VPNht beoordeling

VPNht


 • pricing

  Van $ 3.34
  / maand

ProPrivacy.com partituur
6.9 van de 10

Samenvatting

VPN.ht is een VPN-provider (Virtual Private Network) die zich primair richt op het helpen van gebruikers bij het openen van websites die in hun land zijn geblokkeerd. VPN.ht beweert toegang te bieden tot websites zoals Netflix, Spotify, Gmail, Skype en zelfs Google. Voor zo'n betaalbare prijs kan VPN.ht de ultieme oplossing zijn als hun claims waar blijken te zijn. Aangezien VPN.ht vroeger automatisch werd opgenomen in de PT.io-vork van de Popcorn Time-client (niet meer beschikbaar), kan men alleen aannemen dat de waarheid in hun woorden voorkomt. Als je benieuwd bent, lees dan onze gedetailleerde review op VPN.ht hieronder!

Snelle statistieken

 • Jurisdictie
  Hong Kong
 • Gelijktijdige verbindingen
  3
 • landen
  24
 • ProPrivacy.com SpeedTest (gemiddeld)
  0 Mbps

Kenmerken

Gelijktijdige verbindingen 3
landen 24

VPN.ht biedt een aantal handige functies, zoals:

 • 128 servers in 24 landen
 • Onbeperkte gegevens & bandbreedte
 • 100% anonieme registratie
 • P2P-ondersteuning
 • Tot 3 gelijktijdige verbindingen
 • Onbeperkte snelheden
 • Onbeperkte serverwisseling

Met het aantal servers dat wordt aangeboden door VPN.ht, zou u geen problemen moeten hebben om toegang te krijgen tot de inhoud van het land waartoe u toegang wilt. Bovendien kunt u met onbeperkt schakelen tussen servers onderzoeken welke servers het beste werken voor uw behoeften.

Wat protocollen betreft, biedt VPN.ht standaardprotocollen TCP en UDP via OpenVPN, evenals PPTP en L2TP.

Slimme DNS

Een slimme DNS wordt meestal gebruikt voor het deblokkeren van geo-beperkte inhoud - denk aan websites zoals Netflix en Hulu. Hoewel een slimme DNS geen beveiligings- of privacyfuncties biedt, kan het uiterst nuttig zijn wanneer het wordt gekoppeld met een VPN.

Als zodanig is VPN.ht een van de weinige VPN-providers die een gratis slimme DNS bevat bij de aankoop van een van hun plannen. Dit is uiterst handig, aangezien VPN.ht al een van de meer betaalbare VPN's is. Voor meer informatie over slimme DNS-services bezoekt u onze website die volledig is gewijd aan het onderwerp door hier te klikken.

Bezoek VPN.ht »

Snelheid en prestaties

Een belangrijk onderdeel van het kiezen van de beste VPN is het testen van de prestaties op zaken als snelheid en lekken. Lees hieronder om te zien hoe VPN.ht scoort op dit deel van de beoordeling!

Snelheid testen

We hebben een wetenschappelijke en objectieve manier geïntegreerd om de snelheden van verschillende VPN's in onze beoordelingen te meten. Hoewel VPN.ht pas in de maand maart is getest, zijn de resultaten tot nu toe redelijk goed. VPN.ht scoorde een gemiddelde downloadsnelheid van 25,6 Mbps en een maximale downloadsnelheid van 97,3 Mbps. Binnenkort meer snelheidsvergelijkingen.

Bezoek hier voor meer informatie over hoe deze snelheidstests worden uitgevoerd.

Lektesten

ProPrivacy.com SpeedTest (max / burst) N / A
ProPrivacy.com SpeedTest (gemiddeld) N / A

Met de website ipleak.net heb ik VPN.ht getest op lekken - inclusief IP-, DNS- en WebRTC-lekken. Gelukkig is VPN.ht negatief voor alle lekken. Raadpleeg onze complete gids voor IP-lekken voor meer informatie over IP-lekken..

Prijs

1 maand

$ 3.34
per maand

VPN.ht wordt aangeboden tegen zo'n lage prijs dat hun gebrek aan een gratis proefversie niet eens de moeite waard is om ruzie te maken. U kunt kiezen uit twee verschillende betalingsopties (maandelijks & jaarlijks). De opties zijn:

 • Maandelijks - $ 1,00 voor de eerste maand & vervolgens $ 4,99 / maand
 • Jaarlijks - $ 39,99 / jaarlijks

Naast hun lage prijzen biedt VPN.ht ook een 100% geld-terug-garantie voor de eerste 30 dagen van service. Dit is vooral handig als u de jaarlijkse optie kiest, omdat u gerust kunt zijn als u de service niet leuk vindt.

VPN.ht biedt een assortiment van verschillende betaalmethoden, waaronder Bitcoin! U moet echter weten dat het gebruik van Bitcoin niet volledig anoniem is; de VPN-provider heeft nog steeds uw IP-adres. De betaalmethoden aangeboden door VPN.ht omvatten:

 • Grote creditcards (Visa, MasterCard, Amex, Discover)
 • PayPal
 • Cryptocurrencies
 • PaymentWall
 • iDEAL
 • En meer!

Makkelijk te gebruiken

De VPN.ht-website is uiterst gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te navigeren, hoewel de bewering dat het is "volledig anoniem" is onwaar (geen VPN is volledig anoniem). Alle belangrijke links worden bovenaan elke pagina aangeboden en de startpagina biedt relevante en nuttige informatie. Bovendien hebt u onderaan elke pagina toegang tot de Warrant Canary en de gebruiksvoorwaarden van de provider, evenals handige tools en blogartikelen..

Een andere geweldige functie van de VPN.ht-website is de mogelijkheid om de teksttaal van de website te wijzigen. U kunt kiezen tussen Engels, Nederlands, Frans en Duits.

VPN.ht Klantenondersteuning

VPN.ht biedt geen livechat, maar het ticketgebaseerde ondersteuningssysteem biedt wel snelle responstijden met handige oplossingen. Daarnaast biedt VPN.ht ook een grote verscheidenheid aan verschillende Help-artikelen en installatiehandleidingen.

Het proces

Niet alleen is registratie voor VPN.ht extreem eenvoudig, maar het vereist alleen een e-mailadres en wachtwoord. Bovendien heeft VPN.ht geen factuuradres nodig en wordt de factuur benoemd als "Anonieme klant". Dit is uiterst ideaal als u niet wilt dat uw VPN uw volledige naam heeft.

Windows Client

Installatie voor VPN.ht is uiterst eenvoudig en het gebruik ervan is zelfs nog eenvoudiger. Ik zal hieronder in detail ingaan op hoe VPN.ht te gebruiken met Windows OS.

 1. Download het juiste bestand voor uw besturingssysteem
 2. Volg de installatie-aanwijzingen
 3. De VPN.ht-interface verschijnt
 4. Onder Log in, log in op uw account
 5. kiezen Maak verbinding met VPN verbinden
 6. Onder Servers, kies de gewenste server
 7. kiezen voorkeuren
 8. Onder Encryption, selecteer het vervolgkeuzemenu
 9. Kies de gewenste codering (256-bit AES aanbevolen)
 10. Onder Algemeen, u kunt verschillende instellingen in- of uitschakelen

Dat is het! U gebruikt officieel VPN.ht.

Houd er rekening mee dat: VPN.ht desktop-client bevindt zich momenteel in de testfase en kan onstabiel zijn.

Andere platforms

VPN.ht is beschikbaar voor Windows, Mac OSX, Android en iOS.

Android & iOS

Toen ik probeerde de VPN.ht-app naar mijn iOS-apparaat te downloaden, kreeg ik een eindeloos laadpictogram in de app store. Ik weet niet zeker of dit een probleem is op mijn apparaat of een breder probleem. Het wordt echter enigszins verwacht, omdat de apps zich nog in de testfase bevinden.

Privacy en beveiliging

VPN.ht is gevestigd in Hong Kong, wat uiteraard betekent dat ze niet zijn onderworpen aan wetten zoals de US Patriot Act. Bovendien zijn er in Hong Kong enkele van de beste anti-censuurmaatregelen ter wereld. Hong Kong stuurt niet alleen afstand van censuur, maar biedt zijn burgers een overwegend open en gratis internet. Hongkongse autoriteiten en overheidsfunctionarissen geven burgers hun recht op vrijheid van meningsuiting (en pers). Bovendien vereisen ze ook geen in Hongkong gebaseerde VPN's om logboeken op te slaan.

En hoewel Hong Kong internetactiviteiten strafbaar stelt met betrekking tot auteursrechtelijk beschermd materiaal of de verspreiding van obscene afbeeldingen, is het niet ongebruikelijk dat een land zich houdt aan het strafbaar stellen van auteursrechtschendingen, en de distributie van obscene afbeeldingen is sterk gericht op kinderpornografie. Kortom, Hong Kong is nog steeds de ideale plek voor VPN.ht om zich te vestigen, vooral voor gebruikers die zich met privacy bezighouden.

Website volgen

VPN.ht volgt u met behulp van een paar verschillende Google-services (zoals Double Click). Als u wilt voorkomen dat u wordt gevolgd door andere websites, leest u hier over de extensie Privacy Badger.

Klik hier voor meer informatie over hoe u kunt voorkomen dat websites u volgen.

Betalingsverwerker

Na verschillende pogingen om de betalingsprocessor van VPN.ht te identificeren, heb ik mijn berichten stopgezet om te ondersteunen. Om welke reden dan ook, VPN.ht wil de vraag niet beantwoorden. Als ik nieuws ontvang over de betalingsprocessor voor hun service, zal ik dit hier bijwerken.

Versleutelingsprotocollen

VPN.ht biedt 64 bit Blowfish-codering, 128 bit AES-codering en 256 bit AES-codering voor zijn controle kanaalcodering. De beste en veiligste keuze is 256-bit AES, omdat het militaire codering biedt in combinatie met zijn 256-bit AES datakanaalcodering. Het biedt ook RSA-2048 voor sleutels en HMAC SHA1 (160-bit) voor SHA-hash-authenticatie.

Naast hun sterke beveiligingsfuncties, biedt VPN.ht ook DNS-lektests via hun website, een gratis proxy en een "What is my IP" -functie die ook toegankelijk is via hun website.

Laatste gedachten

Afgestudeerd van een geïntegreerde Popcorn Time VPN naar zijn eigen VPN-service, komt VPN.ht zeker omhoog in termen van de beste VPN-keuzes. Toch bevinden de apps zich in testfasen, wat betekent dat de VPN-service mogelijk niet zo veilig en privé is als je zou willen..

Kortom, VPN.ht is absoluut de moeite waard om in de gaten te houden bij het opknappen en upgraden van hun VPN-service en functies. Op zijn minst zijn hun beweringen waar: je hebt eenvoudig toegang tot geblokkeerde inhoud.

Probeer de service zelf uit door op de onderstaande knop te klikken!

Ga naar VPN.ht

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me