5 beste VPN-er for eBay i 2020 – Kom deg rundt kontobegrensninger med en stealthy VPN

Det er et stort sikkerhetsproblem som du må ta opp når du handler online. Dette gjelder spesielt hvis du kobler deg til eBay på WiFi-hotspots på offentlige steder. Svindlere kan benytte deg av forbindelsen din og få alle dine personlige data. Du kan folie svindlere med et virtuelt privat nettverk (VPN). Dette er et system som krypterer all kommunikasjonen din,


Det er hundrevis av VPN-tjenester tilgjengelig, de fem tjenestene på denne listen representerer det beste av gjengen for online shopping. La oss ta en titt på de fem beste VPN-ene for eBay.

Beste VPN-er for eBay

 1. ExpressVPN

  - Den raskeste VPN-en vi tester, blokkerer alt, med fantastisk service hele tiden

 2. CyberGhost VPN

  - Longtime topp rangert VPN, med god pris og hastigheter

 3. NordVPN

  - Stort merke med veldig god verdi, og en budsjettpris

 4. PrivateVPN

  - En av de billigste VPN-ene der ute, men likevel en god service

 5. IPVanish

Beste VPN-er for eBay: Betraktninger

Falske WiFi-hotspots

Du har sannsynligvis gått inn på en kafé eller en busstasjon og nådd telefonen din for å oppdage tilgjengelige WiFi-nettverk. Det er irriterende når du velger en, bare for å bli bedt om betaling. Det du virkelig ønsker er en gratis WiFi-tjeneste, og etablissementet du er i, bør tilby en.

Når du skanner gjennom tilgjengelige tilkoblinger på telefonen, nettbrettet eller den bærbare datamaskinen, må du søke etter en som har et navn som ligner på stedet du er i. Hvis du er på Chillout Café, ville du se etter en WiFi-nettverk kalt noe sånt "Chillout Café WiFi." Vanligvis krever disse WiFi-tjenestene et passord. Det kan hende du ikke vil vente med å få øye på det ventende personalet for å be om passordet, spesielt hvis du ser en annen WiFi-forbindelse på listen som høres ut som et bedre alternativ. Det vil antagelig kalles noe sånt "Chillout Café Gratis WiFi."

Dessverre har du ingen anelse om hvem som kjører det WiFi-hotspotet. Det meste av tiden er det sannsynligvis etablissementet du befinner deg i. Imidlertid har den som leverer hotspot noen ganger ingen tilknytning til arenaen. Faktisk kan WiFi-leverandøren bare være en annen kunde på stedet, ved å sitte ved et bord i nærheten.

Datafangst

Alle bærbare eller mobile enheter med WiFi-muligheter kan gjøres om til et hotspot. Den nye hotspot må stole på internettilgangstjenester fra et annet sted. I eksemplet med Chillout Café, ville svindleren koble seg til etablissementets gratis WiFi-tjeneste og deretter opprette sin egen WiFi-hotspot, kalt Chillout Café Free WiFi. Når du kobler deg til den falske forbindelsen, kommer du fremdeles til internett fordi du blir sendt videre til bona fide-forbindelsen gjennom svindlerens enhet.

Alle WiFi-tilkoblinger er kryptert for sikkerhets skyld. Som sådan kan du tro at svindlerens aktiviteter er for ingenting. Imidlertid kontrollerer svindleren din tilkoblings første hopp fra datamaskinen din til det falske hotspotet. Prosedyrene for etablering av forbindelse inkluderer forhandling om krypteringsnøkler. Ettersom hotspot genererer denne nøkkelen, kan svindleren dekryptere, lagre og lese all kommunikasjonen din.

Undersøkelsen av tilkoblingsdata utføres av dataprogrammer og skjer veldig raskt. Alle dine eBay-data, inkludert innloggingsinformasjonen, e-postadressen, PayPal-kontoen og all økonomisk informasjon du oppgir, kan tas. Denne trafikken går umiddelbart ut på den ekte WiFi-tilkoblingen og ut på internett. All returnerende trafikk dirigeres på samme måte fra det virkelige hotspotet, gjennom det falske hotspotet og videre til deg.

WiFi hotspot-beskyttelse

Svindleren kan avdekke nettverkskrypteringen som er ment å beskytte WiFi-trafikken din fra snoopere. Du må gjøre det utsatte budskapet umulig for noen å lese. Når du bruker en VPN, blir all kommunikasjonen kryptert av en nøkkel som deles mellom den eksterne VPN-serveren og VPN-klientprogramvaren på datamaskinen din. Disse nøklene distribueres ved hjelp av et offentlig nøkkelkrypteringssystem. Disse krypteringssystemene fungerer med forskjellige nøkler for å kryptere og dekryptere meldinger. Prosessen bruker også et sertifikatsystem, slik at hvert sluttpunkt kan bekrefte identiteten til den andre. Dette nøkkeldistribusjonssystemet låser ut alle interlopere.

Den falske WiFi-svindelen er en type hack som kalles a "mann i midten angrep." Når VPN opererer på datamaskinen din, kan den kommunisere med hjemmeserveren sin sikkert, selv om svindlerens datamaskin undersøker alle dataene som går mellom de to VPN-elementene. Når den falske WiFi-hotspot-inspeksjonsprogramvaren dekrypterer meldingene dine med nøkkelen for nettverksbeskyttelse, møter den et annet lag kryptering under, noe som er umulig å sprekke.

Du trenger ikke å bekymre deg for mennesker i mellomangrepene når du bruker en VPN - alle eBay-dataene dine blir beskyttet.

Beste Ebay VPN-er: Konklusjon

VPN-ene på listen vår vil skape personvern for alle forbindelsene dine, ikke bare din tilgang til eBay. Personvern som en VPN gir gir deg selvtillit til å prøve nedlastning av torrent og aktiviteter som filmstrømming fra utlandet.

Hvis du bor i et land der myndighetene begrenser internettilgang, kan du komme deg rundt disse blokkene og få tilgang til blokkerte nettsteder og tjenester, takket være din nye VPN.

Sjekk VPN-ene i listen vår, og vær spesielt oppmerksom på serverplasseringene til hver. Når du slår på VPN, ser du ut til å være i landet på serveren du valgte. Som sådan må du sørge for at VPN-en har en plassering et sted der du vil ha tilgang til tjenester for.

Alle VPN-ene på denne listen har refusjonsperioder. Dra nytte av disse og installer en VPN for å prøve det. Hvis du synes at du ikke er fornøyd med utformingen og funksjonene til din valgte VPN, er det bare å avbryte kontrakten, få pengene tilbake og gå videre til neste på listen. Fremfor alt må du sørge for at all din identitet og økonomiske informasjon er beskyttet ved å bruke en av de fem beste VPN-ene på eBay.

Beste VPN-er for eBay: Sammenligninger side om side

 1. ExpressVPN

  - Den raskeste VPN-en vi tester, blokkerer alt, med fantastisk service hele tiden

 2. CyberGhost VPN

  - Longtime topp rangert VPN, med god pris og hastigheter

 3. NordVPN

  - Stort merke med veldig god verdi, og en budsjettpris

 4. PrivateVPN

  - En av de billigste VPN-ene der ute, men likevel en god service

 5. IPVanish

BILDEKREDITTER: IB Photography / Shutterstock.com

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me