5 beste passordbehandlere for Mac

Å bruke en passordbehandling for Mac vil sikre at online-kontoene dine holdes sikre og private. Det som burde være rystende datainnbrudd, har blitt så vanlig at de har mistet kraften til å sjokkere, men de er fortsatt en alvorlig trussel mot ditt privatliv.

Det desidert beste forsvaret for dataene dine er å bruke et annet sterkt passord for hvert nettsted du besøker. Og med "sterk" mener vi noe som vE} [e-postbeskyttet] ~ 9VuW]) C + [8 - ikke navnet på katten din!

Det er rett og slett ingen måte for oss stakkars å huske et så sikkert passord, enn si dusinvis av dem. Men heldigvis trenger vi ikke gjøre det. Vi kan i stedet la dataprogrammer gjøre det tunge løftet for oss.

Passordbehandlere kan generere virkelig sikre passord for hvert nettsted, app og online tjeneste du bruker, husk dem og fylle dem ut automatisk når du bruker denne tjenesten. Som sådan bør de med rette sees på som det mest essensielle verktøyet i din databeskyttelse. Hvis du bare bruker ett personvernverktøy, bør det være en god passordbehandling.

De beste passordadministratorene for Mac

Etter mye research kan vi liste opp de fem beste passordbehandlerne for Mac. Hvis du trenger mer informasjon om noen av tjenestene oppført nedenfor, klikker du på lenkene nedenfor eller blar under denne listen for å få et sammendrag av hva som gjør disse tjenestene flotte.

 1. Bitwarden

  - Macs mest brukervennlige passordbehandling

 2. KeepassXC

  - Passordbehandling med åpen kildekode for å beskytte alle Apple-kontoene dine

 3. RoboForm

  - Har utrolig robuste funksjoner som kompletterer macOS

 4. macOS nøkkelringstilgang

  - macOS 'innebygde passordadministrasjonsløsning

 5. Passbolt

  - Verifisering av tredjeparter betyr at dette er en passordbehandler du kan stole på

Beste Mac Password Managers

Nedenfor har vi sett på de beste passordbehandlerne for Mac mer detaljert.

1. Bitwarden

Beskytt kontoene dine med Bitwarden - Macs mest tilgjengelige og brukervennlige passordbehandling!

 • Priser

  Fra $ 0.00
  / måned

 • Støttede plattformer


  • Windows

  • Linux

Bitwarden er en åpen kildekode for passordbehandling på tvers av plattformer. Alle kjernefunksjonene er gratis, selv om en dollar per måned hjelper med å støtte utvikleren og gir noen få fine (men ikke-essensielle) statister. Blant disse er evnen til å være selv vert, som er et flott alternativ for personvernfanatikerne der ute.

Bitwarden’hovedtrekket er at det er en (i stor grad) gratis passordbehandling med åpen kildekode som ser ut som er pen og er like enkel å bruke som dens store navn kommersielle konkurrenter. Nettlesertillegg for Safari, Chrome, Firefox, Vivaldi, Opera og Brave gir enkel og praktisk autofylling i macOS.

Koden er nå fullstendig revidert av Cure53, den bruker sterk end-to-end-kryptering og støtter forskjellige former for tofaktorautentisering..

2. KeepassXC

Tilpasset fra KeePass for Windows, overskrider KeePassXC forgjengeren på flere måter.

 • Priser

  Fra $ 0.00
  / måned

 • Støttede plattformer


  • Windows

  • Linux

KeePassXC er en uoffisiell port på tvers av plattformer til den utmerkede KeePass passordbehandleren for Windows. Det er nå mulig å installere den originale KeePass på Mac-en din ved hjelp av Mono, men KeePassXC ser mye penere ut og mer “innfødt” til macOS.

KeePassXC er fullt interoperabelt med alle andre versjoner og gafler av KeePass, og synkroniseres sømløst på tvers av plattformer ved ganske enkelt å lagre .kbdx-containerne på den skytjenesten du ønsker. Disse beholderne er veldig sikre og dekrypteres bare lokalt for full end-to-end-kryptering, så det betyr ikke noe om du synkroniserer dem ved å bruke en usikker plattform (for eksempel Dropbox).

En følgesvennlig nettleser-plug-in for Firefox og Chrome (selv om det ikke er Safari), bør tillate enkel autofylling i nettleserne, men vi har for øyeblikket problemer med det. Selv om offisielt avskrives, fortsetter KeePassHttp-Connector-tillegget fortsatt å fungere helt fint.

KeePassXC er ikke så pen eller brukervennlig som Bitwarden, og mangelen på støtte for KeePass-plugins gjør den mindre fleksibel enn det overordnede programmet. Men for gratis, enkel og svært sikker passordhåndtering og synkronisering på tvers av plattformer ved hjelp av det populære open source KeePass .kbdx-filformatet, er det flott.

3. RoboForm

RoboForms stilige tilnærming passer fint med Apple-estetikken - låser passordene dine!

 • Priser

  Fra $ 1.79
  /måned

 • Støttede plattformer


  • Windows

  • Linux

Her hos ProPrivacy er vi enorme fans av gratis og åpen kildekode-programvare, men vi anerkjenner fortreffelighet når vi ser det. RoboForm er en elegant og stilig passordbehandling på tvers av plattformer som gjør alt du kan ønske at en passordbehandler skal gjøre.

Dette inkluderer kryssplattform og passordsynkronisering mellom andre nettlesere, sikre notater, bokmerker, flere “identiteter” for avansert formutfylling, sikker sending og synkronisering av passord og mer. En gratis versjon er tilgjengelig, men det er sannsynligvis verdt å avskalde $ 2 i måneden for synkroniseringsfunksjonene alene.

I tillegg til en full Mac “Sikkerhetssenter” app, kan du få tilgang til alle viktige funksjoner i RoboForm ved hjelp av nettlesertillegg for Safari, Firefox og Chrome. Det er til og med en app for Apple Watch!

RoboForm er lukket kildekode og drives av et amerikansk selskap, men det at den bruker sterk kryptering fra ende til ende, bør gjøre disse poengene akademiske. Hvis du kan leve med det faktum at RoboForm er et proprietært produkt, er det en av de mest imponerende passordlederne vi har vurdert.

4. macOS nøkkelringstilgang

macOS Keychain Access er ikke like funksjonsrik som konkurrenter, men er svært tilgjengelig og klar til å gå!

 • Priser

  Fra $ 0.00
  / måned

Hvis du eier en Mac, har du allerede en anstendig (hvis noe begrenset) passordbehandling - macOS Keychain Access. Dette gjør en god jobb med å huske passord når du skriver dem inn i de fleste Mac-apper og Safari-påloggingsformer, senere fyller du dem automatisk etter behov.

Den synkroniseres automatisk med din iPhone og iPad, og integreres med iOS 12+ Authentication Services-rammen for sømløs autofyll på nyere iOS-enheter i de fleste nettlesere og mange apper.

Hvis du er en dedikert Apple-bruker, kan det hende at macOS Keychain Access oppfyller alle passordbehovene dine. Men hvis du ønsker å synkronisere med enheter som ikke er fra Apple, må du bruke et tredjepartsalternativ.

Den andre tingen å merke seg er at Keychain Access kun omhandler brukernavn / passordpålogginger. Det fyller ikke ut mer komplekse skjemaer automatisk, lagrer bankopplysningene dine, lar deg legge ved filer eller notater til passordene dine, eller noen av de forskjellige andre ting til og med de mest grunnleggende tredjepartsløsningene.

5. Passbolt

Passbolt, som opprinnelig var en forretningsfokusert leverandør, og har sterke løsninger for passordadministrasjon for alle

 • Priser

  Fra $ 0.00
  / måned

 • Støttede plattformer


  • Windows

  • Linux

Passordsjefmarkedet er latterlig konkurransedyktig for øyeblikket. Så heller enn å gå med de vanlige LastPass- eller 1Password-anbefalingene (som er bra på maOS hvis du ikke gjør det’Husk svært kommersielle lukkede kildeprodukter, men som vi føler ikke gjør noe bedre enn Bitwarden), er vår siste anbefaling for noe litt annerledes.

Passbolt er en åpen kildekode manager for passord. Den er hovedsakelig rettet mot bedrifter, men fungerer perfekt for personlig eller familiebruk. Betalte for vertsbaserte planer er tilgjengelige, men kjernefellesskapsutgaven av programmet er 100% gratis og kan selv hostes på din egen Mac-maskinvare (inne i en virtuell maskin) eller på uavhengig leid serverplass.

All kode som brukes av Passbolt er åpen kildekode og verifiseres uavhengig av tredjeparter. Skjønt, som Passbolt selv sier, “arbeidet med kodegjennomgang vil aldri bli utført,” mye av det har faktisk blitt grundig gjennomgått og revidert - noe som er flott.

Passord administreres via et webgrensesnitt, noe som gjør Passbolt stort sett plattformagnostisk. Nettleserintegrasjon oppnås ved bruk av tillegg for Chrome og Firefox, selv om det dessverre ikke er Safari. Hvis du trenger en åpen kildekode-passordbehandling som fungerer godt på alle stasjonære plattformer, er Passbolt vanskelig å slå.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me