gaan bekijken:

Veiligheid & Privacy

In tegenstelling tot de meeste andere providers bieden ze alleen een OpenVPN-coderingsservice die volgens ons niet als een nadeel moet worden gezien, omdat we denken dat dit in elk geval de veiligste is - en ze gebruiken daarbij een 1024-bits!

Ze zijn een Nieuw-Zeelandse onderneming met hun hoofdserver in Zwitserland, dus de wet heeft een zeer beperkt bereik, maar ze registreren nog steeds uw in- en uitlooptijden voor netwerkstatistieken, maar controleren geen netwerkverkeer.

De website

Ze hebben een zeer eenvoudige website die gemakkelijk te navigeren is, maar we denken dat ze misschien wat meer details over services kunnen bevatten & beveiliging en een nieuwspagina waar gebruikers de ontwikkeling kunnen zien die ze beloven.

VortexVPN_Home

Ondersteuning

Net als bij de meeste andere kleine VPN-providers heeft VortexVPN slechts een klein team en kan geen volledige 24/7 ondersteuning bieden. Hun ticketondersteuning is echter zeer efficiënt en we hebben altijd binnen 24 uur een reactie van hen ontvangen.

VortexVPN_Support

Het proces

Inschrijven

Aanmelden voor een account is net zo eenvoudig als bij elk ander bedrijf, maar de betaling kan meer een farce zijn omdat ze alleen BitCoin-betalingen accepteren (kaartbetalingen zijn in de toekomst beschikbaar).

Vortex_Account

De Android-client

Omdat hun belangrijkste focus op Android is, is dit het platform waarop we de meeste testen hebben uitgevoerd. De app is eenvoudig te installeren en gebruiken. Er is hier heel weinig om over te praten of te informeren, u kunt alleen maar een server selecteren en verbinding maken - eenvoudig.

Vortex_AndroidHome Vortex_Server Vortex_Connected

De hoofdpagina van de app

Een server selecteren - toont de pings, wat een handige snelheidsindicator is

Verbonden met de Dublin-server

Prestaties (snelheid, DNS en IP-test)

De DNS- en IP-tests kwamen allemaal geweldig terug en de snelheidstests waren erg goed, zoals de onderstaande tabel laat zien.

Vortex_SpeedNoVPN Vortex_SpeedOpenVPN
Geen VPN OpenVPN-verbinding

Omdat ze op hun website zeggen dat ze ernaar streven uw gegevensgebruik en laadtijden van pagina's te verminderen, hebben we een aantal webactiviteiten uitgevoerd met en zonder actieve VPN-service (waarbij u cache en andere browsergegevens tussendoor wist). Tijdens deze periode hebben we ons gegevensgebruik vastgelegd en vastgesteld dat we inderdaad met de actieve VPN-service redelijk minder hebben kunnen gebruiken - dit zal natuurlijk afhangen van het type websites dat u gebruikt. We hebben ook iets snellere laadtijden opgemerkt, wat ook geweldig was.

Andere platforms

Helaas kunnen we geen Windows-client bespreken, want die is er niet. Via hun website kunt u de OpenVPN-configuratiebestanden downloaden die u met een aantal apparaten kunt gebruiken en ze helpen u bij het instellen ervan met de OpenVPN-software (op iOS, Linux en Windows) - wat we hebben gedaan.

Prestaties (snelheid, DNS en IP-test)

Hoewel ze het voor Android optimaliseren, hebben we het toch een snelheidstest op Windows gegeven. We waren een beetje verrast en teleurgesteld over de resultaten in vergelijking met Android, maar het werkte nog steeds goed. De beeldcompressie die ze gebruiken was echter veel zichtbaarder en irritant op een groter scherm (we hebben het ook op een tablet getest en dat was draaglijk).

Vortex_NoVPN Vortex_VPN
Geen VPN Met OpenVPN-software

Conclusie

We vonden leuk

  • Eenvoudige app
  • Geweldige snelheden op Android
  • Minder netwerkgebruik
  • Gratis uitproberen

We waren daar niet zo zeker van

  • Gebruik het op andere platforms
  • Snelheid van klantenservice
  • Kan compressiesnelheid niet aanpassen

We haatten het

  • Klein aantal servers

Hoewel niet zo geweldig op pc-platforms, vonden we VortexVPN over het algemeen een geweldige service als u op zoek bent naar een speciale Android VPN-provider die uw gegevensgebruik vermindert en de levensduur van de batterij verlengt.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me