5 Beste Cloud Backup Services

Cloud-sikkerhetskopier er bygget for å gjøre sikkerhetskopiering av data så smertefritt som mulig, for å unngå den hjerterytende opplevelsen av å miste arbeidet ditt ved automatisk å duplisere den mest oppdaterte versjonen av filene dine og lagre dem på et sikkert online sted. Det kan være like plagsomt å velge hvilken tjeneste man skal gå til, så for å gjøre ting enklere har vi skissert de beste tilgjengelige 5 lagringstjenestene i skyen.

sky sikkerhetskopi

Hva er de beste cloud backup-tjenestene?

Nedenfor er en liste over de beste cloud backup-tjenestene i 2020. Vi har valgt disse tjenestene basert på sikkerhet, pålitelighet og funksjoner de tilbyr. Bla under denne delen eller klikk deg gjennom til tjenesten for mer informasjon om hver tjeneste.

 1. Tresorit

  - Null kunnskap | 2FA | Tverrplattform støtte

 2. Sync.com

  - Ende-til-ende-kryptering | 2FA | 100% online lagringsalternativ

 3. IDrive

  - Kostnadseffektiv | Øyeblikksbilder | Brukervennlig

 4. Nextcloud

  - Vertsalternativer | Tilpasses | Støtter streamingmedier

 5. SpiderOak

  - Null kunnskap | Filversjonering | e2e-kryptering

Et dyptgående blikk på de 5 beste sky-backup-løsningene fra 2020

Finn ut mer informasjon om de beste cloud backup-løsningene nedenfor i våre dyptgående sammendrag.

1. Tresorit

Tresorit er en stor nettskyleverandør basert i Sveits - førsteklasses territorium for personvern

 • Priser

  Fra $ 0.00
  / måned

Tresorit hjemmeside

Tresorit har blitt et husholdningsnavn med sin innsats som en skylagringstjeneste, men fokuset på forretningspakker gjør det til en fremtredende sky backup-kandidat. Tresorit serverer fra enkeltpersoner til organisasjoner med over 100 personer, og tilbyr tofaktorautentisering og en nullkunnskapspolitikk som gir ende-til-ende-kryptering uten å lagre en eneste krypteringsnøkkel på serverne..

Selskapet er rettferdig trygg på produktet det’tilbyr en 14-dagers prøveversjon av sine Premium-, Solo- og Small Business-pakker og en 7-dagers pengene-tilbake-garanti. I vår Tresorit Review berømmet vi firmaet’s sveitsisk opprinnelse som trøstende for personvernentusiaster til tross for nylige regjeringsendringer og funksjonen er satt til å være rikere enn de fleste konkurranser, men dette kommer til en mer pris.

2. Sync.com

Synkronisering lever etter navnet med fantastisk kryssplattformsynkronisering og fullt utstyrte mobilapper

 • Priser

  Fra $ 5.00
  / måned

Sync.com hjemmeside

I motsatt ende av skalaen tilbyr Sync.com den beste verdien for pengene uten å ofre store funksjoner. Å være basert i Canada vil garantert gjøre noe forsiktig med landet’s Five Eyes-medlemskap, men policyen for null kunnskap med end-to-end-kryptering og tofaktorautentisering på alle nivåer lover å holde dataene sikre.

Dette inkluderer gratis 5 GB-nivået, som kan være nok for skylagring, men det’Det er lite trolig at de passer de som ønsker sikkerhetskopitjeneste. Heldigvis er Sync.com ganske sjenerøs med lagringsplass når det kommer til premium-pakkene, som begynner til en lav pris og varierer så høyt som 10 TB per person.

Selv om applikasjoner fortsatt ikke er tilgjengelige for Linux, støtter Sync.com et bredt spekter av operativsystemer. Det er spesielt imponerende på mobil, og opprettholder et rent brukergrensesnitt uten å fjerne funksjoner. Du kan lese mer om Sync.com i vår full gjennomgang.

3. IDrive

IDrive undergraver mange andre leverandører uten å ofre for mye - til og med skryte av e2e-kryptering

 • Priser

  Fra $ 17.38
  per år

iDrive hjemmeside

Siden det ikke’Hvis du sikkerhetskopierer alle filer som standard og setter et tydelig fokus på synkroniseringsfunksjoner, kan noen hevde at en annen sky backup-tjeneste bør ta IDrive’s plass på denne listen. Til tross for dette har IDrive en rekke funksjoner som sementerer sin plass, fra robuste avanserte planleggings- og gjenopprettingsalternativer til sitt spekter av støtte over Windows, macOS, Android og iOS. Dessverre kommer tjenesten til kort uten Linux-app, men du kan få den til å fungere via nettet eller via skript.

IDrive-abonnenter kan koble seg til så mange enheter som de velger under abonnementet, og betaler enten $ 52,12 per år for 2TB-planen eller $ 74,62 per år for 5TB. Sikkerhetskopiering er intuitiv, bare ved å bruke filkopiering på blokknivå for å erstatte de endrede delene av en fil i stedet for å laste opp helheten på nytt. Ekte arkivering betyr også at lokalt slettede filer blir holdt på skyen til de blir renset manuelt.

Til tross for alt dette, er selskapet basert i USA, et land kjent for sin påtrengende holdning til personvern. Du kan velge en lokalt lagret privat krypteringsnøkkel for å holde informasjonen din trygg mot nysgjerrige øyne, men dette fjerner IDrive’s delingsfunksjoner og kan ikke gjenopprettes hvis de er glemt. Når du velger dette alternativet, kan du ikke endre det uten å tilbakestille alt, inkludert lagrede data.

4. Nextcloud

Nextcloud kommer i selvhostede og betalte vertsvarianter - noe som tillater en høy grad av tilpassbarhet

 • Priser

  Fra $ 0.00
  / måned

Nextcloud hjemmeside

Nextcloud er den eneste åpne kildekopienstjenesten på denne listen, og gir uovertruffen kontroll over dataene dine. Det er helt gratis hvis du har din egen maskinvare klar, med tredjepartshotell for en månedlig avgift. Selvfølgelig legger looping av noen andre til et cloud backup-system automatisk ekstra sikkerhetsrisiko å tenke på, men ikke mer enn alternativene med lukkede kilder.

Den har en meget tilpassbar modulær karakter til sitt funksjonssett, helt avhengig av hvordan du personlig setter Nextcloud opp. Både selvhosting og eksterne servere kan være skremmende for nykommere, så vi’Vi har tatt deg tid til å lage en guide for hvordan du konfigurerer Nextcloud som deler hver prosess ned i lett fordøyelige trinn, og mer informasjon finner du i vår fulle gjennomgang.

5. SpiderOak

SpiderOak ble personlig godkjent av Edward Snowden etter hans avsløring av NSA-spioneringsskandalen

 • Priser

  Fra $ 5.75
  / måned

SpiderOak hjemmeside

Godkjent av Edward Snowden som et førsteklasses alternativ til leverandører av skylagringslager, fullfører SpiderOak ONE Backup overraskende listen vår. Talsmenn for personvern vil kanskje utvise forsiktighet med sin virksomhetsbase i USA, men kan være trygg på at den også har en politikk med ingen kunnskap og sikker kryptering fra ende til ende for å unngå nysgjerrige øyne.

Dine mobilapplikasjoner lar noe være å ønske med en skrivebeskyttet tilnærming, og mangelen på tofaktorautentisering er sikker på å forårsake nøling, men SpiderOak er fremdeles et solid alternativ på skrivebordet med et grensesnitt som konkurrerer med de store tre.

Forvirring over skyen

"Skyen" har blitt et forvirrende begrep de siste årene, med økende likhetstrekk mellom forbruker- og forretningstjenester som gjør uskarpe linjer. Skylagring som Microsofts OneDrive, Dropbox og Google Drive er mer populære enn noen gang, noe som gjør at du kan synkronisere og dele filene dine på nettet, men de er ikke ideelle for å virkelig sikkerhetskopiere informasjonen din i tilfelle katastrofestreiker.

Funksjoner som filversjon viser en overlapping, men skylagringstjenester krever vanligvis at du bruker en delt mappe når du oppretter en fil eller laster opp en offline fil manuelt. Deres avhengighet av nettlesere gjennom et webgrensesnitt betyr også at kryptering bare kan gjøres server-sidig, noe som anses som en svak lenke i sikkerhet.

Motsatt lagrer sikkerhetskopitjenester automatisk data når endringer gjøres uten brukerinngrep og gir statusrapporter for å sikre at alle filene er intakte på serveren. De fleste tilbyr en enestående garanti i tilfelle funksjonssvikt på servere resulterer i tap av data, noe som gir en slags forsikring for virksomheter.

3-2-1 er bedre enn en

Mens sikkerhetskopitjenester gir et ekstra lag med beskyttelse, bør de aldri fungere som en erstatning for din lokale lagring. Identisk med å bare stole på maskinvare, vil det ta bare en katastrofe å miste sentraliserte data helt.

I stedet anbefaler vi å bruke 3-2-1-regelen der data sikkerhetskopieres ved hjelp av tre forskjellige metoder. Tradisjonelt ser dette originalkopien som er lagret på den primære lokale enheten, etterfulgt av den første sikkerhetskopien på en ekstern harddisk eller nettverkstilkoblet lagringsenhet. Å legge til en online sky backup-tjeneste på toppen gir optimal sikkerhet for informasjonen din.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me