WorldVPN Review

WorldVPN

 • Prissättning

  Från $ 3.50
  / månad

ProPrivacy.com Göra
6 av 10

Sammanfattning

WorldVPN är en funktionell VPN-leverantör som erbjuder en rad länder med OpenVPN- och PPTP-anslutningar, och även om de har fått lite arbete att göra för att göra sin tjänst tillgänglig och pålitlig har de gjort några förbättringar de senaste månaderna.

Snabbstatistik

 • ProPrivacy.com SpeedTest (medelvärde)
  10 Mbps
 • Jurisdiktion
  lettland
 • Samtidiga anslutningar
  5
 • Länder
  47

Funktioner

 • Över 100 serverplatser runt om i världen
 • 3 till 10 samtidiga anslutningar beroende på prisplanen
 • Affärsplaner för företag
 • Webbplatsvärdplaner
 • Återförsäljarprogram
 • P2P tillåtet på Nederländerna, Rumänien och ryska servrar
 • OpenVPN
 • Inga användarloggar
 • DNS-läckskydd

Hastighet och prestanda

Vi hade mycket blandade resultat med våra tester av WorldVPN: s prestanda. Med hjälp av den skräddarsydda klienten och kontot vi fick för teständamål fann vi i genomsnitt cirka 80% minskning av bandbredd medan vi anslöt till de närmaste servrarna i Storbritannien på vår första testdag. Några av våra amerikanska servertest har ett verkligt dyster 500 kbps nedströmsresultat medan de var anslutna till VPN jämfört med 25 Mbps på vår oskyddade anslutning. Några dagar senare gav våra tester mycket bättre resultat utan nästan ingen hastighetsförlust på den London OpenVPN dedikerade IP-profilen som levererades för krypteringsteständamål, och Storbritanniens serverhastigheter generellt runt 26Mbps-regionen. Vi har dock aldrig haft någon stor framgång med de amerikanska servrarna, med vårt bästa resultat som hanterade en vacker 6,6 Mbps.

Vi hade några problem med VPN: s tillförlitlighet: vissa anslutningsförsök misslyckades med att skydda vår Internet-trafik trots att klienten sa att den var ansluten, och enstaka bortfall eller frysning var inte ovanligt. Vi hade inga problem med DNS-läckor, vilket indikerar att klienten ger ett visst skydd mot detta. WorldVPN använder Googles DNS-servrar.

Prissättning och planer

WorldVPN erbjuder fyra prissättningsplaner, varav två är uppsatta på den genomsnittliga användaren och två av dem är mer inriktade på företag. Även om detta inte annonseras på huvudsidan finns rabatter tillgängliga för längre prenumerationsperioder. Detta innebär att det billigaste priset per månad faktiskt är $ 3,50 för ett årligt prenumeration på Budget-tjänsten, vilket är ganska billigt om du inte behöver mer än den tillåtna 15 GB bandbredden. Att köpa ett obegränsat prenumeration på en återkommande månadsbasis är något dyrare, till 9,95 dollar.

En kostnadsfri testperiod är tillgänglig även om du kanske inte märker detta på webbplatsen förrän du klickar igenom för att undersöka prissättningsalternativ. Det finns inte mycket information om den kostnadsfria prövningen men enligt support är det begränsat till bara 60 minuters ansluten tid. Utöver detta kan nya användare begära en återbetalning av alla anledningar inom sju dagar från att köpa ett prenumeration. Betalning kan göras på olika sätt inklusive kreditkort, PayPal, WebMoney och - glädjande - BitCoin.

Sekretess och säkerhet

WorldVPN fokuserar på OpenVPN-protokollet, med 256-bitars AES-datakryptering säkrad med RSA-256 för handskakning och SHA-1 för hash-autentisering (SHA256 på kontrollkanalen). Det här är en förbättring jämfört med standard BlowFish-128-chifferet. PPTP- och L2TP-alternativ är också tillgängliga med 128-bitars kryptering. Med tanke på budgetbreddens begränsningar i bandbredden loggas användarnas bandbreddanvändning till deras konto, och detta kan ses på kontosidan. Enligt support loggas inget annat och inga IP-adresser sparas.

Vissa röda flaggor lyfts upp av den allmänna svårigheten att få information om tjänsten. Vi har också problem med att spåra alla kunder som tilldelas en unik dedicerad IP enligt "Tillägnad" prenumerationsplan.

Slutgiltiga tankar

Det är trevligt att se en VPN-leverantör arbeta med sina brister, och WorldVPN har gjort förbättringar av sin tjänst nyligen: det har fixat ett problem med inkonsekvent krypteringsstyrka och lagt till en sekretesspolicy och användarvillkor på sin webbplats. Det finns emellertid ytterligare utrymme för förbättringar: det finns frågan om tillförlitlighet - särskilt de oroande tider som vi tyckte att VPN inte skyddade vår anslutning alls - såväl som förvirring när vi försöker få information om tjänsten. Men när det fungerar fungerar det bra, utan DNS-läckor, hög hastighet och en stor mängd servrar och platser att välja mellan. Med tre enheter som tillhandahålls även i budgetplanen och rimligt billiga priser som stöds av en (kort) gratis provperiod och återbetalningsgaranti, är det upp till dig om du vill prova WorldVPN.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me