5 Beste Roku VPN for 2020

Roku er en streaming-TV og mediespiller som har hatt betydelig suksess og popularitet siden den første lanseringen i 2012. Den er tilgjengelig i en rekke former, inkludert bærbare streaming-pinner, set-top-bokser og til og med som en smart-TV! Hver type tilgjengelig maskinvare utfører den samme funksjonen: den gir deg tilgang til både streaming og on-demand innhold via kanaler som kan velges med bruk av en fjernkontroll. Takket være samarbeidet med populære streamingtjenester som Netflix, Hulu og Amazon, er det ingen mangel på utmerket innhold tilgjengelig med et enkelt klikk på en knapp.

Dessverre, akkurat som strømmetjenestene selv, er valgte kanaler og innhold utilgjengelige på grunn av geo-begrensninger. Som svar på dette blir forbrukere stadig mer bevisste på at de kan bruke en VPN-tjeneste for å oppheve blokkeringen av innholdet, og dermed få mest mulig ut av Roku-systemet.

Finn ut alt om våre topprangerte VPN-er for Roku i 2017 nedenfor!

Beste VPN for Roku: Sammendrag

 1. ExpressVPN

  - Den raskeste VPN-en vi tester, blokkerer alt, med fantastisk service hele tiden

 2. NordVPN

  - Stort merke med veldig god verdi, og en budsjettpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topp rangert VPN, med god pris og hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigste VPN-ene der ute, men likevel en god service

Bruker Roku med en VPN

I tillegg til å velge den beste VPN-tjenesten for deg, er det også spørsmålet om hvordan du fysisk går ut på å sette opp VPN for en Roku-enhet. Problemet er at selv med de nyeste og beste Roku-enhetene - som Roku Ultra eller Roku Streaming Stick (nevnt mer detaljert på slutten av artikkelen) - er det fremdeles ikke mulig å bruke selve Roku-maskinvaren for å lage en VPN-tilkobling.

I stedet kommer du til å trenge å aktivere en VPN-tilkobling på en ekstern enhet til Roku-spilleren. Det er to grunnleggende alternativer for å oppnå dette: enten konfigurer en VPN-tilkobling på den trådløse ruteren din (det kan hende du må oppgradere til DD-WRT eller Tomato for denne støtten eller dele internett- og VPN-tilkoblingen på den bærbare datamaskinen din med Roku-enheten.

Uansett er VPN-forbindelsen kjernen i å fjerne blokkering av geobegrenset og sensurert innhold.

De beste Roku mediestrømmere

Å finne den beste VPN-en for Roku er like utfordrende som å finne de beste mediene fordi det er et tilsynelatende uendelig antall alternativer og alternativer. For å hjelpe deg med å ta en utdannet beslutning og unngå å kjøpe en sitron, har vi samlet de nyeste og beste Roku-mediestrømmere av 2017.

Roku Ultra

For å si det klart, Roku Ultra er en av de ypperste Roku-streamere tilgjengelig, og esken er fullpakket med den nyeste og beste maskinvaren for en jevn streamingopplevelse. Roku Ultra kommer med en firkjerne og støtter 4K- og HDR-bildekvalitet (selv om du trenger en TV-kompatibel med 4K for å få et så høykvalitetsbilde).

Jeg liker også hvordan den inkluderer en Ethernet-port (de er vanligvis mer pålitelige og raskere enn trådløse tilkoblinger), selv om jeg ble skuffet over å oppdage at det bare er Fast Ethernet og ikke Gigabit Ethernet. Og merk at det koster rundt 129,99 dollar, selv om jeg tror kostnadene er berettigede.

Roku Streaming Stick 3600R

Den neste beste Roku-enheten er Roku Streaming Stick 3600R, som har fordelen av å være liten. I tillegg er det en hel del billigere enn Roku Ultra, som koster bare $ 50. Fordi det er en pinne, inkluderer det naturlig nok ikke en Ethernet-port. Alle nettverkstilkoblinger er trådløse, så du ideelt sett vil ha en rask trådløs ruter for rask strømming.

Den har heller ikke sammenlignbar maskinvare til Roku Ultra. Ikke desto mindre krefter Roku Stick raskere enn andre og tar bare rundt 30 sekunder å starte opp. Vær imidlertid oppmerksom på at du må koble pinnen til en HDMI-port, som kan se litt stygg og rotete ut hvis du mangler HDMI-porter på baksiden av TVen.

Roku Premiere+

Sist, men ikke minst, ønsket jeg å gi Roku Premiere + en omtale. Det er ingen steder så raskt som Roku Ultra, men hei - det er 23% billigere. MSRP er bare $ 99,99, som er omtrent $ 30,00 billigere enn Ultra, noe som gjør det til et anstendig kostnadseffektivt alternativ hvis du er mer følsom for pris.

I likhet med Ultra har Premiere + muligheten til å streame 4K HDR-video. Men det mangler noen av de nyeste klokkene og fløytene, for eksempel stemmesøk. Nok en gang er Ethernet-porten på baksiden bare og støtter ikke gigabit-hastigheter. Likevel vil det i det minste gi deg valget mellom kablede og trådløse nettverkstilkoblinger.

Roku VPN: Konklusjon

Streaming av TV- og medie-dingser som Roku er en enkel, praktisk måte å få tilgang til innhold fra alle tjenestene dine, for eksempel Netflix, Hulu og BBC iPlayer gjennom en enkelt enhet. Men akkurat som når disse tjenestene brukes enkeltvis, er innholdet ofte beskyttet av geo-begrensninger og bare tilgjengelig for visse land. For å omgå denne irriterende blokkeringen, er alle Roku-brukere å gjøre å registrere seg hos en kompatibel VPN-leverandør og sette den opp med sin Roku-enhet. Etter å ha fulgt disse enkle trinnene, er himmelen grensen når det gjelder hvor mye flott innhold du kan se via Roku i 2017!

Beste VPN-er for Roku 2020: Sammendrag

 1. ExpressVPN

  - Den raskeste VPN-en vi tester, blokkerer alt, med fantastisk service hele tiden

 2. NordVPN

  - Stort merke med veldig god verdi, og en budsjettpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topp rangert VPN, med god pris og hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigste VPN-ene der ute, men likevel en god service

Se veiledningene nedenfor for å se hvordan du kan fjerne blokkeringen av streamingtjenestene ovenfor med en VPN:

 • VPN for Hulu
 • VPN Netflix
 • VPN amazon prime
 • iPlayer VPN
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me