5 beste gratis passordadministratorer

Passordbehandlere er fantastiske verktøy for personvern, men de er enda bedre når de er gratis! I denne artikkelen viser vi de fem beste gratis passordadministratorene. I tillegg til å være helt gratis, respekterer alle tjenestene i denne artikkelen ditt privatliv, tilbyr fantastiske sikkerhetsfunksjoner og er åpen kildekode.

Hvis du er lei av å huske passord for alle dine online kontoer og tjenester, vurderer du sannsynligvis å få en passordbehandler.

Besværet med å huske passord fordamper med en passordbehandling, slik at du kan angi lure, unike passord for hver enkelt konto.

Vi forstår imidlertid at ikke alle har mye penger å bruke, og det er grunnen til at vi har analysert markedet for å finne de beste gratis og sikre passordlederne der ute. Våre anbefalinger vil fungere på tvers av alle plattformer, og fordi de er kjent for å være robuste når det gjelder personvern og sikkerhet - kan du velge disse gratis passordbehandlere uten at det går ut over sikkerheten din.

De beste gratis passordadministratorene

Nedenfor har vi en liste over de beste gratis passordadministratorene der ute. Alle disse tjenestene tilbyr fantastiske funksjoner, så hvis du vil finne ut mer om noen av tjenestene nedenfor, kan du klikke på lenkene til leverandørens nettsted eller bla under denne listen for å få en oversikt over hva som gjør hver tjeneste flott.

 1. KeePass

  - En utmerket gratis passordbehandler

 2. Bitwarden

  - En passordbehandler med åpen kildekode bygget for å være brukervennlig

 3. Passord trygt

  - For å beskytte deg, ett passord om gangen

 4. Lastpass

  - Gratis nivået skvetter ikke for mye fra premiumtjenesten

 5. RoboForm

  - Meget kjennetegnet og enkel å bruke

Gratis passordbehandlere - oppsummeringer

Nedenfor har vi oppsummert funksjonene som gjør de beste gratis passordadministratorene. Hvis du trenger mer informasjon om noen av disse tjenestene nettstedet.

1. Keepass

KeePass er en utmerket tjeneste som vi anser som den beste gratis passordbehandleren.

 • Priser

  Fra $ 0.00
  / måned

 • Støttede plattformer


  • Windows

  • Linux

Det er en åpen kildekodetjeneste, som betyr at koden kan bekreftes av enhver sikkerhetspersonell. Og du beholder full kontroll over passordene dine fordi det gir en-til-ende-kryptering.

Dette betyr at passord ikke kan gjenvinnes, så du må aldri glemme hovedpassordet. Å ofre den biten av bekvemmeligheter sementerer imidlertid KeePass som gullstandarden for passordstyringssikkerhet.

I tillegg er KeePass svært fleksibel, har mange tilgjengelige tilleggsprogrammer og gir deg full kontroll over .kbdx-databasene. Selv om KeePass bare lagrer passord lokalt som standard, kan du enkelt dele .kbdx-databasen via en sikker online lagringsplattform.

Så lenge du ikke gjør det’Hvis du ikke vil lære hvordan du bruker det, er KeePass en meget funktionalisert passordbehandling som lar deg gjøre noe med passord du kan tenke på. Riktignok er KeePass litt vanskeligere å bruke enn vår anbefaling nummer to, Bitwarden, noe som betyr at det kan være å foretrekke å holde seg til en av de andre tjenestene hvis du er en komplett teknofobe.

KeePass er tilgjengelig for alle populære plattformer, og det kan settes opp for å fungere med nettlesere ved å bruke KeeForm, KeePass HTTP-Connector, som lar deg fylle passord automatisk i alle populære nettlesere.

2. Bitwarden

Bitwarden er en suveren open source, brukervennlig passordbehandling!

 • Priser

  Fra $ 0.00
  / måned

 • Støttede plattformer


  • Windows

  • Linux

Bitwarden er tilgjengelig for alle populære plattformer (Linux, macOS, Windows, Android og iOS). Å være åpen kildekode betyr at programvaren er fritt tilgjengelig online for enhver sikkerhetspersonell som kan revidere. Som et resultat kan du stole på denne passordbehandleren for å gjøre nøyaktig hva den hevder med passordene dine.

En av de viktigste faktorene når det gjelder passordhåndtering er om passordene er beskyttet med ende-til-ende-kryptering (e2ee). Med e2ee er det bare du som holder hovednøkkelen til passordene dine, noe som betyr at de er helt sikre. Selvfølgelig betyr dette også at hvis du glemmer hovedpassordet ditt, blir du automatisk låst ute av klienten og dermed de gjenværende passordene dine.

Med Bitwarden er alle passord beskyttet med e2ee, noe som er perfekt av sikkerhetsmessige årsaker. Imidlertid, hvis du er veldig bekymret for å kunne gjenopprette tilgang til kontoen din (i tilfelle tap av passord), kan det være lurt å velge en annen tjeneste.

I tillegg til apper for alle plattformer, har Bitwarden utvidelser for Chrome, Firefox, Opera, Microsoft Edge og Safari. Disse utvidelsene lar deg enkelt legge til passord i databasen når du logger deg på - og lar deg enkelt fylle ut passord automatisk.

Vi tror dette er en av de beste open source-passordadministratorene som er gratis tilgjengelig, og gir alt som kreves for å lagre passord uten bekymringer.

3. Passord trygt

E2e-kryptering & open source-stiftelser gjør Password Safe til en av de tryggere passordbehandlerne!

 • Priser

  Fra $ 0.00
  / måned

 • Støttede plattformer


  • Windows

Password Safe er et alternativ med åpen kildekode som gir sterk kryptering fra ende til ende. Denne passordbehandleren er populær ikke bare på grunn av de utmerkede funksjonene, men fordi den opprinnelig ble utviklet av den verdenskjente kryptografieksperten Bruce Schneier.

Password Safe er tilgjengelig for Windows og har kloner for Android, iOS, Linux og Mac. De fleste av disse klonene finner du på nettstedet pwsafe. PWSafe for Windows er ikke vanskelig å bruke takket være sin minimalistiske tilnærming, men mangel på funksjoner betyr at den ikke lett integreres i favorittleseren din.

Autofyll er tilgjengelig, men det fungerer ikke via en utvidelse som er enkel å installere. Der passordbehandleren utmerker seg, er det hvordan passord kan søkes og organiseres ekstremt effektivt. Brukere kan også importere og eksportere passord til andre passordbehandlere uten problemer.

Den viktigste ulempen er at skysynkronisering ikke er tilgjengelig - så du må dele passordhvelvet ditt via USB. En passordgenerator er også inkludert for å gjøre det å lage robuste passord fint og enkelt. På grunn av sin mangel på bekvemmelighet, er Password Safe fremdeles en enkel, men effektiv passordbehandling som er tilgjengelig for alle plattformer takket være det aktive open source-fellesskapet.

4. LastPass

LastPass er mer et husholdningsnavn enn konkurransen, og tilbyr både gratis og premium tjenester

 • Priser

  Fra $ 3.00
  / måned

 • Støttede plattformer


  • Windows

  • Linux

Denne gratis passordbehandleren er et flott alternativ for tilfeldige internettbrukere som leter etter en passordbehandler som både er funksjonsrik og gratis. For alle som leter etter en brukervennlig passordbehandler som har alle tilbehør, vil denne passordbehandleren absolutt tikke mange bokser. LastPass er tilgjengelig for alle plattformer og gir sterk end-to-end-kryptering for å sikre at passord er sikre. Dessverre er LastPass ikke helt åpen kildekode, som tilfellet er med passordbehandlerne høyere i denne listen.

Til tross for denne svake ulempen, som kanskje eller ikke kan sette deg av avhengig av din personlige trusselmodell, er LastPass en utmerket passordbehandling som kommer til å gjøre de fleste forbrukere som trenger en gratis passordbehandler lykkelige.

En enkelt bruker får gratis tilgang til ubegrenset passordlagring, passordtilgang på alle enheter, 2FA, en sikker funksjon for deling av passord, sikre notater, en passordgenerator og et verktøy for å kontrollere sikkerheten til passord. Disse funksjonene gjør LastPass til en av de mest avrundede ledere med gratis passord på markedet; ideell for alle som ønsker en enkel løsning som fungerer uten praktisk talt ingen læringskurve.

Riktignok har LastPass lidd noe presse opp gjennom årene på grunn av at noen sikkerhetsproblemer ble oppdaget. LastPass har imidlertid vært rask med å fikse eventuelle problemer som ble oppdaget av sikkerhetsfolk, noe som har ført til et sterkere produkt over tid.

5. RoboForm

RoboForms gratis lagring pakker flere funksjoner enn du kan riste i knyttneven - men det er fremdeles verdt billig oppgradering

 • Priser

  Fra $ 1.79
  /måned

 • Støttede plattformer


  • Windows

  • Linux

RoboForm er en gratis passordbehandler som er imponerende. Gratisversjonen er svært omtalt, og den er enkel å bruke. RoboForm er tilgjengelig for alle populære plattformer, og den gir utvidelser for å utføre automatisk utfylling på Chrome, Firefox og Safari. Sikker innloggingsdeling er tilgjengelig - så hvis du trenger å dele passord, kan du gjøre det via e-post.

Imidlertid, hvis du trenger passordsynkronisering og den ekstra sikkerheten til 2FA - må du oppgradere til den betalte planen. Det er også verdt å merke seg at RoboForm ikke er’t åpen kildekode - noe som kan sette noen av. Men når det kommer til funksjoner, imponerer denne gratis passordbehandleren virkelig, og den har sikker e2ee, noe som betyr at du kan stole på at den sikrer passordene dine.

Så lenge du først og fremst har behov for passordbehandling for én enhet - vil dette være en gratis passordbehandling som fungerer for deg. Men hvis synkronisering er viktig for deg - anbefaler vi å holde deg til en av tjenestene ovenfor.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me