5 beste VPN-er for Comcast Xfinity i 2020 – Fremskynd forbindelsen til Xfinity

Til tross for at det er en ekstremt populær leverandør, har Comcast mange begrensninger når det gjelder internettforbruk. I tillegg til å faktisk sette et tak på mengden internett deres tjenester tillater, er Comcast også kjent for å begrense tilkoblingshastighetene avhengig av nettsteder eller applikasjoner som brukes - en praksis kjent som throttling.


Comcast VPN

Det er her en Comcast VPN kommer inn. Ved å bruke et virtuelt privat nettverk (VPN) vil du kunne fjerne blokkering av begrensede nettsteder og få tilgang til blokkerte innhold via den samme internettforbindelsen. Samtidig kan det å finne den beste VPN for Comcast gjøre det mulig å forbedre forbindelsens ytelse ved å unngå selskapets irriterende hastighetsbegrensninger.

På denne siden tar vi en titt på de beste VPN-ene for Comcast, diskuterer det grunnleggende om Xfinity og gir deg en trinn-for-trinn-guide for å installere disse fantastiske virtuelle private nettverkene på datamaskinen din..

Men først bruker du tabellen nedenfor for å sammenligne valgene våre for de beste VPN-ene for en Comcast-tilkobling

 1. ExpressVPN

  - Den raskeste VPN-en vi tester, blokkerer alt, med fantastisk service hele tiden

 2. NordVPN

  - Stort merke med veldig god verdi, og en budsjettpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topp rangert VPN, med god pris og hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigste VPN-ene der ute, men likevel en god service

Hva er Comcast Xfinity?

Comcast er et teknologikonglomerat som tilbyr internett-, kabel- og telefontjenester i hele USA. Vanligvis omtalt som den største internettleverandøren (ISP) i landet, tilbyr selskapet raske tilkoblinger som er ideelle for torrenting og videostreaming.

Eller i det minste er de på papir! (mer om dette om litt!)

Xfinity er paraplybegrepet for å beskrive alle tre av Comcasts kjerneprodukter, pluss deres nye mobiltelefontjeneste.

Xfinity-merkevaren ble opprettet av et par grunner - hovedsakelig fordi Comcast fusjonerte med NBC og ønsket å starte et nytt merke for å forhindre forvirring på vegne av forbrukere. Dette selskapet er kjent for å levere kundeservice under pari, og forsøkte å gjøre overgangen til Xfinity for å styre unna dette negative omdømmet.

Det er imidlertid trygt å si at ingen av disse forsøkene fungerte. De fleste forbrukere vet ikke forskjellen mellom Comcast og Xfinity. Mange bruker begge navnene for å henvise til internettjenesten alene (legg merke til overskriften vår?), Som ikke er noen gode nyheter fra selskapets synspunkt.

Hva er en VPN for Xfinity?

Et virtuelt privat nettverk, eller VPN, er et verktøy som brukes til å forbedre sikkerheten. VPN-er gir et ekstra lag med sikkerhet når du bruker et privat eller offentlig nettverk (takket være VPN-kryptering).

I tillegg til å forbedre den generelle sikkerheten, lar en VPN deg også sende og motta data privat. Dette betyr at du kan surfe på internett uten tilsyn fra hackere, internettleverandører som Comcast, og folk som er interessert i å få tilgang til trafikkhistorikken din.

Samtidig kan VPN-er også brukes til forskjellige formål, for eksempel:

 • Få tilgang til geografisk begrenset innhold
 • Tillat gratis P2P-deling (hvis begrenset av noen grunn)
 • Maske IP-adresse for å få tilgang til visse tjenester som nettbank
 • Oppnå høye nivåer av anonymitet på nettet
 • Forbedre tilkoblingshastighetene

De beste VPN-ene for å fremskynde din Comcast-tilkobling

VPN-er er svært allsidige. Selv om de ofte brukes til å forbedre sikkerheten og omgå geografiske begrensninger, kan de også bidra til å forbedre hastigheten på internettforbindelsen.

Her er de beste valgene våre når det gjelder den beste VPN-en for Comcast basert på ytelse, funksjoner og kostnader.

Trenger jeg en VPN for personvern med en Comcast-ruter?

Hvis du betaler for en Comcast-internettforbindelse og bruker en Comcast-ruter, kan du utsette deg for personvernproblemer. En studie utført av sikkerhetsforskere Karan Saini og Ryan Stevenson, oppdaget i år en feil relatert til nettstedet Comcast som ble brukt til å aktivere Xfinity-rutere.

Hvis du har noen av følgende modeller av "trådløs gateway" rutere, bør du seriøst vurdere å få en av VPN-tjenestene som er anbefalt i denne artikkelen:

 • Wireless Gateway 1 (modellnumrene TG862G og TC8305C)
 • Wireless Gateway 3 (modellnummer TC8717C)
 • Xfinity xFi Wireless Gateway (modellnumre DPC3939, DPC3941T og TG1682G)
 • xFi Advanced Gateway (modellnumre TG3482G og CGM4140COM)

Feilen som ble publisert i mai, avslører at Xfinity-nettstedet sender Comcast-brukerens SSID og passord over internett i ren tekst. Dette gjør det tilgjengelig for alle som snuser på nettverket sitt. I tillegg gir måten hackere tilgang til Comcast-kundens ruter SSID og passord med detaljer som lett blir stjålet fra folks gamle regninger..

Dette er en enorm risiko fordi det kan bety at hackere får tilgang til nettverket ditt for å lese den ukrypterte trafikken. Heldigvis er en VPN svaret. Personvernet som gis av en VPNs kryptering sikrer alle dataene dine slik at de ikke kan bli sniffet av noen som avlytter i nettverket.

Hvorfor trenger jeg en VPN for å få fart på Xfinity-tilkoblingen?

Du tenker kanskje - hvis Xfinity er den største leverandøren i USA og de tilbyr supersnelle tilkoblinger, hvorfor ville du trenge en VPN?

VPN-er kan bidra til å forbedre sikkerheten når du er hjemme eller ute ved å bruke en offentlig WiFi, men disse verktøyene kan også hjelpe deg å omgå visse begrensninger satt av Comcast og andre internettleverandører..

La oss gå over noen få grunnleggende konsepter og en kort oversikt over Comcasts historie for å forstå hvordan disse begrensningene fungerer.

Blant de verste på å ha glade kunder

Comcast er ikke fremmed for kritikk ettersom selskapet har en lang historie om dårlig kundetilfredshet. Foruten å ha noen av de verste kundeservicerepresentantene i noen bransje, klager også forbrukere på skjulte kostnader og andre ekle overraskelser.

Selskapet har også et sterkt standpunkt mot nettnøytralitet. For de av dere som ikke er klar over, er nettnøytralitet begrepet at all trafikk på internett skal behandles likt. Det er verdt å merke seg at nettnøytralitet er et hett diskusjonstema blant lovgivere i Amerika.

Og det er her begrensningene deres begynner å finne sted.

Internett-strømmetjenester, som Netflix, er veldig populære. Men bruken av disse plattformene bruker mye båndbredde. Dette kan til slutt bremse hele nettverket for alle brukere.

Argumentet for throttling

Selskaper som Comcast hevder at det å tilby raske tjenester for alle mens de serverer brukerne å ta mesteparten av båndbredden koster mye penger. I stedet for å ta hiten og holde forbrukerne fornøyde, bestemte Comcast seg for å implementere struping.

Throttling består av å senke internettforbindelsene for å håndtere båndbreddestopp. Og selv om ulovligheten av gasspreg fortsatt er usikker, er det mildt sagt uetisk. For ikke å nevne det faktum at dette kan bli en kongelig smerte for brukere som bruker en enorm mengde data.

Comcast-throttles P2P- og Netflix-tilkoblinger, det er ingen hemmelighet. Selv om selskapet en gang nektet alle former for gasspådrag, har det innrømmet å bremse visse typer trafikk etter fremkomsten av ubestridelig bevis.

Selv om Netflix har klart å kutte en avtale med denne Internett-leverandøren for å stoppe throttling for videostreaming-tjenesten, er faktum at Comcast fremdeles aktivt throttler P2P og all annen type internettrafikk de anser som tilstrekkelig.

Bruke VPNs Against Throttling

VPN-tilkoblinger føres gjennom en kryptert tunnel. Dette beskytter informasjonen din mot alle enheter som kanskje vil ha tilgang til den - inkludert myndighetene, hackere og internettleverandøren din.

Comcast skal ikke kunne se trafikken din hvis du bruker en pålitelig VPN. Med andre ord, Comcast vil ikke være i stand til å strupe forbindelsene dine eller implementere begrensninger i trafikken: fordi de ikke vet hva du gjør.

Å velge den beste VPN for Xfinity

Selv om du velger den beste VPN for Xfinity, vil du hjelpe deg med å unngå fartsbegrensninger, men det er mange andre funksjoner du må huske på. Fordi du sannsynligvis vil bruke VPN hver gang du kobler deg til internett, bør du finne en leverandør som ikke har noen dataforbruksbegrensninger.

Hastighet er alltid en viktig faktor når du velger VPN, se også på sikkerhetsfunksjonene den tilbyr. De beste VPN-ene vil implementere bransjeledende krypteringsprotokoller som OpenVPN UDP med en 256-bits nøkkel.

Og selv om det ikke er noen umiddelbar trussel rettet mot VPN-er, bør du også vurdere Comcasts tilbøyelighet til å bare blokkere trafikk den ikke liker. Det er ikke sprø å tenke på at Comcast ganske enkelt kan begynne å strupe VPN-trafikk for å håndheve bruksbegrensninger. I dette tilfellet kan du velge en leverandør som har funksjoner som VPN-tildekking, kamuflere forbindelsestypen din, og beskytte deg mot struping i fremtiden.

Mange brukere ser etter VPN-er for å forbedre P2P-delingshastigheten. Husk å alltid bekrefte dine foretrukne VPN-tillatelser P2P for torrenting. Til slutt bør du få en VPN som har en kill switch-funksjon, slik at internettforbindelsen din blir avsluttet umiddelbart i tilfelle VPN-en din mislykkes av en eller annen grunn.

For mer informasjon om bruk av VPN når du torrenser, sjekk ut vår beste guide til VPN for torrent-nettsteder.

Installasjonsalternativer

Hvis du ikke har mye teknisk kunnskap, bør du alltid se på typen oppsett og hvor lang tid det tar. VPN-er kan enten leveres med automatiserte installatører eller krever manuell installasjon.

Automatisert programvare er den mest populære typen VPN-installasjonsmetoder, og den er den vanligste blant store merkevarer. Alt du trenger å gjøre er å laste ned en applikasjon, åpne den og følge trinn-for-trinn-instruksjonene du ser på skjermen. Denne typen installasjonsmetoder er veldig enkel og krever ikke teknisk kunnskap mesteparten av tiden.

Du finner også VPN-er som krever delvis eller full manuell installasjon. Det gode er at disse inkluderer flere alternativer og innstillinger, men du trenger en viss grad av teknisk kunnskap for å konfigurere disse. Husk at de fleste, om ikke alle VPN-leverandører tilbyr eksakte instruksjoner. Du kan også se på delen som heter "Prosessen" på våre dedikerte VPN-anmeldelser.

Installere et VPN for Xfinity

Det er veldig enkelt å installere en VPN for Comcast, selv om du aldri har satt opp en før. Her er en trinn-for-trinn-guide for å installere VPN via automatisk programvare:

 1. Velg en VPN for Xfinity basert på funksjonene du trenger mest. Ut forslag til beste Xfinity VPN er bufret, men det er verdt å merke seg at IPVanish og NordVPN også er ypperlige valg.
 2. Melde deg på for din favoritt VPN.
 3. Last ned og kjør installasjonsprogramvaren. En fantastisk VPN-leverandør vil alltid tilby apper for mobil og desktop, men dobbeltsjekke de støttede enhetene i tilfelle du også vil bruke andre dingser.
 4. Kjør applikasjonen når den er installert og fullfører de siste installasjonsbitene. Du har også sjansen til å velge og velge innstillingen på dette tidspunktet.
 5. Koble til en server lokalisert i USA eller landet du ønsker, og du er klar til å surfe på nettet! Husk at jo nærmere serveren du kobler deg til, desto raskere blir tilkoblingen, så du har det bedre å velge en i byen din eller den nærmeste.

Tillater Comcast bruk av VPN-er?

I motsetning til noen ISP-er som ikke er entydige i vilkårene sine, gir Comcast sine kunder grønt lys til å bruke VPN-er fritt, så lenge de er til personlig, ikke-kommersiell bruk. Samtidig er det verdt å gjennomgå vilkårene og bruksretningslinjene dine fordi din VPN-bruk heller ikke skal krenke disse!

Forbedre forbindelsen din enda mer

VPN-er brukes vanligvis for sikkerhet og for å omgå begrensninger, men noen Comcast-kunder kan forbedre sine totale tilkoblingshastigheter betydelig. Du hjelper deg med å forbedre tilkoblingshastigheten og optimalisere VPN-ytelsen ved å:

 • Velge en VPN-server som er i nærheten av ditt sted
 • Hold telefonen og andre enheter koblet fra internett når de ikke er i bruk
 • Dobbeltkontroll av internettforbindelsen / boksen fungerer som den skal
 • Prøver forskjellige protokolltyper og se hvilken som fungerer raskere i ditt tilfelle, men av sikkerhetshensyn foreslår vi alltid å bruke OpenVPN UDP

Den beste VPN for Xfinity - Konklusjon

Å falle for den glatte markedsføringen av Xfinity er en ting, men å ikke ha lovet internetthastighetene er en helt annen sak. Å velge den beste VPN for Comcast kan hjelpe deg med å unngå irriterende restriksjoner mens du forbedrer sikkerhetsstandarder med ett enkelt trekk.

Husk at hvert tilfelle er forskjellig, så du bør basere VPN-valget ditt på funksjonene du virkelig trenger. Vi anbefaler deg å sjekke hver enkelt VPN i denne artikkelen, lese opp den du liker mest, og sørge for at den har alle funksjonene du trenger før du registrerer deg for tjenesten deres. Alle VPN-ene i denne artikkelen er øverst i VPN-spillet, så de bør ha alle funksjonene du ønsker!

 1. ExpressVPN

  - Den raskeste VPN-en vi tester, blokkerer alt, med fantastisk service hele tiden

 2. NordVPN

  - Stort merke med veldig god verdi, og en budsjettpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topp rangert VPN, med god pris og hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigste VPN-ene der ute, men likevel en god service

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me