5 beste sikkerhetskopier for tidsmaskin

Hvis du er en Mac-bruker, vet du sannsynligvis at macOS kommer sammen med et kritikerrost backupprogram som heter Time Machine. Dette er flott, men uteblått Time Machine tar bare sikkerhetskopi av dataene dine til en ekstern fysisk stasjon eller et lokalt NAS-system som støtter Time Machine-protokollene.

God data-backup-praksis følger imidlertid den gyldne 3-2-1-regelen der minst tre eksemplarer av dataene dine oppbevares for å sikre mot enhver form for tap.

Den tradisjonelle formelen er å oppbevare en kopi på enheten din (originalkopien), lagre en kopi lokalt, men ikke festet til datamaskinen din (for eksempel på en NAS eller ekstern harddisk) på en sikker måte borte fra virus som kan påvirke datamaskinen din, og for å lagre en annen kopi på nettet.

Tross alt kan en lokal kjøretur bli stjålet, mistet i en brann, skadet av vann, eller hvem vet hva!

Følgende Cloud backup-tjenester og -produkter støtter enkel og automatisk sikkerhetskopiering av Time Machine-data til en sky-konto for å gi robust 3-2-1-beskyttelse.

Du må være klar over at det kan føre til duplisering mellom dataene som er sikkerhetskopiert av Time Machine og data du laster opp til skykontoen din på vanlig måte. For å forhindre at dupliseringen spiser opp den dyrebare skyserverplassen din, kan det være lurt å utelukke at noen mapper blir lastet opp av enten Time Machine eller din backup-programvare..

5 beste sikkerhetskopier av Time Machine

Nedenfor har vi listet opp de fem beste sikkerhetskopiene for tidsmaskiner. Hvis du vil ha mer informasjon om disse tjenestene, blar du nedenfor for å lese et sammendrag av hver tjeneste eller klikker deg videre til deres nettsted ved å bruke koblingene nedenfor.

 1. IDrive

  - Brukervennlig | Kostnadseffektiv | End-to-end-kryptering

 2. iBackup

  - Mobilapper | Forretningsfokusert End-to-end-kryptering

 3. molte

  - Vertsalternativer | Freemium | Time Machine-støtte

 4. DollyDrive

  - Mac & iOS-fokusert | DollyClone | Brukervennlig

 5. Overføre

  - Panic Sync | Støtte for 11 skytjenester | Klient-side e2e-kryptering

5 beste sikkerhetskopier for Time Machine - oppsummeringer

Ta en titt på listen over de beste tidssikkerhetskopieringstjenestene nedenfor, klikk deg gjennom til nettstedet for mer informasjon om tjenesten deres.

1. IDrive

IDrive kan være rimelig, men det skimp ikke på funksjoner

 • Priser

  Fra $ 17.38
  per år

IDrive er en rimelig backup-leverandør som bruker sterk kryptering fra klientsiden. Den har online filsynkronisering, sikkerhetskopiering av flere enheter, versjon av filer i opptil 30 tidligere versjoner. Vi liker det spesielle at IDrive støtter Linux sky backup av en GUI eller pakke med skript.

For å forhindre duplisering av filer ekskluderer IDrive datamappen Time Machine fra sikkerhetskopier som standard. Det kan imidlertid enkelt inkluderes ved å gå til Innstillinger -> Ekskluderte filer / mapper fra sikkerhetskopi -> Filer / mapper med delvis navn, og avmarkering av mappen Backups.backupdb.

Time Machine-sikkerhetskopien din blir deretter lagret på IDrive-lagringen din ved å bruke banen du har konfigurert i Time Machine-innstillingene på Mac-en.

2. IBackup

IBackup fokuserer først og fremst på virksomheter, og tilbyr sterk e2e-kryptering og katastrofegjenoppretting

 • Priser

  Fra $ 9.95
  / måned

Denne skyleverandøren har et sterkt fokus på sikkerhetskopiering av små bedrifter. Som sådan inkluderer funksjonslisten ting som fullstendig sikkerhetskopi, en katastrofegjenoppretting (DR) -plan, flere underkontoer, HIPAA, Sarbanes-Oxley, GLBA og SEC / FINRA-samsvar og mer.

IBackup er imidlertid perfekt brukbar som en personlig sikkerhetskopitjeneste, og alle vil finne sine iOS- og Android-mobilapper nyttige. Som standard blir data kryptert serversiden ved å bruke AES-256, men det er mulig å bruke en privat krypteringsnøkkel som ikke er lagret på IBackup’s servere i stedet.

For å aktivere Time Machine-sikkerhetskopi ved å bruke IBackup-kontoen din, åpner du bare Mac Desktop-klienten, går til Settings og sikrer Time Machine-sikkerhetskopi er valgt..

3. CloudBerry

Cloudberry kan tilpasses helt, med hostingalternativer og en rekke forskjellige servere

 • Priser

  Fra $ 49.99
  per år

Cloudberry Explorer er gratis programvare (med en premium Pro-versjon tilgjengelig) som lar deg administrere og sikkerhetskopiere filer til Amazon S3, Microsoft Azure, Google Cloud og Openstack-kontoer. Cloudberry tilbyr også en fulltegnet abonnementstjeneste ved å bruke ditt valg av disse cloud SaaS-leverandørene.

Enten du bare bruker gratisprogramvaren med din personlige skytjeneste eller Cloudberry’s abonnementstjeneste, Cloudberry støtter sikkerhetskopiering av Time Machine til skyen.

Dette krever litt mer konfigurasjon enn med de to tjenestene ovenfor, men klare instruksjoner er tilgjengelige på nettstedet. I utgangspunktet tilsvarer det bare å velge din Time Machine’s ekstern backup-stasjon’s root Backups.backupdb-mappen som sikkerhetskopikilde.

4. DollyDrive

DollyDrive har en egen proprietær funksjon som er satt inn for å ta sikkerhetskopi av hele systemet ditt - DollyClone

 • Priser

  Fra $ 5.00
  / måned

DollyDrive er en cloud backup-tjeneste designet fra grunnen for macOS. Den gjør alle de vanlige tingene du forventer av en slik tjeneste, og den har en iOS-app for å få tilgang til og administrere filene dine hvor som helst..

Mer uvanlig tilbyr DollyDrive en funksjon som heter DollyClone, som skaper en komplett sikkerhetskopi av hele systemet. Akkurat som Time Machine gjør, bortsett fra at denne sikkerhetskopien er lagret i skyen. Så, mens DollyDrive ikke gjør det’Hvis du sikkerhetskopierer de faktiske Time Machine-dataene til skyen, oppnår de nøyaktig samme effekt.

Du kan selvfølgelig bruke DollyClone sammen med Time Machine selv til også å ta sikkerhetskopi av alle dataene dine lokalt.

5. Send

Transmit skiller seg ut fra mengden takket være Panic Sync-funksjonen

 • Priser

  Fra $ 0.00
  / måned

Transmit er en FTP-klient med innebygd støtte for 11 av de mest populære skytjenestene, alt fra forbrukerfokuserte tjenester som Dropbox og Google Drive til SaaS-tjenester som Amazon S3 og Microsoft Azure. Det er imidlertid ingen iCloud-støtte.

Det som skiller Transmit fra millionene andre FTP-klienter der ute, er dens Panic Sync-funksjon. Som navnet antyder, gir dette en sanntids sikkerhetskopi av dataene dine ved å synkronisere dem til den valgte skyen. Og fordi den støtter synkronisering fra eksterne harddisker og NAS-stasjoner, kan du bruke den til å ta sikkerhetskopi av alle data fra Time Machine-stasjonen automatisk.

Siste tanker

Du kan aldri ha for mange kopier av viktige data, og Time Machine gir et veldig høyt beskyttelse mot katastrofe ved å sikkerhetskopiere alt på Mac-en. Ovennevnte tjenester og produkter lar deg spare Time Maskinens beskyttelsesnivå for skyen, slik at uansett hva som skjer, vil du kunne gjøre en fullstendig systemgjenoppretting. Og det gir mye trygghet.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me