5 beste Ghana VPN-tjenester for personvern og sikkerhet

Hvis du vil ha tilgang til nettsteder som er begrenset i Ghana, trenger du en VPN for Ghana. En VPN gir deg ikke bare tilgang til blokkerte innhold, men den krypterer også all data som kommer og går fra enheten din, og det er derfor det er et viktig verktøy for personvern. Dessverre er ikke alle VPN-er egnet til bruk i Ghana. I denne guiden viser vi de fem beste VPN-ene for Ghana og gir deg noen nyttige tips for hvordan du kan være sikker online med en VPN.

Det er hundrevis av VPN-er, men ikke alle imøtekommer det afrikanske markedet. Faktisk har nesten ingen fasiliteter i Ghana. Vi har sporet opp de få som har servere i Ghana, slik at du kan få en IP-adresse fra Ghana. VPN-ene på listen nedenfor har også sikre høyhastighetssikre servere, utmerket kryptering, må fjerne blokkering av strømmetjenester, så vel som andre flotte funksjoner.

Er du ny på VPN-er? Her er noen guider

Hvis du er ny på VPN-er og ønsker å lære mer, kan du ta en titt på guidene nedenfor:

 • Hva er en VPN - Hvis du er nybegynnere, sjekk ut denne guiden for å finne ut hva en VPN er og hvordan du bruker en.
 • VPN-krypteringsguide - alt du trenger å vite om VPN-kryptering og forskjellene mellom VPN-protokoller
 • Slik endrer du IP-adressen din - En guide for hvordan en VPN endrer IP-adressen din slik at du kan fjerne blokkeringen av nettsteder som for øyeblikket er blokkert i Ghana.

Beste VPN-er for Ghana

Disse er VPN-er i verdensklasse som vil hjelpe deg å beseire trusler og blokkeringer på internett uansett hvor du går, ikke bare i Ghana. Vår liste over de fem beste VPN-ene for Ghana vil hjelpe deg med å begrense søket etter Internett-personvern. For mer informasjon om noen av tjenestene listet nedenfor, klikk på lenkene nedenfor eller sjekk ut våre detaljerte VPN-anmeldelser.

 1. ExpressVPN

  - Den raskeste VPN-en vi tester, blokkerer alt, med fantastisk service hele tiden

 2. CyberGhost VPN

  - Longtime topp rangert VPN, med god pris og hastigheter

 3. NordVPN

  - Stort merke med veldig god verdi, og en budsjettpris

 4. PrivateVPN

  - En av de billigste VPN-ene der ute, men likevel en god service

 5. IPVanish

Hensyn for en Ghana VPN

Fortsett å lese punktene nedenfor for å finne ut hvorfor det er viktig å bruke et VPN. Videre fremhever vi effektene av italienske lover på personvern og sikkerhet.

WiFi Hotspot Security

Når du reiser rundt i Ghana, vil du finne at internetttilgjengelighet blir mer utbredt av WiFi. Du kan koble deg til WiFi-hotspots på hotell, kafeer og transportknutepunkt. Imidlertid skaper disse hotspots en sikkerhetsrisiko.

De fleste undersøker ikke WiFi-hotspots for nøye. Du kommer til et sted, for eksempel en flyplass eller en busstasjon, og ser etter tilgjengelige nettverk for å komme deg gratis på internett. Når du ser en som ser ut som den drives av virksomheten og har "Gratis" i navnet, kobler du til umiddelbart. Ingen går til sjefen for stedet de befinner seg for å spørre om det WiFi-hotspotet er offisielt. Dessverre er de ofte ikke.

Alle med smarttelefon, bærbar PC eller nettbrett kan sette opp en WiFi-hotspot. WiFi-snooperen trenger ikke en gang å åpne sin egen WiFi-tilgangskonto. Utgående trafikk fra det falske hotspotet kanaler bare over den opprinnelige WiFi-enheten som virksomheten har gitt. Denne typen hack kalles et "menneske i midten" angrep. Snøfreseren sitter mellom deg og et internettilgangspunkt.

Når du kobler til en falsk WiFi-hotspot, forhandler datamaskinen krypteringsnøkler. Disse skal beskytte trafikken din når den reiser mellom deg og WiFi-ruteren. Imidlertid gir datamaskinen som bruker det falske hotspot-enheten krypteringsnøkkelen. Dermed kan snooperen dekryptere og lese alt som går over forbindelsen.

Dataprogrammer håndterer alle disse handlingene. Snooperen sitter ikke der og leser all informasjon som forlater datamaskinen din. I stedet, den falske hotspot-programvaren administrerer og overvåker internetttrafikken din. Det gjør det mulig for hackeren å høste personlig informasjon for identitetstyveri. De kan til og med erstatte innkommende nettsteder med falske versjoner for å høste innloggings- og bankkontodetaljer.

Internett-sensur i Ghana

Det har vært ingen nylige rapporter om sensur på internett i Ghana. Regjeringens siste store sensurforsøk var tilbake i 2002, og den sensurerte kraftig rapporter om stamme uro i landlige områder.

Nettsteder for sosiale medier er populære og fritt tilgjengelig i Ghana. Videre er internettelefoni og chat-applikasjoner, som Skype, WhatsApp og Signal, frie for innblanding fra myndighetene.

Streamingtjenester

Et annet problem du kan møte er tilgang til utenlandsk underholdning. Det er ikke et spørsmål som regjeringen i Ghana opprettet. I stedet forhindrer videostreamingsider tilgang til innholdet fra utlandet på grunn av copyright-problemer.

Du kan bruk et virtuelt privat nettverk (VPN) for å løse WiFi-sikkerhet og utenlandske videotilgangsproblemer. En VPN oppretter ekstra kryptering på tilkoblingene dine, noe som holder dataene dine private. Du får også unngå tilgangsrestriksjoner på utenlandske nettsteder, fordi du kan se ut til å være et annet sted.

Hvordan fungerer en VPN?

Et VPN-system har to deler. Det er en VPN-klient som kjører på enheten din, og VPN-server som styrer forbindelsene dine. Klienten krypterer kommunikasjonene dine med en nøkkel som bare VPN-serveren kjenner. Trafikken din går via VPN-serveren, som dekrypterer krypteringen og sender utgående forespørsler videre til internett. Svar på disse forespørslene går til VPN-serveren, ikke direkte til datamaskinen din. Den serveren krypterer alt og sender det til klientprogramvaren på datamaskinen din.

Klientprogramvaren godtar ikke innkommende meldinger fra andre datamaskiner enn den tilsvarende VPN-serveren. Det ekstra krypteringslaget for de to VPN-elementene koordinerer beseiringer fra midten til midten. Du trenger ikke å bekymre deg for at hackere kaprer krypteringen mellom datamaskinen og en WiFi-ruter. Snoopers vil være i stand til å avdekke den lokale WiFi-krypteringen, men vil da bli møtt med en melding beskyttet av et annet lag med uknuselig kryptering, takket være VPN.

Trafikken din som går gjennom VPN-serveren har en annen fordel. Det betyr at du kan bruke den serveren til later til å være i et annet land. Dermed kan du gi TV-nettsteder VPN-serverens adresse og ikke din.

Hvis du er ny på VPN-er og ønsker å vite mer om hva en VPN er og hvordan de fungerer, sjekk ut vår nybegynnerveiledning for VPN-er.

Video nettsteder leverer bare innhold til visse land. I noen tilfeller, for eksempel DSTV, kan du se på tjenestene mens du er utenfor hjemlandet. Dessverre får du ikke tilgang til hjemmetjenesten din - du får den lokale versjonen i stedet. Hvis du velger en VPN-server i hjemlandet, kan du imidlertid logge deg på alle TV-stasjonene hjemme. Det er fordi disse TV-serverne vil levere innholdet som er tillatt på stedet for VPN-serveren, ikke landet der du faktisk er.

DSTV

Hvis du har abonnement på DSTV Compact, DSTV Compact Plus eller DSTV Premium, Du kan få tilgang til tjenesten over internett uansett hvor du er gjennom DSTV Now-nettstedet. Denne online versjonen av DSTV er bare tilgjengelig for de som har abonnement.

Du kan plukke opp DSTV Nå hvor som helst at selskapet har en tjeneste, som er omtrent hele Afrika, inkludert Ghana. Dessverre får du henvisning til den versjonen av DSTV som er tilgjengelig i landet du befinner deg i. Derfor, hvis du har DSTV hjemme i Sør-Afrika eller Nigeria, og deretter reiser til Ghana, kan du se DSTV nå, men du Jeg får versjonen for Ghana.

Mange av showene du liker på DSTV hjemme, er også tilgjengelige i den ghanesiske versjonen, men ikke alle av dem. Du kan komme forbi dette problemet ved å velge en VPN med en server i hjemlandet. Hvis du bor i Sør-Afrika, er du heldig - alle VPN-ene på listen vår har servere der. For andre land i Afrika kan du lese serverlisten for hver av VPN-ene på de fem beste for å sikre at de har servere i ditt land. Vi har bestilt VPN-anbefalingene våre, slik at leverandøren med flest lokasjoner i Afrika er øverst på listen.

Hvis du reiser utenfor Afrika, vil du finne at tilgangen til DSTV Now er fullstendig blokkert. Men fortsett VPN-abonnementet. På den måten, enten du flyr til London, New York eller andre steder, kan du fremdeles lure DSTV-serveren til å tro at du er hjemme, ved å velge riktig VPN-serverplassering.

Konklusjon

Ghana vokser raskt og byr på mange muligheter.

Dessverre må du sørge for at du ikke blir svindlet mens du er der. Con-artister er alltid blant de første til å utnytte ny teknologi for å få. Falske WiFi-hotspots tilbyr en av de mest tilgjengelige rutene for teknisk kunnskapsrike datatyver å få personlig informasjon.

Få rundt tilgangsbegrensningene på nettsteder som Amazon Prime, DSTV og Netflix med en VPN når du er i Ghana. Hold kontakt med hjemme-tv uansett hvor du reiser, selv når du forlater Afrika og reiser til fjerntliggende steder. For mer informasjon om hvordan du fjerner blokkering av Netflix og Amazon Prime, se våre VPN Netflix og VPN Amazon Prime guider.

Hold deg oppdatert med internetteknologi og hold internettilgangen åpen og trygg med en VPN.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me