5 Beste VPN-er for ESPN som fungerer i 2020 – Live Stream ESPN Abroad

Hvis du har lagt merke til nyhetene nylig, vil du vite at ESPN gir ut en TV-streamingtjeneste 12. april - for bare 4,99 dollar i måneden. TV-streamingtjenesten kalles “ESPN Plus” og vil omfatte live sport, eksklusive originaler og et on-demand bibliotek fylt med godbiter. Dessverre vil det bare offisielt være tilgjengelig i USA på grunn av geobegrensninger. Den gode nyheten er at hvem som helst kan fjerne blokkering av ESPN + ved hjelp av en VPN for ESPN for å late som om han er i Amerika.


Uansett om du velger å få tilgang til ESPN + på TV-en eller ESPNs nettstedavspiller WatchESPN, er en ESPN Plus VPN den ideelle løsningen. Våre ekspert VPN-anmeldere har testet over 150 VPN-er i løpet av de siste 5 årene og søker etter de beste VPN-ene. Når det gjelder streaming, vil du trenge en rask VPN, ellers vil du lide av konstant og irriterende bufring.

Liste over de 5 beste VPN-ene for ESPN

Hvis du foretrekker å finne ut mer informasjon først, kan du bla nedover. Senere i artikkelen vil de fem beste ESPN + VPN-ene bli listet opp igjen med detaljerte sammendrag som du kan sammenligne.

 1. ExpressVPN

  - Den raskeste VPN-en vi tester, blokkerer alt, med fantastisk service hele tiden

 2. NordVPN

  - Stort merke med veldig god verdi, og en budsjettpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topp rangert VPN, med god pris og hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigste VPN-ene der ute, men likevel en god service

Beste VPN for vanlige spørsmål om ESPN

ESPN Plus Oversikt

ESPN Plus har vært inne på en stund nå, og den er endelig klar til å bli utgitt 12. april 2020. Denne TV-streamingtjenesten sies å omfatte mange av tingene som WatchESPN tilbyr, bortsett fra at et abonnement på kabel / satellitt-TV ikke er ' t nødvendig. Det beste av alt er at det er suverent billig!

På den annen side rapporterer mange nyheter om at ESPN Plus ikke er for “snørere” (folk som ikke bruker kabel- / satellitt-TV), ettersom ESPN Plus ikke vil omfatte nesten mengden innhold som kabelen / satellitten har TV-motpart tilbyr. For mennesker som bor utenfor USA som ikke kan få ESPN i det hele tatt, kan imidlertid denne tjenesten bare være billetten!

Hva er en VPN for ESPN Plus?

Et VPN eller virtuelt privat nettverk er en tjeneste som lar deg late som du er i et annet land, og dermed få tilgang til det geobegrensede innholdet i mange TV-streamingtjenester og nettsteder. I tillegg gir en VPN deg en kryptert tilkobling som vil holde deg trygg og sikker på nettet.

VPN-er er ideelle for å opprettholde digitalt personvern, slik at ingen - ikke ISP-regjeringen eller noen andre kan fortelle hva du gjør på nettet. En VPN for ESPN Plus må også være ekstremt rask. De fleste VPN-er har langsomme servere fordi raske servere koster mye. For strømming av ESPN vil ikke trege servere gjøre det. Av den grunn er alle våre anbefalte ESPN VPN-er nøye valgt for å gi lynraske hastigheter.

Hvorfor trenger jeg en VPN med ESPN?

Som mange tjenester, er ESPN plaget med geobegrenset innhold på grunn av copyright- og lisensbegrensninger. Med andre ord kan du bare få tilgang til innholdet som ESPN gir for ditt spesifikke land. Dette kan være irriterende, spesielt hvis du er bosatt i USA på ferie som betaler for innholdet hjemme.

Hvis du betaler for en tjeneste, fortjener du alt tjenesten tilbyr. Det er her en VPN kommer inn. Når du kombinerer ESPN med en VPN, kan du få tilgang til alt innholdet uavhengig av hvor du befinner deg. Hvis ikke ESPN ikke tilbys i landet du bor i, vil en VPN la deg få tilgang.

Hvordan se ESPN

For å abonnere på ESPN, må du være bosatt i et land der ESPN er tilgjengelig. Hvis du reiser til utlandet til et sted som ikke tilbyr ESPN, vil du normalt være uten hell. Heldigvis er det en løsning.

Det første trinnet er å bruke en tredjepartstjeneste som Sling TV eller xfinity for å få tilgang til ESPN-nettverket og / eller WatchESPN. Med et abonnement på en tredjeparts streamingtjeneste kan du få tilgang til favoritt-TV-kanalene dine uten kabel- eller satellitt-TV-abonnement.

Virtuelle kort

Dessverre kan det hende du trenger en gyldig amerikansk betalingsmetode for å få Sling TV (og andre amerikanske strømmetjenester). Den gode nyheten er at du kan få en virtuell betalingsmetode i USA på nettet. Ved å bruke et virtuelt kort kan du kjøpe et Sling TV-abonnement som alle andre i USA.

Selv om vi ikke har hatt sjansen til å teste ut tjenestene selv, har vi undersøkt de virtuelle kortene med de beste vurderingene og kommet med noen få resultater. Det første nettstedet er Entropay - en online kredittkortleverandør som lar deg betale online som en bosatt i USA. Money Polo er en annen som ryktes å være litt billigere enn Entropay. Hvis du ikke vil ha problemer med et faktisk virtuelt kort, kan du bruke et nettsted som EcoPayz for en engangsbetaling.

Husk at før du kjøper et virtuelt kort, bør du undersøke nettstedet du har tenkt å bruke, bare for å sikre at det er trygt.

VPN-hensyn

Når du velger en VPN-leverandør, er det viktig å ta hensyn til flere faktorer. For eksempel, for en ESPN VPN, vil du ha en VPN-leverandør med en rekke serverlokasjoner (spesielt i USA) og raske strømningshastigheter. La oss se på noen viktige faktorer du må vurdere før du kjøper et VPN-abonnement:

 • Mengde serverplasseringer
 • Serverhastigheter
 • Krypteringsnivå
 • Personvern
 • P2P-policy
 • Enkel oppsett / brukervennlig app
 • Kundeservice

Heldigvis, på ProPrivacy.com, gjør vi det til et poeng å undersøke VPN-ene vi anbefaler før vi anbefaler dem. Alle VPN-ene som er oppført i denne topp fem guiden er ideelle for ESPN-seere.

Slik bruker du en VPN med ESPN

Det er ekstremt enkelt å bruke en VPN med ESPN:

 1. Velg en VPN-leverandør som passer dine behov
 2. Registrer deg hos dem
 3. Last ned riktig programvare for operativsystemet ditt
 4. Åpne klienten etter installasjonen
 5. Kontroller at den sterkeste krypteringsprotokollen blir brukt (OpenVPN anbefales)
 6. Velg en server fra et land hvis ESPN-innhold du vil ha tilgang til
 7. Koble til serveren
 8. Naviger til ESPN-nettstedet eller Sling TV
 9. Nyt tilgang til ESPN i sin helhet!

La oss se på de fem viktigste VPN-ene for ESPN!

Beste VPN-er for ESPN: Konklusjon

Det er en million grunner til at du bør bruke et VPN med ditt ESPN-abonnement, og enda flere grunner til at du bør bruke et VPN generelt. Nå som ESPN Plus er tilgjengelig til en så billig pris - ved å bruke en VPN - ble ESPN bare plutselig et utmerket alternativ for å hengi seg til mye amerikansk sport fra utlandet!

VPN-leverandørene som anbefales i denne topp fem-guiden passer perfekt for alle som ønsker å få tilgang til ESPN uten begrensninger. Bedre ennå, vil de også hjelpe deg med å få tilgang til det blokkerte innholdet i en rekke andre tjenester som Netflix og Hulu. For mer informasjon om hvordan du bruker en VPN for Netflix eller om du vil se hulu utenfor USA, sjekk ut våre guider.

Så, hva venter du på? Prøv en av våre topp 5 VPN-er for ESPN i dag og få enkel tilgang til ESPN eller ESPN Plus!

ESPN VPN-er: Sammendrag side om side

 1. ExpressVPN

  - Den raskeste VPN-en vi tester, blokkerer alt, med fantastisk service hele tiden

 2. NordVPN

  - Stort merke med veldig god verdi, og en budsjettpris

 3. CyberGhost VPN

  - Longtime topp rangert VPN, med god pris og hastigheter

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - En av de billigste VPN-ene der ute, men likevel en god service

Bildekreditt: aradaphotography / Shutterstock.com

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me