5 beste sling-tv-VPN-er som fungerer i 2020 – Fjern blokkering av alt innhold

Hva er Sling TV?

Sling TV er en rimelig online streamingtjeneste som gir tilgang til amerikanske kabel-TV-kanaler. For så lite som $ 20 per måned får abonnenter tilgang til slike som ESPN, FOX, Disney, AMC, Showtime, CNN, og alle sports- og TV-premiere som følger med dem. Alt i alt får Sling TV-abonnenter tilgang til hele 135 kanaler.

Selv om det er sant at Sling TV er geobegrenset til USA, er den gode nyheten at med et Sling TV Virtual Private Network (VPN) kan hvem som helst, hvor som helst, late som han er i USA for å fjerne blokkeringen av Sling TV. For TV- og filmavhengige over hele verden betyr en Sling TV VPN muligheten til se amerikansk TV hele dagen.

ProPrivacy for Sling TV 2020

De beste Sling TV VPN-ene i 2020 er NordVPN. Se på videoomgangen vår nedenfor.

For noen alternativer, sjekk tabellen nedenfor for å se de beste 5 VPN-ene for Sling TV i 2020.

 1. ExpressVPN

  - Den raskeste VPN-en vi tester, blokkerer alt, med fantastisk service hele tiden

 2. NordVPN

  - Stort merke med veldig god verdi, og en budsjettpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topp rangert VPN, med god pris og hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigste VPN-ene der ute, men likevel en god service

Sling TV VPN-er

En VPN for Sling TV lar forbrukere over hele verden late som de er i USA. Resultatet er muligheten til å få tilgang til noen av Sling TV-planene. De mest populære planene er Orange og Blue-planene, priset til $ 20 og $ 25 per måned. Disse abonnementene gir seerne tilgang til en sinnssyk mengde amerikansk programmering, og med en Sling TV VPN er disse programmene tilgjengelige hvor som helst.

I denne artikkelen forklarer vi alt du trenger å vite om en VPN for Sling TV. Vi beskriver hva en VPN er, hvordan den fungerer og hvorfor en VPN for Sling TV er bedre enn en annen. Vi forteller deg hvordan du kan fjerne blokkering av Sling TV med en VPN. En VPN er uten tvil den billigste og beste måten å fjerne blokkering og se på de mest amerikanske TV-programmene og premiene. Så uten videre, her er de fem beste Sing TV VPN-tjenestene.

Hva er en Sling TV VPN?

Et virtuelt privat nettverk er en fantastisk online tjeneste som lar deg late som du er i et annet land. Ved å gjøre det kan du overvinne geobegrensninger og få tilgang til innhold som vanligvis er blokkert. Dette lar deg se Sling TV som om du var i USA.

I tillegg gir en pålitelig og pålitelig VPN sterk kryptering. Denne krypteringen krypterer sikkert all data som kommer og går fra din PC, bærbar PC, smarttelefon eller nettbrett. Resultatet er at ingen - Internett-leverandører (ISP), myndigheter eller lokale nettverksadministratorer - kan fortelle hva du gjør på nettet.

Muligheten til å se ut til å være i et annet land, lagt til krypteringens digitale personvern, er den perfekte kombinasjonsboksen. Derfor er en premium VPN en så fantastisk investering.

Sling TV VPN-hensyn

Når vi valgte de beste VPN-ene for Sling TV, var det noen få hensyn som vi husket. Det viktigste var at vi bare sørget for å velge VPN-er som gir rask hastighet. Rask tilkoblingshastighet er av største viktighet når du streamer i HD.

Dessverre er det store flertallet av 850 VPN-er på markedet for tregt for strømmingens behov. VPN-ene i denne guiden har imidlertid alle valg mellom raske amerikanske servere - så du vil alltid kunne se Sling TV.

Det andre hensynet var personvern. Ettersom du later som du er i USA for å se Sling TV, er det viktig at sikkerhet og personvern blir sikret. Alle VPN-ene i denne artikkelen ble valgt fordi de er perfekte for å se Sling TV privat.

Sling TV VPN for sports fans

Slynge-TV er spesielt fantastisk for folk som vil fjerne blokkeringen og se på mer sport. Med en Sling TV VPN kan sportsinteresserte få tilgang til amerikanske golfkonkurranser, hockey (NHL), baseball (MLB), basketball (NBA), amerikansk fotball (NFL), tennis. Det er faktisk ingen bedre måte å se amerikansk sport på et budsjett.

En VPN for filmer med Sling TV

Sling TV gir deg tilgang til et stort utvalg av filmer. Dette inkluderer tilgang til spesifikke filmkanaler som Sundance, Fandor, Epix, Shortlist, HDNet Movies og TCM. Showtime, HBO, Cinemax, Starz Encore, Hallmark, LMN og Tribeca Shortlist er også tilgjengelig. Det er en vanvittig mengde valg for filmavhengige.

Hvorfor du bør bruke en VPN for Sling TV for Kids

En VPN for Sling TV er en fantastisk måte å underholde barna dine på! Sling TV gir tilgang til mange programmer for barn, inkludert Disney-kanaler (Disney, Disney Junior, Disney XD), Nickelodeon-kanaler, Boomerang, Cartoon Network, Duck TV og Sling Kids (et utvalg av barnas programmering og tegneserier).

Sling TV Canada

Mange kanadiske statsborgere er interessert i et Sling TV-abonnement. Akkurat som overalt ellers er Sling TV sperret i Canada. Imidlertid kan kanadiere med en Sling TV VPN fjerne blokkering av Sling TV (akkurat som seere på andre steder kan). Hvis du vil finne ut mer, ta en titt på vår kanadiske VPN-guide.

En Sling TV VPN for amerikanske statsborgere

Selv amerikanske abonnenter som ikke trenger VPN for å få tilgang til Sling TV, kan dra nytte av en VPN. Hvorfor? På grunn av lisensbegrensninger, kan Sling TV ikke vise visse TV-kanaler, programmer og sportsbegivenheter over hele USA. Disse tjenestene er merket på Sling TV-nettstedet som "bare utvalgte markeder." Fox Sports, for eksempel, er bare tilgjengelig på visse steder. Ved å bruke en VPN kan imidlertid amerikanske innbyggere få tilgang til Fox Sports-strømmer fra forskjellige postnumre.

Her er noen eksempler på hva du kan få tilgang til fra USA ved hjelp av en Sling TV VPN:

 • FOX Sports Ohio
 • FOX Sports West
 • FOX Sports Florida
 • FOX Sports South
 • FOX Sports Midwest
 • FOX Sports Arizona
 • FOX Sports Cincinnati
 • FOX Sports Detroit
 • FOX Sports North
 • FOX Sports Prime Ticket
 • FOX Sports San Diego
 • FOX Sports Southeast
 • FOX Sports Southwest
 • FOX Sports Sun
 • Sports Time Ohio
 • YES (Yankees Entertainment and Sports) Network.

Slik fjerner du blokkering av Sling TV med en VPN

Det er enkelt å fjerne blokkering av Sling TV med en VPN. Dette gjør du ved å følge disse enkle trinnene:

 1. Bestem deg for en VPN. For Sling TV anbefaler vi ExpressVPN
  siden den har et fantastisk utvalg av amerikanske servere som alle er supersnelle å streame Sling TV i HD.
 2. Klikk gjennom til VPN du ønsker, og abonnere på tjenesten.
 3. Last ned og installer programvaren. VPN-ene i denne guiden tillater mer enn én enhet å kjøre VPN samtidig. Dermed kan du se Sling TV på din telefon, bærbar PC, nettbrett og / eller PC.
 4. Kjør VPN-programvaren og Velg en amerikansk server fra listen - klikk på Koble til.
 5. Nå som VPN-en har koblet til, beskytter den deg med kryptering. I tillegg har du en amerikansk IP-adresse (som betyr at du ser ut til å være i USA). Av denne grunn kan du nå naviger over til SlingTV.com.

Kjøpe et gavekort for slynge-TV

For å abonnere på tjenesten trenger du et SlingTV-gavekort (fordi du ikke har et amerikansk kredittkort og postnummer). For å få gavekortet må du først skaffe deg Bitcoins. For å finne ut hvordan du kjøper bitcoins, se her.

 1. Gå hit for å få gavekortet. Du blir omdirigert til eGifter hvor du kan kjøpe et gavekort på $ 25. Dette vil tillate deg å bruke en måned med Sling TV for $ 20 og få en $ 5 oppgraderingsplan for noe ekstra (Sling TV gir massevis av ekstrautstyr på toppen av den fantastiske grunnleggende planen). Du må betale for gavekortet ditt ved hjelp av Bitcoins.
 2. Innløs nå gavekortet på Sling TV-portalen.Sling TV gavekort

Bruk et virtuelt kredittkort

 1. For å registrere deg må du få et virtuelt amerikansk kredittkort som dette. Dette er litt kostbart fordi du må betale et medlemsavgift for å få det virtuelle kortet. Kortet vil imidlertid gi deg en gyldig amerikansk adresse og postnummer. Ved å bruke nettstedet i lenken, må du bruke 65 dollar. Dette vil imidlertid tillate deg å kjøpe to måneders Sling TV for $ 40 og $ 10 dollar ekstra. (Du vil tape 15 $ i gebyrer, men for mange mennesker rundt om i verden er $ 65 for to måneder med Sling-TV med ekstrautstyr fremdeles utmerket verdi!) Husk at den beste måten å bruke det virtuelle kredittkortet ditt er å bruke det til å kjøpe en Sling-TV gavekort på Walmart. Walmart er oppført på US Unlocked-nettstedet, så dette fungerer, og du vil motta din Sling TV-kupongkode i en e-post.

Husk at Sling TV er kjøpt på måned-til-måned basis - ingen lange kontrakter! Bare avbryt når som helst.

Hvilken VPN skal jeg få for Sling TV?

Mens ExpressVPN
er vår mest anbefalte VPN for Sling TV, alle VPN-ene i denne guiden er nøye valgt fordi de er perfekte for Sling TV. Disse VPN-ene er velkjente, godt abonnerte tjenester som gir utmerket hastighet for streaming. I tillegg er alle VPN-er pålitelige og har god kundebehandling.

Av denne grunn vil du være sikker på å velge det VPN du liker lyden av. Pluss at alle disse VPN-ene har prøveperioder - så hvis du vil prøve dem alle uten å betale noe, kan du gjøre det!

Sling TV VPN: Konklusjon

I denne artikkelen har vi forklart alt du trenger å vite om å fjerne blokkering av Sling TV med en VPN. Alle Sling TV VPN-tjenestene i denne guiden er fantastiske, og alle lar deg fjerne blokkering av Sling TV fra hvor som helst.

Disse VPN-ene er sikre, pålitelige og fantastiske valuta for pengene. Så ta en rask titt, og velg en VPN for Sling TV med selvtillit. Vi er sikre på at det finnes en VPN for Sling TV for alle i denne guiden - uansett hva dine personlige forhold kan være.

Hvis du har spørsmål om å fjerne blokkering av Sling TV, ikke nøl med å kontakte oss - vi hjelper deg gjerne!

Beste Sling TV VPN: Sammendrag

 1. ExpressVPN

  - Den raskeste VPN-en vi tester, blokkerer alt, med fantastisk service hele tiden

 2. NordVPN

  - Stort merke med veldig god verdi, og en budsjettpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topp rangert VPN, med god pris og hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigste VPN-ene der ute, men likevel en god service

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me