5 Beste NAS-sikkerhetskopi – Lagret sikkerhetskopi av nettverkstilkoblet 2020

Nettverkstilkoblet lagring (NAS) er en intelligent lagringsenhet som kobles direkte til internettruteren eller WiFi-nettverket. En hjemme-NAS har vanligvis mellom en og fire bukter, men små bedrifter kan velge å installere et system med åtte bukter.


NAS er nyttig fordi det skaper en personlig sky der du kan sikkerhetskopiere data på et trygt og tilgjengelig sted som gir supersnabb tilgang til dataene dine. Både enkeltpersoner og bedrifter bruker NAS for å sikkerhetskopiere sensitive filer som de ikke har råd til å tape på en diskfeil.

NAS-bokser kan også være satt opp for å automatisk sikkerhetskopiere på skyen, slik at du kan synkronisere dataene dine til tjenester som Dropbox, Google Drive og Box. Dette sikrer at dataene dine forblir konsistente på tvers av plattformer. For NAS-brukere uten tid til overs, har vi kommet med denne praktiske listen over de 5 beste NAS-sikkerhetskopiene for 2018.

Listen nedenfor er først og fremst opptatt av backup-leverandører som har native apps for kommersielle NAS-enheter av bransjegigantene QNAP, Synology og Netgear. Vi har imidlertid også inkludert informasjon om leverandører som lar deg kjøre NAS-sikkerhetskopier ved å bruke en mer DIY-tilnærming.

5 beste NAS-sikkerhetskopier

Nedenfor har vi listet opp de beste NAS-sikkerhetskopiene. Bla nedenfor for å få et sammendrag av hver tjeneste, eller klikk gjennom til leverandørens nettsted for mer informasjon.

 1. ElephantDrive

 2. IDrive

 3. Crashplan

 4. molte

 5. DropBox

Beste NAS-sikkerhetskopier - oppsummeringer

1. ElephantDrive

 • Priser

  Fra $ 10.00
  / måned

ElephantDrive er vår topp anbefaling fordi den er dedikert til NAS. I tillegg til å tilby et komplett utvalg av sikkerhetskopifunksjoner inkludert synkroniserings- og delingsalternativer, automatiske sikkerhetskopieringer og arkivering, gir ElephantDrive alt du trenger for NAS-sikkerhetskopier.

ElephantDrive-apper er tilgjengelige fra QNAP, Netgear og Synology, men også Western Digital, Drobo, D-Link Vault, Thecus og Seagate - og ElephantDrive gir støtte for dem alle. Dette gjør ElephantDrive til en av de mest brukervennlige leverandørene for NAS-sikkerhetskopier. Det er ideelt for nybegynnere fordi alt er automatisert og det har god kundestøtte klar til å hjelpe deg med å ordne opp i problemer.

Den’er også kompatibel med et stort utvalg av hjemmeenheter, noe som betyr at du kan bruke den til å sikkerhetskopiere hjemmefra NAS så vel som for sikkerhetskopiering av bedrifter. ElephantDrive har abonnementsplaner som starter på $ 10 per måned for 1 TB lagringsplass, og der’er en gratis prøveversjon tilgjengelig for alle som ønsker å gi den en gå risikofri.

2. IDrive

 • Priser

  Fra $ 17.38
  per år

IDrive er en av våre favoritt-sikkerhetskopitjenester, og det er faktisk ganske fantastisk for NAS-brukere. Denne fullstendige tjenesten lar brukere ta sikkerhetskopi fra kartlagte stasjoner, og tilbyr også apper for Synology, QNAP og Netgear ReadyNAS. IDrive har suveren kundestøtte som alltid er klar til å hjelpe deg med NAS-relaterte spørsmål, og den inneholder også guider i vanlige spørsmål for å hjelpe deg med å få alt satt opp.

IDrive tilbyr også verdi for pengene. 1 TB online lagringsplass koster bare 3,71 dollar per måned (betales på årsbasis på én gang). Det er imidlertid verdt å merke seg at prisen hopper til $ 4.95 per måned når du fyller ditt andre år.

Abonnenter får også fleksible alternativer for sikkerhetskopiering og gjenoppretting, i tillegg til synkronisering og delingsfunksjoner, og muligheten til å sikkerhetskopiere fra et ubegrenset antall enheter. Og takket være sin 5 GB gratis konto kan du gi denne tjenesten en testkjøring for å se hvordan den er.

3. CrashPlan

 • Priser

  Fra $ 10.00
  / måned

CrashPlan er en ypperlig sikkerhetskopitjeneste som gir ubegrenset lagringsplass og robust sikkerhet til et ekstremt rimelig prispunkt. Selv om den har god programvare som er morsom å bruke, er NAS-alternativene imidlertid en berørt rystelse (sammenlignet med alternativene som er høyere i denne listen).

QNAP-brukere vil sannsynligvis komme godt overens med det fordi det fungerer bra med en dedikert tredjepartsapp (som følger med). Mac og Linux bør også komme godt sammen fordi det er mulig å enkelt sikkerhetskopiere fra monterte stasjoner.

Windows-brukere derimot, kan være lurt å handle andre steder. Begrensninger innebygd i Windows betyr at CrashPlan ikke gjør det’t støtter sikkerhetskopier fra monterte stasjoner.

Det gir imidlertid en nyttig liste over uoffisielle monteringsmetoder for tekniske brukere som er villige til å lære. Og det er et av de rimeligste alternativene på markedet; det er et godt alternativ for de som kan bry deg om å lære.

4. CloudBerry

 • Priser

  Fra $ 49.99
  per år

CloudBerry er litt forskjellig fra de andre tjenestene i denne artikkelen fordi den faktisk ikke tilbyr skylagringstjenester i seg selv. I stedet er det en tjeneste for å administrere sikkerhetskopier på eksisterende skytjenester som Amazon S3, Google Drive, OneDrive, Oracle Cloud, Rackspace og Microsoft Azure. Imidlertid bestemte vi oss for å inkludere det fordi det er ekstremt godt avrundet når det ikke bare gjelder NAS, men andre nyttige sikkerhetskopifunksjoner.

CloudBerry kommer med gratisapper for populære NAS-leverandører QNAP og Synology. Disse appene tillater brukere å sikkerhetskopiere data fra NAS-lagringsboksen til en skylagringstjeneste etter eget valg. Det tillater dem også å gjenopprette NAS-filer ved hjelp av CloudBerry desktop client.

I tillegg har CloudBerry en blanding av nyttige funksjoner, inkludert Cloud til Cloud-sikkerhetskopi, ubegrenset filversjon, komprimering og valgfri 256-bit AES-kryptering. Dette er imponerende med tanke på at det starter på bare $ 10,00 per måned. Ideelt hvis du allerede har sky lagringsplass du vil synkronisere NAS til.

5. DropBox

 • Priser

  Fra $ 0.00
  / måned

Dropbox er ikke’t nøyaktig sammenlignbar med backup-leverandørene nevnt ovenfor. I stedet for å være en tradisjonell sikkerhetskopitjeneste på nettet som fokuserer på å lagre dataene dine for gjenoppretting under nødssituasjoner, er det en Cloud-lagringstjeneste som også tillater fildeling og ekstern filtilgang.

Så hvordan fungerer dette med NAS? Dropbox tilbyr apper som lar deg synkronisere filene som er lagret på NAS-en din til Cloud-lagringsserverne. Dermed ender du opp med noe som en Cloud Storage Manager - en sentralisert tjeneste som holder alle filene dine organisert og oppdatert. Som et resultat er Dropbox et flott alternativ som kan brukes til å holde dine data trygge og sikre både lokalt og online.

Virksomhet & Enterprise brukere

NAS er en massivt populær lagringsløsning for små bedrifter. Som et resultat vil du finne QNAP, Synology og Netgear som tilbyr mange apper for NAS-sikkerhetskopier rettet mot populære enterprise lagringsløsninger.

nas

Microsoft Azure, Amazon Glacier, Google Cloud Storage og Symform er alle kompatible med NAS-leverandører - noe som gjør det enkelt for firmaer å ta sikkerhetskopi av dataene sine både lokalt og online.

DIY NAS-sikkerhetskopier

Alle som ønsker å opprette sin egen NAS i stedet for å betale for en NAS-boks, må være klar over at de ikke vil ha tilgang til apper. Det er imidlertid fortsatt mange metoder for lagring av dataene dine online.

Tilbyder som SOS, Acronis, JustCloud, BackupGenie og ZipCloud lar deg ta sikkerhetskopi fra en NAS-enhet bare ved å velge den som filplassering. Noen leverandører kan imidlertid belaste deg årlig for privilegiet.

Videre kan du også lage sikkerhetskopier av nettverksstasjoner ved hjelp av SpiderOak, Memopal og LiveDrive - som alle lar deg kartlegge stasjonen slik at den kan gjenkjennes. Heldigvis er denne prosessen enkel, og det er gjennomgangsveiledninger tilgjengelig som hjelper deg med å få dem satt opp.

Konklusjon av NAS Backups

NAS-sikkerhetskopier er en ypperlig måte å sikre at dataene dine ikke bare er beskyttet på din lokale sky, men også online. Enten du vil ha en dedikert app som gjør det harde arbeidet for deg - eller du foretrekker å sette opp en NAS selv, så er det en online backup-leverandør i denne artikkelen som passer perfekt for deg.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me