4 beste gratis e-postleverandører pluss 1 alternativ

Mange velger å forlate usikre e-postleverandører som Outlook, Yahoo og Gmail. Disse tjenestene har vist seg å skanne brukerens e-postmeldinger etter annonseringsdata. Og har til og med blitt fanget og gitt tilgang til innholdet i e-postmeldinger for regjeringssnopene ved NSA.

Hvis du er lei av å få invadert personvernet ditt, lurer du kanskje på om det er mulig å begynne å få bedre e-postsikkerhet gratis. Den gode nyheten er at det er mange sikre e-postleverandører på markedet som tilbyr en enkel, enkeltadressetjeneste gratis.

Selv om du ikke nødvendigvis får masser av lagringsplass, og alle de ekstra funksjonene som følger med en Google-konto, får du imidlertid sikker kryptert melding; noe som betyr at når du sender og mottar e-postmeldinger, vet du at bare du har tilgang til innholdet i disse e-postene.

Vi har listet opp de 4 beste gratis private e-postleverandørene. Alle gratis tjenester på denne listen bruker sikker ende-til-ende-kryptering, tilbyr gode apper og PGP (Pretty Good Privacy) -støtte.

Hva er de beste gratis e-postleverandørene?

 1. ProtonMail

 2. Tutanota

 3. Mailfence

 4. Hushmail

De beste gratis, sikre e-postleverandørene: Utdypende analyse

Nedenfor har vi listet opp de 4 mest sikre gratis e-postleverandørene. Alle disse tjenestene vil holde dine private e-postmeldinger private og er gode alternativer til Gmail, Outlook og andre tjenester som selger dataene dine til høystbydende. Klikk gjennom til e-postleverandørens nettsted for mer informasjon om tjenesten deres.

1. ProtonMail

500 MB lagringsfri - Oppbevarer ikke logger over e-postaktiviteten din - iOS og Android-app

 • Priser

  Fra $ 0.00
  Opptil 500mb

ProtonMail er basert i Sveits, et sted som anses som mye bedre enn invasive jurisdiksjoner som USA og Storbritannia. Dette betyr at firmaet kan tilby en sterk personvernpolicy som lover aldri å lagre IP-adressen din eller andre personlig identifiserbare data.

Selv om det er mulig at sveitsiske myndigheter kan betjene firmaet med en garanti for å gi uansett data det har fordi det ikke har noen logger (annet enn betalingsinformasjon), ville det ikke ha noe å overlevere.

Gratis brukere blir imidlertid bedt om å bekrefte kontoen sin, noe som betyr at du må oppgi en annen e-postadresse når du oppretter kontoen. Dette er ikke ideelt og betyr at for å starte en gratis konto som ikke er’bundet til deg, trenger du a “brenner” e-postadresse andre steder.

Det viktigste er at ProtonMail er åpen kildekode, og den er revidert. I tillegg gir den full PGP-kompatibilitet for sending av krypterte e-poster. Og alle e-postmeldinger er sikkert kryptert på serverne mens de er i ro.

Dette er imponerende med tanke på at du kan bruke den gratis med én adresse og 500 MB lagringsplass. Hvis du verdsetter personvern og ikke’Jeg trenger ikke mer enn en e-postadresse - du har virkelig ingen grunn til ikke å legge igjen personene som AOL og Yahoo.

2. Tutanota

1 GB lagringsfri - Send og motta e-post sikkert uten PGP - Apps for Windows, Mac, Linux, Android og iPhone

 • Priser

  Fra $ 0.00
  / måned

Tutanota er en virkelig suveren e-posttjeneste som tillater brukere å ha en e-postadresse og 1 GB lagringsplass gratis. Dette er virkelig enestående, spesielt hvis du er nybegynner til å sende sikre e-postmeldinger og ikke ønsker å lære om PGP-nøkler (PGP-kryptert e-post kan ha litt av en bratt læringskurve).

Med Tutanota får du muligheten til å sende og motta e-post sikkert uten PGP-nøkler. Dette gjøres ved å bruke sterk AES-kryptering med Perfect Forward Secrecy. Så hva betyr dette? Med Tutanota kan du bruke et spesielt koblingssystem og et passord for å sende kryptert e-post fra ende til ende til hvem som helst: uansett hvilken tjeneste de bruker for tiden.

Hva’mer er Tutanota designet for å fjerne IP-adresser fra overskriften på e-postmeldinger, og den kan til og med kryptere metadata. Som et resultat får du en ekstremt sikker e-posttjeneste som gjør det veldig vanskelig for noen å spore e-postene dine, og umulig for dem å se innholdet. Brukere kan til og med sende e-post med selvdestruksjon!

Kanskje den eneste ulempen er at firmaet lagrer noen minimale metadata-logger om meldinger som er sendt ved bruk av tjenesten i 5 dager (for å holde tjenesten kjører problemfritt). Dette bør imidlertid ikke være en bekymring for 99,9 prosent av brukerne.

3. Mailfence

1 GB lagringsplass (500 MB e-post, 500 MB dokumenter) - Tofaktorautentisering - E-poststøtte

 • Priser

  Fra $ 0.00
  / måned

Denne sikre e-postadressen er basert i Belgia, og det er en tjeneste som er svært imponerende. Gratis har brukere lov til å få en enkelt e-postadresse med 500 Mb lagringsplass. Og fordelene med å bruke denne tjenesten er mange.

Ende-til-ende-kryptering er gitt takket være sterk PGP-kompatibilitet. For nybegynnere er imidlertid alternativet der for å kryptere e-poster sikkert ved å bruke en “delt hemmelighet” passordsystem. Dette betyr at hvem som helst kan begynne å sende sikre e-postmeldinger - uten å måtte lære om kompliserte PGP-nøkler.

Mailfence har fantastiske ekstrafunksjoner som kalender, kontakter og dokumentlagring. Det er også enkelt å synkronisere tjenesten på alle enhetene dine - og lar deg raskt importere de gamle kontaktene fra den gamle e-postadressen din ved hjelp av en CSV-fil.

Mens Mailfence lagrer noen logger om brukerne - inkludert bruker-IP-adresser og metadata - gjør den dette bare for å overholde belgiske lover. Og den gir en full åpenhetsrapport som avslører nøyaktig hvor mange forespørsler fra myndighetene den mottar.

Uansett hvilke garantier den mottar vil den aldri kunne gi tilgang til innholdet i e-postmeldinger takket være den sterke end-to-end-krypteringen den gir. Utmerket for nybegynnere.

4. Hushmail

15 MB lagringsplass - Full PGP-kompatibilitet - App for iPhone

 • Priser

  Fra $ 0.00
  / måned

Denne kanadiske leverandøren er en annen sikker e-posttjeneste som tillater brukere å få en konto gratis. Uten å betale kan forbrukere få en enkelt adresse med 15 MB lagringsplass. Riktignok er det ikke mye lagringsplass, noe som betyr at du ikke kommer til å være i stand til å motta e-poster med massive vedlegg eller å ha en stor innboks med e-postmeldinger som du ikke gidder å slette. Imidlertid, hvis du er glad for å slette e-postene dine mens du går sammen, kan denne gratis tjenesten være ok for deg.

Brukere får tilgang til fullstendig kryptert e-post fra ende til ende takket være full PGP-kompatibilitet, og alle e-postene lagres sikkert i ro. IMAP og POP støttes, noe som betyr at du kan bruke denne e-postkontoen med en tredjepart-klient for å unngå mulige Javascript-sårbarheter.

Å være basert i Canada, som er en del av de 5 øynene, betyr at det kommer fra et land som ikke anses som utmerket for privatliv. Dette kan være nok til å sette noen mennesker utenfor tjenesten. Det er imidlertid verdt å huske at end-to-end-krypteringen betyr at selv om myndighetene nærmer seg firmaet, vil de ikke kunne få tilgang til innholdet i krypterte e-poster..

Ikke så bra som noen tjenester høyere i denne artikkelen, men en gratis, sikker e-postleverandør som er mye bedre enn Google liker.

Gratis sikker e-postalternativ

Signal

Ubegrenset lagring - krypterte meldinger - Apper for Android og iPhone

OK, så vi begynner med å innrømme at dette faktisk ikke er en e-posttjeneste. Imidlertid er det gratis, og når det gjelder sending av meldinger med sterk end-to-end-kryptering er det ingenting som virkelig konkurrerer med Signal for brukervennlighet og sikkerhet.

Signalet er helt sikkert, og det er en av få tjenester som lover aldri å samarbeide med myndighetene. Singals utvikler Open Whisper er inne på platen og sier at den aldri vil gi bakdører for myndighetene, og Signalprotokollen er både open source og ekstremt robust.

Det fine med Signal er at det er helt gratis. Det betyr at hvem som helst, hvor som helst kan sende meldinger ved hjelp av tjenesten uten å betale en krone. Og med Signal vet du at ingen noen gang vil se innholdet i meldingene dine - annet enn den tiltenkte mottakeren.

Så selv om dette ikke teknisk er en e-posttjeneste, lar den deg sende krypterte meldinger over internett. Vi tror at for mange mennesker er signal et bedre alternativ for kommunikasjon enn via en e-postadresse med et stort teknologifirma som Google. Og av denne grunn anbefaler vi folk å undersøke denne gratis tjenesten!

Konklusjon

Hvis du vil begynne å sende sikre e-postmeldinger gratis, trenger du en e-postleverandør som gir ende-til-ende-kryptering for ingenting. Dette er ekstremt sjelden fordi det ikke er lett å gi sterk ende-til-ende-kryptering.

Mange gratis e-posttjenester finnes, for eksempel KOLAB Now, og disse tjenestene anses som bedre enn Gmail fordi de ikke aktivt bryter inn brukerens e-postmeldinger for å skanne dem i markedsføringsøyemed. Imidlertid gir mange av disse e-postleverandørene ikke kryptering for data i hvile eller ende-til-ende-kryptering.

Som et resultat kan de gratis e-postkontoer ikke betraktes som sikre. Fordi regjeringen blir henvist til dem med en garanti vil de måtte (og kunne) gi tilgang til innholdet i e-postene dine.

I denne guiden har vi bare listet opp e-posttjenester som gir sterk kryptering som sikrer at bare avsendere og mottakere av melding noensinne har tilgang til innholdet. Dette er ekte e-postsikkerhet, og disse tjenestene tilbyr det gratis.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me