5 beste VPN-er for en Windows Phone i 2020

Windows 10 Mobile er den siste og første mobile versjonen av Windows som trekker sammen skrivebordet, nettbrettet og telefonen til et enkelt operativsystem. Av denne grunn deler den mer med sin desktop-motpart, men på grunn av dette vil ikke alle VPN-tjenester fungere bra på plattformen. I denne artikkelen har vi nøye valgt ut de fem beste VPN-ene for en Windows-telefon.

Hvis du er ny på VPN-er, kan vi hjelpe deg med å komme deg opp med våre nyttige guider:

 • Hva er VPN-er? En ikke-teknisk guide
 • Er VPN-er lovlige?
 • 5 Beste VPN-apper for Android
 • 5 beste VPN-er for iOS

Hva er de beste VPN-ene for Windows Phone? - Sammenligning

Sjekk ut listen nedenfor for å se hva ekspertene våre rangerte som den beste VPN for Windows Phone.

 1. ExpressVPN

  - Lynrask | Apper for alle plattformer | 24/7 live chat support

 2. NordVPN

  - Lett å bruke | Fullt utstyrt | Servere i over 60 land

 3. CyberGhost VPN

  - Billige priser | Lett å bruke | Servere i 90 land

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Sterk kryptering | Ingen logger | Live chat-støtte

5 Windows Phone VPN-tjenester - Detaljvisning

Sjekk ut de beste Windows Phone VPN-tjenestene mer detaljert nedenfor. Hvis du trenger mer informasjon om tjenestene vi har listet opp, sjekk ut våre grundige VPN-anmeldelser for mer informasjon om disse tjenestene.

Hvorfor trenger jeg en VPN for Windows Phone?

VPN-er er ekstremt populære og blir mer utbredt av dagen. Deres evne til å gi personvern og sikkerhet gjennom kryptering promulerer dem til mainstream.

Dessverre har de aller fleste av disse hundrevis av tjenestene dårlig personvernpolitikk, usikre nettverk og dårlig implementerte eller utdaterte krypteringsprotokoller. En VPN er ment å holde deg sikker, men med så mange som gjør en så elendig jobb, kan det være en skikkelig hodepine å måtte velge.

VPNS omtalt i denne guiden gir deg følgende fordeler:

 • Beskyttelse mot å snuppe myndigheter og hackere på offentlige WiFi-hotspots. For mer informasjon, sjekk VPN-ene våre i offentlig WiFi-guide.
 • Krypter dataene dine slik at Internett-leverandører ikke kan se hva du får til på nettet. Du kan lære mer om VPN-kryptering ved å klikke på lenken.
 • Forbedre din anonymitet når du torrenser. Finn ut mer med VPN-er for torrentguide.
 • Lar deg endre posisjonen din ved å "forfalske" IP-adressen din til et eksternt sted
 • Evne til å omgå sensur og geobegrensninger, for eksempel å fjerne blokkering av BBC iPlayer utenfor Storbritannia

Windows 10 Mobile VPN Oversikt og betraktninger

Windows 10 Mobile ligner veldig på skrivebordsversjonen. Den har mange av de samme funksjonene, inkludert de samme innstillingene, menyene, kjernen, UI-elementene og til og med innebygd Cortana-funksjonalitet. På noen nyere telefoner (som Lumia 950 eller 950 XL) lar den til og med koble til en ekstern skjerm direkte, slik at telefonen oppfører seg som en PC.

Dessverre for brukere av Windows-telefoner - og til tross for mange forespørsler fra dem - er OpenVPN ikke tilgjengelig på Windows 10 Mobile-plattformen. Dette er en virkelig skam, fordi OpenVPN generelt blir sett på som den mest sikre krypteringsprotokollen for internettforbindelser. Det betyr at brukere er begrenset til enten PPTP eller L2TP. Av de to krypteringsprotokollene er L2TP / IPSec uten tvil det beste alternativet, så bruk den.

Finn alt du trenger å vite om kryptering med vår komplette guide til VPN-kryptering.

Windows 10 Mobile VPN satt opp

På grunn av det faktum at Windows Phone OS er komplisert (og en VPN-tjeneste krever mye mer integrasjon i et OS enn vanlige desktop-apper), har VPN ganske enkelt ikke klart å lage tilpassede klienter for Windows 10 Mobile. Det samme gjelder OpenVPN GUI. Av denne grunn må du konfigurere VPN manuelt på en Windows Mobile-enhet.

Manuell konfigurasjon er ikke spesielt vanskelig. Alle VPN-ene i denne guiden har instruksjoner for å koble til nettverket manuelt. For å hjelpe deg har vi imidlertid tatt med en trinnvis guide du også kan følge her:

Slik konfigurerer du VPN manuelt på Windows-telefoner

Følg trinnene nedenfor for å konfigurere VPN på en Windows-telefon:

 1. Konfigurer en ny VPN-tilkobling ved å sveipe ned på telefonen fra toppen av skjermen for å avsløre menyen. Klikk nå på VPN.
 2. Når VPN-alternativmenyen har åpnet, klikker du på + -ikonet ved siden av Legg til en VPN-tilkobling.
 3. Konfigurer en L2TP-tilkobling (den mest sikre en tilgjengelig) ved å kontakte din valgte VPN for å få deres serveradresse og IPSec forhåndsdelte nøkkel.
 4. Nå som du har detaljene du trenger fra VPN-leverandøren din, går du tilbake til menyen Legg til en VPN-tilkobling og fyller ut følgende detaljer:
  • VPN-leverandør: Windows (innebygd)
  • Tilkoblingsnavn: Velg et navn du velger, for eksempel “MyVPN” eller navnet på leverandøren
  • Servernavn eller adresse: VPN-serveradressen som oppgis av VPN-en
  • VPN-type: L2TP / IPsec med forhåndsdelt nøkkel
  • Forhåndsdelt nøkkel:IPSec forhåndsdelt nøkkel som du fikk fra VPN-leverandøren din
  • Type påloggingsinfo: Brukernavn og passord
  • Brukernavn: VPN-brukernavnet ditt da du abonnerte
  • Passord: VPN-passordet ditt da du abonnerte
 5. Til slutt, sørg for at du klikker på Husk påloggingsinfo, før du klikker på Lagre.

Feilsøking for Windows Phone VPN-installasjon

Noen ganger opplever folk et problem med IPSec-forhåndsdelte nøkkelen. For å løse dette problemet, gjør du bare som følger:

 1. I VPN-menyen velger du "MyVPN" (eller hva du bestemte deg for å kalle den manuelt konfigurerte VPN-tilkoblingen.
 2. Klikk nå på Egenskaper.
 3. I Egenskaper-menyen klikker du på Rediger.
 4. Når Rediger-menyen åpnes, skriver du inn den forhåndsdelte nøkkelen du la inn mens du konfigurerte VPN-tilkoblingen manuelt. Klikk Lagre. Dette vil løse problemet, og du vil kunne koble til VPN uten problemer.

SSTP på Windows-telefoner

SSTP-funksjonalitet ble lagt til Windows 10 Mobile. For å få dette til å fungere må du snakke direkte med VPN-leverandøren som interesserer deg. Så vidt vi vet har imidlertid ingen av VPN-leverandørene fått denne funksjonaliteten i gang ennå.

Konklusjon

Her på ProPrivacy.com er vi i spissen for kunnskap om VPN-bransjen. Å være i kontinuerlig kommunikasjon med VPN-leverandører og kontinuerlig gjennomgå VPN-tjenester fra hele verden gir oss den unike evnen til å kunne anbefale de aller beste VPN-tjenestene. Vi forstår også hvor mye av en skuffelse det kan være å sprute ut på en VPN, bare for å bli sviktet på grunn av dårlige tilkoblingshastigheter. Eller enda verre, fordi vår tillit blir brutt og personvernet og sikkerheten vår blir utsatt.

Med dette i bakhodet er denne artikkelen blitt produsert nøye, slik at du enkelt kan få tilgang til viktig informasjon du trenger. Så gå videre og velg selv en VPN for Windows Mobile. Du kan være trygg på at noen av alternativene i denne listen er et helt fantastisk valg og vil gi deg en fantastisk VPN-opplevelse.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me