VPN onbeperkte beoordeling

VPN onbeperkt

 • pricing

  Van $ 2,78
  / maand

 • deblokkeert:


  • Netflix

  • iPlayer

  • Hulu

VPN Unlimited is een in de VS gevestigde service die over het algemeen als een goede alleskunner wordt beschouwd. Gevestigd zijn in de VS is niet ideaal voor een privacydienst. De VPN houdt echter geen invasieve logboeken bij - en implementeert OpenVPN-codering - die de VPN voor de meeste mensen veilig genoeg zou moeten maken.

De VPN heeft een ruime keuze aan servers in 70 landen, waardoor het goed is om wereldwijd veel content te deblokkeren. Het nadeel is dat WebRTC-lekken op macOS en Windows handmatig moeten worden aangesloten om deze VPN op IPv6 te beveiligen. Wat snelheden betreft, werkt deze VPN in orde - met verbindingssnelheden die goed genoeg zijn voor streaming in HD.

ProPrivacy.com partituur
7.4 van de 10

Samenvatting

Net als bij andere VPN-providers heeft VPN Unlimited verschillende abonnementsniveaus, met voordelen en kortingen die worden geboden aan klanten die zich voor een langere periode verbinden. Het leuke van VPN Unlimited is dat het populaire streamingdiensten zoals Netflix US en BBC iPlayer deblokkeert. Potentiële abonnees kunnen de VPN ook testen met de geld-terug-garantie van 7 dagen.

Snelle statistieken

 • Jurisdictie
  Verenigde Staten van Amerika
 • landen
  70
 • Gelijktijdige verbindingen
  5
 • ProPrivacy.com SpeedTest (gemiddeld)
  56,64 Mbps

Prijs

3 jaar

$ 2,78
per maand

1 jaar

$ 5,00
per maand

1 maand

$ 9.99
per maand

VPN Unlimited heeft zijn prijsplan aanzienlijk gewijzigd sinds we de service voor het laatst hebben beoordeeld. Oorspronkelijk was Keepsolid VPN Unlimited een goedkope VPN met een budget van één maand. Tegenwoordig is het een service die voldoet aan meer standaard VPN-prijsstelling.

Om eerlijk te zijn, VPN Unlimited is nog steeds een uitstekende waarde als je drie jaar vastlegt - voor slechts $ 2,78 per maand kan het als een koopje worden beschouwd. Echter, tegen het equivalent van $ 5 per maand op het jaarlijkse tarief (betaalbaar in een enkele termijn van $ 59,99) en $ 9,99 voor een enkele maand, is het redelijk om te zeggen dat VPN Unlimited een gemiddeld geprijsde VPN is voor zijn bracket.

Nieuw sinds we de sevice voor het laatst hebben beoordeeld, biedt VPN Unlimited nu gebruikers de mogelijkheid om een ​​abonnement te kopen voor vijf of tien simulatane apparaten. Gebruikers die maximaal 10 apparaten willen aansluiten (bijvoorbeeld gezinnen), kunnen 14,99 betalen voor een enkele maand, $ 89,99 per jaar of $ 149,99 voor een contract van drie jaar.

Gebruikers kunnen ook kiezen voor een levenslang abonnement voor $ 199 voor 5 apparaten of $ 299 voor 10 apparaten. Zoals altijd zijn we echter geneigd om levenslange plannen aan te bevelen, omdat het onmogelijk is te garanderen dat de service altijd beschikbaar zal zijn (of dat deze in de toekomst een betrouwbare en betrouwbare service blijft bieden).

Ondersteunde betalingsplatforms


Visa / MasterCard

VPN Unlimited accepteert Paypal- en creditcardbetalingen, evenals Bitcoins voor iedereen die liever met extra privacy betaalt. De VPN biedt ook een geld-terug-garantie van 7 dagen, hoewel, hoewel niet de meest genereuze garantie die we zijn tegengekomen, zeker genoeg is om de service te testen.

Blokkeert VPN Unlimited Netflix?

VPN onbeperkt
NordVPN
ExpressVPN

Netflix
iPlayer
Hulu

Het goede nieuws is dat VPN Unlimited bovengemiddeld is als het gaat om streaming. Als u op zoek bent naar een VPN die met Netflix werkt, is deze service het overwegen waard. VPN Unlimited kan ook BBC iPlayer buiten het VK deblokkeren, evenals een heleboel andere services. Toegang tot Hulu is ook beschikbaar, wat geweldig is. Met deze VPN kunt u ook YouTube-video's deblokkeren die beperkt zijn in uw regio.

Hun ondersteuningsagent vertelde ons dat VPN Unlimited-gebruikers geen toegang hebben tot Netflix UK. Dit is echter geen probleem, omdat het toch veel beter is om toegang te hebben tot de Amerikaanse catalogus.

Als het gaat om toegang tot streaming-sites zoals Putlockers, 123 Movies, enz., Werkt deze VPN perfect en kun je ze privé deblokkeren. En omdat het voldoende verbindingssnelheden biedt voor streaming, moet u inhoud kunnen bekijken zonder te kampen met bufferproblemen.

Kenmerken

VPN Unlimited biedt een goed afgeronde service op het gebied van functies. Dit is wat abonnees krijgen:

 • 400+ servers in 70 landen

 • Killswitch (Android, iOS, Windows en Mac)

 • 5 of 10 gelijktijdige verbindingen (afhankelijk van wat u betaalt)

 • Geen beleid voor gebruikslogboeken (en alleen extreem minimale en niet-invasieve verbindingslogboeken)

 • Sterke OpenVPN-, L2TP / IPSec- en IKEv2-codering

 • KeepSolid Wise (obfuscation voor het verbergen van VPN-gebruik en het omzeilen van firewalls)

 • Deblokkeer Netflix, Hulu en iPlayer

 • P2P Torrenting toegestaan ​​op geselecteerde servers

 • Uitstekende iOS-app (met OpenVPN en een kill-schakelaar)

 • Toegewijde IP's (extra functie met extra kosten)

 • Live chat ondersteuning

 • 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie

Snelheid en prestaties

We testen VPN-snelheden drie keer per dag met ons wetenschappelijk servergebaseerd snelheidstestsysteem. Onze toegewijde VPN-testservers controleren de UK-, VS-, Hong Kong- en Australische servers zowel op gemiddelde downloadsnelheden als burst (top) snelheden. Hieronder ziet u VPN Onbeperkte gemiddelde downloadsnelheden voor de afgelopen zes maanden.

VPN Onbeperkte snelheidstest

De afgelopen zes maanden lijkt VPN Unlimited aan enkele problemen te lijden. Hoewel er snellere VPN's op de markt zijn (en sommige die ook een beetje goedkoper zijn), is dit geen slecht presterende VPN. Gemiddelde downloadsnelheden van 22,5 Mbit per seconde betekent dat het goed genoeg moet zijn om te streamen in HD. Aan de andere kant lijkt de VPN sinds april gemiddeld dichter bij 15 Mbps te liggen.

Om eerlijk te zijn, krijgen we niet veel klachten dat deze VPN snelheidsproblemen heeft, wat betekent dat de VPN voor de meeste mensen in orde moet zijn. Als u echter bijzonder gegevensintensieve vereisten hebt, wilt u deze misschien testen met de geld-terug-garantie van 7 dagen (om ervoor te zorgen dat u geen problemen ondervindt).

Gezien de prijs van deze VPN-service, zouden we geneigd zijn te adviseren dat er snellere opties op de markt zijn die vrijwel zeker beter zullen presteren voor het streamen van HD-inhoud.

IP-, DNS- en WebRTC-lekken

We hebben de desktopclients van deze VPN getest op IP-lekken met behulp van de testwebsite ipleak.net. We hebben geen IPv4-lekken, IPv4 DNS-lekken of IPv4 WebRTC-lekken gedetecteerd.

Toen we echter testten op een IPv6-verbinding, ontdekten we WebRTC-lekken op Windows en Mac. Om deze VPN op IPV6-verbindingen te beveiligen, moet u dus IPv6 helemaal uitschakelen of WebRTC uitschakelen (in de browser zelf of met de Easy WebRTC Block-extensie voor Chrome of Firefox).

Sterker nog, toen we de Mac-client met een IPv6-verbinding testten, kregen we naast de WebRTC-lekken ook directe IPv6 IP-lekken. Dit is een zeer problematisch lek en daarom moet u IPV6 op de Mac op een competitieve manier uitschakelen om deze VPN veilig te gebruiken. Als u dit niet doet, lekt u uw IP-adres naar de websites en services die u gebruikt. Als gevolg hiervan is het veel moeilijker om deze VPN aan te bevelen aan Mac-gebruikers.

Privacy

VPN Unlimited is gevestigd in New York, wat sommige mensen van de VPN-provider kan afschrikken. De VS wordt algemeen beschouwd als een locatie die slecht is voor de privacy, omdat hier de NSA en de CIA zijn gevestigd. Bovendien is de VS een locatie waar de autoriteiten technologiebedrijven (inclusief VPN's) kunnen bedienen met een bevel tot bevelen.

Dit betekent dat VPN Unlimited theoretisch zou kunnen worden gedwongen om in het geheim in te loggen (en zelfs in te loggen op zijn internationale servers en die gegevens terug te sturen naar de VS). Hoewel dit een oprechte zorg is die sommige mensen van de dienst kan afschrikken, hebben we geen reden om aan te nemen dat VPN Unlimited dit daadwerkelijk heeft moeten doen. Dus voor de meeste mensen biedt de service waarschijnlijk meer dan voldoende privacy. Het hangt echt af van je persoonlijke dreigingsmodel.

Hoewel VPN Unlimited beweert een zero-log beleid op zijn website te hebben, is de realiteit dat het enkele beperkte verbindingslogs lijkt te hebben (gebruikte bandbreedte). Het beweert echter dat het nooit tijdstempels met IP-adressen opslaat, wat betekent dat deze VPN kan worden beschouwd als extreem dicht bij no-logs en, nog belangrijker, volledig veilig.

“We houden de logs van de websites die onze klanten bezoeken niet bij, we slaan alleen de gegevens op met betrekking tot de hoeveelheid verkeer die door de gebruiker is gedownload. Deze informatie kan alleen in zijn account worden bekeken. Het is ook van cruciaal belang om erop te wijzen dat elke keer dat een klant zich aanmeldt bij VPN Unlimited, het systeem dynamische IP-adressen toekent. Ze zijn niet statisch en we kunnen op geen enkele manier de exacte IP-adressen of specifieke tijdstempels van VPN Unlimited-klanten vastleggen. ”

Encryption

VPN Unlimited is een van de weinige VPN's die OpenVPN op alle vier populaire platforms biedt. OpenVPN is native beschikbaar op iOS, Android, Windows en Mac OS X. Dit is geweldig en betekent dat u de VPN veilig op elk apparaat kunt gebruiken (zolang u de bovengenoemde lekken aansluit).

We vinden het ook leuk dat VPN Unlimited geen PPTP-codering op een van zijn platforms biedt. En zowel L2TP / IPSec als IKEv2 (de andere protocollen die het biedt) staan ​​bekend als veilig, wat goed nieuws is. Hier is hoe OpenVPN-codering wordt geïmplementeerd:

 • AES-256-CBC / GCM, SHA1 voor HMAC-authenticatie en een RSA-2048-handshake.

 • Perfect voorgeheim is voorzien van Diffie-Hellman (DH) met een 4096-bits sleutel.

De SHA1-authenticatie is het zwakste deel van dit protocol, maar wordt nog steeds als veilig genoeg beschouwd om digitale privacy te bieden voor de nabije toekomst. Tot slot wordt VPN Unlimited's implementatie van het OpenVPN-protocol als veilig beschouwd.

Klantenservice

VPN onbeperkt
NordVPN
ExpressVPN

24 uur per dag ondersteuning
Live chat
Geldteruggarantie
Geld terug garantie lengte 7 30 30

VPN Unlimited heeft de keuze uit 24/7 live chat-ondersteuning of een ticketsysteem voor het stellen van een vraag via e-mail. We vonden dat VPN Unlimited-personeel uiterst deskundig was. Bovendien kon het team snel (en tijdens het gesprek) contact opnemen met secundaire technische ondersteuningsmedewerkers om ons meer gedetailleerde informatie te verstrekken.

VPN Unlimited heeft ook een informatiepagina op zijn website, dit omvat een blog, een FAQ-sectie en installatiehandleidingen om de VPN op verschillende platforms te krijgen. Deze bronnen zijn een geweldige aanvulling op de service, die zeker een 5/5 van ons krijgt voor klantenondersteuning.

Gebruikerservaring

VPN Unlimited heeft een website die gemakkelijk te navigeren is en die veel nuttige informatie biedt. Details over hoe het zijn codering implementeert, zijn te vinden op de website (hoewel het deze details per ongeluk enigszins verwarrend maakt). Abonneren op de VPN is ook eenvoudig en de software is eenvoudig te openen en te installeren zonder problemen.

Wat ons wel opviel, is dat VPN Unlimited vijf trackers op zijn website heeft, waaronder facebook.net, yandex.ru en google-analytics. Niet ideaal, maar tegenwoordig vrij normaal.

Windows-app

De Windows VPN-client is een uitstekende app die volledig is uitgerust met een kill-schakelaar en OpenVPN-codering. Bovendien kunnen gebruikers verbinding maken met behulp van het eigen obfuscatieprotocol van de VPN KeepSolid Wise (TCP of UDP). Van dit protocol wordt gezegd dat het extreem veilig is, maar slechts "matig" qua prestaties.

Het feit dat KeepSolid Wise wordt geleverd met UDP of TCP betekent dat het eigenlijk OpenVPN is. Dus besloten we op zijn ondersteuningsagent te drukken die bevestigde dat het OpenVPN is via poort 443 voor het verbergen van VPN-gebruik als HTTPS. Dit is wat de agent ons heeft verteld:

"Dankzij het gebruik van de TCP 443- en UDP 443-poorten, en met het OpenVPN-protocol dat de ruggengraat vormt, is het veel meer gecodeerd en wordt het uiterst moeilijk te detecteren en te blokkeren."

Wat hier verwarrend aan is, is dat verduisterde OpenVPN eigenlijk alleen TCP is via poort 443 (niet UDP via poort 443 - wat als een zere duim zou uitsteken als het verkeer zou worden geanalyseerd). We begrijpen dus niet waarom VPNUnlimited UDP als optie heeft voor het KeepWise-protocol. Ze zouden eigenlijk alleen TCP en UDP moeten hebben als optie op reguliere OpenVPN. Als u dus van plan bent om de KeepSolid Wise-obfuscatiefunctie te gebruiken, houdt u zich aan TCP!

Ten slotte is het vermeldenswaard dat OpenVPN TCP via poort 443 geen geavanceerde obfuscatiemethode is (zoals Stunnel, Xor of Obfsproxy). Het lijkt dus extreem misleidend voor VPN Unlimited om OpenVPN TCP via poort 443 de eigen naam "KeepSolid Wise" te geven - er is niets eigen aan.

Over het algemeen vonden we dat dit een client was die goed werkt en alle belangrijke functies heeft die nodig zijn voor het verkrijgen van digitale privacy. We kunnen deze Windows VPN dus aanbevelen voor het uitvoeren van taken zoals Torrenting via P2P. Houd er echter ook rekening mee dat VPN Unlimited alleen torrenting op vijf servers toestaat: VS-Californië 1, Canada-Ontario, Roemenië, Luxemburg en Frankrijk.

Mac OS X-app

De Mac VPN-app verschilt niet veel van zijn Windows-tegenhanger. OpenVPN-codering is beschikbaar en gebruikers kunnen ervoor kiezen om OpenVPN TCP te gebruiken via poort 443 (KeepSolid Wise-protocol) om VPN-verkeer te verbergen als gewone HTTPS. IKEv2 is ook beschikbaar vanuit de client.

Een killswitch is beschikbaar in de client, wat betekent dat deze VPN goed is om te downloaden via BitTorrent. Zoals het geval is bij Windows, is Torrenting echter alleen toegestaan ​​op vijf serverlocaties.

We vonden het leuk dat de app ons het werklastpercentage op elke server liet zien; waardoor we een server kunnen kiezen die aan minder congestie leed.

Helaas hebben we bij het testen van deze VPN op IPv6-verbinding te maken gehad met zowel IPv6 IP-lekken als IPv6 WebRTC-lekken. Dit is vreselijk en betekent dat je IPv6 volledig moet uitschakelen om deze VPN veilig op macOS te laten werken.

Android-app

De Android VPN-app is eenvoudig te gebruiken en biedt gebruikers de mogelijkheid om verbinding te maken via de protocollen IKEv2, OpenVPN en KeepSolid Wise (OpenVPN TCP via poort 443). Bovendien is op dit platform een ​​Killswitch beschikbaar.

Auto connect on WiFi-functie stelt mensen in staat om veilig te blijven terwijl ze zich verplaatsen en openbare wifi gebruiken; dit voorkomt dat ze per ongeluk worden verbonden met een niet-vertrouwde (en onbeschermde) WiFi-hotspot (zoals een kwaadaardige twin-hotspot van een crimineel).

De functie Vertrouwde netwerken is beschikbaar op mobiele versies, waarmee mensen netwerken die bij de gebruiker bekend zijn op de witte lijst kunnen zetten. Dit is een behoorlijk indrukwekkende lijst met functies voor een mobiele VPN-app.

iOS-app

De iOS VPN-app biedt gebruikers de keuze tussen IKEv2-, OpenVPN- en KeepSolid Wise-protocollen (TCP en UDP). Dit is goed en de opname van OpenVPN op iOS is uitstekend; omdat het vrij zeldzaam is.

Gebruikers krijgen ook de toevoeging van een functie genaamd Connect on Demand, die in feite een kill-schakelaar is (maar die alleen werkt wanneer verbonden via het IKEv2-protocol). Volg deze stappen om het in te schakelen:

 • Ga naar je iOS-startscherm > instellingen > VPN > Tik op een blauw infopictogram van VPN Unlimited-profiel > schakel Connect On Demand in.

Laatste gedachten

KeepSolid VPN Unlimited is een VPN die een goede allrounder is. Iedereen die op zoek is naar een VPN die solide is op het gebied van codering, zal niet veel misgaan met VPN Unlimited, en het is eerlijk om te zeggen dat het een goed geprijsde service is die niet als duur kan worden beschouwd. De IPv6-lekken van de VPN zijn echter zorgwekkend en betekenen wel dat Mac-gebruikers er waarschijnlijk anders moeten uitzien.

Deze VPN houdt wel enkele beperkte verbindingslogboeken bij, waaronder logboeken voor bandbreedtegebruik. Deze logboeken zijn echter uiterst minimaal en bevatten geen IP-adressen naast tijdstempels. Dit betekent dat de VPN zo dicht bij een no logs VPN staat als mogelijk is, en we beschouwen de service over het algemeen als veilig in termen van privacy. Aan de andere kant is het gevestigd in de VS, wat afhankelijk van uw dreigingsmodel voldoende kan zijn om u van de dienst af te zetten.

Wat de verbindingssnelheden betreft, is deze VPN niets om naar huis te bellen. Gemiddelde downloads over een periode van zes maanden tonen aan dat het een VPN is die geen problemen heeft met streamen in HD, wat goed is. We houden ook erg van het feit dat deze VPN toegang heeft tot de meeste populaire streamingdiensten. Het is echter ook waar dat de snelheden recentelijk zijn gedaald, wat een probleem kan worden als het aanhoudt.

Tot slot, als u zich voor drie jaar abonneert, wordt deze VPN extreem goedkoop, wat geschikt is voor mensen met een beperkt budget. De levenslange abonnementen zijn ook interessant - en zelfs als de VPN nog maar 5 jaar langer in bedrijf is; je zou uiteindelijk wat geld besparen. We raden echter waarschijnlijk af om zo lang aan te gaan, omdat er betere services zijn voor een vergelijkbare prijs - en het is leuk om de optie te hebben om een ​​service te verlaten als deze de weg begint te verliezen..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me