5 beste tjenester for FTP-sikkerhetskopi – FTP-skylagringsløsninger

Sikkerhetskopiering av data ved hjelp av FTP (File Transfer Protocol) -forbindelser blir en sjeldenhet. Moderne skylagringstjenester har en tendens til å tilby ekstern filtilgang og overføringstjenester via nettleserbaserte grensesnitt eller nedlastbar klientprogramvare. Som et resultat blir FTP-sikkerhetskopier utdaterte.

Bare fordi FTP-sikkerhetskopiering blir vanskeligere å finne, betyr ikke det at det ikke er nyttig. Og for folk som allerede bruker FTP i sine daglige bestrebelser - er det en legitim sikkerhetskopimetode som enkelt kan introduseres i arbeidsflyten deres.

Heldigvis for disse menneskene, det er fremdeles noen gode alternativer som gir mulighet for FTP-tilkobling til skyopplastinger og nedlastinger. I denne artikkelen har vi identifisert de 5 beste tjenestene for FTP-sikkerhetskopi, slik at du kan komme deg videre med å lagre data i skyen uten å måtte lete etter dem..

Beste tjenester for FTP-sikkerhetskopi

Vi har listet opp de fem beste FTP-sikkerhetskopieringstjenestene nedenfor. Hvis du trenger mer informasjon om noen av disse tjenestene, kan du ta en titt på sammendragene av hver tjeneste nedenfor denne delen eller klikke deg videre til nettsteder ved å bruke lenkene nedenfor.

 1. Livedrive

 2. En kjøretur

 3. Bakop

 4. Forsvar Hosting

 5. Kjør hovedkontoret

5 Beste FTP-sikkerhetskopitjenester

Nedenfor har vi oppsummert alt som gjør disse tjenestene gode! Hvis du trenger mer informasjon om noen av tjenestene vi har listet opp nedenfor, kan du sjekke leverandørens nettsted.

1. LiveDrive

 • Priser

  Fra $ 8.00
  / måned

LiveDrive er en av få leverandører som fremdeles tilbyr FTP-sikkerhetskopier, inkludert støtte for både filopplasting og nedlasting gjenoppta funksjonalitet. Og tjenesten gir sikker FTPS (også kjent som FTPES, FTP-SSL og FTP Secure).

Brukere på både Mac og Windows kan bruke hvilken som helst FTP-klientprogramvare (for eksempel FileZilla, Cyberduck eller Panic Transmit) for å koble seg til deres Livedrive-lagring. I tillegg til FTP-funksjonalitet, tilbyr Livedrive en rekke andre funksjoner som bedrifter vil finne nyttige når de tar sikkerhetskopi av systemer og nettsteder (så vel som kundene sine, hvis de kontrollerer dem). Dette inkluderer integrert fildeling, NAS-kompatibilitet og lokal lagringsplass.

Det er imidlertid verdt å merke seg at FTP-sikkerhetskopi bare tilbys i Livedrive’s Stresskoffert og Pro Suite planer.

2. ADrive

 • Priser

  Fra $ 25.00
  / måned

ADrive er et ypperlig alternativ for alle som søker etter en Cloud-leverandør som støtter FTP-sikkerhetskopi med både opplasting og nedlasting via FTP. Ikke bare er den enkel å bruke, men den har et stort utvalg av nyttige funksjoner, inkludert online samarbeid, integrert fildeling og stor filstøtte.

Brukere kan få tilgang til ADrive-filer via hvilken som helst FTP-klient, noe som betyr at du står fritt til å bruke programvaren du allerede har. Og ADrive tillater bruk av AUTH TLS for å overføre filer sikkert, samt muligheten til å administrere SSH-nøkler for sikker, automatisert tilgang. Dette gjør ADrive’s FTP-sikkerhetskopi ideell for alle som trenger sikker FTP.

I likhet med Livedrive, begrenser ADrive imidlertid FTP-støtte til noen utvalgte planer, nemlig deres Personlig Premium og Virksomhet planer. Dermed trenger du en av de spesifikke abonnementsplanene for FTP-sikkerhetskopier.

3. Bakop

 • Priser

  Fra $ 0.00
  / måned

Bakop er en annen skylagringstjeneste som tilbyr FTP-tilkoblinger for å laste opp og laste ned filer. Bakop er imidlertid unik fordi det er en tjeneste som er dedikert til FTP-sikkerhetskopieringer.

Bakop-nettstedet og serverne er ekstremt enkle å sette opp og bruke. Og brukere kan velge nøyaktig hvor de vil at dataene deres skal sikkerhetskopieres.

Bakop støtter populær FTP-programvare som Secure Transfer, rsync og den stadig populære FileZilla. Dette gjør Bakop til et godt alternativ hvis du’ønsker å introdusere FTP-sikkerhetskopier på en arbeidsplass og ikke’Jeg vil ikke legge ned ansatte med komplisert ny programvare.

En ulempe som skyldes det enkle fokuset på FTP, er at det mangler mange funksjoner levert av mange standard Cloud-lagringstjenester. Av denne grunn er Bakop ideell for FTP-sikkerhetskopi, men vant’kan ikke brukes hvis virksomheten din er bygd på flere typer programvare med varierte behov.

4. Forsvar Hosting

 • Priser

  Fra $ 0.00
  / måned

Defend Hosting er en skytekopitjeneste som tillater brukere å sikkerhetskopiere data til deres skyservere ved å bruke en hvilken som helst FTP-klient. Dette lar deg starte sikkerhetskopiering av data uten behov for å lære et nytt grensesnitt eller programvare og betyr at du kan bruke Filezilla, SmartFTP eller en hvilken som helst annen FTP-klient du foretrekker.

Defend Hosting gir også sikre overføringsalternativer inkludert FTP-er (FTP over SSL / TLS) og SFTP (SSH File Transfer Protocol). Hva’I tillegg tilbyr tjenesten 24/7 support for å sikre at du alltid kan sikkerhetskopiere filer via FTP til serverne.

Denne leverandøren sies å gi raske hastigheter, og med priser som starter på $ 5 per måned for 20 GB plass øker til $ 20 per måned for 500 GB, er ikke tjenesten spesielt dyr.

5. Kjør hovedkontoret

 • Priser

  Fra $ 1.99
  Faktureres månedlig

DriveHQ er en annen tjeneste som leverer sikkerhetskopier av skyer via FTP. Sikkerhetskopien serverne kan brukes via hvilken som helst FTP-klient inkludert FileZilla, CuteFTP, WsFTP, SmartFTP, Fetch, CoreFTP eller Cyberduck. DriveHQ Cloud FTP Server er også kompatibel med all FTP (SFTP / FTPS) klientprogramvare.

Brukere kan kartlegge den som en Cloud Drive, eller bruke DriveHQs opprinnelige FileManager-programvare, som den hevder er enklere enn vanlig FTP. Tjenesten er også rask og har et stort utvalg av funksjoner og backup-alternativ i tillegg til FTP.

Personlige og bedriftsabonnementsmodeller er tilgjengelige. Og brukere kan tilpasse abonnementene sine for å legge til mer lagringsplass eller brukere om nødvendig. Omfanget for utvidelse er stort med kontoer tilgjengelig for opptil 1000 brukere med enorme mengder lagringsplass.

Våre kriterier

På ProPrivacy.com har vi en tendens til å anbefale sikre sikkerhetskopitjenester i skyen som gir en-til-ende-kryptering. Disse tjenestene sikrer at dataene dine alltid er helt sikre. Når det gjelder FTP-sikkerhetskopier, er det imidlertid færre alternativer, noe som betyr at du ikke kan være så kresen og valgfri.

Mens vi undersøkte denne artikkelen, så vi etter tjenester som ikke bare tilbyr FTP-tilkoblinger til backup-servere, men som også har mange andre funksjoner og et godt omdømme hos brukerne.

Tilbyderne på denne listen ble valgt ut fra deres utvalg av funksjoner, brukervennlighet, verdi for pengene og generelle resultater. Vi har gjort vårt beste for å fremheve både styrker og svakheter slik at du kan ta et fullstendig informert valg før du registrerer deg.

Dessverre tilbyr ikke tjenestene ovenfor et gratis alternativ. Hvis du leter etter en gratis tjeneste, kan du ta en titt på vår gratis skybackup-liste.

Imidlertid, hvis firmaet ditt krever data som skal overføres og sikkerhetskopieres med HIPAA- eller GDPR-samsvar, anbefaler vi å kommunisere direkte med din foretrukne tjeneste for å sikre at det er mulig å lage FTP-sikkerhetskopier i samsvar med disse personvernforskriftene.

5 Beste tjenester for FTP-sikkerhetskopiering

FTP blir sjeldnere og sjeldnere etter hvert som bedrifter og enkeltpersoner går over til sikrere former for sikkerhetskopiering som er i samsvar med de nyeste nye personvernforskrifter som GDPR. For firmaer eller enkeltpersoner som fremdeles trenger eller krever FTP-sikkerhetskopi, er det fremdeles noen tjenester på markedet som kan gi opplasting og nedlasting til skyservere via FTP-protokollen.

Enten du leter etter en FTP-spesifikk Cloud-tjeneste - eller bare en leverandør som tilbyr FTP-sikkerhetskopi blant de andre funksjonene - denne listen vil hjelpe deg å finne noen av de beste tjenestene som er tilgjengelige i 2020.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me